Aaaaa kaptan yardimcim sen biz kotu ornek oluon solimmmmmmmBu hafta baklqvalardan sonra kac yuz gram arti cikqcam acaba
Sen gene buraya girmeye bile vaktin var :) sukret canm :) ben 9ay hamilelik 1.5 sene de cocugun sorunlari hemen hemen 2bucuk sene kuafore gitmedim kesim boya icinEvdeyim işte bi bebiş bi spor bi ev toplamaca benimde gidip kuaföre saçlarımın uçlarını kestirmem lazım da hangi ara gidicem off
Ama ama amaAaaaa kaptan yardimcim sen biz gotu ornek olukn solimmmmmmm
Yok canim kuafordeyim :))Kiz kuaformusun sen :) bende kuaforum ama belgemi alamadim evlenince :)
Bitti de kurtulduk cok sukurAl bendende okdar bu insanin ev baklavasini gorunce eli ayagi titrermi heycandan yaaaa
Cok guzel bakim yapio papatyamNe ise yario canm benim ince telli cok ya iiyyyyy
Bitti de kurtulduk cok sukur
Ne gibi bi bakim onu diommmCok guzel bakim yapio papatyam
Merhaba iyiyim sen nasilsin?Merhabalar canlarim, nasilsiniz?
Haftaya super basladiniz mi, enerjik, neseli, tam motive:)
Amin kuzumm herkese Rabbim kolaylıklar versin :)Gunaydin canim, mutlu haftalar :)
ahh canim ablana Allah kolaylik versin :)
harika jiliana devam ediyor musun canim?Merhaba iyiyim sen nasilsin?
Galiba oyle oldu )))
iyi egzersizler Mervem:)Spora gidiyorm canlar geçmişi bitiremedim otobüsten incem şimdi:)
Saol ablacim :)cok gecmis olsun kuzucuga ablacim, birkac gune toparlar insallah..
bu nasil menu guzelim??
afiyet olsun Busem
canim hayir bu 2 ayda bir hazirlaniyor..
afiyet olsun menunu cok begendim, keske bugun size gelseydim:)
canim esinde hakli, seninle vakit gecirmek istiyor.
guzel bir program yap ki zaten cok programlisin.
ama yenile programini, cocuklara ayrilacak vakit, eve ayrilacak vakit, ese ayrilacak vakit, derse ayrilacak vakit, kendine ayrilacak vakit.
muhtemelen hepsine 24 saat yetmeyecek, hergun biraz birisinin vaktinden kirpa kirpa bu isi kotaracaksin eminim:)
canim uzerine gelince ne oldugu yaziyor hasta iconu imis o:)
evet canim az yeme, sporu asiri abartma, odul yap, musli ve meyveden uzak dur:)
afiyet olsun canim, dinlenirsin insallah guzelce, yarin sinavinda basarilar bir tanem:)
canim evde yalniz oldugun icin olmustur.
tum kapilar kilitliyse korkmana gerek yok:)
sen dinlen guzelce bol corba ic kuzum..
makarna mi??
kacamaklar cumartesi bitmeliydi canim...
harikasin Busem:)
her sey kuzularinin gelecegi icin, Allah emeklerini zayi etmesin, dualarimdasin..
niye miden bulaniyor Mervem?
iyi istirahatler kuzum...
afiyet olsun canim:)
benim icin hayal ablacim, filmlerde falan ancak olur:)
nasil oldun bugun cekirgem :)
refik cumaya kadar gitsin ablam, soyle ona yawrukush dedi, uzmeyelim hamisi de:)
afiyet olsun canim:)
canim kacamaklari yarindan tezi yok birak kuzum, cumaya tekrar yaparsin..
afiyet olsun menu cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi kuzum:)
gelsin bekleriz canim:)
harikasin mavis gozlum:)
Cok cok sevindim senin adina ablacim. Seni cok iyi anliyorum biz bu sene 2 haftaligina gitcez günleri sayiyorum resmen biran önce gelsede gitsem diye. Git bol bol gez tadini cikart. Hem senin icin hemde oglusun icin degisiklik olur. Hem babaannesi, dedeleri, anneannesi oglusunla ilgilenince sende biraz kendine zaman ayirirsin. Iyice dinlen gez, dolas. Bizde sana süpriz yapip o iki hafta üst üste 1. oluruz Insaallah. Yanliz oralarda kendinize dikkat edin malum türkiyenin durumu ortadaCanlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
Sonra verdigin o kilolari geri alvedalasa bildinmi hazir baklava asla yemem cok agir ama ev baklavasida bi okdar muhtesem ya ... İdeal kiloma ulasayim bi tepsi ev baklavasi yaptircam komsuma hepicigini ben yicem:)
canim benim tesekkur ederim:)Saol ablacim :)
Cok cok sevindim senin adina ablacim. Seni cok iyi anliyorum biz bu sene 2 haftaligina gitcez günleri sayiyorum resmen biran önce gelsede gitsem diye. Git bol bol gez tadini cikart. Hem senin icin hemde oglusun icin degisiklik olur. Hem babaannesi, dedeleri, anneannesi oglusunla ilgilenince sende biraz kendine zaman ayirirsin. Iyice dinlen gez, dolas. Bizde sana süpriz yapip o iki hafta üst üste 1. oluruz Insaallah. Yanliz oralarda kendinize dikkat edin malum türkiyenin durumu ortada
Sonra verdigin o kilolari geri al
cok iyiyiz kuzum, kahvalti ediyoruz oglanla, atla ucaga gel sende:)Nasilsin kadinlar kulubünün en güzel hanimlari.
Gününüz nasil geciyor? Keyifler yerindedir Insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?