Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evdeyim işte bi bebiş bi spor bi ev toplamaca benimde gidip kuaföre saçlarımın uçlarını kestirmem lazım da hangi ara gidicem off
Sen gene buraya girmeye bile vaktin var :) sukret canm :) ben 9ay hamilelik 1.5 sene de cocugun sorunlari hemen hemen 2bucuk sene kuafore gitmedim kesim boya icin saclarim fildisi beyazdi uclarinda kaldi krep balyaj gibi oldu

Saol ablacim :)
Cok cok sevindim senin adina ablacim. Seni cok iyi anliyorum biz bu sene 2 haftaligina gitcez günleri sayiyorum resmen biran önce gelsede gitsem diye. Git bol bol gez tadini cikart. Hem senin icin hemde oglusun icin degisiklik olur. Hem babaannesi, dedeleri, anneannesi oglusunla ilgilenince sende biraz kendine zaman ayirirsin. Iyice dinlen gez, dolas. Bizde sana süpriz yapip o iki hafta üst üste 1. oluruz Insaallah. Yanliz oralarda kendinize dikkat edin malum türkiyenin durumu ortada
vedalasa bildinmi hazir baklava asla yemem cok agir ama ev baklavasida bi okdar muhtesem ya ... İdeal kiloma ulasayim bi tepsi ev baklavasi yaptircam komsuma hepicigini ben yicem:)
Sonra verdigin o kilolari geri al

canim benim tesekkur ederim:)
sizinde izin gununuz yaklasmistir tahminim, sizede iyi eglenceler simdiden fistigim:)
sinav nasil gecti??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…