nasilsin canim nasil gidiyor calismalar? :)
bu adamlari boyle kabullenecegiz Busem :)Gunaydin guzel kadinlar. Özgem cok yormussun kendini kuzum. Bu bir iki gun dinlen bari ya. Esine de pes diyemicem aynisindan bi tane de burada var. Napcaz bu adamlari biz ya
op beni op :)Ben de seni operim
Hay agzina saglik canim, kacamak yapan yapana...Zor olsun zor anca erir baklavalar
nasil oldu canim alerji durumun, aldin mi ilaclarini?Alllaaaaaah gurbet kusu seni. Nasil olsa gelcekmissin söyleyebilirim bugun ben biraz garibim alerjim tuttu zaten dr yu4uyorum simdide. Senin mesajin sonunda gurbet kusu yazdigin yeri okuyunca hungur hungur agladim ki ben aglayan bi insan degilim. Allah once esegini kaybettirir sonra buldururmus ya oyle oldu bana. Ozgemmm canimmm cok sevindim. Hasretin dinecek biraz. Bak gordun mu gelemicez diyordun. Ah ya cok sevindim.
Bu arada pr nin guclu anneler reklaminda da agladim deli gibi kahvalti yapiyodum tam da. Hemen haplarima kavusmak istiyorum sulu gozluluk yakismiyo bana
demek ki her bayan bu konuda hassas ablam :)Bilmiyorum niye böyleyiz ben hiç titiz sayılmam pasaklı bile denebilir ama başkasının dokunmasıda içime sinmez hiç. Bu konuda baya macera yaşadım.
Ben sevdim bunu.
İyi yapmışsın canım sen yazmasanda ben yapıcaktım bugün dün hiç spor yapmadım mutsuz hissediyorum zaten.
neler yendi acaba??:)günaydınnnnn
pazar gününü sevmiyorum ben artıkkk
kaptanımmm
ahh ahh bu hafta cok kacamakliyiz takimca, cuma gunu hayir olsun..Kaptanim temizlik yapiodum, aciktim bir de baktim masanin ustune cikarmis cocuklar
Gozum dondu cinnet ani gibiydi
Cok caliscam bu hafta sozzz
evde attigin, dolanirken, is yaparken vs hepsi sayiliyor canim:)Herkese günaydın tartıda + 200 çıktım
Bugün hunharca spor yapmazsam bende şenay değilimYawrukush kaptanım bu adımları ben durduğum yerde yaptığım adımları sayıyorum sadece hani evde yaptığım işler dolanırken kileri falan da sayılıyor mu?
Ebrum sagol bir tanem, bir mucize oldu :)Selam canlarım nasılsınız?
Dene canım bana çok faydası oldu, kayınvalidemin zorlamasıyla yemek durumunda kaldığım şeyler hep yoğurt sayesinde yok oldu.
Özgen nasıl sevindim anlatamam, belki bir mucize olur demiştim sana :) güle güle git bol bol tadını çıkartSana çok iyi gelecek buna eminim.
tesekkur ederiz ablacim :)
neden acaba??Allah hayrlara cikarsin tartida +500 ciktim
harika hatun:)
sagol Fatimem :))İyi gibi gibii canım :))
Çok sevindim valla senin adına, son zamanlarda uğraştıklarını okuyunca benim bile içim şişiyorduGidin dinlenin bir güzell
Sağolun :)
İyi gibiyim :) Sanırım annemden miras bir migrenim varmışş :))
Allah kolaylik versin canim benim...valla bn burdaım işlerim cok okuamıormkı dogru duzgn gecmısı cıldrcam ya tonla evrak var onumde pofff
oyy ne guzel seyler almissin, hayirlisiyla, mutlu gunlerde kullan canim:)Evet canım birşeyler aldık yavaştan, kahvaltı takımı beğendim, granit tencere takımı bir de düdüklü tencere aldım :)
yaz bakalim bir menuyu canim??nabanızzzz
moralim cok bozuk ya. dün kacırdıklarımın muhasebesi fena sıktı canımı
oy kiyamam Nenam seni cok iyi anliyorum, hergun bende sayfalarca mesaj okuyorum :)napıosnz kızlar azcık daha gecmse bakım
evet cnaim en guzelim kendi pisim, kendi temizligim olsun:)Kaptanim ben de zaman zaman agir islerim de aliyordum, sonra bir baktim ki kadin gelecek ayip olur diye surayi yap burayi topla derken is bitiyor
Bir de bi turlu kimsenin yaptigini begenemiyorum, en iyisi az olsun oz oldun kendi elimizden cikan olsun :)
bunlar ne guzel sporlar, tum takim arkadaslarimiza ornek olsun:)Mavibocuk
Yawrukush
öncelikle kaptanımmm güzelce dinlen gezzz
izin almak ne demek estağfrullahhhh
seni çok özlerim ama gözlerim alıntılarını arıyorrrr
sporumu yazayımda belki özenip yapan olurrrr
45 dk banttt birazı koşuuuu
gitgide koşuyu artırıyorummm
gün gelecek 15 dk koşacağım inşaallahhhh
10 saniyelerden 1.5 dakika kosuyorum aralarda
100mekik bunu yaparken ayaklarımı havaya kaldırıp geriyorumm
100DK
150 yatarak makas feci iç bacak çalıştırıyor zor yürüyorum tavsiyemdir
40 sağ 40 sol 80 yan makas
60 göğüs hareketi
10 squat bir türlü artıramıyorum max 30 yapabiliyorum
100 sağ 100 sol 200 dumbelll
şuan yeşilçayımı içiyorummmmm
alt beden 42 ye resmen giriyor artıkkkk
ama karnımmmmmmmmmmm
ne olecekkk karnımmmmm
karnı için kısa sürede egzersiz bilen varsa söylesin lütfennn
ohh miss tazelen canim:)Boya kesim ombre ne ararsan var. Kolay gelsin canim sanada
banada vursunlar makasi:))Canim benimkiler de mahfolmus vurdu makasi :))
Baya kisalttirdim gel hemen tatliskom
sagol Nenam ,aklim surekli takimda.menü cok guzel masalalh
offf okurken daha basım agrıdı allah kolaylık versn bnm esım dun 3 saat utu yaptı bırde ayakkabılıgı temzledı 3 kapılı gardrop kadr dolap dusunn bıd eyazlık kıslıkları beraber yapttk bıde bn sıldm supurudm klozet derken 5 saat ıs yaptm kocam 3saat utu ypmasaydı 8 saat surcektı sn koskoca evı nasıl temzledn yalnz basına helal
enişteye selamlar az akına baksn sende uzanne sporu yeminle kavga sebebi ahahaahah
eşim dün kıslıkları ayırıo ne bulrsa seneye gymıcem dıo atıo cop posetıne sonra benım bolumden onun bı gomlegnı buldm gecen kıs alınms dunyada para verms bunu napıorz dedm ama bır bakıs atmısım ona sıkıosa cope at gbısınden o da aldı aaaa bu gomlegı cok sevıorm dursunkenarda onu atarmıyım askm dıo ahahaha korktu bnden yoksa o da cop olcaktı asabımı bozuo bazen sennde sertbakıs at enısteye az yardmcı olsn sana
ya sen bızı ne dusunuosn gt bak keyfne yap tatılını kapı gbı yardmcıların varE-brulim Asyaca Mavibocuk hazır bı sekılde bıletlerıde ayarlamssn dınlenmene bak
kaptan yardmcım pardonda 4 baklava nedır ızah edermsn ?
bn her ay alıorm kadın ama eskıden aldklarmdan hıc memnun dıldım
ilaç kullndgn içinmiş gcmısı gormedn cevapladmda nıe hayal goruo dıorm ama gecıcı bsy mg dustukce daha kafan rahat olur
gecms olsn bıraz dıkkat etsen aslnda gecen cıktın ıslak kafayla
ben bakım bebege sen git
baklava, borekleri hupletmesen 40 olurdu bence:)Kizlar sanirim alt bolgem 44 ten 42ye dusmus uzun eteklerim artik oluyor
elini cabuk tutsun, cumaya kadar gitsin.Ayyyyy imdaaaaaat Refik beni ele geçirdi
tamam 23te burdayiz :)Kizlarrr saat 23 te oglanin fotosunu koycam profile sonra kaldircam
idare eder canım, bugün hiç bakmadım daha sabahtan beri bunalım takılıyorumnasilsin canim nasil gidiyor calismalar? :)
yapma ama boyle canim sinava 3 hafta kaldi..idare eder canım, bugün hiç bakmadım daha sabahtan beri bunalım takılıyorumsen nasılsın
Canim benim sagol. Alerjim fena durumda aksam ilaclarimi alinca sabah iyi kalkarim 3. Aglama krizini de yolda yasadim ne oldugunu solemicem cok abuk biseydi bir an once bu atak gecsin istiyorum.bu adamlari boyle kabullenecegiz Busem :)
op beni op :)
Hay agzina saglik canim, kacamak yapan yapana...
nasil oldu canim alerji durumun, aldin mi ilaclarini?
Busem yaa cok sagol canim, resmen mesajindan sicakligi hissettim burada.
Ama aglama sen, boncuk gozler yaslanmasin canim:)
demek ki her bayan bu konuda hassas ablam :)
neler yendi acaba??:)
ahh ahh bu hafta cok kacamakliyiz takimca, cuma gunu hayir olsun..
evde attigin, dolanirken, is yaparken vs hepsi sayiliyor canim:)
Ebrum sagol bir tanem, bir mucize oldu :)
neden acaba??
baklava, borek, kola, pizzalardan olabilir mi acep???
sagol Fatimem :))
Allah kolaylik versin canim benim...
oyy ne guzel seyler almissin, hayirlisiyla, mutlu gunlerde kullan canim:)
yaz bakalim bir menuyu canim??
oy kiyamam Nenam seni cok iyi anliyorum, hergun bende sayfalarca mesaj okuyorum :)
evet cnaim en guzelim kendi pisim, kendi temizligim olsun:)
bunlar ne guzel sporlar, tum takim arkadaslarimiza ornek olsun:)
ohh miss tazelen canim:)
banada vursunlar makasi:))
sagol Nenam ,aklim surekli takimda.
zaten saat farkida kalmayacak, hergun gelicem canim takima:)
baklava, borekleri hupletmesen 40 olurdu bence:)
napiyim canımm yaaaa
biran önce vermem lazımmmm
inan bana hiç giysim yok herşeyimi attığımdan daha önce bahsetmiştimmm
insan içine çıkamıyorumm
almıyorumdaaaaa
iç çamaşır alıyorum sadece onlarda 3 haftada bollaştı yine
tayt pantolonlarımın resmen popo kısmı bollaştıııı
belden düşüyorrrr falannnnn
inadım inat almicimmmmm
menü cok guzel masalalh
offf okurken daha basım agrıdı allah kolaylık versn bnm esım dun 3 saat utu yaptı bırde ayakkabılıgı temzledı 3 kapılı gardrop kadr dolap dusunn bıd eyazlık kıslıkları beraber yapttk bıde bn sıldm supurudm klozet derken 5 saat ıs yaptm kocam 3saat utu ypmasaydı 8 saat surcektı sn koskoca evı nasıl temzledn yalnz basına helal
enişteye selamlar az akına baksn sende uzanne sporu yeminle kavga sebebi ahahaahah
eşim dün kıslıkları ayırıo ne bulrsa seneye gymıcem dıo atıo cop posetıne sonra benım bolumden onun bı gomlegnı buldm gecen kıs alınms dunyada para verms bunu napıorz dedm ama bır bakıs atmısım ona sıkıosa cope at gbısınden o da aldı aaaa bu gomlegı cok sevıorm dursunkenarda onu atarmıyım askm dıo ahahaha korktu bnden yoksa o da cop olcaktı asabımı bozuo bazen sennde sertbakıs at enısteye az yardmcı olsn sana
ya sen bızı ne dusunuosn gt bak keyfne yap tatılını kapı gbı yardmcıların varE-brulim Asyaca Mavibocuk hazır bı sekılde bıletlerıde ayarlamssn dınlenmene bak
kaptan yardmcım pardonda 4 baklava nedır ızah edermsn ?
bn her ay alıorm kadın ama eskıden aldklarmdan hıc memnun dıldım
ilaç kullndgn içinmiş gcmısı gormedn cevapladmda nıe hayal goruo dıorm ama gecıcı bsy mg dustukce daha kafan rahat olur
gecms olsn bıraz dıkkat etsen aslnda gecen cıktın ıslak kafayla
ben bakım bebege sen git
vedalasa bildinmi hazir baklava asla yemem cok agir ama ev baklavasida bi okdar muhtesem ya ... İdeal kiloma ulasayim bi tepsi ev baklavasi yaptircam komsuma hepicigini ben yicem:)
Ayyyyy imdaaaaaat Refik beni ele geçirdi
Kizlarrr saat 23 te oglanin fotosunu koycam profile sonra kaldircam
Gel kaptanim kestirelim seninkinide, bu hafta saclardan eksi cikabilirim :)) enseme kqdar cikti nerdeyse saclarimbu adamlari boyle kabullenecegiz Busem :)
op beni op :)
Hay agzina saglik canim, kacamak yapan yapana...
nasil oldu canim alerji durumun, aldin mi ilaclarini?
Busem yaa cok sagol canim, resmen mesajindan sicakligi hissettim burada.
Ama aglama sen, boncuk gozler yaslanmasin canim:)
demek ki her bayan bu konuda hassas ablam :)
neler yendi acaba??:)
ahh ahh bu hafta cok kacamakliyiz takimca, cuma gunu hayir olsun..
evde attigin, dolanirken, is yaparken vs hepsi sayiliyor canim:)
Ebrum sagol bir tanem, bir mucize oldu :)
neden acaba??
baklava, borek, kola, pizzalardan olabilir mi acep???
sagol Fatimem :))
Allah kolaylik versin canim benim...
oyy ne guzel seyler almissin, hayirlisiyla, mutlu gunlerde kullan canim:)
yaz bakalim bir menuyu canim??
oy kiyamam Nenam seni cok iyi anliyorum, hergun bende sayfalarca mesaj okuyorum :)
evet cnaim en guzelim kendi pisim, kendi temizligim olsun:)
bunlar ne guzel sporlar, tum takim arkadaslarimiza ornek olsun:)
ohh miss tazelen canim:)
banada vursunlar makasi:))
sagol Nenam ,aklim surekli takimda.
zaten saat farkida kalmayacak, hergun gelicem canim takima:)
baklava, borekleri hupletmesen 40 olurdu bence:)
Daha 70 gün varcanim benim tesekkur ederim:)
sizinde izin gununuz yaklasmistir tahminim, sizede iyi eglenceler simdiden fistigim:)
sinav nasil gecti??
Ah keske öyle yakin olsak ablam. Ben sana kahvaltiyada gelirdim temizlige yardimada gelirdim de iste mesafeler malesefcok iyiyiz kuzum, kahvalti ediyoruz oglanla, atla ucaga gel sende:)
Alarmi kurdum özel 23.00 da foto icin gelcemKizlarrr saat 23 te oglanin fotosunu koycam profile sonra kaldircam
...ONEMLI DUYURU...
Canlarim Turkiye'ye gidecegim 9 mayis - 28 haziran tarihleri arasinda sagolsungogo2405 gonca ablamiz takim kaptanligi gorevini ustlenecek.Birlikte paslasarak cuma listeleri ve menulerle ilgilenecegiz
Kendisi daha once 4. takima ve 1.takima kaptanlik yapti ve takimimizi layigiyla temsil edeceginden hic suphem olmayan birisi.Hepimizin adina gonca ablacim sana cok tesekkur ediyorum.
Ayrica bugunden itibaren 3 hafta sure ileE-brulim kaptanimizda Turkiye'ye izne gidiyor, ona 3 hafta sonra kavusacagiz insallah, iyi yolculuklar canim
Yine bu sure zarfinda kaptanlarimizMavibocuk ve Asyaca bizlerle beraber olacaklar hic merak etmeyin
Son olarak yine yardim istegimizi reddetmeyenDahlia_ Fatimecim de, takimimizin gunluk egzersizleri ve egzersiz sonuclarinin hazirlanmasiyla ilgilenecek Ona da bu desteginden dolayi tum takim adina tesekkur ediyorum.Fakat spor yapmayanlarin kellesini ucuracak Fatime,haberiniz olsun
Hepinizi oper, kucak dolusu sevgiler sunarim efenimm
Ablacım vallaha okuma azmine hayranım. Keşke herkes senin gibi olsa.Aksamustu kitap merkezine gittimmmm
Gezdim gezdim ve gezdimmm
Okuldan kitap okumaya vaktimm yokkk
Bolca ders ve kpss kitabi aldim
Birde okuma kitabi dayanamadim yineee
Insss okuyabilirimmmm
Biraz cocuklarla oyun biraz dersss gelecegimmm anacimmmm
Opuyorum her birinizi
Hemen sporu sok devreyeeeAyyyyy imdaaaaaat Refik beni ele geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?