- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
tamam canımcımyapma ama boyle canim sinava 3 hafta kaldi..
haydi otur kitaplarin basina..
ben iyiyim sukur:)
Ahh geçmiş olsun kuzum neyin var hasta mısınBugünün menüsü tabi menü denilirse
Öğlen: kıymalı yumurta
Akşama doğru: 30gr bitterve yeşil çay
kaptanım cezamı ver
2-3 gün gündür hastayım ne iştahım var nede halim bugün zar zor 8 dakikalık karın videosunu yaptım bide 20 dakika kadar yürüyüş oda okuldan eve. Hatta sınavı yazıp okuldan direk eve geldim. Cezalarımıda yapamadım bir türlü ama yapacağım söz. Sporda bir türlü yapamadım biliyorum ama halim yok bir toparlansam yapcam da toparlanamıyorum ki. Biyandan başım ağrıyor bi yandan midem bulanıyor bide durmadan hafif başım dönüyor.Tam olarak evde böyle peçete kutusuyla geziyorum
Sağol canım üşütmüşüm galibaAhh geçmiş olsun kuzum neyin var hasta mısın
Sağol canım üşütmüşüm galiba
Ay canım sıkkın bugün oturup duruyom manikür iconcuk yapiyiSen boş bekar oturdunn manikür mü yapıyorsunnn ??
Ay canım sıkkın bugün oturup duruyom manikür iconcuk yapiyi
Oo sen baya gitmemişsin kuaföre olsun nasılsın şuan uzun aradan sonra kendini nasıl hissediyorsunSen gene buraya girmeye bile vaktin var :) sukret canm :) ben 9ay hamilelik 1.5 sene de cocugun sorunlari hemen hemen 2bucuk sene kuafore gitmedim kesim boya icinsaclarim fildisi beyazdi uclarinda kaldi krep balyaj gibi oldu
Ben o resimde gülüyorum amaSen önce şu profil resmini değiştirrr lütfennn, enerji verici resim koy bu nedir resmi görünce depresyonda, mutsuz biri canlanıyorr gözümde
Merhaba canım ben iyiyim çok şükür idare ediyorum hava İstanbul da biraz serindi akşam üzeri ama idare eder. Eşimin halsına anneler günü hediyesi almaya gittik güZel bir küpe aldık. Çok seviyorum halasını öz annem gibi. Hatta öz halası bile değil ama anne desem derim yani :) geldim oğullarımı yıkadım büyüğünü babası uyutuyo ufaklık benim dizlerimde uyudu bile çay içicem az sonra yoruldum buyün sen nasılsın???Merhabalar canlarim, nasilsiniz?
Haftaya super basladiniz mi, enerjik, neseli, tam motive:)
Ben o resimde gülüyorum ama
Tombul halimi mi zayıf halimi istersinAma cidden ağlıyor mu gülüyor mu diye düşündüm yine de gülüyor diyemedim
Bari yüzün görünen bir resmini koyy da yüzünü görelimmmm
Süpersin canım harika 3 köfte çok azz tebriklerSabah
Omlet
Peynir zeytin
1dilim tahinpekmezli ekmek
Ogle
3kofte
Salata
Ayran
Aksam
Sehriye corbasi 1kase
2tane patlicanli kofte
Patlicanda koftede yagsiz izgara tavada pisti
3catal makarna
Coban salata
1yudum gazoz
Turk kahvesiyle 1kuru erik
Su 2litreyi asacagim ins
1kupa yesilcay
Sporu yazmistim
Insaallah birseyleri unutmamisimdir
Yatarken belki sut belki yogurt belki neskafe az sutle belki yarindan yakin
Canim alfaparfin keratin bakimini al dehsetul vahsett resmen.
Ablacım vallaha okuma azmine hayranım. Keşke herkes senin gibi olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?