Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünün menüsü tabi menü denilirse
Öğlen: kıymalı yumurta
Akşama doğru: 30gr bitter ve yeşil çay

kaptanım cezamı ver
2-3 gün gündür hastayım ne iştahım var nede halim bugün zar zor 8 dakikalık karın videosunu yaptım bide 20 dakika kadar yürüyüş oda okuldan eve. Hatta sınavı yazıp okuldan direk eve geldim. Cezalarımıda yapamadım bir türlü ama yapacağım söz. Sporda bir türlü yapamadım biliyorum ama halim yok bir toparlansam yapcam da toparlanamıyorum ki. Biyandan başım ağrıyor bi yandan midem bulanıyor bide durmadan hafif başım dönüyor. Tam olarak evde böyle peçete kutusuyla geziyorum

Ahh geçmiş olsun kuzum neyin var hasta mısın

Sen gene buraya girmeye bile vaktin var :) sukret canm :) ben 9ay hamilelik 1.5 sene de cocugun sorunlari hemen hemen 2bucuk sene kuafore gitmedim kesim boya icin saclarim fildisi beyazdi uclarinda kaldi krep balyaj gibi oldu
Oo sen baya gitmemişsin kuaföre olsun nasılsın şuan uzun aradan sonra kendini nasıl hissediyorsun

Merhabalar canlarim, nasilsiniz?
Haftaya super basladiniz mi, enerjik, neseli, tam motive:)
Merhaba canım ben iyiyim çok şükür idare ediyorum hava İstanbul da biraz serindi akşam üzeri ama idare eder. Eşimin halsına anneler günü hediyesi almaya gittik güZel bir küpe aldık. Çok seviyorum halasını öz annem gibi. Hatta öz halası bile değil ama anne desem derim yani :) geldim oğullarımı yıkadım büyüğünü babası uyutuyo ufaklık benim dizlerimde uyudu bile çay içicem az sonra yoruldum buyün sen nasılsın???

Süpersin canım harika 3 köfte çok azz tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…