Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

spor harika 501 ))))

Olsun canımm 300 az değil hani :))
bana az geldi canim yaa en az 800 yapardim sen yarinin egzersizini simdiden paylas ben yarin bugunun yerinede yaparim sabah yataktan baslarim yapmaya ayakli olmasin ayaklarim dile gelecek sonunda ne diyecek bende bilmiyom

bana az geldi canim yaa en az 800 yapardim sen yarinin egzersizini simdiden paylas ben yarin bugunun yerinede yaparim sabah yataktan baslarim yapmaya ayakli olmasin ayaklarim dile gelecek sonunda ne diyecek bende bilmiyom

valla ben ayaktan sakatım, sakatım derken mecazi anlamda yani bacaklarım çok çabuk ağrıyor nedense, 800 yapsam 3 gün yürüyemem herhalde
Yok zaten yarının egzersizi başka bir yer için olur, ne olur ben de ilmiyorum şu an

Selam kızlarcım ben geldim nabersinizz?? :)

Hemen menümü yazayım
Sabah:
İki yumurta, domates, salatalık, zeytin, peynir, çay

Öğle:
1 büyük kase diyet gevrek

Ara:
Bir tabak erik

Akşam:
8 sarma , salata, yoğurt

ara:
yeşil çay, 1 hurma

1 saat fittness blendr workout, 1 lt su

Sarma sardım elcağızlarımlan ve dayanamadım tabi ama küçüklerdi çok zarar etmez bencee

Tşk ederim kaptanım takımımız sayesinde toparlanmaya başladım :) Yawrukush yemek aklıma gelse ya takıma yazcam utanırım diyorum kendi kendime ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…