Derya süpersin canım tebrik ederim
Hedef kilon kaçtı canım
valla canım bazen banada oluyor maalesef ya hergün dinamik olmuyor insan nasılsın şimdi
Olabilir canım hadi bakalım görücez
sag ol canim tesekkur ederim
senden ne haber nasilsin???
Bunlari Biliyor muydunuz?
İngiltere'nin başkenti Londra'da merkezi bulunan Dünya Kanser Araştırmaları Fonu kahveyle ilgİli yaptığı araştırmaya göre düzenli olarak her gün bir fincan kahve içmek kişinin karaciğer kanserine yakalanma riskini % 14 oranında düşürüyor.
bendede monotondu sende düş )) degisiklik oluyorİyiyim hayatım,tşk ederim, nolsun, evde takılmaca :/ Hayat hep aynı monotonlukta bende :/
tbekizlar hem dun hemde bugunku menumu paylasayim
Dün Menum
Sabah:Tek sekerli kahve
Öglen:4 yk zeytinyagli taze fasulye+yogurt+tbe
Ara:Turk kahvesi
Aksam:2yk zeytinyagli taze fasulye+yogurt+tbe
Bugunkü Menum
Sabaheynirli yagsiz tbe tost
Oglen:ızgara kofte 2yk bulgur pilavi
Ara:Turk kahvesi+1 parca bitter
Aksam: 2 dilim izgara sucuk yogurt 1 dilim tbe
Ben bunamayı önlediğinide okumuştuumm
tbe
tam bugday ekmegimi ???
hep goruyorum bu ne bunlar ne yiyor diyordum kendi kendime
evet canim tam buğday ekmegi
Ben mi demişimCanım Harpy 10 dakikalık deyince ben de 10 dakikalık video aradım :))
Yarın sabah bi tartıl canım istersen cumadan önce hazırlık olur.ben hemen başlayayım sporuma hadi bakim off bu hafta sadece bu jillianı yaptım yaa fazla yapamadım tartılmadım da ne durumdaym acaba
Benim cumartesi ölçülerim alıncak fitness e başlıyorum ayy yarın bi göbeğimi ölçsemmi acabaYarın kuzenimin kına gecesi var... yarın öğlen karşıya geçicez sabah erkenden kalkıp jillian ı yapıcam...Bugün jil de 5. günümüz sanırım... değişiklik var mı sizde ????
Gözümden kaçmış olabilir canım iatediğşn ceza olsun 100 er mekik ve jj yap o vakit.gogo2405 Gonca selam canım, cezaları falan sen mi paylaşacaktın ? ben bir şey göremedim geçen günki menüm için.
Canım pirinç pilavını azda olsa tüketme 2 yada 4 kaşık haftada bir en fazla ve beyaz ekmeği çıkart menülerinden çavdar tam buğday kepek falan gerekirse çantanda taşı.Evet yedim ama birini sabah birini öğle birini akşam yedim her ogunde dağıtım protein karbonhidrat olarak
Yine pirinç pilavı var glisemik indeksi çok yüksek 100 ip atlama yada jj gelsin sanadaİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm ...
Kansızlıktan herhalde bugün sahada dizlerim titredi ayakta duramadım resmen 1 tane kıymalı börek yedim. sabahtan beri aldığım tek karbonhidrat 1 dilim ekmekdi ondan sekerim dustu. Akşama doğru kıymalı dan attım ağzıma bir tane
@AKovser 53 dk yürüyüş 5539 adım, aslında daha fazla yürüdüm ama algılamamis sanki
Eki Görüntüle 1830055 Eki Görüntüle 1830056
Eki Görüntüle 1830057
Bu AradA Öğlen ki pilav 2 kasik sadece , öğle yemeği mecbur yemekhanede ne yemek varsa , ki ben porsiyon ları küçültüp bol salata alıyorum yanına
Görevli bana pilav koyuyor az olsun diyorum azaltıyor daha da az diyorum azaltıyor bir iki kasik kalsın diyorum küçük tabağa koyup veriyor ahahahah
Geçmiş olsun canım dinlen bugün.Iyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Menume gelince butun gun 3 kase yogurt 1 litre su ictim baska bir sey yok
Spora gelinceee butun gun 2.80 yatdim )))
jillian kaldi spor yapamadim hic bir sey yapamadim aglamak istiyorum (((
Ooo maşallah patates sarma hurmalar dahada hurma yiycem diyo eee ne demişler dün yediğin hurmalar bugün seni tırmalar kalk bakiim 150 jj 50 squat hem toto toparlanır biraz.Kızlarcım hepinize selam.
Sabah:
2 yumurtalı menemen,bol domates salata, peynir zeytin.
Öğlen:
1 kase salata, bir dilim ekmek
Araöğün:
1 avuç erik
Akşam:
1 kase patates salatası, 5 sarma, 3 hurma
Hala doymuş hissetmiyorum kendimi o yüzden bir 3 tane daha hurma yerim sanırım
1,5 lt su, 1 saat fitness blender
Yawrukush kaptanım bu fitness blender ın videoları benim haşatımı çıkartıyor, her sabah üzerimden tır geçmiş gibi kalkıyorum, bu na bir çare var mı :)
Iyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Ay daha spor diyor yat dinlen kızım sanki spor kaçıyor başka gün yaparsın..jillian kaldi spor yapamadim hic bir sey yapamadim aglamak istiyorum (((
İnşaallah diğer sınavlarıda mükemmel geçerAyyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indibugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var sizler nasılsınız şekerlerr
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine en ufak bir sikyetinde doktora görün yine böyle konularda cok dikkatli olmka lazim Allah korusun sonradan bir hasar olusmasinIyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Bu AradA Öğlen ki pilav 2 kasik sadece , öğle yemeği mecbur yemekhanede ne yemek varsa , ki ben porsiyon ları küçültüp bol salata alıyorum yanına a
Görevli bana pilav koyuyor az olsun diyorum azaltıyor daha da az diyorum azaltıyor bir iki kasik kalsın diyorum küçük tabağa koyup veriyor ahahahah
Iyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
jillian kaldi spor yapamadim hic bir sey yapamadim aglamak istiyorum (((
Bunlari Biliyor muydunuz?
İngiltere'nin başkenti Londra'da merkezi bulunan Dünya Kanser Araştırmaları Fonu kahveyle ilgİli yaptığı araştırmaya göre düzenli olarak her gün bir fincan kahve içmek kişinin karaciğer kanserine yakalanma riskini % 14 oranında düşürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?