Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Derya süpersin canım tebrik ederim

Hedef kilon kaçtı canım

valla canım bazen banada oluyor maalesef ya hergün dinamik olmuyor insan nasılsın şimdi

Olabilir canım hadi bakalım görücez

ilerleyen saatlerde toparladim tatlim ama genel olarak yorgun bi gecti günümm

gecmis olsun tatlim umarim yarinki sinavlarinda guzel gecer

çok gec degil tatlim
bende uzun sure tek yemek zorunda kalmistim zor oluyor yavv

bi rahtsizligin falan varmi tatlim gecmis olsun

oo cok gecmis olsun canim
doktor eve gondermis ama sen yinede dikkatli ol yaa ne olur ne olmaz
bu arada düşmek en büyük fobim..
[/QUOTE]
Sağol canımm inşallah :)

Kızlarcım hepinize selam.

Sabah:
2 yumurtalı menemen,bol domates salata, peynir zeytin.

Öğlen:
1 kase salata, bir dilim ekmek

Araöğün:
1 avuç erik

Akşam:
1 kase patates salatası, 5 sarma , 3 hurma

Hala doymuş hissetmiyorum kendimi o yüzden bir 3 tane daha hurma yerim sanırım

1,5 lt su, 1 saat fitness blender

Yawrukush kaptanım bu fitness blender ın videoları benim haşatımı çıkartıyor, her sabah üzerimden tır geçmiş gibi kalkıyorum, bu na bir çare var mı :)

Bunlari Biliyor muydunuz?

İngiltere'nin başkenti Londra'da merkezi bulunan Dünya Kanser Araştırmaları Fonu kahveyle ilgİli yaptığı araştırmaya göre düzenli olarak her gün bir fincan kahve içmek kişinin karaciğer kanserine yakalanma riskini % 14 oranında düşürüyor.

Ben bunamayı önlediğinide okumuştuumm

kizlar hem dun hemde bugunku menumu paylasayim

Dün Menum
Sabah:Tek sekerli kahve
Öglen:4 yk zeytinyagli taze fasulye+yogurt+tbe
Ara:Turk kahvesi
Aksam:2yk zeytinyagli taze fasulye+yogurt+tbe

Bugunkü Menum

Sabaheynirli yagsiz tbe tost
Oglen:ızgara kofte 2yk bulgur pilavi
Ara:Turk kahvesi+1 parca bitter
Aksam: 2 dilim izgara sucuk yogurt 1 dilim tbe

tbe
tam bugday ekmegimi ???

ben hemen başlayayım sporuma hadi bakim off bu hafta sadece bu jillianı yaptım yaa fazla yapamadım tartılmadım da ne durumdaym acaba
Yarın sabah bi tartıl canım istersen cumadan önce hazırlık olur.
Yarın kuzenimin kına gecesi var... yarın öğlen karşıya geçicez sabah erkenden kalkıp jillian ı yapıcam...Bugün jil de 5. günümüz sanırım... değişiklik var mı sizde ????
Benim cumartesi ölçülerim alıncak fitness e başlıyorum ayy yarın bi göbeğimi ölçsemmi acaba
gogo2405 Gonca selam canım, cezaları falan sen mi paylaşacaktın ? ben bir şey göremedim geçen günki menüm için.
Gözümden kaçmış olabilir canım iatediğşn ceza olsun 100 er mekik ve jj yap o vakit.
Evet yedim ama birini sabah birini öğle birini akşam yedim her ogunde dağıtım protein karbonhidrat olarak
Canım pirinç pilavını azda olsa tüketme 2 yada 4 kaşık haftada bir en fazla ve beyaz ekmeği çıkart menülerinden çavdar tam buğday kepek falan gerekirse çantanda taşı.
Yine pirinç pilavı var glisemik indeksi çok yüksek 100 ip atlama yada jj gelsin sanada

Geçmiş olsun canım dinlen bugün.
jillian kaldi spor yapamadim hic bir sey yapamadim aglamak istiyorum (((

Ooo maşallah patates sarma hurmalar dahada hurma yiycem diyo eee ne demişler dün yediğin hurmalar bugün seni tırmalar kalk bakiim 150 jj 50 squat hem toto toparlanır biraz.

Ayyyy görünmez kazaaa çok geçmiş olsun şükür bişey yokmuş dinlen bugün boşver sağlık daha önemli. Kafan yokken poponun güzel olmasının pek önemi kalmıyor haliyle. Kafana iyi bak önce :)

Ay daha spor diyor yat dinlen kızım sanki spor kaçıyor başka gün yaparsın..

Öncelikle herkese iyi aksamlar.. Ben bur kac gündür kendimi toparlamaya calisiyorum ama bir türlü beceremedim ne o eski motivasyonum nede iradem kaldi resmen yerimden kalkcak halim yok bütün gün yatmak istiyorum. Sinavlarim var ders bile yapmiyorum resmen
Bir sekilde toparlanmam lazim ama nasil yapcam hic bilmiyorum bendeki en büyük problem sporu birakmam galiba cünkü spor yapimca o kadar cabaladim yaktigim kaloriyi almayim yine diyordum. Bugün yine menü berbat adam akilli yemek tek biraz menemen, bir avuc kaju, 2 kasik yulafli yogurt. günün geri kalani meyve ve bitter birde bir yk kadar fıstık ezmesi vardı
Biliyorum grubuda cok kötü etkiliyorum eger cumaya kadar toparlanmazsam sizden ricam beni gruptan atin benim yüzümden sizinde kötü derece almanizi istemiyorum hep ayni seyi tekrarlayip durdum ama yarin tekrar yeniden toparlanmayi deniyecgim bugün fitnese baslicaktim hic vaktim olmadi annemin bir kac gündür ayagi agriyordu bugün iste cok kötü olmus doktora gitti ayagi iltihap kapmis hal böyle olunca kardesi okula götürüp getirmek eczaneye gidip ilac almak yemek felan bana kaldi yürüyüs yapmis oldum tek ve 11.000 adım attım
Hepinizden tekrardan özür diliyorum buraya yazmaya yüzüm bile yok menümde çok berbat biliyorum cezaların en ağırınıda verin hatta bi güzel dövün beni aklım başıma gelsin

Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indi bugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım varsizler nasılsınız şekerlerr
İnşaallah diğer sınavlarıda mükemmel geçer
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine en ufak bir sikyetinde doktora görün yine böyle konularda cok dikkatli olmka lazim Allah korusun sonradan bir hasar olusmasin

Menü
Sabah
Kavurmalı yumurta
Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 dlm tereyağlı tbe

Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter

Öğlen 2 tbk karabuğdaylı ve mercimekli yayla

Ara
Yoğurt yulaf tarçın
Elma

Akşam
3 köfte
1 sk makarna
Jelapeno Yawrukush senin için kaptanım

Görevlerinin bakışlarını gözümde canlandırabiliorum başkası çok koy diye göznün içine bakıhyordur sende az koy die :)

Ahh canm çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş Arzu, dikkat et. Kafa bu şakaya gelmez, ciddi bir şey olmadığına sevineceğine spor yapamıyorum diye hayıflanıyorsun hakkaten şaka gibisin

dinlen bak zaten kaza geçirmişsin yat dinlen

oo ne güzel biz türklerde gayet güzel içiyoruz zaten bilgilendirme için

Bugünki menüm
Aç karnına maydonoz,limon,su blenderdan geçirip.İçtim.

Sabah
nescafe
4tane kepekli cubuk kraker

öğle
az tuzlu. yağsız mercimek çorbası
1dilim çavdarlı ekmek
1salatalık,4-5çeri domates

akşam
1kase corba
2-3tane çeri domates

@AKovser gogo2405
jillian yaptım
1saat tenis
150tane bugünki egzersizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…