Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı akşamlar canlar..
Ölüyorum yorgunluktan, tek bir hareket spor yapamadım henüz
Akşama kadar evde bahçede uğraştım, akşam kayınvalidemler geldi, haberim yok tabi gelmeden 1-2 saat önce haber verdiler, evi topla, kendime çeki düzen ver derken bittim valla
Oturmaktan da ayrıca yoruldum, oturunca çalıştığımdan daha çok yoruluyorum :)
Çok fena uykum da var dinlenmeden de uyuyamam
Günün tek iyi olayı aserin sesini duydum, malum telefon yok başkasının telefonundan beni aramıyor, akşam annesini arayınca konuştum.. ondan sonra da iyi miyim kötü müyüm onu da bilmiyorum

Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indi bugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım varsizler nasılsınız şekerlerr

Gözün aydın canım :)

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, kafa çarpması hakkında pek iyi şeyler okumadım, doktor birşey yok dese de en ufak ağrıdan falan hemen hastaneye git ihmal etme..

jillian kaldi spor yapamadim hic bir sey yapamadim aglamak istiyorum (((

Olsun sağlığından önemli değil canım hiçbirşey..

Ahayyyy bunlar pek bi güzelmiş.. Özellikle ilk resimdeki sağdaki.

Ben mi demişim
Ne Zaman demişim yaa vallahi hatırlayamadım...

Ya sen dedinya Jillianın karın için 10 dakikalık videosu varmış bulamadım falan diyee

canım hafif bir gün tebrikler ancak sabah kahvaltını bence daha sağlıklı yapmalısın mesela yumurta peynir vs çubuk kraker

gogo2405
Sabah
Omlet 2 yumurta
Domates biber peynir zeytin
2lokma balli ekmek
1bardak sut

Ogle
2yk tavuk sote
2 etiform

Aksam
Izgara et
Salata
Yogurt
4tatli kasigi dondurma

Su 2lt
Spor jillian

canım yine sağlıklı beslenmişsin dondurma bilemedim :) bende 1 kaşık yedim

Meliscim gayet güzel canım

Yarın kuzenimin kına gecesi var... yarın öğlen karşıya geçicez sabah erkenden kalkıp jillian ı yapıcam...Bugün jil de 5. günümüz sanırım... değişiklik var mı sizde ????
Ben ayniyim 1 gun yapmadim sadce bugunde yapamadim birazdan yapicam atlamicam

Gecmis olsun canm sadaka ver mutlaka

Jillian six ne canm ya

kızlar ben akşam yemeğimi 18 - 18: 30 arası yiyorum daha erken yemek yiyebilirim o zamanda tek kalırım eşim 6 da geliyor sofra hazr oluyor hemen yiyoruz çok geç bir saat mi diyet yapan biri için ? Asyaca
yok canım gayet makul bir saat. Afiyet olsun

Tatlım neden başladığını hatırla, seneye yine bunlarla uğraşmak mı istersin yoksa herkesin senin vücuduna sahip olmak için sana özenmesinimi ? Daha kaç sene güzel vücutlara bakıp iç geçireceksin ?
daha kaç sene başlayıp başlayıp bozacaksın mesela bu kadar yemekle bu kadar iradene yenilmekle 80 kg gelince mi beyninde bitireceksin bunu ?
Hadi silkelen yeter artık, neden başladığını hatırla, unutma her ay 1 kg versen bir yılda 12 kilo eder vazgeçersen şişman bir genç kız olarak hayatına devam edersin. Karar senin, nefis senin hayat senin.
Yemeye doyum olmaz güzelim sonu yok bunun, gencecik kızsın hayatını mahfetme en güzel yıllarını mahfetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…