Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indibugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var sizler nasılsınız şekerlerr
Iyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Menume gelince butun gun 3 kase yogurt 1 litre su ictim baska bir sey yok
Spora gelinceee butun gun 2.80 yatdim )))
jillian kaldi spor yapamadim hic bir sey yapamadim aglamak istiyorum (((
Ahayyyy bunlar pek bi güzelmiş.. Özellikle ilk resimdeki sağdaki.
Ben mi demişimNe Zaman demişim yaa vallahi hatırlayamadım...
Bugünki menüm
Aç karnına maydonoz,limon,su blenderdan geçirip.İçtim.
Sabah
nescafe
4tane kepekli cubuk kraker
öğle
az tuzlu. yağsız mercimek çorbası
1dilim çavdarlı ekmek
1salatalık,4-5çeri domates
akşam
1kase corba
2-3tane çeri domates
Dahlia_ gogo2405
jillian yaptım
1saat tenis
150tane bugünki egzersizden
gogo2405
Sabah
Omlet 2 yumurta
Domates biber peynir zeytin
2lokma balli ekmek
1bardak sut
Ogle
2yk tavuk sote
2 etiform
Aksam
Izgara et
Salata
Yogurt
4tatli kasigi dondurma
Su 2lt
Spor jillian
Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
6 adet zeytin
2 dilim ekmek
şekersiz çay
Ara
yeşil çay
Öğlen yok
Ara
süt
Akşam
sulu yemek
yoğurt
ekmek yok
Su 2.5 litre
100 jj cezamdı
adım 10000
bugünkü egzersiz 100Yawrukush
Ben ayniyim 1 gun yapmadim sadce bugunde yapamadim birazdan yapicam atlamicamYarın kuzenimin kına gecesi var... yarın öğlen karşıya geçicez sabah erkenden kalkıp jillian ı yapıcam...Bugün jil de 5. günümüz sanırım... değişiklik var mı sizde ????
Gecmis olsun canm sadaka ver mutlakaIyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Menume gelince butun gun 3 kase yogurt 1 litre su ictim baska bir sey yok
Spora gelinceee butun gun 2.80 yatdim )))
Jillian six ne canm yaKahvaltı öncesi türk kahvesi
Sabah
çökelikli yumurta
domates
salatalık
ceviz, fındık
zeytin
öğlen
sade türk kahvesi
soda
2.5 bardak yeşil çay
akşam
kuru fasulye
domates, biber
yoğurt
su : 2.5 lt
spor: jilian six pack, leslie 3 mil
yok canım gayet makul bir saat. Afiyet olsunkızlar ben akşam yemeğimi 18 - 18: 30 arası yiyorum daha erken yemek yiyebilirim o zamanda tek kalırım eşim 6 da geliyor sofra hazr oluyor hemen yiyoruz çok geç bir saat mi diyet yapan biri için ?Asyaca
canım jilinin karın için olan videosuJillian six ne canm ya
ohh gözün aydın canım çok sevindimAyyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indibugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var sizler nasılsınız şekerlerr
Kac dkka bizim yaptigimiz ne canm aradaki fark ne . karin icin olan ne kadar surede etki gozsteriyorumuz bide teliomusun kisa suredecanım jilinin karın için olan videosu
Tatlım neden başladığını hatırla, seneye yine bunlarla uğraşmak mı istersin yoksa herkesin senin vücuduna sahip olmak için sana özenmesinimi ? Daha kaç sene güzel vücutlara bakıp iç geçireceksin ?Öncelikle herkese iyi aksamlar.. Ben bur kac gündür kendimi toparlamaya calisiyorum ama bir türlü beceremedim ne o eski motivasyonum nede iradem kaldi resmen yerimden kalkcak halim yok bütün gün yatmak istiyorum. Sinavlarim var ders bile yapmiyorum resmen
Bir sekilde toparlanmam lazim ama nasil yapcam hic bilmiyorum bendeki en büyük problem sporu birakmam galiba cünkü spor yapimca o kadar cabaladim yaktigim kaloriyi almayim yine diyordum. Bugün yine menü berbat adam akilli yemek tek biraz menemen, bir avuc kaju, 2 kasik yulafli yogurt. günün geri kalani meyve ve bitter birde bir yk kadar fıstık ezmesi vardı
Biliyorum grubuda cok kötü etkiliyorum eger cumaya kadar toparlanmazsam sizden ricam beni gruptan atin benim yüzümden sizinde kötü derece almanizi istemiyorumhep ayni seyi tekrarlayip durdum ama yarin tekrar yeniden toparlanmayi deniyecgim bugün fitnese baslicaktim hic vaktim olmadi annemin bir kac gündür ayagi agriyordu bugün iste cok kötü olmus doktora gitti ayagi iltihap kapmis hal böyle olunca kardesi okula götürüp getirmek eczaneye gidip ilac almak yemek felan bana kaldi yürüyüs yapmis oldum tek ve 11.000 adım attım
Hepinizden tekrardan özür diliyorum buraya yazmaya yüzüm bile yok menümde çok berbat biliyorum cezaların en ağırınıda verin hatta bi güzel dövün beni aklım başıma gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?