yine yalnız bi ben ve yine korktum
cok şükür canim bende iyiyim
kaynanam gelecrk ya ev isleri bilmem ne iste
e o zaman zorlama canim sankim hayatinda bi o varmis gibi boşver.. ve sukoyverme lütfen
kiz hangisine cevap verecegimi sasirdim :)
kilo konusunda ablastik sanirim sen zayif bi hatunsun dolayisiyla az az gitmesi normal
viks konusuna gelince kiz em geleneksel yontemimizi unuturmuyum hic
ahahahaha
hopsss kaderdasim benim
tamam yaw geri açtım
Aynen ya:) Ne yapsamda olmuyoo... Otururken kalkarken hep bi yük varmış gibi oluyo
Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
domates
biber
sahanda yumurta
şekersiz çay
6 adet zeytin
2 dilim ekmek
Ara
2 adet kuru kayısı
Öğle
tavuklu sote
1 dilim ekmek
domates
yoğurt
Ara
1 çay bardağı kadar leblebi
Akşam
1 tane küçük boy dürüm
şalgam suyu 1 bardak
Su 2.5 litre
adım 9000
20 dk plates
300 zıplama
300 bacak egzersizi
mekik 20 tane
yine yalnız bi ben ve yine korktum
Bdv de konu vardı kahve falıyla ilgili ben hayatımda baktırmamış insanım ordaki yorumlardan korktum fatimemmNeden korktun Handanım ??
teşekkürler kaptanımm
süpersinnnn
artık aynı saatlerde kahvaltı yapıyoruzzz
canım hoşgeldinnn, ben derya 2 yavru annesiyim 30 yaşındayım
tebrikler canımmm. Gelmiş geçmiş olsun canım
amann ne süperii yavrum 300 gram koca gövdeden
olsun canım ya öyle deme az az deme baya yani 300 gr ya baya baya yarım kilo tebri,kler artı dan sabitten bin kat iyidir
saol canım. yok çok takılmıyorum zaten merak ediyorum klasik ikizler özelliği
amann kaptanım koca gövdeden 300 gitse neteşekkür ederim
Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
domates
biber
sahanda yumurta
şekersiz çay
6 adet zeytin
2 dilim ekmek
Ara
2 adet kuru kayısı
Öğle
tavuklu sote
1 dilim ekmek
domates
yoğurt
Ara
1 çay bardağı kadar leblebi
Akşam
1 tane küçük boy dürüm
şalgam suyu 1 bardak
Su 2.5 litre
adım 9000
20 dk plates
300 zıplama
300 bacak egzersizi
mekik 20 tane
Bdv de konu vardı kahve falıyla ilgili ben hayatımda baktırmamış insanım ordaki yorumlardan korktum fatimemm
ya tamam unut ve baktırma tabiki de iyi değil ama o olaylar faalan düşünme başına gelir diye tamam mı bak korku olayına dikkat et canım ilerletme lütfenBdv de konu vardı kahve falıyla ilgili ben hayatımda baktırmamış insanım ordaki yorumlardan korktum fatimemm
yapmıycam canım söz
e yani bi zahmet bidaha yapma bu ve buna benzer bişiler.. yaparsan söyle geri açtırırız
aynen canım ya her akşam yoğurt yicem artıkın
süper spor canım tebriklerrr
yapma canım yok bişey onlar hep hayal tamam mı senin zihninin sana oyuncukları yok bişi korkma
ben en iyisi gelinlik bölümünde takılıyımCanım benim uzak dur o bölümdennn :) iyiliğine diyorum bak :)
açtım şabanın filmini izliyorum en unutturucu şey o geldi gözüme: )ya tamam unut ve baktırma tabiki de iyi değil ama o olaylar faalan düşünme başına gelir diye tamam mı bak korku olayına dikkat et canım ilerletme lütfen
hafta da 2 gün dinleniyorum kuzucum saolasınnCanım aynıları bendede oldu fitness blendrda ilk günler resmen hareket edemedim. Strecth hareketlerini iyi yap bir de bir gün dinlen derim.
ben en iyisi gelinlik bölümünde takılıyım
ayy ben jili yapınca hiç birşey yapamıyorum ya başkaa, aslında leslie 1 mil bari yapsam ama canıma okunmuş gibi hissediorm jiliden sonra. Pilatese gittiğim günler de sabah yapmıyorum pilatese dayanamam diye eve geliyorum öyle yaniHehe bunlar da iPad'in alıntıların :)
Ay öyle oluyor aç karnına su içersem direk bulanıyor midem.. Geçene kadar Biraz uzanmam gerekiyor. Midem çok hassas iki hamileliliğimde de geberdim bulantıdan
Amin canım.
Bence jillianın yanında yürüyüş dışında ekstra bişeye gerek yok. Yürüyüş de kilo vermeyi hızlandırmak için.
Mmmm bayılırım :)
Tişikkürler cınım :)
Neden miden bulanıyor kız anlayamadım ne güzel taş gibi hatunlar :)
Tişikkürler :)
Niye kusuyosunuz yaaaaa :/
Düşmesin motiveler hımmmm!
Kilo değil onlar kas:) Can'ım kaslarım diyeceksin :)
Hep jilliandan bunalr..
OLSUNNNSen evli değilmiydinn ?? napcan gelinlik bölümünde
Ama BDV-de iyidirrrr
Baktim canim 30gun molasizz
Canim ya ben eski spor tarzimada donebilirim sen ne dersin beni bilgilendirirmisin
Girgira vurduk ama durum kritikmis
Nota alinca ne oluyor peki hic bilmiyorum
canım sana birşey sorayım o zaman. benim boynumun bir tarafı ağrıyor, kürek kemiklerimin ortasıda fena ama dururken değil, hareket ettikçe filan, kaslar güçleniyordur değilmi korkuyorum bir aksilik olmasından. yaşamışmıydın bu tarz sorunlar
yapmıycam canım söz
sağol bebeğimm konudaki yorumları okuyunca gözümün önünde uşuşan şeyler görmeye başladım hemen : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?