Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam yaw geri açtım

e yani bi zahmet bidaha yapma bu ve buna benzer bişiler.. yaparsan söyle geri açtırırız

Aynen ya:) Ne yapsamda olmuyoo... Otururken kalkarken hep bi yük varmış gibi oluyo

aynen canım ya her akşam yoğurt yicem artıkın

süper spor canım tebriklerrr

yine yalnız bi ben ve yine korktum

yapma canım yok bişey onlar hep hayal tamam mı senin zihninin sana oyuncukları yok bişi korkma

Melis bacak egzersizi günün egzersizi mi yoksa başka birşey mi ?

Bdv de konu vardı kahve falıyla ilgili ben hayatımda baktırmamış insanım ordaki yorumlardan korktum fatimemm
ya tamam unut ve baktırma tabiki de iyi değil ama o olaylar faalan düşünme başına gelir diye tamam mı bak korku olayına dikkat et canım ilerletme lütfen

yapmıycam canım söz
sağol bebeğimm konudaki yorumları okuyunca gözümün önünde uşuşan şeyler görmeye başladım hemen : (

ya tamam unut ve baktırma tabiki de iyi değil ama o olaylar faalan düşünme başına gelir diye tamam mı bak korku olayına dikkat et canım ilerletme lütfen
açtım şabanın filmini izliyorum en unutturucu şey o geldi gözüme: )

Iyi aksamlar...
Kahvalti 2 domates 3 yumurtali menemen 2 diliM cavdar ekmek
Ogle 4 ceviz 1 kase cilek 6 cay kasigi ev yapimi sade dondurma
Ara 1 salatalik 1 domates
Aksam Tavuklu corba
Su 3 litre
Yesil cay 2 fincan
Jillian Michaels Level 2/2
Adim 16000
Gunun egzersizi 500
Yarim mekik 200
Dahlia_

ayy ben jili yapınca hiç birşey yapamıyorum ya başkaa, aslında leslie 1 mil bari yapsam ama canıma okunmuş gibi hissediorm jiliden sonra. Pilatese gittiğim günler de sabah yapmıyorum pilatese dayanamam diye eve geliyorum öyle yani

SABAH
Çok geç uyandım hatta kapının sesine oturmaya misafir geldi kahve yaptım bir türk kahvesi içtim

ÖĞLE
3 Yumurta ( bol peynir, bol pul biber, kekik, az süt )
1 su br süt
1.5 ince dilim tam buğday ek.
3 Zeytin

ARA
1 hurma 1 br süt

AKŞAM
2 sk kurufasülye
2 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt

ARA
3 yk yoğurda boolll pul biber bunu neden yediğimi biliyorsunuz

2 LT su
jillian level 1 ( bugün 8. günümü yaptım ben yarın level 2 ye geçiyorum... haftaya pazar oğlumun sünneti için aldığım elbisede midem çıkıyor biraz daha zorlamam lazım kendimi... hatta mekik egzersizlerime ekstradan diyetimle beraber devam edicem sorun olmaz dimi Yawrukush

kayınvalidecimi çok severim hatta ben aradım gel dedim bana kalmaya temizliklerimi rahatça yapayım sen varken sağ olsun geldi ama o varkende tabi gündüz devamlı spor yapamayacağım o kötü oldu ama olsun bende sabah uykumdan ödün vericem o uyurken yapıcam birde sevgili eşimden rica edicem yarım saat başka odaya geçicem o annesi ile ilgilenirken.... haftaya bir mucize olsun eksilerimi çok görebilsem ve çok sıkılaşabilsem

Baktim canim 30gun molasizz

Canim ya ben eski spor tarzimada donebilirim sen ne dersin beni bilgilendirirmisin
Girgira vurduk ama durum kritikmis
Nota alinca ne oluyor peki hic bilmiyorum

Molasız olur mu Can'ım haftada 5-6 gün der hep mutlaka 1 gün dinlendirmek gerekiyor kaslarını kendini onarması için.

Kürek kemiklerin ortası çalıştığı içindir ama boyundan dikkat et o biraz tehlikeli yaparken boyun kaslarını zorlamamaya çalış eğer kasılmayı boynunda hissediyorsan hemen bırak Allah korusun fıtık falan olursun. Mekik çekerken felan boynunu düz tutmaya çalış ve başlangıç olarak yarım litrelik pet şişeyle yap sonra yavaşça arttırırsın..

yapmıycam canım söz
sağol bebeğimm konudaki yorumları okuyunca gözümün önünde uşuşan şeyler görmeye başladım hemen : (

tamam normal hemen derin bir nefes al sevgili zihincik aklı sıra oyuncuk oynuyor senle :) yok öyle bişey yürü git işine de konuyu değiştir. o kadar basit.

Sabah
2haslanmis yumurta
Peynir zeytin domates biner
Yarim dilim tbe
Tereyagi ve recelli

Ogle
2kofte ceyrek patates izmir kofteden cok az yag ile
1kase yagsiz tuzsuz yesillik
3yk yogurt

Ara
1incir kuru

3erik

Aksam
2kofte ceyrek patates
1kase kasarli domates corbasi
4catal yogurtlu patlican kozleme
4catal haydari
Yarim dilim tbe
Salata
Turk kahvesi
1minik cikolata

Az once
3yk pulbiberli limonlu yogurt
Hala wc sorunnn

Su 2lt den fazla
Spor jillian ve 40 dk yuruyus orta tempo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…