- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
oynayamadı ama engel oldum sizin sayenizde:))tamam normal hemen derin bir nefes al sevgili zihincik aklı sıra oyuncuk oynuyor senle :) yok öyle bişey yürü git işine de konuyu değiştir. o kadar basit.
Kim diyor ben yorumlarda hic gormedimm kuzumMolasız olur mu Can'ım haftada 5-6 gün der hep mutlaka 1 gün dinlendirmek gerekiyor kaslarını kendini onarması için.
Kürek kemiklerin ortası çalıştığı içindir ama boyundan dikkat et o biraz tehlikeli yaparken boyun kaslarını zorlamamaya çalış eğer kasılmayı boynunda hissediyorsan hemen bırak Allah korusun fıtık falan olursun. Mekik çekerken felan boynunu düz tutmaya çalış ve başlangıç olarak yarım litrelik pet şişeyle yap sonra yavaşça arttırırsın..
Kizlar eve yeni geldim
Plates mati ve lastiklerini aldim toplarim vardi
Jillianin zayiflamak icin vaktiniz varmi
Kitabini aldimm
Yeni baslangiclar yapmayi planliyorum
Bakalim neler olacak
çok sevindim okb anlarında okb ni değiştircn bu kadr basit tatlım hemen başka bir şeye takılmaya bak.. güeller güzeli çok güzelsin kızzoynayamadı ama engel oldum sizin sayenizde:))
değiştirdim bile canım benim
Sabah
2haslanmis yumurta
Peynir zeytin domates biner
Yarim dilim tbe
Tereyagi ve recelli
Ogle
2kofte ceyrek patates izmir kofteden cok az yag ile
1kase yagsiz tuzsuz yesillik
3yk yogurt
Ara
1incir kuru
3erik
Aksam
2kofte ceyrek patates
1kase kasarli domates corbasi
4catal yogurtlu patlican kozleme
4catal haydari
Yarim dilim tbe
Salata
Turk kahvesi
1minik cikolata
Az once
3yk pulbiberli limonlu yogurt
Hala wc sorunnn
Su 2lt den fazla
Spor jillian ve 40 dk yuruyus orta tempo
ay çok sağol canım benim o senin bakışlarının güzelliğiçok sevindim okb anlarında okb ni değiştircn bu kadr basit tatlım hemen başka bir şeye takılmaya bak.. güeller güzeli çok güzelsin kızz
Kizlar eve yeni geldim
Kitabini aldimm
Bakalim neler olacak
Kim diyor ben yorumlarda hic gormedimm kuzum
...TUM TAKIMA ITHAFEN...
Canlarım malesef bu hafta sonuncuyuz lıstelerı buradan takıp edebılırsınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1748
Bugun yenı etaba baslamıstık ve malesef nota (ceza) alacagız.
Eger haftaya ılk 3e gırersek notamız sılınecek.
Bu hafta takımda kılo veren uyemızden cok alan uyelerımız vardı.
Bır cogunuz jılıana basladınız ayrıca reglısı olanlar oldu.
O yuzden bugunun krıtıgını yapmayacagım.
Jılıancılar haftaya cumaya artılarınız gıtmıs olur.
Bu hafta odul ogununu kımsenın hakettıgını dusunmuyorum eger sız hakettıgınızı dusunuyorsanız buyrun yıyın dıledıgınızı...
Ancak haftaya jılıan artısı yok/ reglıler bıtıyor ve ben derece gorup notamızı sıldırmek ıstıyorum..
Buraya neden katıldıgınızı unutmayın guzeller!
Yaz geldı kendınızı nasıl gormek ıstedıgınızı hatırlayın!!
Bu hafta bıldırımde bulunmayan 2 uyemız oldu ve bu uyelerımız haftaya bıldırım yapsalar dahı yuzdelerı 2ye bolunecek!!!
Yanı haftaya cuma ıcın 1-0 eksıyle basladık ama umuyorum kı bır takım/ bır aıle oldugumuzu kımse unutmadı..
O halde kotu durumdakı aılemızı haftaya dereceye sokmak ıcın herkes canla basla ugrassın..
Sızlere her zaman guvenım tam/sadece sız kendınıze olan ınancınızı eskısı gıbı canlı tutuyor musunuz/ acaba benım sıze guvendıgım kadar sızler kendınıze guvenıyor musunuz?
Hepınızın bugun hıssettıgınız duygulardan/ tartıda artı gordugunuzdekı mutsuzlugunuzdan operım!!!
Sabah
Sahanda yumurta
Domates
Peynir
Cevi
Yesillik
Oglen
Turk kahvesi
Soda
Aksam
Tarhana corba
Barbunya yemegi
Salata
Yogurt
Su:2.5 lt
Spor: jilian six pack, 45 dk pilates 6bin adim
Ay tüm gün gelemedim sizde hiç telinizi korkak alıştırmamışsınız çok yorucu bir gündü ama sonra anlatırım şimdi alıntıları yazayım daha 100 msj okicam..
Canım detaylı tartın varsa oradan bi takip et mutlaka kasında artışı görürsün.
Ümidinizi kormak gibi olmasın ben ilk jillian yaptığımda 3 hafta sabit kalmıştım. Ama sonrası şiir gibiydi
Canım geçmiş olsun wcye çıkmadığım gün ben de artıda oluyorum takılma haftaya onun farkını da görürsün.
cok şükür canim bende iyiyim
kaynanam gelecrk ya ev isleri bilmem ne iste
e o zaman zorlama canim sankim hayatinda bi o varmis gibi boşver.. ve sukoyverme lütfen
kiz hangisine cevap verecegimi sasirdim :)
kilo konusunda ablastik sanirim sen zayif bi hatunsun dolayisiyla az az gitmesi normal
viks konusuna gelince kiz em geleneksel yontemimizi unuturmuyum hic
ahahahaha
hopsss kaderdasim benim
Yemek yok kuzumMenüm
Sabah
Nescafe
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
Öğlen
Peynir salatalık domates salata 1tatlı kaşığı bal
Ara
5çilek
Ara
Bitki çayı karışım
Akşam
10 badem
5 çilek
2çatal peynir
1 domates
Ara
Yoğurt yerim diye düşünüyorum
Midem bulanıyor
3litre su
1 saat airobik
10000 adım
ağırlık yarım kg da var. onlarla yapayım boynum baya ağrıyor yav, olmazsa pazartesi bi ortopedi ye gideyim yada fiziğemi ?Molasız olur mu Can'ım haftada 5-6 gün der hep mutlaka 1 gün dinlendirmek gerekiyor kaslarını kendini onarması için.
Kürek kemiklerin ortası çalıştığı içindir ama boyundan dikkat et o biraz tehlikeli yaparken boyun kaslarını zorlamamaya çalış eğer kasılmayı boynunda hissediyorsan hemen bırak Allah korusun fıtık falan olursun. Mekik çekerken felan boynunu düz tutmaya çalış ve başlangıç olarak yarım litrelik pet şişeyle yap sonra yavaşça arttırırsın..
Ben dun verdim zatende hic gormedim dogrudur bende ara verdim diye uzuluyordummmAaay kitabı mı varmış? Oku bakim beğenirsen ben de alayım
Benim DVD'nin başında söylüyor Can'ım ayrıcaYawrukush kaptanım da bana katılacaktır tüm sporlarda haftada 1 gün ara vermek gerekir..
Canim fal haramdir gunahtir sakin heBdv de konu vardı kahve falıyla ilgili ben hayatımda baktırmamış insanım ordaki yorumlardan korktum fatimemm
OLSUNNN
Bebek isimleri forumuda olabilir gerçi benimkiler belli şimdiden
Bunları Biliyor muydunuz ?
Ayak tabanı yağı emme özelliği bulunmaktadır. Yani bir örnek vermek gerekirse ayak tabanınıza dövülmüş sarımsak sürdüğünüz takdirde 15-20 dk sonra sarımsağın tadını ağzınızda hissedeceksiniz. Bilim adamları titiz bir çalışma sayesinde ayak tabanının emici özelliğini ortaya çıkarmıştır. Bundan dolayı özellikle öksürük için akşam yatmadan önce ayak tabanına VİCKS sürün ve kalın bir çorap giydikten sonra yatın. Sabaha öksürüğünüzün geçtiğini göreceksiniz. Çocukların bu yöntem sayesinde öksürüğünü önlemiş olacaksınız. Ağır ve zehir saçan öksürük ilacı kullanmamış olursunuz. Deneyenler etkili bir yöntem olduğunu kanıtlamışlardır.
anam her seye param var da şu düdüklüye yok ahahah kocam gecen dedi ben alacam ssenin alacgn yok dedi aman dedm alırız 2.5 senedr evlıyım hala alıcaz bakalm ne zman canıma tak edecek düüdüksüzlük
Aynen2yas alti cok tehlikeli cnm
Olumcul olabilir Allah korusun
Ciddi vakalar var
O nasil spor yaaaaaa
Masallah
Detayli tartimiiiii
Hic cikmadimmmm gercekmiki onlarrr
Kaynanalar sardi 4 bir yanimizi
Benimkide sanirim pazar dugune gelcekmissss
Yemek yok kuzum
ağırlık yarım kg da var. onlarla yapayım boynum baya ağrıyor yav, olmazsa pazartesi bi ortopedi ye gideyim yada fiziğemi ?
bi baktırayım korkarım ben böyle işlerden, arada sol dizim de ağrıyor beni gitmişken ona da baktırayım
Sakin ol şampiyonn, biliyoruz kendimizle dalga geçiyoruz =) yoksa hepimiz emek verdik ve illaki alıcaz karşılığını
Nişanlı da olsan evli de farketmiyor demek ki, kv gelecekse ev işi yapılacakBen evlenince kurtulurum diyordum ama
Hehe bunlar da iPad'in alıntıların :)
Ay öyle oluyor aç karnına su içersem direk bulanıyor midem.. Geçene kadar Biraz uzanmam gerekiyor. Midem çok hassas iki hamileliliğimde de geberdim bulantıdan
Amin canım.
Bence jillianın yanında yürüyüş dışında ekstra bişeye gerek yok. Yürüyüş de kilo vermeyi hızlandırmak için.
Mmmm bayılırım :)
Tişikkürler cınım :)
Neden miden bulanıyor kız anlayamadım ne güzel taş gibi hatunlar :)
Tişikkürler :)
Niye kusuyosunuz yaaaaa :/
Düşmesin motiveler hımmmm!
Kilo değil onlar kas:) Can'ım kaslarım diyeceksin :)
Hep jilliandan bunalr..
Bdv de konu vardı kahve falıyla ilgili ben hayatımda baktırmamış insanım ordaki yorumlardan korktum fatimemm
SABAH
Çok geç uyandım hatta kapının sesine oturmaya misafir geldi kahve yaptım bir türk kahvesi içtim
ÖĞLE
3 Yumurta ( bol peynir, bol pul biber, kekik, az süt )
1 su br süt
1.5 ince dilim tam buğday ek.
3 Zeytin
ARA
1 hurma 1 br süt
AKŞAM
2 sk kurufasülye
2 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
ARA
3 yk yoğurda boolll pul biberbunu neden yediğimi biliyorsunuz
2 LT su
jillian level 1 ( bugün 8. günümü yaptım ben yarın level 2 ye geçiyorum... haftaya pazar oğlumun sünneti için aldığım elbisede midem çıkıyor biraz daha zorlamam lazım kendimi... hatta mekik egzersizlerime ekstradan diyetimle beraber devam edicem sorun olmaz dimiYawrukush
kayınvalidecimi çok severim hatta ben aradım gel dedim bana kalmaya temizliklerimi rahatça yapayım sen varken sağ olsun geldi ama o varkende tabi gündüz devamlı spor yapamayacağım o kötü oldu ama olsun bende sabah uykumdan ödün vericem o uyurken yapıcam birde sevgili eşimden rica edicem yarım saat başka odaya geçicem o annesi ile ilgilenirken.... haftaya bir mucize olsun eksilerimi çok görebilsem ve çok sıkılaşabilsem
Kizlar eve yeni geldim
Kitabini aldimm
Bakalim neler olacak
O nasil spor yaaaaaa
Masallah
Detayli tartimiiiii
Hic cikmadimmmm gercekmiki onlarrr
Kaynanalar sardi 4 bir yanimizi
Benimkide sanirim pazar dugune gelcekmissss
Yemek yok kuzum
Ay biri yazmış ama Vicks özellikle bebeklerde çok çok tehlikeli.. Doktora danışmadan kullanmayın derim..
Düdüklüm bozulacak diye aklım çıkıyor onsuz yaşayamam :)
Aynen
En azından kasın çoğalmış yağın azalmış olduğunu görürsen için rahatlar.
Çok ağrıyorsa Git mutlaka Can'ım boyun şakaya gelmiyor. Pilates hocanla da konuş o da seni yönlendirir.
pekii
tabiki kiz ev isi her zaman sart her misafir oncesi
Anladim canim peki limonlu su falandami olmuyor
bdv nedir yahuu faldan uzak durmani bende söyleyebilirim tabikisi
kv kervanina sende hosgeldin bacimm
saygilar sevgilerr
hadi hayirlisi kuzum
e seninde gözün aydin o zaman kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?