Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika fikir :) gerçi ben aç karnına spora karşıyım :)

Denedim bulanmadı :) her öğün içebilirim belki işe yarar mı?

yok kiz her öğün olmaz sadece sabah ac karnina ben sana onlarla ilgili yazi gonderirim

Canım ben uyku sersemliğinden kopyalayıp hazırlayayım dedim elime yüzüme bulaştırmışımmm

Kusuruma bakmayın canlar, uykudan biraz karışıklık olmuş

ne kusuru canim hepimiz ne yapmak istedigini anladik neticesinde olur oyle seyler yorma kafani tatlim

Ptesiye çok güldüm

Limonlu suyu mu her öğün ??
Tansiyon sorunu yaratmasın canım :/

Hımm evet ne bilem tok tutar diye dediydim..

Bu kadar sevdiysen akşam derece geliyor demek kiii :))

Neyyyyyyy biri derece mi dedi

yok kiz her öğün olmaz sadece sabah ac karnina ben sana onlarla ilgili yazi gonderirim

ne kusuru canim hepimiz ne yapmak istedigini anladik neticesinde olur oyle seyler yorma kafani tatlim

Bu arada ben ılık suyun içine birkaç damla limon sıktım az mı oldu? Tamam sadece sabah içerim

Ptesiye çok güldüm

Hımm evet ne bilem tok tutar diye dediydim..

Neyyyyyyy biri derece mi dedi

Bu arada ben ılık suyun içine birkaç damla limon sıktım az mı oldu? Tamam sadece sabah içerim

Tansiyon sorunun yoksa bile dikkatli iç derim, limon sonuçta :)

Senden zaten derece bekliyorummm kiiii ben 250 yaptım bilemm

Yok kaptanim surekli degil, o bolgeyle alakali bir hareket olunca agriyor. Ya benden baska kimse sikayet etmiyor agrilardan kaslarim cok gucsuz lmus demekki benim, gerci ben hayat boyu hoc spor yapmadim maalesef.

Tansiyon sorunun yoksa bile dikkatli iç derim, limon sonuçta :)

Senden zaten derece bekliyorummm kiiii ben 250 yaptım bilemm

Abowww o Zaman benim 2500 yapmam gerek

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler içinnn :) Bugünkü egzersizimizzz. . .

Eki Görüntüle 1832388

Ay ne güldüüüüm

Yok kaptanim surekli degil, o bolgeyle alakali bir hareket olunca agriyor. Ya benden baska kimse sikayet etmiyor agrilardan kaslarim cok gucsuz lmus demekki benim, gerci ben hayat boyu hoc spor yapmadim maalesef.

Yok Can'ım yaa dumbell ile ilk çalışmaya başladığımda o kürek kemiklerinin arasındaki ağrı günlerce geçmedi bacaklar desen hergün ağrıyor. Ama boyun bende çok ağrımadı ondan biraz endişelendim şahsen. Ağırlıkla çalışmaya başlayınca böyle Ağrı'lar çok normal..

Tamam tamam ben 2499-da bırakırım
O kadar yaparsam kol, omuz diye birşey kalmaz herhalde bende

Gülmene ayrıca çok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…