Harpy Canım madalyanı takdim edeyim
Liste hazırlamaya gerek yok çünkü. . .
Gunaydinnnnnn
Herkes uykudaaaaaGünaydın canım cumartesi cumartesi erkencisin
Ozman korkcak bisi yok rabiim kpruyor bizi insallah ole dusun allah istemedimi hic bisi olmaz. o istemesse ondan izinsiz bir yaprak bile kimildayamaz yerinden :)biliyorum canım ben baktırmam asla o yüzden korktum ya zaten
...TUM TAKIMA ITHAFEN...
Canlarım malesef bu hafta sonuncuyuz lıstelerı buradan takıp edebılırsınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1748
Bugun yenı etaba baslamıstık ve malesef nota (ceza) alacagız.
Eger haftaya ılk 3e gırersek notamız sılınecek.
Bu hafta takımda kılo veren uyemızden cok alan uyelerımız vardı.
Bır cogunuz jılıana basladınız ayrıca reglısı olanlar oldu.
O yuzden bugunun krıtıgını yapmayacagım.
Jılıancılar haftaya cumaya artılarınız gıtmıs olur.
Bu hafta odul ogununu kımsenın hakettıgını dusunmuyorum eger sız hakettıgınızı dusunuyorsanız buyrun yıyın dıledıgınızı...
Ancak haftaya jılıan artısı yok/ reglıler bıtıyor ve ben derece gorup notamızı sıldırmek ıstıyorum..
Buraya neden katıldıgınızı unutmayın guzeller!
Yaz geldı kendınızı nasıl gormek ıstedıgınızı hatırlayın!!
Bu hafta bıldırımde bulunmayan 2 uyemız oldu ve bu uyelerımız haftaya bıldırım yapsalar dahı yuzdelerı 2ye bolunecek!!!
Yanı haftaya cuma ıcın 1-0 eksıyle basladık ama umuyorum kı bır takım/ bır aıle oldugumuzu kımse unutmadı..
O halde kotu durumdakı aılemızı haftaya dereceye sokmak ıcın herkes canla basla ugrassın..
Sızlere her zaman guvenım tam/sadece sız kendınıze olan ınancınızı eskısı gıbı canlı tutuyor musunuz/ acaba benım sıze guvendıgım kadar sızler kendınıze guvenıyor musunuz?
Hepınızın bugun hıssettıgınız duygulardan/ tartıda artı gordugunuzdekı mutsuzlugunuzdan operım!!!
güzellll. hatta süper bi egzersizzzzzzzzz... CUMARTESİ GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ ...
Akşam saat 23e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve WALL PUSH UP egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar.
Kolay gelsin bol ter atmalar
cok guzel gidiyorsun canim cok mutluyum bu yuzden :)Kızlar ben geç kaldımm
Halbuki 75,5 bucugu gormustum
Menümü yazayım bari:
Sabah:
1 kase diyet gevrek
Öğle:
Izgara tavuk, salata
Akşam:
Yoğurt
30 dk fitness blendr, 1,5 lt su
canim devam et eksiler gelmeye baslayacak hi merak etme.Baktim canim 30gun molasizz
Canim ya ben eski spor tarzimada donebilirim sen ne dersin beni bilgilendirirmisin
Girgira vurduk ama durum kritikmis
Nota alinca ne oluyor peki hic bilmiyorum
bende herkese inaniyorum kuzum:)
haftaya guzel sonuclar alacağımizi düşünüyorum tatlim herkes canla basla kilolariyla savasacak
canim hic uzme kendini haftalardir cok guzel kilo veriyorsun haftaya yine vereceksin:)İnşallah canım:) Her hafta eksi geliyodu bu hafta artıyı görünce bende hayal kırıklığı oldu.Bir yandan da ne kadar da yeşil çay içsemde büyük tuvaletimi yapamıyorum.Artık çok sinir oldum bu şişkinliğe....
canim surekli gecmeyen bir agri mi?Ya benim jiliden sonra boynumun sag tarafi ile omuriligimn baslangic yeri agriyor. Kas lar mi gucleniyor, yoksa vucut jiliyi birakmi diyor.
cok normal canim jiliandan tum artilar.ne ödülü yaa benim canım çok sıkkın kaptan sanada sorayım birebir aynı çıktı kilom jill başlamıştım geçen cuma emziriyorm bu emzirme fazla kalori yakmıyor mu yaa eksi bekliyordum
kolay gelsin, kayinvalideyle de bol keyifli vakitler gecirmeler canim..Kayınvalidem geldi, bende kalıcak canlar haftaya pazar oğullarıma mevlüt yapıcam sünnet için... pazar benim kuzenimin nikahı var oraya gidicez yine karşıya. çok buraya gelemeyebilirim ne olursa olsun hergün bir selam verip menümü mutlaka paylaşacağım. jill de bi şekilde yapıcam zaten yarım saat hamzayı okula yolcu edince geçer oğlanın odasında yaparım sonra uyanıyor zaten annem öyle işte... haftaya nolur eksilerle gelelim yaww
elbette zor guzelim ama ustesinden geleceksin, daha cok zaman ayir calismalarina..Canım sayısalciyim çözüm tekniklerini artırmam lazım ama çalışınca zor be gülüm
Canım iş değiştirdim sistemi tutturmakda zorlanıyorum birkac aksilik var çat orda çat burda ( çat kapı arkasında falan :)) ) düğüne 6 ay var ve hangi şehirde olacağımız belli değil eşimin ailesi erzurumda kalacağımızi düşünüyor ama eşim istemiyor vs vs öyle karışık şeyler ve yemek kısmı da sürekli değişiyor bir düzen oturmadı yediklerimi dikkat edemiyorum ben yemiyorum desem temelli aç kalıcam bugün bile mecbur lahmacun yedim baska seçenegim yoktu
oyle deme canim 300 gram daha zayifladin, gecmiste bazi haftalar sadece 300 gr almistin.teşekkürler kaptanımm
süpersinnnn
artık aynı saatlerde kahvaltı yapıyoruzzz
canım hoşgeldinnn, ben derya 2 yavru annesiyim 30 yaşındayım
tebrikler canımmm. Gelmiş geçmiş olsun canım
amann ne süperii yavrum 300 gram koca gövdeden
saol canım. yok çok takılmıyorum zaten merak ediyorum klasik ikizler özelliği
amann kaptanım koca gövdeden 300 gitse neteşekkür ederim
canim bu cuma herkes eksi gorecek tahminim..SABAH
Çok geç uyandım hatta kapının sesine oturmaya misafir geldi kahve yaptım bir türk kahvesi içtim
ÖĞLE
3 Yumurta ( bol peynir, bol pul biber, kekik, az süt )
1 su br süt
1.5 ince dilim tam buğday ek.
3 Zeytin
ARA
1 hurma 1 br süt
AKŞAM
2 sk kurufasülye
2 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
ARA
3 yk yoğurda boolll pul biberbunu neden yediğimi biliyorsunuz
2 LT su
jillian level 1 ( bugün 8. günümü yaptım ben yarın level 2 ye geçiyorum... haftaya pazar oğlumun sünneti için aldığım elbisede midem çıkıyor biraz daha zorlamam lazım kendimi... hatta mekik egzersizlerime ekstradan diyetimle beraber devam edicem sorun olmaz dimiYawrukush
kayınvalidecimi çok severim hatta ben aradım gel dedim bana kalmaya temizliklerimi rahatça yapayım sen varken sağ olsun geldi ama o varkende tabi gündüz devamlı spor yapamayacağım o kötü oldu ama olsun bende sabah uykumdan ödün vericem o uyurken yapıcam birde sevgili eşimden rica edicem yarım saat başka odaya geçicem o annesi ile ilgilenirken.... haftaya bir mucize olsun eksilerimi çok görebilsem ve çok sıkılaşabilsem
harikasin canim:)Kizlar eve yeni geldim
Plates mati ve lastiklerini aldim toplarim vardi
Jillianin zayiflamak icin vaktiniz varmi
Kitabini aldimm
Yeni baslangiclar yapmayi planliyorum
Bakalim neler olacak
canim ben her seyin farkindayim...Yawrukush kaptanım yaw bence bu hafta biz bir uyarıyı hak etmedik Tamam artı çıka lar var ama onların da nedeni ortada.. Hepimiz Can'la başla çalışıyoruz aslında.. Zaten o yüzden sabit ya da artı çıkıyoruz.. Sen içini ferah tut bu takım tartıda fark olmasa da zayıflıyor..
dogru guzelim..Aaay kitabı mı varmış? Oku bakim beğenirsen ben de alayım
Benim DVD'nin başında söylüyor Can'ım ayrıcaYawrukush kaptanım da bana katılacaktır tüm sporlarda haftada 1 gün ara vermek gerekir..
ellerine saglik canimin ici...... CUMARTESİ GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ ...
Akşam saat 23e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve WALL PUSH UP egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar.
Kolay gelsin bol ter atmalar
pazartesi oldu mu Fatimem:)PAZARTESI GUNU SPOR GUNLUGUMUZ
Asyaca - jilian six pack / 45 dk pilates 6bin adim
Mavibocuk - 1 saat airobik / 10000 adım
tiffany20 - adım 9000/20 dk plates /300 zıplama /300 bacak egzersizi /mekik 20 tane
O Ollalla - Adim 16000 / leg raise 500/ yarim mekik 200
abesle_istigal - jillian ve 40 dk yuruyus orta tempo
Harpy - 100 leg raise/ brazilian butty
happy_moon - jillian
mugehatun - 30 dk fines blender
Dahlia_ - 100 squat/ 40 leg raise/ 100 DK
tebrikler kizlar:)
oyy bende yuzme delisiydim ablacim:)Bugün iş çıkışı yürüdüm mesaide yoğun geçti evde kızımla sohbet falan eşim geç geldi bişeyler yedik çıktık spor salonu için ayakkabı aldık ordan kvalidelere geçtik 12 de eve geldik hemen jillian yaptım. Artık yatıcam sanırım. Sabah kızım salona gitmek istiyo yüzmeye 8 de kalkmayı planlıyor danam olmaz o kadar erken kalkamam çok yorgunum dedim sağolsun 8.30 a çekti dikilir sabah tepeme yüzme delisi.
Tamam şekerim senin için deneyeyim yarın..
Canlarim biz kahvaltiya geciyoruz simdilik optum hepinizi
Herkes uykudaaaaa
Bana yeterrr bu kadarrr
Kahvaltidan once jillianimimi yapsam tatlim ne dersin
tesekkur ederim tatlimm
afiyetler olsun canim
cok guzel gidiyorsun canim cok mutluyum bu yuzden :)
canim devam et eksiler gelmeye baslayacak hi merak etme.
nota uyari v=cezasi haftayada eger alirsak diskalifiye vs vs diye devam ediyor.
ceza iste kuzum takim ortalamamiz 0.3 un altinda olunca aliyoruz..
bende herkese inaniyorum kuzum:)
canim hic uzme kendini haftalardir cok guzel kilo veriyorsun haftaya yine vereceksin:)
tuvalet sorunu icin 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic guzelim...
canim surekli gecmeyen bir agri mi?
yoksa sadece o bolgeyi hareket ettirdiginde olup sonrasinda yok mu oluyor?
birde baslalrken isinma, bitirincede soguma egzersizleri yap mutlaka kuzum..
cok normal canim jiliandan tum artilar.
hatta sen sabitsin bu da emzirdigin icin canim:)
kolay gelsin, kayinvalideyle de bol keyifli vakitler gecirmeler canim..
elbette zor guzelim ama ustesinden geleceksin, daha cok zaman ayir calismalarina..
Allah kolaylik versin canim...
oyle deme canim 300 gram daha zayifladin, gecmiste bazi haftalar sadece 300 gr almistin.
eksidesin ya her sey yolunda..
canim bu cuma herkes eksi gorecek tahminim..
sen vakit bulursan mekiklerede devam et canim..
harikasin canim:)
canim ben her seyin farkindayim...
hepinizin ne kadar emek verdiginizi biliyorum.
zaten dunku yazimda da yazdim cogu arti jilian ve regliden diye.
ama takimimizi notadan kurtarmamiz gerek, sizlere guvenim tam..
dogru guzelim..
ellerine saglik canimin ici...
pazartesi oldu mu Fatimem:)
tebrikler kizlar:)
sali gunu mu yahu ben mi sasirdim acaba??
oyy bende yuzme delisiydim ablacim:)
o fistik kizinin tatli yanaklarindan operim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?