Sabah yarim simit biraz domates salatalkl peynr zeytin olcu vermiorm hepsinden 2-3 dilim gbi dusunun oglen bi kofte ama adini unttm bir dilim o kofteden cok az da salata aralarda hep yesilcay aksam 4 kasik kisir su 2 lt olmstr spor yok suan kacamak yapmakla meşgulum eheheh
Kaptanim bende 2 hafta izin istemeye gelmistim attigin fircayi gordum vazgectimYawrukush yarindan itibaren toparlaniyoruz ... Takkmi emanet ettiginiz kisiler harika yapiyor gorevlerini fakat arada fircaya bence gerek var seviyoruz seni :)
Ayy ne sinir bozucuselam arkadaşlar, nasılsınız ? bugün yorucu yoğun bir cumartesi geçirdim.... pazar çarşı koşturmaca misafire oturmaya gitmece amaan da amaannn... jill level 2 yaptım sabah erkenden aman Allah ım dilim dışarda bitirdim.... şimdi de jill 6 week six pack başlıyorum... belki bunu hergün yapamam ama özellikle haftaya cuma mevlüde kadar elimden geldiğince yapmaya çalışıcam azcık karnımın toparlanması lazım yaaa içimede çeksem elbisede şişlik önden bugün elbisemi denedim boyunu yaptırıyordum ya başka bir kız giyinmemde yardım etti bana dediki hamilemisinyok dedim 2 ay önce doğum yaptım offf offff
Selam canışkolar :) bugün çok yazışmadığınız için teşekkürler çünkü günün hareketinden sadece 20 yapabildim daha. 1 saat boyunca hiç durmadan yapsam anca girerim ilk üçe
Ayy ne sinir bozucuBeni de hamileyken haftada bir gören kuafördeki kız doğumdan 2 hafta sonra görüp sen daha doğurmadın mı demişti Böyle kaçmak istemiştim..
Nası yani yaa hepimizi gaza getir senin yüzünden neredeyse takım ortalamamız artı çıksın. Sonra da aman efendim izin mizinKaptanim bende 2 hafta izin istemeye gelmistim attigin fircayi gordum vazgectimYawrukush yarindan itibaren toparlaniyoruz ... Takkmi emanet ettiginiz kisiler harika yapiyor gorevlerini fakat arada fircaya bence gerek var seviyoruz seni :)
Pes etmek mi ben miaa pes etmek yok daha 1 saat kadar vaktin var
Pes etmek mi ben miKanımın son damlası akmadan olmaz...
Canlarim iyi geceler hepinize
Oyy oglan geldigimizden beri iyice yaramazlasti.
Herkesten ilgi alaka, donunce ne yapacagiz bilmiyorum.
Artik zaptedemiyoruz kuzuyu, Allah sonumuzu hayir etsin.
Birazdan yatiracagim keratayi, geldigimden beri ondan once bn uyuyakaliyorum
Hepinizi opuyorum guzeller.
hayirli olsunnn :)
tesekkurler canim guzel paylasimlar icin:)
cok guzel gidiyorsun derken yapilir mi bu brutusKızlar selaam nasılsınız?
Hemen menümü vereyim de beni bi bombalayın
Sabah:
1 yumurtalı menemen, domates, salatalık, peynir, zeytin
Ara öğün:
2 avuç kadar erik
öğle:
1 simit
Akşam:
yarım hamburger, yarım patates kızartması, yarım icetea
Ay kızlara hayır diyemedim bende yarım yarım yedim hepsinden.
2, 5 km yürüyüş, 1 saat fitness blender
1,5 lt su
guzel bir dinlenmeyi haketmissin canim :)selam canım bir cumartesi daha yoğun geçtiii gittiii maşallah sizede canım :) sen nasılsn ? özlemişmisin türkiyeyi Antalya sıcak mı buralar bugün yandı ist ...
cumaya kadar gider mi iyi olmuş giderse süper olur canım çikolata aşerme sakın canım... :)))
canim daha yeni dogum yaptin, dogum sonrasi 6 ayda ancak toparlaniyor insan ki senin sadece 5 kilo fazlanvar guzelim:)selam arkadaşlar, nasılsınız ? bugün yorucu yoğun bir cumartesi geçirdim.... pazar çarşı koşturmaca misafire oturmaya gitmece amaan da amaannn... jill level 2 yaptım sabah erkenden aman Allah ım dilim dışarda bitirdim.... şimdi de jill 6 week six pack başlıyorum... belki bunu hergün yapamam ama özellikle haftaya cuma mevlüde kadar elimden geldiğince yapmaya çalışıcam azcık karnımın toparlanması lazım yaaa içimede çeksem elbisede şişlik önden bugün elbisemi denedim boyunu yaptırıyordum ya başka bir kız giyinmemde yardım etti bana dediki hamilemisinyok dedim 2 ay önce doğum yaptım offf offff
arada fircaya geliyorum merak etme guzelim:)Kaptanim bende 2 hafta izin istemeye gelmistim attigin fircayi gordum vazgectimYawrukush yarindan itibaren toparlaniyoruz ... Takkmi emanet ettiginiz kisiler harika yapiyor gorevlerini fakat arada fircaya bence gerek var seviyoruz seni :)
spora devam:)Selam nasilsnz? Bugun kucuk hanimla debelendk durduk anam durmuo yernde zaten calstm yoruldm basim kazan saat 9 da uyuttm smdi.kocamla keyflerdeiz.kaçamak yapiorm yapmicaktm ama yapiorm hehehe solemem ne oldgnu sizler napiosnz
iyiyim vallahi dinlenmece.mod yarn tatil cok sukur
valla canim evde olsam mukellef kahvaltiyi cok arzu ederm bol yesillikli proteinli cevizli bademli.ama calisincq imkanlar kisitli evden zaten sabahlari bir cikisim var cocukla gorme sanki ise dilde bakkala hder gbi pacozumsu bir halde hangi ara kahvaltmida hazrlayip götüreyim bilemiorm
iyiz yahu asil sen naslsn bravo valla kaptanim spor devam helal sana
kaldigin yerden devam et, eksik kalan 3 taneyi de yaparsin canim :)
Normalde sanki cok halis selim bir cocuktu :))Sana canımmm :)
Canım yaa napsın minikk kalabalık görünce şımarmak istemiştir canı
Canım kilo bildirimini cuma yapıyoruz ayrıca 1 lahmacun yeterdi 2 lahmacuna 100 erden 200 jj tavuk dürümün dürüm kısmına 50 mekik cezan hayırlı olsun.Kızlar günaydın dün menümü ve kilomu yazamadım
Dünkü menü
Sabah
1 dilim beyaz ekmek
40 gr süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
Öğle
3 lahmacun
Akşam
Tavuk döner dürüm
Kilo geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.5
Maşallah size süpersiniz.Nasilsiniz guzeller, nasil geciyor cumartesiniz?
Bugun ki egzersiz yarim sinav ben bebis ve oglus 50 tane yaptik eheheh
Ailecek sportmeniz canim
Afiyet olsun bebeğim. 1 simite 100 jj hamburger 50 jj 50 mekik patatese 50 squat ıcetea için 100 dizleri karina cekerek kosma hareketi cezaların.Kızlar selaam nasılsınız?
Hemen menümü vereyim de beni bi bombalayın
Sabah:
1 yumurtalı menemen, domates, salatalık, peynir, zeytin
Ara öğün:
2 avuç kadar erik
öğle:
1 simit
Akşam:
yarım hamburger, yarım patates kızartması, yarım icetea
Ay kızlara hayır diyemedim bende yarım yarım yedim hepsinden.
2, 5 km yürüyüş, 1 saat fitness blender
1,5 lt su
İki jillian bünyeyi bozmasın kuzumselam arkadaşlar, nasılsınız ? bugün yorucu yoğun bir cumartesi geçirdim.... pazar çarşı koşturmaca misafire oturmaya gitmece amaan da amaannn... jill level 2 yaptım sabah erkenden aman Allah ım dilim dışarda bitirdim.... şimdi de jill 6 week six pack başlıyorum... belki bunu hergün yapamam ama özellikle haftaya cuma mevlüde kadar elimden geldiğince yapmaya çalışıcam azcık karnımın toparlanması lazım yaaa içimede çeksem elbisede şişlik önden bugün elbisemi denedim boyunu yaptırıyordum ya başka bir kız giyinmemde yardım etti bana dediki hamilemisinyok dedim 2 ay önce doğum yaptım offf offff
Neeyyy trliçemiii 150 jj gelsin sanadaaaSabah
2gunkurusu
Peynir zeytin 2 incecik salam dana
Domates biber
1.5 haslanmis yumurta
Yarim tbe ustune recel
Ogle
1tavuk gogus sac tava yaglarini suzdurdum
8de 1lavas ezme
1 trilece
Aksam
Firinda karisik sebze 4yk kadar
Peynir
Birkac cilek
Spor
Jillian
Yarim saat disarda bisiklet bacaklarim yaniyo
Su 3lt
Ve hic oturmadan ev isi
Canım sen tecrübeli üyesin menünü alt alta yazaydınyaaSabah yarim simit biraz domates salatalkl peynr zeytin olcu vermiorm hepsinden 2-3 dilim gbi dusunun oglen bi kofte ama adini unttm bir dilim o kofteden cok az da salata aralarda hep yesilcay aksam 4 kasik kisir su 2 lt olmstr spor yok suan kacamak yapmakla meşgulum eheheh
Baştan başla istersen canım ara veince sıkıntı oluyor.
Normalde sanki cok halis selim bir cocuktu :))
Iyice azdi be Fatimem, saglik olsun:)
Telafimi pisiklet cevirerek yapmistim ama onuda yaparimCanım kilo bildirimini cuma yapıyoruz ayrıca 1 lahmacun yeterdi 2 lahmacuna 100 erden 200 jj tavuk dürümün dürüm kısmına 50 mekik cezan hayırlı olsun.
Maşallah size süpersiniz.
Afiyet olsun bebeğim. 1 simite 100 jj hamburger 50 jj 50 mekik patatese 50 squat ıcetea için 100 dizleri karina cekerek kosma hareketi cezaların.
İki jillian bünyeyi bozmasın kuzum
Neeyyy trliçemiii 150 jj gelsin sanadaaa
Canım sen tecrübeli üyesin menünü alt alta yazaydınyaa
Hem kaçamak yapıyorum ne demek yaz bakiim açık açık
Baştan başla istersen canım ara veince sıkıntı oluyor.
Hee saat farkını mı diyorsun :) tüh!Korktum ben yavaştannBizde 23 oldu diye bitti bir de benimki
Çıkarmaz tabiki canım ben jj yi seviyorum hem egzersiz uzmanı jj nin ve ip atlamanın çok yağ yaktırdığını söylemişti.Telafimi pisiklet cevirerek yapmistim ama onuda yaparim
Fazla jj goz cikarmaz
Gidemiyorum baksana tokati yedimİzin mizin yok sanaagitmiyorsun hiçbiryere
Vala ole oldu nasil oldu anlamadim enerji motivem dustu ya intrnetimde az sinirlerim bozuk iiyykkkNası yani yaa hepimizi gaza getir senin yüzünden neredeyse takım ortalamamız artı çıksın. Sonra da aman efendim izin mizinOldu cınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?