Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü yarım gelmiş erken davrandım akşamı sordumm :))

Maşallah
Ben 30 tane arka arkaya yapamadım çok zor geldi kollarım çok güçsüz

sabah yok
öğlen
keçi peyniri eritmesi( ilk kez denedim idare eder )
yeşillika
ceviz
tarçınlı süt
süt kaymağı
ara
soda
akşam
tarhana
barbunya
kıvırcık
yoğurt
su: 2lt
spor leslie 3 yapıcam
hibiskus demledim 2.5 bardaklık onu içerim bir de

Maşallah
Ben 30 tane arka arkaya yapamadım çok zor geldi kollarım çok güçsüz

Sabah yaptığımda kolay gelmişti, 250 yaptım daha çok yaparım dedim ama öyle olmuyormuşş :)) akşama kadar omzum tutuldu, şimdiden kas ağrısı var, sol kolum zor kalkıyor :)) yarın ikisi de kalkmayacak sanırım 23-e 20 kala hırs yaptım 900 oldu, yoksa kaçta bırakmıştım hatırlamıyorum bile :)

ben kendime guvenmiyorum dun fazla yemedim menumu gormussundur ama bu gun tartida 53.6 gosterdi ben sok 1.400 arti neya ne yalnis yaptim anlamadim

ayy evet başlasam yarın iyi hatırlattın, pharmaton vardı evde bi düzenli kullanamadım. iştah açıyor onun içinde kaçıyorum
Hayir o olmaz
Bendede var duruyor oylece cok istah aciyor
Eczaneye diyet yaptigini soyle
Cinko ve b12 birlikte istah acar
Solgar vm2000 yaz google benim kullandigimi gor
Cok iyi tavsiye uzerine aldim
Cok kisiyede onerdim

Hayir o olmaz
Bendede var duruyor oylece cok istah aciyor
Eczaneye diyet yaptigini soyle
Cinko ve b12 birlikte istah acar
Solgar vm2000 yaz google benim kullandigimi gor
Cok iyi tavsiye uzerine aldim
Cok kisiyede onerdim
ya yeni baktırdım vitaminlerime herşey iyi çıktı aslında, ben depresyon hastasıyım mevsim değişimlerinden çok etkileniyorumm ben ona yoruyorum ama bilmiyorum tabi. bir de kokusu filan nasıl pharmaton çok kötü kokuyor kocaman bide zor içiorm

Her agzima attigimda öğürüyorum maalesef

Yine aynı modd :)) Noluyooo :))
kilo bu gun fazlaca artilarda 1.400 gram gercekten oha
kayinvalidemle bugun alisverise gitdim nisan icin boyle giderse nisanda pijama giyecem cunku elbise yerine pijama aldim kendime elbise beyenemedim
jillian + adm+gunun egzersizi yorgunluk uykum var moralim bozuk

Nişan ne zaman canım ? :)
Ya benim kilom seninkinden fazla ama yine de elbise giyince ben bile kendi halime inanamıyorum :)) Sen bu kiloyla mı güzel olmayacaksınn ?? İnanmammm :) Geçen sene 52 kiloyla süper görünüyordumm, eminim sen de öylesinnn, sıkma canını, kafaya takma bu kadar :) hem nişana daha çok varsa biraz daha incelirsin kii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…