Yanlışlıkla göndere bastım :) düzelttim sonra..Akşam niye yemedin ?
Menüm
Sabah
Menemen sucuklu
2 dlm tereyağlı ekmek
2 minik top peynir
Öğlen
Zy kereviz
3 köfte
Domates salatalık avokadodan salata
2-3 lokma kavun
Ara badem kaju
Akşam
Izgara et
Salata
Patates püresi
Bugün yoğurt yememişim ilginç
Spor: ripped in 30 week 2
210 wall pushup anam ne zormuş :/
Su bol
Yç 2
ayy evet başlasam yarın iyi hatırlattın, pharmaton vardı evde bi düzenli kullanamadım. iştah açıyor onun içinde kaçıyorumVitamin al canim sennnnn
Yanlışlıkla göndere bastım :) düzelttim sonra..
Maşallah. . . CUMARTESİ GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@mugehatun - 2,5 km yürüyüş / 1 saat fitness blender
happy_moon - Jillian 30 day shred / jillian 6 week six pack / 9.000 adım
abesle_istigal - Jillian 30 day shred / yarım saat bisiklet (50 jj / 250 İA / 50 M/ 50 Y.M)
@tiffany20 - 4.000 adım / wall push up 300
O Ollalla - 11.100 adım / wall push up 450 / Jillian 30 day shred
Harpy - 210 wall push up / Jillian ripped in 30
Dahlia_ - 900 wall push up / 100 squat / 100 DK / 5616 adım
MaşallahBen 30 tane arka arkaya yapamadım çok zor geldi kollarım çok güçsüz
ben kendime guvenmiyorum dun fazla yemedim menumu gormussundur ama bu gun tartida 53.6 gosterdi ben sokSevgili takım arkadaşlarım malum kaptanlığı kısa süreliğine üstlendim ve yine malum zaman sıkıntısından dolayı takıma fazla gelemiyorum ve tabi takip etmekte zor oluyor. Ama sizler kilo verip fit olmak için burada olduğunuzun farkındasınız ve herkes takıma karşı sorumluluğunu yerine getirmek için çabalıyor. Bu hafta spordu regl di ödemdi artıda ve sabit çıktık çoğumuz o yüzden bu hafta daha dikkatli davranacağız. Ben hepinize güveniyorum.
Hayir o olmazayy evet başlasam yarın iyi hatırlattın, pharmaton vardı evde bi düzenli kullanamadım. iştah açıyor onun içinde kaçıyorum
ben kendime guvenmiyorum dun fazla yemedim menumu gormussundur ama bu gun tartida 53.6 gosterdi ben sok1.400 arti neya ne yalnis yaptim anlamadim
ya yeni baktırdım vitaminlerime herşey iyi çıktı aslında, ben depresyon hastasıyım mevsim değişimlerinden çok etkileniyorumm ben ona yoruyorum ama bilmiyorum tabi. bir de kokusu filan nasıl pharmaton çok kötü kokuyor kocaman bide zor içiormHayir o olmaz
Bendede var duruyor oylece cok istah aciyor
Eczaneye diyet yaptigini soyle
Cinko ve b12 birlikte istah acar
Solgar vm2000 yaz google benim kullandigimi gor
Cok iyi tavsiye uzerine aldim
Cok kisiyede onerdim
Her agzima attigimda öğürüyorum maalesefya yeni baktırdım vitaminlerime herşey iyi çıktı aslında, ben depresyon hastasıyım mevsim değişimlerinden çok etkileniyorumm ben ona yoruyorum ama bilmiyorum tabi. bir de kokusu filan nasıl pharmaton çok kötü kokuyor kocaman bide zor içiorm
kilo bu gun fazlaca artilarda 1.400 gramYine aynı modd :)) Noluyooo :))
yengemin tartisiylada olctum ayni pillerini degistim ayniCanım tartıda sorun olabilir, vücut değişken işte ödem falan olabilir, Moralin düşmesin hemennn
kilo bu gun fazlaca artilarda 1.400 gramgercekten oha
kayinvalidemle bugun alisverise gitdim nisan icin boyle giderse nisanda pijama giyecemcunku elbise yerine pijama aldim kendime elbise beyenemedim
jillian + adm+gunun egzersizi yorgunluk uykum var moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?