Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yengemin tartisiylada olctum ayni pillerini degistim ayni
moralim bozuk seni doverim haaaaa

Yarın da tartıl bakalım nasıl olacak.. yine + olursa hemen maydanoza başla cumaya kadar günde 1 bardak bile olsa iç :) Suyu biraz da artır bakalım neler olacak :)
Bozma moraliniii, moral bozuldu mu diyet öldü demektir benim için :))

kız delircem bugün bi 300 daha eksi çıktım tartıda, keşke dün çıkaydı

Ğ
Jill mekik egzersizi ilk defa yaptım kızlar facia öldüm kadın ilerleyen dakikalarda coşuyo

Can'ım tartıyı kimse görmeyecek nişanda tabi yanında götürmeyeceksen önemli olan kaç santim incelediğin bak Asyaca çok güzel bi resim atmış ona bak sen

sorun goruntude diyilki canim elbise beyenemiyom ben aslinda boyle biri diyildim ilk gordugumu beyenip alirdim 3.defadir alisverise gidiyom eli bos donuyom kilo verdim diye bir havalara girdim :))
bu ayin 31 i nisan

Ne deliriyorsun süper haber buuu :) bizim dünkü durum malum zaten 300-500 kurtarmazdı gibi
Cuma günü süper bir eksi gelsin inşaAllah senden
inşAllah canımm inşAllah. Valla artık 6 lı rakamları görmek istiyorum yaa ben, bir de ramazan geliyor muhtemelen daha zor vereceğiz, ay ramazan da perşembe iftara yakın tartılırız artık

sorun goruntude diyilki canim elbise beyenemiyom ben aslinda boyle biri diyildim ilk gordugumu beyenip alirdim 3.defadir alisverise gidiyom eli bos donuyom kilo verdim diye bir havalara girdim :))
bu ayin 31 i nisan

Hayırlı olsun canım şimdiden
Anlıyorum canım, bulursun elbet, biraz da internette baksan, en azından nasıl bir model istediğine karar verirsin :)

Sonunda adım sayarıma kavuştum kızlar çok mutluyum :) bileğe takılansan aldım :) kalori de hesaplıyor :) geçen Migros'tan aldım 5 tlye böyle birşey olamaz ya yürüyorum yürüyorum saymıyor ya da bir adım atıyorum 5 sayıyor

inşAllah canımm inşAllah. Valla artık 6 lı rakamları görmek istiyorum yaa ben, bir de ramazan geliyor muhtemelen daha zor vereceğiz, ay ramazan da perşembe iftara yakın tartılırız artık

Valla canım dikkat edince 200-300 de olsa veriliyormuş oruçla, ben yeni anladımm :)
Ben artık dediğin gibi perşembe iftara yakın tartılıyorum canım Sabah hem akşam geç yemeden dolayı, hem de sahur var diye acayip artılar çıkıyor yoksa

ayy nerden aldın canım, bende istiyorum aslında telefona 3 farklı program kurdum birde kendi adımsayarı var telin hepside farklı çıkarıyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…