Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynen canım birde geç yatılmış oluyor, al sana ödemin ağababası...

ayy şimdi araştırdım da, kas kaybına filan süpermiş, spor içinde çok iyi geliormuş. yarın aldırayım ben

Cok iyi canim
Ben az yesemde hep ayaktayimmmm ve dinç oluyorum
Sadece yatacagim zaman oturuyorum desem
Migrostan aldiginmi iyi anlamadim
Oyleyse bende aliiim
Evimin 2tarafida migros
Telefonla sayamiyorum yoksa yikarim buralari

Hayırlı olsun canım, bol-bol yürümeler :)

Cok iyi canim

Oyleyse bende aliiim
Evimin 2tarafida migros
ya iyi oldu bu çok saol canım, ben canım alınmışta ruhum unutulmuş gibi geziyorum ortada

sorun goruntude diyilki canim elbise beyenemiyom ben aslinda boyle biri diyildim ilk gordugumu beyenip alirdim 3.defadir alisverise gidiyom eli bos donuyom kilo verdim diye bir havalara girdim :))
bu ayin 31 i nisan

Ayy bişey. De Kalamış kız Nasıl birşey arıyorsun İstanbul'da olsan sana adres verirdik ama Oray'ı da hiç bilmem ki

ayy nerden aldın canım, bende istiyorum aslında telefona 3 farklı program kurdum birde kendi adımsayarı var telin hepside farklı çıkarıyor yahu

Sports works diye bi mağaza buldum es kaza denk geldi. Orada Nasıl bulursun bilmem markası sport bi internetten bak istersen..

Cok iyi canim

Oyleyse bende aliiim
Evimin 2tarafida migros

Yok Can'ım miğrostan aldığım kötü Malesef. Sport worksden aldım..

internete baktim kafa gitdi
tam olarak ne istedigimide bilmiyorumki

Benden beter kararsız çıktın sen de
Geçen sene eltimin düğünü için elbise almaya gittik kv ile, aslında çok başka birşey istiyordum ama aklıma gelmeyecek bir elbise aldım :) hele kayınvalidemi kaç saat gezdirdim :)) kadın yoruldu, mahvoldu :)) ben de hiçbirşey beğenmiyorum, seçemiyorum :)) sonda dedi ki senin için en iyisi elbiseyi alıp hazır getirmek, böyle beğenmiyorsun çünkü

nasil bisey istedigimi tam olarak bende bilmiyorum.
ay tesekkur ederim

internetden beyendiklerimide burda bulamiyom Fatime yoksa guzel seyler var ...

Sabah
Sucuklu yumurta 1 dilim koy ekmegi yas mayali olan tahin pekmez
Oglen 1 adet muz 1 kase bugdayli soguk corba
Aksam yogurt corbasi kurufasulye 1 dilim koy ekmegi
4 5 bebe buskivisi
1 litre su
Spor yok
Bak yaa bugünde yapmamışsın sporunu hadi başla artık. Bebe bisküvisini çok severim bende ama çok kalorili 100 jj de sana gelsin
ben kendime guvenmiyorum dun fazla yemedim menumu gormussundur ama bu gun tartida 53.6 gosterdi ben sok 1.400 arti neya ne yalnis yaptim anlamadim

Canım pek çok sebep olabilir uykusuzluk tek başına bi sebep zaten hergün tartılma gün aşırı tartıl ve uykusuzken bulgur yada turşu yediğindede tartılma.
Hayırlı olsun canım.

Menüm
Sabah geç kahvaltı 2 dilim tbe peynir zeytin 2lokma bal kaymak çay

Sade kahve 1 kare bitter

Akşam 1 simit

Su 2 lt
Spor 3500 adım ancak jillian yapmadım bugün boynum ve başım ağrıyor kalktığımdan beri. Spor salonunada gidemedim kızı götürdüm yüzdü ben keyifsizliğimden hiç bişey yapmadım.
Sizde bana ceza yazın yarın yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…