Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

internetden beyendiklerimide burda bulamiyom Fatime yoksa guzel seyler var ...

Maalesef canım öyle bir sorunumuz var :) ben türk sitelerinden güzel şeyler buluyorum ama burada yok, internetten de alışveriş hiç yapmadım :)

simdi gordum bunu bu nisan icin sademi sence?? yoksa iyimi ??

Tesettürlü müsün sen de ? :)
Bana kalırsa iyi, gerçi ben daha sade beğenirim, bu bile fazla benim için :)

Bu da güzelmiş ama böyle basen çalıştıracak bi egzersiz yok u Yawrukush kapranım yaw.. YouTube'da geziyim geziyim hiçbiri içime sinmiyor.,

Benden sana 5jj o Zaman :)

. . . CUMARTESİ ŞINAV YARIŞMASI İLK 3 . . .

1. 900 şınav ile @AKovser
2. 450 şınav ile @Ollalla
3. 300 şınav ile @tiffany20

Tebrikler Kızlar

Tebrik ederim kızlar.. Kendimi de tehdit ederim herhalde

Ya squatı niye beğenmiyorsunnnn ??
Güne 500 squat yapsan ve bunu 1 ay düzenli yapsan 1 aya basen falan kalmaz, hem de şekillenir yaniii (500 fazla da işte seni hiçbirşey kesmiyor o yüzden 500 diyorum :))

Ya squatı niye beğenmiyorsunnnn ??
Güne 500 squat yapsan ve bunu 1 ay düzenli yapsan 1 aya basen falan kalmaz, hem de şekillenir yaniii (500 fazla da işte seni hiçbirşey kesmiyor o yüzden 500 diyorum :))
kesmez yeminlen.. Yaa sanki baseni çok iyi çalıştırmıyor squat daha çok üst bacak çalışıyor gibi

simdi gordum bunu bu nisan icin sademi sence?? yoksa iyimi ??
Sekerim senin icinmi ah benim ilgi alanim tesetturlusun galiba . bu kiyafeti yada bu modeli giymek icin belinin cok ince olmasi lazim karin kisminda cok ince olmasi lazim . alt kismi hem saten hem dırapeli

Kiskandin dimi buskuvi yedim die hıhhhh.

Günaydın millet bugün kuzenimin düğünü var bana yine erkenden avrupa yakasının yollaro gözüktü 10 dakka sonra jill yapmaya başlıyorum saat 6:22 uyandım bi kayısı atıştırdım kahvaltı karşıda yapacağım o yüzden tam enerji almadan jill hemde level 2 yapacağım dileğim odur ki kaslarımı eritmeden yağ değolarımdan gider... Güne bomba gibi başlayalım. Kaçamak falan yapmicam eksi görmek istiyorum sıkılaşmak istiyorum vayy be desinler istiyorum çok mu şey istiyorum öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…