internetden beyendiklerimide burda bulamiyom Fatime yoksa guzel seyler var ...
simdi gordum bunu bu nisan icin sademi sence?? yoksa iyimi ??
. . . PAZAR GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve MEKİK egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar.
Mekiği her iki yan için eşit sayıda yapın lütfen..
Kolay gelsin, bol ter atmalar
Menüm
Sabah geç kahvaltı 2 dilim tbe peynir zeytin 2lokma bal kaymak çay
Sade kahve 1 kare bitter
Akşam 1 simit
Su 2 lt
Spor 3500 adım ancak jillian yapmadım bugün boynum ve başım ağrıyor kalktığımdan beri. Spor salonunada gidemedim kızı götürdüm yüzdü ben keyifsizliğimden hiç bişey yapmadım.
Sizde bana ceza yazın yarın yapayım
. . . CUMARTESİ ŞINAV YARIŞMASI İLK 3 . . .
1. 900 şınav ile @AKovser
2. 450 şınav ile @Ollalla
3. 300 şınav ile @tiffany20
Tebrikler Kızlar
ya ben yatarsam kalkamam, kalkarsam geri yatamam =))
Bu da güzelmiş ama böyle basen çalıştıracak bi egzersiz yok uYawrukush kapranım yaw.. YouTube'da geziyim geziyim hiçbiri içime sinmiyor.,
Benden sana 5jj o Zaman :)
Tebrik ederim kızlar.. Kendimi de tehdit ederim herhalde
Ben beğendim :)simdi gordum bunu bu nisan icin sademi sence?? yoksa iyimi ??
Ya squatı niye beğenmiyorsunnnn ??
Güne 500 squat yapsan ve bunu 1 ay düzenli yapsan 1 aya basen falan kalmaz, hem de şekillenir yaniii(500 fazla da işte seni hiçbirşey kesmiyor o yüzden 500 diyorum :))
neyi :)Ben beğendim :)
Elbiseyi Can'ım yanlış şeyi bi cevapladım yoksa uykusuzluktan şeşi beş görmeye başladım yukarıda da iyi geceler yazacağıma iyileşenler yazmışımneyi :)
good night ciğerim :)Elbiseyi Can'ım yanlış şeyi bi cevapladım yoksa uykusuzluktan şeşi beş görmeye başladım yukarıda da iyi geceler yazacağıma iyileşenler yazmışımhadi lüle lüle, baş baş, arivederçi
ahahahahhahaİyileşenler herkese öpüyorum gözlerim pörtledi uykusuzluktun
Sekerim senin icinmi ah benim ilgi alanim tesetturlusun galiba . bu kiyafeti yada bu modeli giymek icin belinin cok ince olmasi lazim karin kisminda cok ince olmasi lazim . alt kismi hem saten hem dırapelisimdi gordum bunu bu nisan icin sademi sence?? yoksa iyimi ??
Dökuluyoruz ya su rakamlara bak :). . . CUMARTESİ GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .
1. 11.100 adım ile @Ollalla
2. 9.000 adım ile happy_moon
3. 5.616 adım ile Dahlia_
Tebrikler Canlar
Kiskandin dimi buskuvi yedim die hıhhhh.Bak yaa bugünde yapmamışsın sporunu hadi başla artık. Bebe bisküvisini çok severim bende ama çok kalorili 100 jj de sana gelsin
Canım pek çok sebep olabilir uykusuzluk tek başına bi sebep zaten hergün tartılma gün aşırı tartıl ve uykusuzken bulgur yada turşu yediğindede tartılma.
Hayırlı olsun canım.
kesmez yeminlen.. Yaa sanki baseni çok iyi çalıştırmıyor squat daha çok üst bacak çalışıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?