- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Bence gayet makul isteklerGünaydın millet bugün kuzenimin düğünü var bana yine erkenden avrupa yakasının yollaro gözüktü 10 dakka sonra jill yapmaya başlıyorum saat 6:22 uyandım bi kayısı atıştırdım kahvaltı karşıda yapacağım o yüzden tam enerji almadan jill hemde level 2 yapacağım dileğim odur ki kaslarımı eritmeden yağ değolarımdan gider... Güne bomba gibi başlayalım. Kaçamak falan yapmicam eksi görmek istiyorum sıkılaşmak istiyorum vayy be desinler istiyorum çok mu şey istiyorumöpüldünüz
Selam canışkolar :) bugün çok yazışmadığınız için teşekkürler çünkü günün hareketinden sadece 20 yapabildim daha. 1 saat boyunca hiç durmadan yapsam anca girerim ilk üçe
Ayy ne sinir bozucuBeni de hamileyken haftada bir gören kuafördeki kız doğumdan 2 hafta sonra görüp sen daha doğurmadın mı demişti Böyle kaçmak istemiştim..
DimiiGünaydın kuzucanlarım
Bence gayet makul istekler
hayirli olsunnn :)
tesekkurler canim guzel paylasimlar icin:)
cok guzel gidiyorsun derken yapilir mi bu brutus
guzel bir dinlenmeyi haketmissin canim :)
Cok ozlemisiz memleketimizi, pazara gittik Allahim insan pazari bile ozler mi:))
Hava bugun kotuydu yagmurlu , kapali ve serindi, insallah yarina duzelir:)
canim daha yeni dogum yaptin, dogum sonrasi 6 ayda ancak toparlaniyor insan ki senin sadece 5 kilo fazlanvar guzelim:)
arada fircaya geliyorum merak etme guzelim:)
spora devam:)
canim yaz kacamagini da keselim cezani..
kaldigin yerden devam et, eksik kalan 3 taneyi de yaparsin canim :)
Ellerin dert gormesin Fatimem:). . . CUMARTESİ GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@mugehatun - 2,5 km yürüyüş / 1 saat fitness blender
happy_moon - Jillian 30 day shred / jillian 6 week six pack / 9.000 adım
@abesle_istigal - Jillian 30 day shred / yarım saat bisiklet / 50 jj / 250 İA / 50 M/ 50 Y.M
@tiffany20 - 4.000 adım / wall push up 300
O Ollalla - 11.100 adım / wall push up 450 / Jillian 30 day shred
Harpy - 210 wall push up / Jillian ripped in 30
@AKovser - 900 wall push up / 100 squat / 100 DK / 5616 adım
@Asyaca - Leslie 3 mile
Canim bol sivi tuket, yuruyuse asil, jj, ip atlama, DK yap..ben kendime guvenmiyorum dun fazla yemedim menumu gormussundur ama bu gun tartida 53.6 gosterdi ben sok1.400 arti neya ne yalnis yaptim anlamadim
Cok sekermis bunlar :)Eki Görüntüle 1832636
Dondurmasız yapamam diyenlere
Tatli telaslar, kolay gelsin canim :)kilo bu gun fazlaca artilarda 1.400 gramgercekten oha
kayinvalidemle bugun alisverise gitdim nisan icin boyle giderse nisanda pijama giyecemcunku elbise yerine pijama aldim kendime elbise beyenemedim
jillian + adm+gunun egzersizi yorgunluk uykum var moralim bozuk
Cok az kalmis, haydi hayirli olsun simdiden:)sorun goruntude diyilki canim elbise beyenemiyom ben aslinda boyle biri diyildim ilk gordugumu beyenip alirdim 3.defadir alisverise gidiyom eli bos donuyom kilo verdim diye bir havalara girdim :))
bu ayin 31 i nisan
Gozun aydin, kosa yuruye kullan canim :)Sonunda adım sayarıma kavuştum kızlar çok mutluyum :) bileğe takılansan aldım :) kalori de hesaplıyor :) geçen Migros'tan aldım 5 tlye böyle birşey olamaz ya yürüyorum yürüyorum saymıyor ya da bir adım atıyorum 5 sayıyor
Iner cumaya kadar merak etme canim :)Iste bu beeeee
Istebu
Ben resmen +2 kilo cikiyorummmm
Şaka gibii
Hatta
Keşke kaslarimiz yarişsa
En sevdigim mekiklerden biri kolay gelsin canlar:). . . PAZAR GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve MEKİK egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar.
Mekiği her iki yan için eşit sayıda yapın lütfen..
Kolay gelsin, bol ter atmalar
Ven cok begendim elbiseyi canim :)simdi gordum bunu bu nisan icin sademi sence?? yoksa iyimi ??
Ohh gelsin cezalar ablam :)Bak yaa bugünde yapmamışsın sporunu hadi başla artık. Bebe bisküvisini çok severim bende ama çok kalorili 100 jj de sana gelsin
Canım pek çok sebep olabilir uykusuzluk tek başına bi sebep zaten hergün tartılma gün aşırı tartıl ve uykusuzken bulgur yada turşu yediğindede tartılma.
Hayırlı olsun canım.
Tebrikler tebrikler tebrikler :). . . CUMARTESİ GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .
1. 11.100 adım ile O Ollalla
2. 9.000 adım ile happy_moon
3. 5.616 adım ile @AKovser
Tebrikler Canlar
Simite 100 JJ gelsin ablam:)Menüm
Sabah geç kahvaltı 2 dilim tbe peynir zeytin 2lokma bal kaymak çay
Sade kahve 1 kare bitter
Akşam 1 simit
Su 2 lt
Spor 3500 adım ancak jillian yapmadım bugün boynum ve başım ağrıyor kalktığımdan beri. Spor salonunada gidemedim kızı götürdüm yüzdü ben keyifsizliğimden hiç bişey yapmadım.
Sizde bana ceza yazın yarın yapayım
Ne guzel sonuclar boyle:). . . CUMARTESİ ŞINAV YARIŞMASI İLK 3 . . .
1. 900 şınav ile @AKovser
2. 450 şınav ile O Ollalla
3. 300 şınav ile @tiffany20
Tebrikler Kızlar
Dugununuz hayirli olsun canim, bol bol dans etmeyide unutma:)Günaydın millet bugün kuzenimin düğünü var bana yine erkenden avrupa yakasının yollaro gözüktü 10 dakka sonra jill yapmaya başlıyorum saat 6:22 uyandım bi kayısı atıştırdım kahvaltı karşıda yapacağım o yüzden tam enerji almadan jill hemde level 2 yapacağım dileğim odur ki kaslarımı eritmeden yağ değolarımdan gider... Güne bomba gibi başlayalım. Kaçamak falan yapmicam eksi görmek istiyorum sıkılaşmak istiyorum vayy be desinler istiyorum çok mu şey istiyorumöpüldünüz
Sanada Demetim :)Gunaydin, mutlu pazarlar
Harikasin canim:)Jill level 2 yaptım + 100 yarım mekik çektim. Akşama yine girmeye çalışırım başka spor yapamayacağım sanırım bugün ama çok şükür bunu yapabldim. Şimdiden bildirimimi yapayımYawrukush
Evet cnm aynen sşx packsix pack mi hayatım
Gezeceksin canim hic merak etme:)Canım çok saol 6 ay sonra çoktan 49 kilo olmuş taş gibi geziyor olmam lazım gayretim bu yönde herkes en kısa sürede hedefine ulaşsın inşallah oğlanın durumu çok normal yani olur annesi o kadar herkes sizi çok özlemiştir pazarı bile ozlemen çok normal hayat sokakta güzel ülkemde iyiki geldin canım
@AKovser cnm kusura bakma el alışkanlığındanEllerin dert gormesin Fatimem:)
Canim bol sivi tuket, yuruyuse asil, jj, ip atlama, DK yap..
Cok sekermis bunlar :)
Tatli telaslar, kolay gelsin canim :)
Cok az kalmis, haydi hayirli olsun simdiden:)
Gozun aydin, kosa yuruye kullan canim :)
Iner cumaya kadar merak etme canim :)
En sevdigim mekiklerden biri kolay gelsin canlar:)
Ven cok begendim elbiseyi canim :)
Ohh gelsin cezalar ablam :)
Tebrikler tebrikler tebrikler :)
Simite 100 JJ gelsin ablam:)
Aslinda ogun olarak yemissin aksam yemegi daha bile kalorili olurdu ama ciks karbonhidrat olmus:)
Ne guzel sonuclar boyle:)
Dugununuz hayirli olsun canim, bol bol dans etmeyide unutma:)
Sanada Demetim :)
Harikasin canim:)
@AKovser canim Senay'in bildirimi :)
Günaydınlar canım çok saol snaa daaaGunaydin balli kaymaklar pazariniz musmutlu gecsin
Level 2 nasil zormu cok canmJill level 2 yaptım + 100 yarım mekik çektim. Akşama yine girmeye çalışırım başka spor yapamayacağım sanırım bugün ama çok şükür bunu yapabldim. Şimdiden bildirimimi yapayımYawrukush
evetMaalesef canım öyle bir sorunumuz var :) ben türk sitelerinden güzel şeyler buluyorum ama burada yok, internetten de alışveriş hiç yapmadım :)
Tesettürlü müsün sen de ? :)
Bana kalırsa iyi, gerçi ben daha sade beğenirim, bu bile fazla benim için :)
kendini tavsan gibi hiss ediyosun yapinca :) hopla ziplaLevel 2 nasil zormu cok canm
evet tesetturuyum gerci bu elbiseyi burda bulmam zor ama rengini ve modelini cok sevdim haklisin 2 haftaya belim okadar incelirse bende boyle elbise alirim :)Sekerim senin icinmi ah benim ilgi alanim tesetturlusun galiba . bu kiyafeti yada bu modeli giymek icin belinin cok ince olmasi lazim karin kisminda cok ince olmasi lazim . alt kismi hem saten hem dırapeli
Agirlik varmi canm . bnse aksam esimden indireyim bari hic biywrim agrimiyor 1 leveldekendini tavsan gibi hiss ediyosun yapinca :) hopla zipla
yine dambilli hareket var canim 1 de oldugu gibi bir az farkli hareketlerAgirlik varmi canm . bnse aksam esimden indireyim bari hic biywrim agrimiyor 1 levelde
. . . PAZAR GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve MEKİK egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar.
Mekiği her iki yan için eşit sayıda yapın lütfen..
Kolay gelsin, bol ter atmalar
Balik giyebilirsen balik payetler var pelerinli canm cok guzelevet tesetturuyum gerci bu elbiseyi burda bulmam zor ama rengini ve modelini cok sevdim haklisin 2 haftaya belim okadar incelirse bende boyle elbise alirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?