Anladim canm ben aksam indirem onuyine dambilli hareket var canim 1 de oldugu gibi bir az farkli hareketler
benimde bir yerim agrimiyor
Ellerin dert gormesin Fatimem:)
Canim bol sivi tuket, yuruyuse asil, jj, ip atlama, DK yap..
Cok sekermis bunlar :)
Tatli telaslar, kolay gelsin canim :)
Cok az kalmis, haydi hayirli olsun simdiden:)
Gozun aydin, kosa yuruye kullan canim :)
Iner cumaya kadar merak etme canim :)
En sevdigim mekiklerden biri kolay gelsin canlar:)
Ven cok begendim elbiseyi canim :)
Ohh gelsin cezalar ablam :)
Tebrikler tebrikler tebrikler :)
Simite 100 JJ gelsin ablam:)
Aslinda ogun olarak yemissin aksam yemegi daha bile kalorili olurdu ama ciks karbonhidrat olmus:)
Ne guzel sonuclar boyle:)
Dugununuz hayirli olsun canim, bol bol dans etmeyide unutma:)
Sanada Demetim :)
Harikasin canim:)
Dahlia_ canim Senay'in bildirimi :)
Dahlia_ cnm kusura bakma el alışkanlığından @Yawrukush etiketlemişim
Düğün dediğim nikah canımmm saat 1 de. Benim ailem %90 hep nikahtan evleniyoruz
Ya bunları giyebilmek için ince belin olması lazımmm, ben giyemem meselaahele şu bel kısmındaki detay iyice kilolu gösterir yoksa hele bu basenle balık model giydiğimi düşünemiyorum
Gorsum canm saol :) yapicimmm ama ilk jillianimi yapam bakam . evet basenliye balik olmaz tatlim sen sifon tercih etmelisin :) belinde mi kalin
5 miiBu da güzelmiş ama böyle basen çalıştıracak bi egzersiz yok u @Yawrukush kapranım yaw.. YouTube'da geziyim geziyim hiçbiri içime sinmiyor.,
Benden sana 5jj o Zaman :)
Tebrik ederim kızlar.. Kendimi de tehdit ederim herhalde
Hemde nasıl kızım büyüdü kaç senedir yemedim bebe bisküvisiKiskandin dimi buskuvi yedim die hıhhhh.
Bu çok güzel
Gorsum canm saol :) yapicimmm ama ilk jillianimi yapam bakam . evet basenliye balik olmaz tatlim sen sifon tercih etmelisin :) belinde mi kalin
Geç kalmış bir günaydın ev topluyorum süpürge yapıcam sonra kızımla yüzmeye gitcez inşallah. Dün ölçü vermeye gidemedim malum bugün olur inşallah.
Cokta guzel sifonlar bende kendime aldim bi elbise 60tlye bedava :) resmini bulursam yollim dur krep kumasÇok haklısın, ben zaten balık sevmiyorum yanii çok ince biri olsam belki tercihim olabilir :))
Şifon aldım en son gayet güzel oldu :)
Bana göre belim kalın ama elbiselerde belli olmuyor nedense :))
Ya bunları giyebilmek için ince belin olması lazımmm, ben giyemem meselaahele şu bel kısmındaki detay iyice kilolu gösterir yoksa hele bu basenle balık model giydiğimi düşünemiyorum
5 mii
Hemde nasıl kızım büyüdü kaç senedir yemedim bebe bisküvisi
Bu çok güzel
Bel dedigin ole aman aman kalin olmazki canm zaten sende bayadir kg veriosun okdar kalin degildir senin gozune batiyodur . ben elbisenin foti bulamadim valla neseee :)Çok haklısın, ben zaten balık sevmiyorum yanii çok ince biri olsam belki tercihim olabilir :))
Şifon aldım en son gayet güzel oldu :)
Bana göre belim kalın ama elbiselerde belli olmuyor nedense :))
Bel dedigin ole aman aman kalin olmazki canm zaten sende bayadir kg veriosun okdar kalin degildir senin gozune batiyodur . ben elbisenin foti bulamadim valla neseee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?