Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mutlu Pazarlar Canlar :)

Çok sağol canım benim

Dahlia_ cnm kusura bakma el alışkanlığından @Yawrukush etiketlemişim

Düğün dediğim nikah canımmm saat 1 de. Benim ailem %90 hep nikahtan evleniyoruz

Sorun değil canım benim, hiç etiketlemeseniz de olur, kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum :)

Ya bunları giyebilmek için ince belin olması lazımmm, ben giyemem meselaa hele şu bel kısmındaki detay iyice kilolu gösterir yoksa hele bu basenle balık model giydiğimi düşünemiyorum

edsofi Canım egzersizi gördün dimi
Gorsum canm saol :) yapicimmm ama ilk jillianimi yapam bakam . evet basenliye balik olmaz tatlim sen sifon tercih etmelisin :) belinde mi kalin

5 mii
Kiskandin dimi buskuvi yedim die hıhhhh.
Hemde nasıl kızım büyüdü kaç senedir yemedim bebe bisküvisi
Bu çok güzel

Gorsum canm saol :) yapicimmm ama ilk jillianimi yapam bakam . evet basenliye balik olmaz tatlim sen sifon tercih etmelisin :) belinde mi kalin

Çok haklısın, ben zaten balık sevmiyorum yanii çok ince biri olsam belki tercihim olabilir :))
Şifon aldım en son gayet güzel oldu :)
Bana göre belim kalın ama elbiselerde belli olmuyor nedense :))

Çok haklısın, ben zaten balık sevmiyorum yanii çok ince biri olsam belki tercihim olabilir :))
Cokta guzel sifonlar bende kendime aldim bi elbise 60tlye bedava :) resmini bulursam yollim dur krep kumas

Ya bunları giyebilmek için ince belin olması lazımmm, ben giyemem meselaa hele şu bel kısmındaki detay iyice kilolu gösterir yoksa hele bu basenle balık model giydiğimi düşünemiyorum

Basene balık olmaz doğru..

5 mii

Hemde nasıl kızım büyüdü kaç senedir yemedim bebe bisküvisi

Bu çok güzel

Kıyamadım napim hem herkes 5 verse etti sana 100 :)

Bel dedigin ole aman aman kalin olmazki canm zaten sende bayadir kg veriosun okdar kalin degildir senin gozune batiyodur . ben elbisenin foti bulamadim valla neseee :)

Bel dedigin ole aman aman kalin olmazki canm zaten sende bayadir kg veriosun okdar kalin degildir senin gozune batiyodur . ben elbisenin foti bulamadim valla neseee :)

Haklısın tabi, benimki bel değil göbek sanki mübarekk
Hafif yanlardan yanlardan içeriye doğru şekli olmasa belim yok tamamı göbek derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…