Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buna bende katiliyorummmm
Daha cok mekik cekmem lazimmmm

Buna bende katiliyorummmm
Daha cok mekik cekmem lazimmmm

Bugün yaptıklarına bakılırsa sen bu azimle derece alırısn akşam :)
Kolay gelsin canım :)

Bugün yaptıklarına bakılırsa sen bu azimle derece alırısn akşam :)
Kolay gelsin canım :)
Ins tatlim
Tek sıkıntım boynum
Isinmadan mekik yaptim birkerede 3gun tutuldu
Boyun fitigim varrr
Elimden geleni yapiciiiimmmmm
Hala artiyimmmm
Hirsimdan deliye dondummmm
Napicami sasirdim

Haklısın canım nelerle uğraşıyorum

Cezam razıyım
Bu akşam yaparım onları da :)

Dunki menüm
Dahlia_ 78 dk 8000 adım yürüyüş vardı

Selam kızlar Mutlu pazarlar diliyorum..

Canımcımm şuna bir baksanaa :) Squat + köprü süper olur bence :)

Bu var brazilian butt da yapıyorum zaten.. Bacakların arkasını çok güzel çalıştırıyor..

Basenliler olarak balıktan mahrumuz

Bi arkadaşım bana demişti ki göbekli olacağına koca popolu olmayı tercih ederim, koca poposuyla ünlü bir sürü kadın var ama hiç göbüşüyle ünlü bi artist duymadım demişti haklı mı dersin :)

Birini seç beğen yap artık ama yaa :))

Çok teşekkürler canım eline sağlık son hareketi özellikle çok beğendim :) sanki baseni güzel çalıştırır gibi. Butt rutinime ekliycem

Aleyküm selam :)

Valla arkadaşın haklı galibaa Hele şekilli squat poposu varsa olsunn göbek olmasın çok çok iyidir

Canım, akşam beni etiketlerken yaptığın bütün sporları yaz :) dün mesela brazilia buttı yazamadım günlüğe :) yani sen yazmamıştınn :)

Gider muhtemelen.. yok yok aşermem

Canlarımmm Nasılsınız ?
Yeni Hafta bol bol eksilerle gelsin gitsin inşallah hepimiz için...
Bu hafta nota mızı sildirmeliyiz canlar, takımımızın idamesi için yani aslında kendimiz için bu hafta bu nota gitmeli üzerimizden. Çok çabaladık bu hafta azmimiz motivasyonumuz tamdı, inşallah geçen hafta ki azim ve motivasyonumuzun meyvelerini bu hafta aynen devam ederek cuma günü hasat edeceğiz =)
Benden istediğiniz birşey olursa lütfen söyleyiniz, her zaman sizlere yardımcı olmak ve istediklerinizi yerine getirmek bana büyük keyif veriyor gerçekten. Bu hafta maydanoz suyunu hergün 1 bardak olarak içsek bence cumaya çok etkisi olur. Seviyorum yav ben sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…