Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim kendi kız krdeşim evleniyor canımmm sizinkide hayırlı olsun valla sen süpersin tebrik ederim bende hiç bir sıcak içeceğime 3 yıldır şeker kullanmıyprum çok şükür cola fanta eve sokmam ama bazen misafşr için alıyorum bende dikkat etmek lazım çocuğuma içirmem ne yese ayran ne yese ayran ))

Ben burdayımmm :))
Nasılsın Nenam ??

iyim şekerim valla nolsun arada kacıorm tuvalete squat yapıormda daha 60 oldu bakalm 11 e kadr kac yapıcıııımmmm kaptanım
yok ben arşa cıkcam bugün

aahahahahah napcan kız arşta in aşagı dusersın bu arada ben kimim bilıomsn gecen whatpsattn konstgmz hanı tanımıorm gruba gelmıosn dedın ya o benım cınımmmm

Menü harika canım, spor da yoğunluğa ramen güzel.

Kuzum bu ne ya
Squat diye gunun egzersizimi olur
30ustu yapamiyorum
Jilliani birakma sebebim
Birak totomuzda taş gibi olmasin

Olsun olsun lüüüüüütfennnnnnn

Güüüüüüüünayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

Bunu oğluma göstersem krize girer bayılıyo bunlara

ay hadı allah mesut etsn ınsallahh cıtır baldız ol bakalım ehhe bnde cıtır elti...

canım benım esım karsı o tip içeceklere misafirlerde getrmıo bızı bılırler bana kalsa bn fantayı ıcerdmde esım sayesnde bıraktm smdı yılda 3-5 defa anca ıcıormdr ama yazın bazen ıce tea ıctgm dogrudur eheheh o konudaa yalan solemeyım.... bızde ayran ev yapımı lımonata cok guzel lımonata yaparm taze nane yaprakları ve taze zencefıl atarm ayıptr solemesı ehehehe bı gun gelırsen ıns. sanada yaparm

Yap canım baksana KarKralicesi 200-ü hedeflemiş :))

cınımmmmm
bugünki egzersiz için arşa cıkıyorum geleni iterim buraya

Canim metooalizma icin karbonatli su, kuru kayisi , cilek , yecil cay vede bol su en azin dan 2 litre tukete bilirsin . Gercekten cok yardimci oluyor. :) Spora gelirsek gunde 10.000 adim herseyi cozer bence :)
10.000 adım mı???
Ben biraz tembelim heralde.
Tavsiyeler için teşekkür eederim.

Çalışmak için ordasın spor için diil tammmııııı

işten kaytarıorum spor yapıorm cınımmm hemmm saaaaaaaneeeeeeee sende yap ehehehehe

cınımmmmm
bugünki egzersiz için arşa cıkıyorum geleni iterim buraya

cık nereye cıkarsan cık yeterkı mınımum 500 squat yap bugun senı fena kestrdm gozume

kaptanımm Dahlia_ bu zırveye spor yapmaya cıkıorm dedı dondurma yıo baksana diskalifiye edelm bunu hahahaahah

Akşam menüye dondurma yazarsa görür o gününüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…