ıııııı şey yani
200 den fazla yapan olmasın bugün az
oynamıcam bidaha sizle
evet nerdesiniz bakalım
yok ben arşa cıkcam bugünooo 200 az ama canımmm :)
Daha çok yapmalısın bencee :)
Benim kendi kız krdeşim evleniyor canımmm sizinkide hayırlı olsun valla sen süpersin tebrik ederim bende hiç bir sıcak içeceğime 3 yıldır şeker kullanmıyprum çok şükür cola fanta eve sokmam ama bazen misafşr için alıyorum bende dikkat etmek lazım çocuğuma içirmem ne yese ayran ne yese ayranaa kim evlenio kız bnmde kayınco evlenıo agustosta kv bana hadı dugune kadr zayflayalm dıo ben coktan basladm bnce sizde baslayn dedm ehehehe ... eylulde tatılde keyflıdır bn bu yıl erkencıyım haftaya vınlıyorum
yok bnmde orta sekerlı kahveden mıdem bulanıo ben sekersz de ıcıorm yaklask 7 yıl olcak hıc tatlı ve asıtlı bsy ıcemıorm bazen ıstısna fanta ve cay kahve bılmem sekerlı ıctgmı turk kahvesı dahıl ama turk kahvesını bıraz yandakı tek sekerle daha keyflı ıcıorm vucudumada pek seker grmedgı ıcın o luxu kendıme verıorum gunde ıkı kahve max. ıkısıde tek sekerlı he olmasa aramam da olsn :) ehehehe
ben senın yerıne yapım sekerummmm amazonummm hatta smdı wc ye gdım squat yapayım henuz su ıcmedm bıde su ıcım eheheh
gecms olsn deryacm
sanada cok gecmıs olsun lunacım
Ben burdayımmm :))
Nasılsın Nenam ??
yok ben arşa cıkcam bugün
Ancak fırsat buldum yataktan bağlanıyorum.
Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1.5 dilim çok tahıllı ekmek domates salatalık
Öğlen bakla yemeği yoğurtla
Ara 2 dilim çok tahıllı ekmekle tost nescafe
Akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık bulgur pilavı tavuk fırında salata
Su 3 lt
Spor 6200 adım 100 zıplama
Fazla yapamadım annemler bize geldi çıkışta yemekti çaydı sonra dayımız geldi onları gönderdim kalmak istemediler semizotu pişirdim yeni yattım yoğun bir gündü.
Kuzum bu ne ya
Squat diye gunun egzersizimi olur
30ustu yapamiyorum
Jilliani birakma sebebim
Birak totomuzda taş gibi olmasin
Güüüüüüüünayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
Benim kendi kız krdeşim evleniyor canımmm sizinkide hayırlı olsun valla sen süpersin tebrik ederim bende hiç bir sıcak içeceğime 3 yıldır şeker kullanmıyprum çok şükür cola fanta eve sokmam ama bazen misafşr için alıyorum bende dikkat etmek lazım çocuğuma içirmem ne yese ayran ne yese ayran))
iyim şekerim valla nolsun arada kacıorm tuvalete squat yapıormda daha 60 oldu bakalm 11 e kadr kac yapıcıııımmmm kaptanım
aahahahahah napcan kız arşta in aşagı dusersın bu arada ben kimim bilıomsn gecen whatpsattn konstgmz hanı tanımıorm gruba gelmıosn dedın ya o benım cınımmmm
ıııııı şey yani
200 den fazla yapan olmasın bugün az
oynamıcam bidaha sizle
Yap canım baksanaKarKralicesi 200-ü hedeflemiş :))
Yap canım baksanaKarKralicesi 200-ü hedeflemiş :))
200 müüüüüü ben bi "oturuşta" yaparım 200ü
Çalışmak için ordasın spor için diil tammmııııı200 ne ya ben mesaim bitene kadr yaparım 300-400 aksamda devam edıcem
iyim şekerim valla nolsun arada kacıorm tuvalete squat yapıormda daha 60 oldu bakalm 11 e kadr kac yapıcıııımmmm kaptanım
aahahahahah napcan kız arşta in aşagı dusersın bu arada ben kimim bilıomsn gecen whatpsattn konstgmz hanı tanımıorm gruba gelmıosn dedın ya o benım cınımmmm
zirveArşa çıkmak ne demek ?
10.000 adım mı???Canim metooalizma icin karbonatli su, kuru kayisi , cilek , yecil cay vede bol su en azin dan 2 litre tukete bilirsin . Gercekten cok yardimci oluyor. :) Spora gelirsek gunde 10.000 adim herseyi cozer bence :)
Çalışmak için ordasın spor için diil tammmııııı
cınımmmmm
bugünki egzersiz için arşa cıkıyorum geleni iterim buraya
10.000 adım mı???
Ben biraz tembelim heralde.
Tavsiyeler için teşekkür eederim.
işten kaytarıorum spor yapıorm cınımmm hemmm saaaaaaaneeeeeeee sende yap ehehehehe
cık nereye cıkarsan cık yeterkı mınımum 500 squat yap bugun senı fena kestrdm gozume
kaptanımmDahlia_ bu zırveye spor yapmaya cıkıorm dedı dondurma yıo baksana diskalifiye edelm bunu hahahaahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?