10.000 ne ki 22-23.000 adım atanlar var bu grupta bı kac sayfa gecmıse bakarsan gorursn
Saol canim babama gitmedim ama kendi kontrolüm vardi ina gittim. Bizimkilere hic soylemedim bile bide benle ugrasmasinlar diyeaa kim evlenio kız bnmde kayınco evlenıo agustosta kv bana hadı dugune kadr zayflayalm dıo ben coktan basladm bnce sizde baslayn dedm ehehehe ... eylulde tatılde keyflıdır bn bu yıl erkencıyım haftaya vınlıyorum
yok bnmde orta sekerlı kahveden mıdem bulanıo ben sekersz de ıcıorm yaklask 7 yıl olcak hıc tatlı ve asıtlı bsy ıcemıorm bazen ıstısna fanta ve cay kahve bılmem sekerlı ıctgmı turk kahvesı dahıl ama turk kahvesını bıraz yandakı tek sekerle daha keyflı ıcıorm vucudumada pek seker grmedgı ıcın o luxu kendıme verıorum gunde ıkı kahve max. ıkısıde tek sekerlı he olmasa aramam da olsn :) ehehehe
ben senın yerıne yapım sekerummmm amazonummm hatta smdı wc ye gdım squat yapayım henuz su ıcmedm bıde su ıcım eheheh
gecms olsn deryacm
sanada cok gecmıs olsun lunacım
Saol canim babama gitmedim ama kendi kontrolüm vardi ina gittim. Bizimkilere hic soylemedim bile bide benle ugrasmasinlar diye
Benim saatli pedometerim var sabah evden cikarken 2500 adim gosteriyordu araba kullaniyorum arabami park ettim benim saat 7000 bin adim gosteriyor10.000 ne ki 22-23.000 adım atanlar var bu grupta bı kac sayfa gecmıse bakarsan gorursn
ahah çalışan kol pedometrede cok calısıo senın yaBenim saatli pedometerim var sabah evden cikarken 2500 adim gosteriyordu araba kullaniyorum arabami park ettim benim saat 7000 bin adim gosteriyordemekki kolum cok calisiyor 23.000 nasil atiyorlar pesss hayran kaldim
Benim saatli pedometerim var sabah evden cikarken 2500 adim gosteriyordu araba kullaniyorum arabami park ettim benim saat 7000 bin adim gosteriyordemekki kolum cok calisiyor 23.000 nasil atiyorlar pesss hayran kaldim
işten kaytarıorum spor yapıorm cınımmm hemmm saaaaaaaneeeeeeee sende yap ehehehehe
cık nereye cıkarsan cık yeterkı mınımum 500 squat yap bugun senı fena kestrdm gozume
kaptanımmDahlia_ bu zırveye spor yapmaya cıkıorm dedı dondurma yıo baksana diskalifiye edelm bunu hahahaahah
Müdürünün mailini ver bakim
bişi denicemmmmm
Gaza geliyom galiba bende o is yarin 30.000 le geliyom saka lan bu jillian 3 level bacaklara calisiyor squati bile 100 yaparsam iyiyim :)Bir 30.000 de göreydik iyiydii
bişi sorcaktımdahahah ne deniceksn işin yokmu senin tırnaklarına bakım yap laf yetstrcgne bak böle
bugünki egzersizi yapmadaGaza geliyom galiba bende o is yarin 30.000 le geliyom saka lan bu jillian 3 level bacaklara calisiyor squati bile 100 yaparsam iyiyim :)
bana sor bakimbişi sorcaktımda
bugünki egzersizi yapmada
Boyun uzunmuş canım:) Hedefine ulaşmaya az kalmış ha gayretBoyum 161 kilom 57.9
Hedefim 55
Olmazbana sor bakim
Şükür canım çok geçmiş olsun.Canim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.
Ben de iyi iste Ankara ya hastaneye kontrole gidip geldim, bugun de bogazim yaniyor grip oluyorum sanirim. Regl olucam cok ta sistim cumaya kadar olurum umarim.
Buldum menünü beğenmişim ama alıntı yapamamışım .Menüm
Sabah
Omlet
2 lokma ekmek
Ara
Sütlü kahve
2 K bitter
Öğlen
Çorba
Enginar
1 sk pilav
Salata
Ara
2 avuç kuru meyve-çerez
Akşam
Mantarlı pazı
4 köfte
1 dlm tbe
Salata
Spor gene yok gene yokhiç fırsat olmadı sadece 3 kere 3 kat merdiven var birinde ağır poşet vardı birinde de kızım kucağımda
2 yeşil 1 form
Su çok içemedim ama 1.5 ltyi bulmuştur..
yok canim az yapicam soz :)bişi sorcaktımda
bugünki egzersizi yapmada
Canim az ile basla mesela gunde 5000 sonra giderek artiyor kendigilinden alisiyorsun :)10.000 adım mı???
Ben biraz tembelim heralde.
Tavsiyeler için teşekkür eederim.
kesin baktıracam canım =)
ihmal etme ama ağrın hafifledi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?