Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saol canim babama gitmedim ama kendi kontrolüm vardi ina gittim. Bizimkilere hic soylemedim bile bide benle ugrasmasinlar diye

10.000 ne ki 22-23.000 adım atanlar var bu grupta bı kac sayfa gecmıse bakarsan gorursn
Benim saatli pedometerim var sabah evden cikarken 2500 adim gosteriyordu araba kullaniyorum arabami park ettim benim saat 7000 bin adim gosteriyordemekki kolum cok calisiyor23.000 nasil atiyorlar pesss hayran kaldim

Benim saatli pedometerim var sabah evden cikarken 2500 adim gosteriyordu araba kullaniyorum arabami park ettim benim saat 7000 bin adim gosteriyordemekki kolum cok calisiyor23.000 nasil atiyorlar pesss hayran kaldim
ahah çalışan kol pedometrede cok calısıo senın ya

her zaman okadr adımlar olmuo ama sahıt olduk cok defa mesela O Ollalla arkdsmz @CheGuevera arkdsmz aklma gelmeyen 1-2 kişi daha var bnde 2 ay oonce bar a gttm konsere dans ettm 4 saat anca 26-27 bın adım atmstm bıdahada olmadı eheheh

Selamlar benim kol pedometrem de saymaya üşeniyor çıkıyorum yarım saat yürüyorum geliyorum hala aynı :/ hatta şuan toptan çalışmayı bıraktı resmen istifa etti desem yeridir.. iade edeceğim.

Müdürünün mailini ver bakim
bişi denicemmmmm

Buldum menünü beğenmişim ama alıntı yapamamışım .
Menün güzel olmuş su 2 olsa iyiymiş ama yine fena değil. Spor yol sayılmaz merdiven çıkmak ıyi ama yeterli değil biliypsun ki kankişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…