- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
sağol nenacımm: )aa kim evlenio kız bnmde kayınco evlenıo agustosta kv bana hadı dugune kadr zayflayalm dıo ben coktan basladm bnce sizde baslayn dedm ehehehe ... eylulde tatılde keyflıdır bn bu yıl erkencıyım haftaya vınlıyorum
yok bnmde orta sekerlı kahveden mıdem bulanıo ben sekersz de ıcıorm yaklask 7 yıl olcak hıc tatlı ve asıtlı bsy ıcemıorm bazen ıstısna fanta ve cay kahve bılmem sekerlı ıctgmı turk kahvesı dahıl ama turk kahvesını bıraz yandakı tek sekerle daha keyflı ıcıorm vucudumada pek seker grmedgı ıcın o luxu kendıme verıorum gunde ıkı kahve max. ıkısıde tek sekerlı he olmasa aramam da olsn :) ehehehe
ben senın yerıne yapım sekerummmm amazonummm hatta smdı wc ye gdım squat yapayım henuz su ıcmedm bıde su ıcım eheheh
gecms olsn deryacm
sanada cok gecmıs olsun lunacım
pazartesi saat 11 e aldım canım =)Selam sevgili ve bi o kadar da saygılı takım arkadaşlarım kankilerim ve rakibem..
gogo2405 canım menümü yazdım gözünden kaçmış olabilir güzel de bir menüydü :) ben beğendim şahsen bugün daha iyisi gelecek hazırlıklı ol iyi takip et beni
@haeshin kuzum sen Nasıl ağzının tadını bile bir insansın yaa vallaha bundan böyle gözüm üzerinde. Tereyağlı kayısıyı denedim çok güzel birşey herkese tavsiye ediyorum..
Ay ben izin vermiyorum. Yani vermesem olur mu?Neyse tamam
Canım blw ile çok geç tanıştım kızım bile 10-11 aylıktı keşke o Zaman'dan bilseydim. Ama yine böyle iştahsız olsa yine kendim yedirmeye çalışırdım herhalde. Bıgün çok daha sakinim sanırım günlerin yorgunluğu da üzerine binince böyle oldu. İnşallah kendimi tutabilirim.
Ay burdayım menünü alıntılanmıştım çıkmadı bulup yorumlayan birazdan..
Etiketler misin beni birdahakine
Ay kızım sınavdan sonraki gün için randevu al lütfen ihmal etme.
Geçen ben de onu düşündüm kim davet etmişti beni diye hatırlayamadım aynı şekilde teşekkür edecektim hatırlayabilsem. Sen miyim acaba @D3S1R3 ?
gidicem canım şimdi iktisatla cebelleşiyom haftaya çenemle :)Merhaba canım..
Çok geçmiş olsun, ihmal etme ama git mutlaka..
Gaza geliyom galiba bende o is yarin 30.000 le geliyom saka lan bu jillian 3 level bacaklara calisiyor squati bile 100 yaparsam iyiyim :)
Yarından itibaren başlamalıyım.Teşekkür ederim.Canim az ile basla mesela gunde 5000 sonra giderek artiyor kendigilinden alisiyorsun :)
Saol canimŞükür canım çok geçmiş olsun.
İyi Akşamlar sevgili rakip takim arkadaslarim... hepinize basarilar dilemeye bir şunuburaya birakmaya geldim :))
Bu bulutu da sizden çaldim
Canım sabah kahvaltıda ekmek alıyorum öğlen bazen bir parça koparıyorum önceden 3 öğün tüketirdim şimdi azalttım pilav da tüketirdim şimdi çok az , aramıyorum bile :)
escagizim menün güzelde sen hic ekmek tuketmiyormusun ?
birde spor sadece yürüyüs mü var ?
Canım öğlen kahvee nasıl durdun 8)Zeynebin Menüsü
Sabaheynir domates gobek ve peynirden sandvic+sekersiz cay
Ara:Turk kahvesi
Oglen:Tek sekerli kahve
Ara:Yesilcay
Aksam:4 cimdik cigkofte+göbek ile +Ayran
Su :1lt +devam
Spor:4826 adim+Ebru salli ile skiny jean
@melinda23bnnu
Enem ilk 3 teyim yeppuda :))
Canım benim nasip ya sınavlara pek güvenim yok zaten bizde bir de mülakat var hiç şansım yok :/kısmet canım umarım bekledgnden güzel geçmiştir ... bende grmekıstedım bu yıl ama hiç hazrlanmadm o sebeple grmedm kısmet seneye ıns.
sizin köy neresiydi kız valla ne guzelms dagda bayırda
vuhuuuu biz bu işi basarıcaz bu hafta kızlar
canımbesleyıcı seyler yemıssınde bırazcık az mı yemıssın acaba
gecmıs olsn lunacım
bravo
ahaha acaıp guldum kız bunlara
eh işte aman aman değil zaten tatilden sonra ıstıfamı verıcem bıraz evde oturup daha kalıtelı bı yer bulmaya calıscam
mevlüttendr huzur verıo resmne ınsana
afern sana zaten cok azımlsn bravo
sahilde guzel guzel cekersn bazen ınsanlarn dalgnlıgna gelıo cekmeı unutuolar
Ahahahaha boşver bakma canım temmuzda açıklanacak :))bakmadım canım sorulara isyanım var
Hakkaten tek sayfa ilerlemiş herkes nerde acaba haftasonu geldide haberimizmi olmadıı.Selam kızlar hiç konuşmamışsınız yawnerede bu millet?
Beyse menümü yazayım..
gogo2405 sevgili rakibem işte menüm umarım beğenirsin.
Sabah
Omlet
4 tereyağlı kayısı
Ara
Sütlük kahve
2 bitter
6 kayısıo kadar güzeldiler ki diyette olduğumu unutmuşum..
Öğlen
3 köfte
Salata
1 dlm tbe
Ara 1 avuç badem
Akşam
4 balık kroket
Salata
Spor 30 squat aklımda 500 gibi bir rakam vardı ama şuan yoldayız daha da yapamam herhalde..
Su daha iyi içtim bugün daha içerim
Yeşil 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?