Kaptanim nezman dönme tarihim :)Yawrukush bide sanirim ben kg aldim dugun yemekleri borekleri derken gitti valla tartilmaya korkuyorum
Anaaaa kimse yokkk
80 dkdir ufaklik cebellesiyorrrr uyumamak icin
Birde sozde 1saat parka cikti sizar dedim amaaa nerdeeeee
Bende hemen sohbete dahil olayim dedim kimse yok
15gun aradan sonra okula gittim
5ten fazla kisi cok sasirdi
15gunde bu nasil degisim diye
Parkta 3kisi naptigimi sordu
Hatta okulda bir arkadasim uzaktan tanimamissss
Yuppiiiiii
Dahada zayiflayacagimmmmmm
Ha gayret 75e
Cok mutluyum ama nazarmi degdi ne oluyorum yemek diye
Biraksaniz 1tencere yemegi 2 ekmekle yerim bu nasil gozaçligi hayret dogrusuuu
Bişey diil canım :)Yarından itibaren başlamalıyım.Teşekkür ederim.
Harikasın canım :)Bugünkü menüm
Sabah
7 adet zeytin
domates salatalık
sucuk(tost makinasında pişirilmiş)
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
Ara
şekersiz sade kahve
Öğle
türlü yemek
cacık
çorba
ekmek yok
3 yemek kaşığı kadar pilav
Ara
3 adet ceviz
Akşam
çorba
yoğurt
ekmek yok
Su 2.5 litre
50 adet squatDahlia_
100 ip atlama
100 jj
100 yan mekik
10 dk dans
adım 9600
yeşil çay içildi.
Kaptanim nezman dönme tarihim :)Yawrukush bide sanirim ben kg aldim dugun yemekleri borekleri derken gitti valla tartilmaya korkuyorum
İyi gecelerCanlarım ben uyuyayım biraz, zaten 2 saate kalkarım inşaAllah, daha paylaşılmayan sporlar da var, herkesin yazmasını bekliyorum zaten, bugünkü bekleyiş uykuda olsun :))
Kaç gecedir uyumuyorum kafam error diyor artık
İyi geceler
Aldim sanirim bilmiomkiKilo mu aldınnnnn ????
Vermeden sakın dönmee
Çok sevindim canım senin adına, böyle güzel sözler duymak daha da motive ediyor insanı
Uyu canim tatli ruyalarCanlarım ben uyuyayım biraz, zaten 2 saate kalkarım inşaAllah, daha paylaşılmayan sporlar da var, herkesin yazmasını bekliyorum zaten, bugünkü bekleyiş uykuda olsun :))
jGuzeller hepinize iyi geceler, Allah rahatlik versin.
Sakin heeeeAldim sanirim bilmiomki
Allaaah sen iste yeterki buyuk bir mutlulukla mezun ederiz gulum:)İyi sayılırım kaptanım daha önce bahsetmiştim dağcı ekip geldi dağ gezisi yaptık zaten köyümüz dağın yamacında
Her gün mutlaka yürüyüş yaptım
Jilli yi aksattım ama biraz sonra yapacağım
Bu hafta mezun olmak istiyorım izninizle
Senin canin sag olsun guzelim :)Canlar dün spor listesi hazırlamadım, 3 ya 4 kişi yazmıştı sadece yazmayanları bekleyip bugün hazırlarım dedim ama yoğun geçti günüm fırsat bulamadım, kusuruma bakmayın
Canim sevdigi bir yemek yok mu?Selam kızlar yine koşturma dolu bir gün geçirdim.. Ama yoruldum mu? Tabiki hayırkazık gibiyim hala bi bu kadar daha koşarım. Ama bazı şeyler var ki insanı psikolojik yönden bir anda sıfırlıyor.. Bana da yazık.. Her gün 3 öğün oğlumla yemek kavgası yapmaktan inanın bıktım bazen diyorum hiç karışmicam yerse yer yemezse kendi bilir. Ben en faydalı en besleyici şeyleri mümkün olduğu kadar lezzetli bir şekilde önüne koymaya çalışıyorum.. Sonra 3. Öğünden de hiç birşey yemeden kalkmaya çalışınca bir anda çıldırıyoeum elimden gelse kapağını açıp içeri dökeceğim yemekleri ama tabi böyle bir ihtimal yok Aman neyse düşÜnmek istemiyorum..
abesle_istigal Can'ım daha ne yapacaksın? Ben adetin ilk günü genelde izin kullanoyorum.
Ay daha alıntım vardı ama gitmişler umarım önemli birşey atlamamışımdır
Canim cuma izne ayrildin, bu cuma ve haftaya cuma izindesin.10 haziran yeniden listedesin gulum:)Benim internetim 26 veya 27 gibi olur ozman doluyor kaptanim iznim 15 gunmuydu 15gun nezman doluyor ? Bilmiyorum sen ne zamn döncegimi solersin tarih ne zamn doluyorsa
Bugunude atlattin canim, guzelce dinlen artik guzelim..Saol canım bende sizi öZledim bugün çok dışardaydım yarın misafirlerim var isyanlardayım
Insallah sinava kadar seni uzmez bu rahatsizlik Handancim..Kızlar alıntılayamadım daha cevap vericem bugün rahatsızlandım istifra baş ağrısı kulak ağrısı falan... Şimdi daha iyiyim yarın doktora gidicem kulak için randevu aldım sevgiler hepinize
Kolayca adapte olursun insallah Ebrusum:)Sükür gülüm iyiyiz, bugün ilk is günüm alismaya daha dogrusu adapte olmaya calisiyorum.
2 ay daha disimi síkmam gerekiyor :)
Istanbul sevilmez mi ablabu yasima kadar gitmemekle cok sey kacirmisim...
Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin. Cabuk atlatirsin insallah.
Sizi tutabilene ask olsun
O zaman dans :))Kizlar dun abim geldi istda yasiyor kendisi
Bana dedi ki simdiye kadar hic bu kadar zayiflamis gormemistim seni yuzun bile cok farkli olmus cok degismissin falan
Bayada girgira vurdu cok sevindim ya boyle tepkiler cok hosuma gidiyor
Demetim cok sukur keyfimiz yerinde.Gunaydin guzeller, hareketli ve bol eksili bir sali diliyorum:) Pazartesi bildirimler cok guzeldi
@E-brulim gelmis sefalar getirmis:) Yegenimiz tekmeliyor mu annesi:)
Derya_idil mezun mu ediyoruz bu hafta seni?
abesle_istigal gozun aydin canim. Emin adimlarla hedefine yaklasiyorsun. Tebrik ederim
gogo2405 gecmis olsun ablacigim. Sonuclarin iyi olmasina cok sevindim.
Yawrukush tatilin nasil gidiyor canimin ici?:) Pasamizin tuvalet egitimi tamamlanmis miydi?
edsofi de gelmis. Ah su net paketin sinirsiz olsa:) Eve internet baglatsaniz, sen de bizden uzak kalmasan:)
Diyetteki en buyuk motivasyon disaridan gelen bu gozlemler..Dün işyerine gittim millet şok geçirdi aynı geldin gittiğinle dediler herkes tektek beni süzdü :) aslında tam 4.5 kg fazlam olarak gittim tabi biraz göbeğin var ama sımsıkısın dediler sanırım kızlar sporlar işe yaradı inanılmaz mutlu oldum. Buraya izin için gelen kimse sen gibi gelmedi kim derki 3 ay önce doğum yapmışsın vs vs çok hoşuma gitti 2 ay sonra yine izin için gidicem daha da fit gitmem lazım
Hayirli olsun gulum, tasinirken yorma kendini.Prensesin nasibine tasiniyoruz insallah ablacim o yüzden simdiki oturdugumuz eve bir hazirlik yapmayacagiz. Türkiyeden bir kac sey aldim burada bulamayacagim yada orada daha uygun ve daha güzel olan seylerden... Insan kestiremiyor da neyden ne kadar lazim oldugunu :)
Bol keyifli vakit gecirmeler Busem :)Aksam misafir gelecekmis simdi haber verdiler spor yapamicam sanirim aksamaneyse arkadaslarimi gorcem en azindan.
Canim dondun mu, aklim sendeydi..Canim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.
Ben de iyi iste Ankara ya hastaneye kontrole gidip geldim, bugun de bogazim yaniyor grip oluyorum sanirim. Regl olucam cok ta sistim cumaya kadar olurum umarim.
Insallah sinav gecene kadarda agrin olmaz guzelim, acil sifalar..kızlar merhaba doktora gittim kulaktan değil dedi bana çene için cerrahiye gitmem lazımmış ona da sıra yoktu tabi kaldı sınavdan sonraya Allahtan hafifledi ağrısı
Tesekkur ederiz canim, basarilar :)İyi Akşamlar sevgili rakip takim arkadaslarim... hepinize basarilar dilemeye bir şunuburaya birakmaya geldim :))
Bu bulutu da sizden çaldim
Tencereyi, yemegi, ekmegi birak sen yarin ilk is yeni kiyafetler bakmaya git canimmmmm :)Anaaaa kimse yokkk
80 dkdir ufaklik cebellesiyorrrr uyumamak icin
Birde sozde 1saat parka cikti sizar dedim amaaa nerdeeeee
Bende hemen sohbete dahil olayim dedim kimse yok
15gun aradan sonra okula gittim
5ten fazla kisi cok sasirdi
15gunde bu nasil degisim diye
Parkta 3kisi naptigimi sordu
Hatta okulda bir arkadasim uzaktan tanimamissss
Yuppiiiiii
Dahada zayiflayacagimmmmmm
Ha gayret 75e
Cok mutluyum ama nazarmi degdi ne oluyorum yemek diye
Biraksaniz 1tencere yemegi 2 ekmekle yerim bu nasil gozaçligi hayret dogrusuuu
Canim izne ayrildigin kilona donmek zorundasin...Kaptanim nezman dönme tarihim :)Yawrukush bide sanirim ben kg aldim dugun yemekleri borekleri derken gitti valla tartilmaya korkuyorum
Allah rahatlik versin iyi istirahatler :)Canlarım ben uyuyayım biraz, zaten 2 saate kalkarım inşaAllah, daha paylaşılmayan sporlar da var, herkesin yazmasını bekliyorum zaten, bugünkü bekleyiş uykuda olsun :))
Ben yıllar önce aldım spor aletleri satan mağzadan çok memmun kaldım arada durduğu zaman tekrar starta bas benimkide duruyor tekrar start yapıyorum bele takılan pedometerlar gibi değil sağ koluma takmışsam sağ ayagım kıpırdağı zaman sayıyor sol bacağımı hiçe sayıyor kesinlikle eklemiyorSelamlar benim kol pedometrem de saymaya üşeniyor çıkıyorum yarım saat yürüyorum geliyorum hala aynı :/ hatta şuan toptan çalışmayı bıraktı resmen istifa etti desem yeridir..iade edeceğim.
inşallah kaptanım niyetim oGunaydin guzeller, hareketli ve bol eksili bir sali diliyorum:) Pazartesi bildirimler cok guzeldi
@E-brulim gelmis sefalar getirmis:) Yegenimiz tekmeliyor mu annesi:)
Derya_idil mezun mu ediyoruz bu hafta seni?
abesle_istigal gozun aydin canim. Emin adimlarla hedefine yaklasiyorsun. Tebrik ederim
gogo2405 gecmis olsun ablacigim. Sonuclarin iyi olmasina cok sevindim.
Yawrukush tatilin nasil gidiyor canimin ici?:) Pasamizin tuvalet egitimi tamamlanmis miydi?
edsofi de gelmis. Ah su net paketin sinirsiz olsa:) Eve internet baglatsaniz, sen de bizden uzak kalmasan:)
Binboğa dağlarının eteği adıda binboğa köyü zatenkısmet canım umarım bekledgnden güzel geçmiştir ... bende grmekıstedım bu yıl ama hiç hazrlanmadm o sebeple grmedm kısmet seneye ıns.
sizin köy neresiydi kız valla ne guzelms dagda bayırda
vuhuuuu biz bu işi basarıcaz bu hafta kızlar
canımbesleyıcı seyler yemıssınde bırazcık az mı yemıssın acaba
gecmıs olsn lunacım
bravo
ahaha acaıp guldum kız bunlara
eh işte aman aman değil zaten tatilden sonra ıstıfamı verıcem bıraz evde oturup daha kalıtelı bı yer bulmaya calıscam
mevlüttendr huzur verıo resmne ınsana
afern sana zaten cok azımlsn bravo
sahilde guzel guzel cekersn bazen ınsanlarn dalgnlıgna gelıo cekmeı unutuolar
Kız işte desene buraların değimi ile che it ayağı yemiş gibi yürüyordu diye :)ahah çalışan kol pedometrede cok calısıo senın ya
her zaman okadr adımlar olmuo ama sahıt olduk cok defa mesela O Ollalla arkdsmzDerya_idil arkdsmz aklma gelmeyen 1-2 kişi daha var bnde 2 ay oonce bar a gttm konsere dans ettm 4 saat anca 26-27 bın adım atmstm bıdahada olmadı eheheh
İnşallah Gül yüzlü kaptanım mezun olayım yeter artık aylar olduAllaaah sen iste yeterki buyuk bir mutlulukla mezun ederiz gulum:)
Neden iyi sayilirim dedin Deryam. Sagligin, keyfin yerinde mi?
Senin canin sag olsun guzelim :)
Canim sevdigi bir yemek yok mu?
Aslinda yemek idtemiyorsa kendi haline birsk, acikinca mutlaka yiyecektir.
Kim acliga dayanabilir ki guzelim?
Uzme ne olur kendini...
Canim cuma izne ayrildin, bu cuma ve haftaya cuma izindesin.10 haziran yeniden listedesin gulum:)
Bugunude atlattin canim, guzelce dinlen artik guzelim..
Insallah sinava kadar seni uzmez bu rahatsizlik Handancim..
Kolayca adapte olursun insallah Ebrusum:)
Nereleri gezdiniz guzelim?
O zaman dans :))
Demetim cok sukur keyfimiz yerinde.
Akinin tuvaletini gelmeden hallettik.
1-2 kucuk kaza yasadik ama tuvalet isini cozdugumuze hala inanamiyorum:)
Sen nasilsin canim, arastirmalar nasil gidiyor, korsan nasil?
Diyetteki en buyuk motivasyon disaridan gelen bu gozlemler..
Harikasin canim, sen bunu hakettin :)
Hayirli olsun gulum, tasinirken yorma kendini.
Insallah mutlulukla oturun evinizde canim:)
Gule gule kullanin aldiklarinizi:)
Bol keyifli vakit gecirmeler Busem :)
Canim dondun mu, aklim sendeydi..
Nasil gecti kontroller?
Insallah sinav gecene kadarda agrin olmaz guzelim, acil sifalar..
Tesekkur ederiz canim, basarilar :)
Tencereyi, yemegi, ekmegi birak sen yarin ilk is yeni kiyafetler bakmaya git canimmmmm :)
Canim izne ayrildigin kilona donmek zorundasin...
Allah rahatlik versin iyi istirahatler :)
gogo2405 ablam annenizin sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim, gozunuzaydin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?