Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim göbek bölgesini yesen de beni de jilli karısından kurtarsan ne iyi olur be ya

Menüm

1kupa yeşilcay

1kupa nescafe

Öğlen
2domates.2salatalık
2kaşık lor
Maydonoz.dereotu.nane
1dilim karışık tahıllı ekmek

Spor sonrası 1kase yoğurt

Arkadaştaydım.
Börek yedim kücük dilim :-(
Kücük bi kap muhallebi

Sporum Dahlia_ gogo2405
25x2 mekik
50x2 zıplama
Dambılla kollarımı kafamın üstünden arkadaya şaaabdırdım. 25x2
30dakka tempolu yürüyüş
Günün egzersizi 400
4lt su

Cok sukur iyiysi canim korktugum gibi degildi uyku eeg si istediler onu burda halletcez ugrasiyoruz iste :)
Sesim kisildi korkuyorum kendi sesimden, cok sistim mens olamadim bi türlü bekliyorum bir an once

Bu ara ben de de vahsi bir istah var, mens donemim yakin senin de mi oyle acaba ?

Canım benim, güzel arkadaşımmm bu nasıl menüüü ???
Kahvaltı yok hadi ona bir söz diyemiyorum ben de kahvaltı yapamayanlardanım, sabah pek yiyemem..
Öğlen hepsini toplasam salata yedin diyelim, akşam da yok, böreği de yemesen aç kaldın dicem...

egzersizini seveyim "Dambılla kollarımı kafamın üstünden arkadaya şaaabdırdım." güldürdün kız beni
Yürüyüş yaparken adım saysana canım, 30 dk tempolu yürüyüş bayağı bir adım eder yani, derece alırsın belkiii benden söylemesi yaniiii

Menüm

Sahur
yarım dilim çavdar ekmeği
salatalık
yarım bardak maden suyu
su

İftar
1 kase çorba
1 kase salata
3 kaşık pilav + 1 kaşık sos
1 dilim çavdar ekmeği (çorbayla yemiştim :))

1 lt su
6 fincan çay
1 bardak maden suyu

Spor
3000 adım
W & Y hareketi

Pek birşey yapamadım, yürüyüşüm bile yarım kaldı, bugün telafi edicem kısmetse

Sahurami kalktin canim sen?

yaşasınn, helal olsun ortağımaa

biraz işlerim var ara ara ugrıcam kendıme bir turkish coffee alım mutfaktan yandan tek sekerlı bosnak usulu @happy_moon
milimm milim azaltarak kurtulsan nena şekerden, hiç farketmezsin bile bu şekilde azaltarak bitirirsen. inan şeker hayatından çıkınca aromasını daha iyi hissedeceksin.

Kizlar dun abim geldi istda yasiyor kendisi
Bana dedi ki simdiye kadar hic bu kadar zayiflamis gormemistim seni yuzun bile cok farkli olmus cok degismissin falan
Bayada girgira vurdu cok sevindim ya boyle tepkiler cok hosuma gidiyor
ayy zayıflamanın en güzel yanı da bunları duymak değilmi ?
Ben de geçen çocukları alırken velinin birisi ayy çok zayıfladın ama hiç yakışmadı yaa dedi, ben de sende zayıfla bence göbeğin tunik formunda dedim

. . . SALI GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

abesle_istigal - 45 dk bant / 30 squat / 200 twist / 50 yan mekik / 50 ters mekik / 50 mekik / 300 dumbell
bnnu - 4373 adım
Derya_idil - 11.000 adım / Jillian six pack / 8 dk karın egzersizi x 2 / 100 jj / 60 squat / 50 DK
O Ollalla - Jillian 30 day shred / 11.100 adım / 200 squat / 100 İA / 25 yarım şınav
gogo2405 - 1 saat spor salonu / 9.500 adım

tiffany20 - 50 squat / 100 İA / 100 jj / 100 yan mekik / 10 dk dans / 9.600 adım
KarKralicesi - 50 mekik / 100 zıplama / 50 kol egzersizi / 30 dk yürüyüş / 400 squat
Harpy - 30 squat
Asyaca - 7.961 adım / yarım saat park aletleri / leslie 3 mile / Jillian six pack
Dahlia_ - 3.000 adım / w & y hareketi

Afiyet olsun kuzum. evet canım ben yarasalar gibi geceleri yaşıyorum =))

Sağol canım
Günlerdir ben de öyleydim bugün pes ettim artık, 1.5 saat kadar uyudum

En nefret ettiğim şey, ne demek ya yakışmadı, ya gözleri kilolu halimize alıştım ya da bazıları kıskançlıktan öyle diyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…