- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Benim göbek bölgesini yesen de beni de jilli karısından kurtarsan ne iyi olur be yahuhuuuuuu babylerrrr ben geldimmm gününüz mutlu,huzurlu gecsin inşallahhhip atlamalar basladımııı yada temizlik faslııı ben suan yeşilçayımla selamlıyorum hepiniziiii ve menümü yazıp gecmıse akıyorummmm grubumun fit ve cıtır kadınları yerim siziiii
Cok sukur iyiysi canim korktugum gibi degildi uyku eeg si istediler onu burda halletcez ugrasiyoruz iste :)Allaaah sen iste yeterki buyuk bir mutlulukla mezun ederiz gulum:)
Neden iyi sayilirim dedin Deryam. Sagligin, keyfin yerinde mi?
Senin canin sag olsun guzelim :)
Canim sevdigi bir yemek yok mu?
Aslinda yemek idtemiyorsa kendi haline birsk, acikinca mutlaka yiyecektir.
Kim acliga dayanabilir ki guzelim?
Uzme ne olur kendini...
Canim cuma izne ayrildin, bu cuma ve haftaya cuma izindesin.10 haziran yeniden listedesin gulum:)
Bugunude atlattin canim, guzelce dinlen artik guzelim..
Insallah sinava kadar seni uzmez bu rahatsizlik Handancim..
Kolayca adapte olursun insallah Ebrusum:)
Nereleri gezdiniz guzelim?
O zaman dans :))
Demetim cok sukur keyfimiz yerinde.
Akinin tuvaletini gelmeden hallettik.
1-2 kucuk kaza yasadik ama tuvalet isini cozdugumuze hala inanamiyorum:)
Sen nasilsin canim, arastirmalar nasil gidiyor, korsan nasil?
Diyetteki en buyuk motivasyon disaridan gelen bu gozlemler..
Harikasin canim, sen bunu hakettin :)
Hayirli olsun gulum, tasinirken yorma kendini.
Insallah mutlulukla oturun evinizde canim:)
Gule gule kullanin aldiklarinizi:)
Bol keyifli vakit gecirmeler Busem :)
Canim dondun mu, aklim sendeydi..
Nasil gecti kontroller?
Insallah sinav gecene kadarda agrin olmaz guzelim, acil sifalar..
Tesekkur ederiz canim, basarilar :)
Tencereyi, yemegi, ekmegi birak sen yarin ilk is yeni kiyafetler bakmaya git canimmmmm :)
Canim izne ayrildigin kilona donmek zorundasin...
Allah rahatlik versin iyi istirahatler :)
gogo2405 ablam annenizin sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim, gozunuzaydin :)
Asyaca canımın içi olmasaydı ben bu jilliandan vazgeçerdim onun destekleri sayesinde yapıyorum çok yorucu çünkü
Bu ara ben de de vahsi bir istah var, mens donemim yakin senin de mi oyle acaba ?Anaaaa kimse yokkk
80 dkdir ufaklik cebellesiyorrrr uyumamak icin
Birde sozde 1saat parka cikti sizar dedim amaaa nerdeeeee
Bende hemen sohbete dahil olayim dedim kimse yok
15gun aradan sonra okula gittim
5ten fazla kisi cok sasirdi
15gunde bu nasil degisim diye
Parkta 3kisi naptigimi sordu
Hatta okulda bir arkadasim uzaktan tanimamissss
Yuppiiiiii
Dahada zayiflayacagimmmmmm
Ha gayret 75e
Cok mutluyum ama nazarmi degdi ne oluyorum yemek diye
Biraksaniz 1tencere yemegi 2 ekmekle yerim bu nasil gozaçligi hayret dogrusuuu
Menüm
1kupa yeşilcay
1kupa nescafe
Öğlen
2domates.2salatalık
2kaşık lor
Maydonoz.dereotu.nane
1dilim karışık tahıllı ekmek
Spor sonrası 1kase yoğurt
Arkadaştaydım.
Börek yedim kücük dilim :-(
Kücük bi kap muhallebi
SporumDahlia_ gogo2405
25x2 mekik
50x2 zıplama
Dambılla kollarımı kafamın üstünden arkadaya şaaabdırdım. 25x2
30dakka tempolu yürüyüş
Günün egzersizi 400
4lt su
Sahurami kalktin canim sen?Canım benim, güzel arkadaşımmm bu nasıl menüüü ???
Kahvaltı yok hadi ona bir söz diyemiyorum ben de kahvaltı yapamayanlardanım, sabah pek yiyemem..
Öğlen hepsini toplasam salata yedin diyelim, akşam da yok, böreği de yemesen aç kaldın dicem...
egzersizini seveyim "Dambılla kollarımı kafamın üstünden arkadaya şaaabdırdım." güldürdün kız beni
Yürüyüş yaparken adım saysana canım, 30 dk tempolu yürüyüş bayağı bir adım eder yani, derece alırsın belkiii benden söylemesi yaniiii
yaşasınn, helal olsun ortağımaaDün işyerine gittim millet şok geçirdi aynı geldin gittiğinle dediler herkes tektek beni süzdü :) aslında tam 4.5 kg fazlam olarak gittim tabi biraz göbeğin var ama sımsıkısın dediler sanırım kızlar sporlar işe yaradı inanılmaz mutlu oldum. Buraya izin için gelen kimse sen gibi gelmedi kim derki 3 ay önce doğum yapmışsın vs vs çok hoşuma gitti 2 ay sonra yine izin için gidicem daha da fit gitmem lazım
milimm milim azaltarak kurtulsan nena şekerden, hiç farketmezsin bile bu şekilde azaltarak bitirirsen. inan şeker hayatından çıkınca aromasını daha iyi hissedeceksin.biraz işlerim var ara ara ugrıcam kendıme bir turkish coffee alım mutfaktan yandan tek sekerlı bosnak usulu@happy_moon
Sahurami kalktin canim sen?
Afiyet olsun kuzum. evet canım ben yarasalar gibi geceleri yaşıyorum =))Evet canım :)
Nasılsın ? Yine uyku yok sanırım :)
Çok teşekkürler. Sizede bol eksili bir hafta diliyorum.İyi Akşamlar sevgili rakip takim arkadaslarim... hepinize basarilar dilemeye bir şunuburaya birakmaya geldim :))
Bu bulutu da sizden çaldim
ayy zayıflamanın en güzel yanı da bunları duymak değilmi ?Kizlar dun abim geldi istda yasiyor kendisi
Bana dedi ki simdiye kadar hic bu kadar zayiflamis gormemistim seni yuzun bile cok farkli olmus cok degismissin falan
Bayada girgira vurdu cok sevindim ya boyle tepkiler cok hosuma gidiyor
Afiyet olsun kuzum. evet canım ben yarasalar gibi geceleri yaşıyorum =))
ayy zayıflamanın en güzel yanı da bunları duymak değilmi ?
Ben de geçen çocukları alırken velinin birisi ayy çok zayıfladın ama hiç yakışmadı yaa dedi, ben de sende zayıfla bence göbeğin tunik formunda dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?