- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
kız biz senle bir ay eş olalım bana cok cekici gelmeye başladın sen dahada
severim sizin es olma potansiyelinizi
...GUNLUK EGZERSIZLERLE ILGILI ACIKLAMA...
Guzeller bu hafta gunluk egzersiz paylasimimiz olmayacak.
Haftalardir biraz yorulmus ve bunalmis olacaginizi dusunerek bu hafta mola verelim dedik. @AKovser spor gunlugumuzu hazirlayacak ve birde bu hafta bir egzersiz yarismasi duzenleyecek sagolsun.
Lutfen tam istirak saglayalim.
Bol ter atmalar...
Olurmu tatlimCanlarım hepinizi tek tek alıntılayamadım baş sağlığı ve tebrikleriniz için çok çok teşekkürler.. Eşim çok kötü oldu uzun zamandır haberini bekliyorduk. Ama yine de ölümün Zaman'ı olmuyor malesef.. Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun inşallah.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
@kitabi geçmiş olsun Can'ım inşallah tekrar hastalanmaz.
Ah Can'ım kıskanmiyim diyorum ama bu ne ayol :) her hafta her hafta :)
Şaka bir yana en az senin kadar mutluyum ben 7leri sen 8leri gördük bu hafta :)
Gayet güzel canım 6lara az kaldı kız :)
Kıskan kıskan :)
Teşekkürler canım
Sen yine 1.sin canım ben geçen hafta +1dim hatırlarsan :) benim gönlümün birincisi sensin hayatım :)
Ama neden ama neden
@Ollalla canım tebrikler :) birinciliği paylaşıyoruz galiba bu hafta :)
Ben de 7 yazıp dolaşsam mı?
Ne güzel özetledin Can'ım yaa :)
Verirsin Can'ım hiç üzülme 3 kilo bile versen spor sayesinde 6 kilo vermiş gibi durursun :)
Bu tablonun adını daralma tablosu olarak mı değiştirsek@Yawrukush
Canım2si 1 aralada glikoz şurubu var onun yerine eve neskafe al sütle kendin yap daha güzel oluyor. Şeker düşmesine de kuru meyve ye kahve yeterli gelmeyebilir..
@AKovser ciğim yorulduysa ben mi devralsam günlük sporları :) enselerinde boza pişirsem meselaya da haftalık dönüşümlü yapalım ger hafta başkası hazırlasın kimseye yük olmaz böylece. Saat farkından dolayı da çok yoruluyor akovserciğim
Olurmu tatlim
1.lik senin hakkin
Cok guzel verdik cidden
Bende seni cok tebrik ediyorummmm
Ben şok icerisindeyim
Cuma günleri öğleden sonrayada sarkabiliyor canım ama 17:00 yi geçmezse iyi olur.Cuma günü kilo bildirimini sabahtan mı yapacağız
Menümüzü tam yazıyoruz canım sonraki mesajda yazıcam ben örnek alabilirsin.Aksam menüm 6 Kaşık Çorba 4 Kaşık tas kebabı ayran düğün yemeği yani
Tşk CNm bundan sonra böyle yazarımMenüm
Sabah çeyrek simit peynir zeytin domates salatalık çay
Sade kahve 1 kare bitter% 80 olandan
Öğlen çiğköfte dürüm ayran
Nescafe 1 hurma
Akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık orman kebabı 1 dilim sütlü tatlı ödülüm bu ve çiğköfte başka ödül yapmıyciiim
Su 3 lt
Spor henüz yapmadım sabahtan beri hastanedeyim yani 24 st nöbetçiyim zıplama squat yaparım ortalık sakinleyince tabiki yapınca yazayım.
Ben 4 yemek kaşığı yoğurt acı biber göz kararı ve yarım limonu sıkıyorum sonrada yiyorumyoğurt kürü nasıl oluyor ? ne ekliyorsun ne kadar yoğurda tarif verebilir misin ? karın bölgesi için yoğurt öneriyorlar
Kız 10 kilo vermişsin niye daralıyorsun?Canlarım hepinizi tek tek alıntılayamadım baş sağlığı ve tebrikleriniz için çok çok teşekkürler.. Eşim çok kötü oldu uzun zamandır haberini bekliyorduk. Ama yine de ölümün Zaman'ı olmuyor malesef.. Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun inşallah.
Teşekkürler canım
Sen yine 1.sin canım ben geçen hafta +1dim hatırlarsan :) benim gönlümün birincisi sensin hayatım :)
Ama neden ama neden
Verirsin Can'ım hiç üzülme 3 kilo bile versen spor sayesinde 6 kilo vermiş gibi durursun :)
Canım2si 1 aralada glikoz şurubu var onun yerine eve neskafe al sütle kendin yap daha güzel oluyor. Şeker düşmesine de kuru meyve ye kahve yeterli gelmeyebilir..
ayy bi görsem 6 larıı çıldırırım heralde =)Canlarım hepinizi tek tek alıntılayamadım baş sağlığı ve tebrikleriniz için çok çok teşekkürler.. Eşim çok kötü oldu uzun zamandır haberini bekliyorduk. Ama yine de ölümün Zaman'ı olmuyor malesef.. Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun inşallah.
Teşekkürler canım
Ama neden ama neden
küçülme anlamında dedi sanırm kaptanım =))Kız 10 kilo vermişsin niye daralıyorsun?
Genişlemiyoruz kı daralıyoruz yani incelm ek anlamında :)Kız 10 kilo vermişsin niye daralıyorsun?
canım menünün tamamını paylaş. Parça parça değil.Aksam menüm 6 Kaşık Çorba 4 Kaşık tas kebabı ayran düğün yemeği yani
ayy bi görsem 6 larıı çıldırırım heralde =)
inşAllahh canım inşAlllah2 haftaya inşallah :)
Tmm yarın akşam böyle paylaşırım Tşk bilgi verdiğin içincanım menünün tamamını paylaş. Parça parça değil.
Sabah
öğlen
akşam
su
spor
var sa aralara ara öğün yazarsın canım, akşamları bu şekil de paylaşıyoryz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?