2. Lvl zor biraz 3 daha kolay bence :)bugün jili de 3. hafta doldu 2. levele geçicem bugün çok tırsıyorummm
Evet canım annelik verilecek en üst seviyedeki ünvandır. Rabbim hakkıyla annelik yapabilecek herkese bu duyguyu nasip etsin.ölürüm evlatlarım için gözümü kırpmamAnnelik bu işte :) canim ya insan kendinden önce onu düşünüyor demi , nasıl bir duygu acaba
Teşekkür ederim canim
Hahaha kork bendenEstagfrullah kuzummmm
Sen beni takip etmeyince kacamak yapmiyim dedimmmm
Gozun ustumde ya korkuyorummmm
Merhaba hosgeldin ben busekizlar merhaba benide araniza alirmisiniz ? bende sizler gibi yapisan kilolarimdan kurtulmak istiyorum ocak 11 den beri 79 dan 67 ye dustum..duraklamalar oluyor arada moralim bozuluyor biraz motivasyona ihtyacim var sanirimhedefim en azindan 59 olmak asil amacim tabiki 54-55 falan .. iste boyle yarin cuma sizinle devam edebilirim isterseniz
Haftaya gidebilirim bi bakayım yağ kas ödem falan oranlar nasıl? Ahh cnm annelik annelik çook özel şuan önünde büyük oğluö kardeşine sarılmaya çalışıyor öpüyor durduk yere. Yemişim milyon dolarlık yalılardaki boğaz manzarasını. Cennete bakıyorum ben cenneteeeecanim tahli yaptirmak istiyorsan yaptir icin rahat etsin ama bence her sey yolunda..
durmak yokkkk :)
canim keyfini kacirma gereksiz insanlar icin, hele ki kendini hic ac birakma, sen bize lazimsin kuzum:)
oy oy oy ne guzel gitmis bu hafta, ne kalmis hedefe surada,tebrikler guzelimmmm:)
hepiniz harikasinizzzzzz:)
ahh o annelik hissiyati hic bitmiyor, gitmiyor Senayim..
Allah isteyen herkese nasip etsin, evlatlarimiza hayirli omurler nasip etsin..
hosgeldin mavisim, ozledik canimin ici..
Cok sevindim guzel haberlerine:)
Allaha emanet ol kuzumm..
isteyerek ilk adimi attin ablam,bizde takimca destegiz sana,basaracaksin:)
ne demek takimda olmasamda!
sen takimimizin guzelisin
hepimiz bir aileyiz...
Vall doğruWalla sporsuz uyumak yok kuşum haberin olsun
En kotu gun 300 ip atlama 100 mekik o da çok yorgunsan temizlikti misafirdi anlamam
Ben spor yapamadim diye sabah 5te kalktigimi biliyorum şenay sahit emzirmeye kalkmisti yazismistikkkk hiccc kacamazsin
spor ve diyet verdiriyor kiloları boyun Fıtığı vardı spora başlayınca ağrım azaldıVall doğru
pazartesi bildirim olayı süper olacak...ODUL OGUNU ILE ILGILI ACIKLAMA...
Cuma ve cumartesi gunu olmak kosuluyla canlarim 1 ya da 2 ogun (bu haftaki ortalamamiza karsilik) dilediginiz her seyi yiyebilirsiniz.
Pazar gunune kesinlikle sarkmasin oduller, pazartesi yine kilo bildirimimiz olacak ona gore...
Afiyet olsun, motivasyonunuz tam olsun...
TMam canım süpersin bende her yatsı araöğününde bu hafta yapıcam aslındaBen 4 yemek kaşığı yoğurt acı biber göz kararı ve yarım limonu sıkıyorum sonrada yiyorum
. Aynen süper olacakpazartesi bildirim olayı süper olacak[/QUOTE
3 u yokki benim yaptigimin six pack ya benim ki2. Lvl zor biraz 3 daha kolay bence :)
Ooolleeyyyy yehhhuCANLARIM BU HAFTANIN 1.SI BIZIZ, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM, HARIKASINIZ...
OZAMAN DANSSSSSSS
Tebrikler hepinizeCANLARIM BU HAFTANIN 1.SI BIZIZ, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM, HARIKASINIZ...
OZAMAN DANSSSSSSS
Canim @AKovser sagolsun 4 4luk ilgileniyor sporlarla ama katilim son haftalarda dustu guzelim.@AKovser ciğim yorulduysa ben mi devralsam günlük sporları :) enselerinde boza pişirsem meselaya da haftalık dönüşümlü yapalım ger hafta başkası hazırlasın kimseye yük olmaz böylece. Saat farkından dolayı da çok yoruluyor akovserciğim
ac karnina, wc sonrasi ve kiyafetsiz sekilde tartiliyoruz.Cuma günü kilo bildirimini sabahtan mı yapacağız
odulun afiyet olsun ablacim, 1 ogun hakkin daha var aslinda:)Menüm
Sabah çeyrek simit peynir zeytin domates salatalık çay
Sade kahve 1 kare bitter% 80 olandan
Öğlen çiğköfte dürüm ayran
Nescafe 1 hurma
Akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık orman kebabı 1 dilim sütlü tatlı ödülüm bu ve çiğköfte başka ödül yapmıyciiim
Su 3 lt
Spor henüz yapmadım sabahtan beri hastanedeyim yani 24 st nöbetçiyim zıplama squat yaparım ortalık sakinleyince tabiki yapınca yazayım.
hic tirsma canim, yuklen spora:))bugün jili de 3. hafta doldu 2. levele geçicem bugün çok tırsıyorummm
masallah kuzulara, senden mutlusu yok guzelim...Haftaya gidebilirim bi bakayım yağ kas ödem falan oranlar nasıl? Ahh cnm annelik annelik çook özel şuan önünde büyük oğluö kardeşine sarılmaya çalışıyor öpüyor durduk yere. Yemişim milyon dolarlık yalılardaki boğaz manzarasını. Cennete bakıyorum ben cenneteeee
canim odulunu doyasiya ye, karbonhidrat ihtiyacini karsila, kilo vermeni de pozitif etkiler..Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates tatlı sivri biber az tereyağ reçel
3 dilim ekmek
Öğle
Şekersiz türk kahvesi
Ara
3 küçük kayısı 3 çilek + 1 fincan yeşilçay
Akşam
2 omlet
2 servis kaşığı kurufasülye
Çoban salata
Şekersiz türk kahvesi yanında 1 lokum bir parça çikolata ( bugün ki ödülüm )
Ara
Saat 22 de bir kase yoğurda pul biber limon
3 lt su
Spor
2 miles with leslie
5 bin adım
100 yarım mekik
50 squat
25 şınav
100 zıplama
100 bacak makas 50 sağ 50 sol
150 Butt kick
150 dkç
100 zıplayan jack
@AKovserYawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?