asyam sen farzet ki esinin annesi, ya da ailesinden seni uzen insanlar aslinda yoklar..Vallahi nasıl olayım gülüm kV bugün dünyadan biktirdi yani varya anlatmaktan yoruldum artik bu kadını.nasil can verecek sen yine takma diyeceksin ama inan anlatmak istemiyorum çünkü yuh dersin.ağrım oldu baya onun yüzünden ya herkesin kV mi böyle ya
canim ikiside mi hastaSaolasın canım inş. Çocuklar hasta kız dün geceden beri ateşli sürekli duş aldırıyorum gece uyuyamıyorum filan, oğlanın ayağında çıkan şeyler şimdi bacaklarına doğru yayılmaya başladı uçları yara gibi bi değişik işte yarın yeniden götürücez. Gündem baya yoğun ben de. siizn bohçalar filan da güzel olmuş canım, Allah hep bu günlerdeki gibi tatlı etsin araları.
cok sevindim canim, Allah isteyen herkese nasip etsin..Ablam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Bu sabah yüzümüzü güldürdülerr, Allah bir bebek daha nasip etti tamamen sürprizz çok sevindikk çokk.
Kandil günü küçük kuzum dua ediyordu, ''Allahım bana hayırlısından kardeş nasip eylee ben çok güzel abla olurum Allah ım''
Allah kabul etmeyeceği duayı kulunun kalbine ilham etmezmiş, çok sevindim çokk sizlerle de paylaşmak istedim.
canim hepsine baktin mi , puanin kac gelecegi hakkinda fikrin var mi?Şimdi daha iyiyim sorular açıklanmış onlara bakma gafletinde bulundum ve yanlış yapmışım
deme oyle, her iste bir hayir var..Umudum vardı ama yanlış yapmışım kapasitem yetmiyor demekki
ya iki gündür çok değişik şeyler yaşıyoruz, Cuma günü eşim arabadan inmiş, bir işi varmış geri döndüğün de beton mikseri arabamızı kağıda çevirmiş, Resmen Allah korudu çok etkilendim hala etkisinden çıkamadım aklıma geldikçe kötü oluyorum, dün kız aniden ateşlendi ama ne ateşlenme el değmiyor çocuğa, bugün de yüreğimizi buz gibi eden içimizi sımsıcak eden bu haber. Mevlam bir imtihan ediyor bir mükafat veriyor. Sabreden ve şükreden kullarından olalım inş.Ayyu diken diken oldummmm
Rabbim ne buyuk
Saglikla kucaklarina alsinlar insaallahhhh
ablam disarda oldugun icin mecbur yemissin hamburgeri ama pazar gununden itibaren kacamak yapmamaya gayret ediyoruz menulerimize:)sabah: ac karinla sirkeli su yarim saat sonra 1 yumurta sahanda.. yaninda kendi yetistirdigim maydanozlardan :) ve 1 dilim mozeralla peyniri 1 fincan nescafe
oglen : ton balikli salata - cay
aksam : yarim cheesburger birkac tane patates (mecburen kizimla disardaydikama cok az yedim..
2 lt su
spor yapamadim lakin hiiic oturdugumu soyleyemem veledin pesinde bi o yana bi bu yana
yatmadan once yogurtla kirmiziber karisimini dusunuyorum ... bu kadar
canim cok seviyorum aslinda ama oglandan dolayi hep olmayacak yerlere koydum fukaralari..Kuruturum dersen kurur
Sevsen yeter kuzum
Surekli takip et
Yerini sevmediysen suyu az yada coksa renginden belli olur
Ben esime bile babasi cicek acmis
Ananesi suna bak yavru yaprak cikarmissss
Kizimada ablasi diye hitap ediyorummmm
Cicekler anlarrr kuzum
Yarın gidicez canım nasip se, sorma özgem çocuklara Rabbi doğru anlatmak, doğru sevdirmek o kadar önemli ki gerçekten, doğru anlatabilen ebeveynlerden oluruz inş. Ben küçükken çizi ve süt çok severdim babam da ben hastayken alırdı sadece hep dua ederdim Allah ım ne olur yarın hasta oluyum çiziyle süt alsın die babam ve gerçekten ertesi gün ateş ishal kusma mahfolurdum 2 gün çizi ile süt içerdim hiç birşeyim kalmazdı =)asyam sen farzet ki esinin annesi, ya da ailesinden seni uzen insanlar aslinda yoklar..
onlari yoklarmis gibi dusun, ne desem bos.
ama onlar seni onemsemiyorsa sende onlari onemseme gulum.
hamilesin boyle stresli gebelik bebegede stres olarak yansiyor, ben en cok ona ve sana uzuluyorum.
herkesin basinda inan ki var uzen insanlar..
bazilarimiz dile getiriyor uzuntulerini, bazilarimiz icine atiyor..
Allah vferaha cikarsin guzelim...
canim ikiside mi hasta
Allah yardimcin olsun, kuzularinda insallah biraz evvel toparlansin..
yarin gidin mutlaka doktora Deryam...
cok sevindim canim, Allah isteyen herkese nasip etsin..
masallah o minik ablaya..
ananem dedem dua ederlerken biz torunlarinin ellerini avuclarinin icine alirdi, Rabbim bizlerin gunahlari denizler kadar, sen bu gunahsizlarin yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul et derlerdi..
Hic unutmam.. saf, tertemiz kuzularin duasini Allah cevirmiyor canim...
canim hepsine baktin mi , puanin kac gelecegi hakkinda fikrin var mi?
yoksa bazi sorulara bakip uzdun mu kendini??
deme oyle, her iste bir hayir var..
daha sonuclar bile aciklanmadi, hayirlisi olsun canim..
gecmis olsun canimya iki gündür çok değişik şeyler yaşıyoruz, Cuma günü eşim arabadan inmiş, bir işi varmış geri döndüğün de beton mikseri arabamızı kağıda çevirmiş, Resmen Allah korudu çok etkilendim hala etkisinden çıkamadım aklıma geldikçe kötü oluyorum, dün kız aniden ateşlendi ama ne ateşlenme el değmiyor çocuğa, bugün de yüreğimizi buz gibi eden içimizi sımsıcak eden bu haber. Mevlam bir imtihan ediyor bir mükafat veriyor. Sabreden ve şükreden kullarından olalım inş.
aramizda kalsin bende dedemlerden gordugumu Akinla yapiyorum:)Yarın gidicez canım nasip se, sorma özgem çocuklara Rabbi doğru anlatmak, doğru sevdirmek o kadar önemli ki gerçekten, doğru anlatabilen ebeveynlerden oluruz inş. Ben küçükken çizi ve süt çok severdim babam da ben hastayken alırdı sadece hep dua ederdim Allah ım ne olur yarın hasta oluyum çiziyle süt alsın die babam ve gerçekten ertesi gün ateş ishal kusma mahfolurdum 2 gün çizi ile süt içerdim hiç birşeyim kalmazdı =)
Çok saolasın canım geçti ama nasıl geçti, bana söylemedi zaten hiç gün içinde, akşam eve kendisi geldiğinde anlattı. doğru söylüyosun canım, eşim sık sık verir ama bir daha geçirdiklerimize niyet edip versin. Aminn canım aminngecmis olsun canim
sukur esine bir sey olmamis..
sadakayi ihmal etmeyin canim, muhakkak etmiyorsunuzdur da..
Allah eslerimizi, evlatlarimizi, sagliklarimizi korusun, gerisi hallolur...
ablam disarda oldugun icin mecbur yemissin hamburgeri ama pazar gununden itibaren kacamak yapmamaya gayret ediyoruz menulerimize:)
afiyet olsun..
sagolasin umarim arti olarak geri donmez banagerci sanmyorum zira az beslendim bugun ... bakalim kismet
Evlatlarımız inşAllah bizler için hep iyi ki der özgecim iyiki, ve mevlanın razı olduğu anne babalar dan oluruz inşAllaharamizda kalsin bende dedemlerden gordugumu Akinla yapiyorum:)
dogru soyluyorsun hep evlatlarimiz hayirli evlat olsunlar diye dua ediyoruz ama ben bir o kadar da hayirli anne baba olabilmek icin dua ediyorum..
amin canim insallah...Evlatlarımız inşAllah bizler için hep iyi ki der özgecim iyiki, ve mevlanın razı olduğu anne babalar dan oluruz inşAllah
Eki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)
tatlımm çokk beğendimmmm güle güle ağız tadıyla kullanın.Eki Görüntüle 1839429
Salon takımım:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Oturma oodasının 1 koltugu böyle:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Eki Görüntüle 1839431 Oturma odası tekli kkoltukları
Yatak odasını bulamadım:)
Bu dünya çok zor herşey çok.kötü yine olmadı
Saolasın canım inş. Çocuklar hasta kız dün geceden beri ateşli sürekli duş aldırıyorum gece uyuyamıyorum filan, oğlanın ayağında çıkan şeyler şimdi bacaklarına doğru yayılmaya başladı uçları yara gibi bi değişik işte yarın yeniden götürücez. Gündem baya yoğun ben de. siizn bohçalar filan da güzel olmuş canım, Allah hep bu günlerdeki gibi tatlı etsin araları.
Ablam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Bu sabah yüzümüzü güldürdülerr, Allah bir bebek daha nasip etti tamamen sürprizz çok sevindikk çokk.
Kandil günü küçük kuzum dua ediyordu, ''Allahım bana hayırlısından kardeş nasip eylee ben çok güzel abla olurum Allah ım''
Allah kabul etmeyeceği duayı kulunun kalbine ilham etmezmiş, çok sevindim çokk sizlerle de paylaşmak istedim.
Ya napiyorsunnn
Buna ağlanirmi
Herseyde vardir bir hayir cok kizarim boyle şeye lutfen ama
Belki daha guzel şeyler çikacak karşina
Bilmiyorumki ondan mi note3 kullaniyorum
Ayni teli kullanan varsa fikir verin kizlar
Vallahi nasıl olayım gülüm kV bugün dünyadan biktirdi yani varya anlatmaktan yoruldum artik bu kadını.nasil can verecek sen yine takma diyeceksin ama inan anlatmak istemiyorum çünkü yuh dersin.ağrım oldu baya onun yüzünden ya herkesin kV mi böyle ya
Saolasın canım inş. Çocuklar hasta kız dün geceden beri ateşli sürekli duş aldırıyorum gece uyuyamıyorum filan, oğlanın ayağında çıkan şeyler şimdi bacaklarına doğru yayılmaya başladı uçları yara gibi bi değişik işte yarın yeniden götürücez. Gündem baya yoğun ben de. siizn bohçalar filan da güzel olmuş canım, Allah hep bu günlerdeki gibi tatlı etsin araları.
Ablam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Kuruturum dersen kurur
Sevsen yeter kuzum
Surekli takip et
Yerini sevmediysen suyu az yada coksa renginden belli olur
Ben esime bile babasi cicek acmis
Ananesi suna bak yavru yaprak cikarmissss
Kizimada ablasi diye hitap ediyorummmm
Cicekler anlarrr kuzum
ya iki gündür çok değişik şeyler yaşıyoruz, Cuma günü eşim arabadan inmiş, bir işi varmış geri döndüğün de beton mikseri arabamızı kağıda çevirmiş, Resmen Allah korudu çok etkilendim hala etkisinden çıkamadım aklıma geldikçe kötü oluyorum, dün kız aniden ateşlendi ama ne ateşlenme el değmiyor çocuğa, bugün de yüreğimizi buz gibi eden içimizi sımsıcak eden bu haber. Mevlam bir imtihan ediyor bir mükafat veriyor. Sabreden ve şükreden kullarından olalım inş.
İyi akşamlar Can'lar :)
Mobilyaların ve gelinliğin harika görünüyor Can'ım güle güle mutlulukla sağlıkla kullan inşallah
Üzme kandini canım her işte bir hayır var.
Çok geçmiş olsun Can'ım yaa bebişler hasta olmasın anneler de perişan oluyor.. Eşine de geçmiş olsun Allah korumuş valla..
Ayy ne güzel bir haber :) tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.
Watsapdan attığın fotoyu kaydedip onu dene canım watsup küçültüyor gönderirken.
Umudum vardı ama yanlış yapmışım kapasitem yetmiyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?