Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

asyam sen farzet ki esinin annesi, ya da ailesinden seni uzen insanlar aslinda yoklar..
onlari yoklarmis gibi dusun, ne desem bos.
ama onlar seni onemsemiyorsa sende onlari onemseme gulum.
hamilesin boyle stresli gebelik bebegede stres olarak yansiyor, ben en cok ona ve sana uzuluyorum.
herkesin basinda inan ki var uzen insanlar..
bazilarimiz dile getiriyor uzuntulerini, bazilarimiz icine atiyor..
Allah vferaha cikarsin guzelim...

canim ikiside mi hasta
Allah yardimcin olsun, kuzularinda insallah biraz evvel toparlansin..
yarin gidin mutlaka doktora Deryam...

cok sevindim canim, Allah isteyen herkese nasip etsin..
masallah o minik ablaya..
ananem dedem dua ederlerken biz torunlarinin ellerini avuclarinin icine alirdi, Rabbim bizlerin gunahlari denizler kadar, sen bu gunahsizlarin yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul et derlerdi..
Hic unutmam.. saf, tertemiz kuzularin duasini Allah cevirmiyor canim...

Şimdi daha iyiyim sorular açıklanmış onlara bakma gafletinde bulundum ve yanlış yapmışım
canim hepsine baktin mi , puanin kac gelecegi hakkinda fikrin var mi?
yoksa bazi sorulara bakip uzdun mu kendini??

Umudum vardı ama yanlış yapmışım kapasitem yetmiyor demekki
deme oyle, her iste bir hayir var..
daha sonuclar bile aciklanmadi, hayirlisi olsun canim..

Ayyu diken diken oldummmm
Rabbim ne buyuk
Saglikla kucaklarina alsinlar insaallahhhh
ya iki gündür çok değişik şeyler yaşıyoruz, Cuma günü eşim arabadan inmiş, bir işi varmış geri döndüğün de beton mikseri arabamızı kağıda çevirmiş, Resmen Allah korudu çok etkilendim hala etkisinden çıkamadım aklıma geldikçe kötü oluyorum, dün kız aniden ateşlendi ama ne ateşlenme el değmiyor çocuğa, bugün de yüreğimizi buz gibi eden içimizi sımsıcak eden bu haber. Mevlam bir imtihan ediyor bir mükafat veriyor. Sabreden ve şükreden kullarından olalım inş.

ablam disarda oldugun icin mecbur yemissin hamburgeri ama pazar gununden itibaren kacamak yapmamaya gayret ediyoruz menulerimize:)
afiyet olsun..

canim cok seviyorum aslinda ama oglandan dolayi hep olmayacak yerlere koydum fukaralari..
ya gunes alamadilar ya asiri sicaga maruz kaldilar..
bende umidi kestim bitkiden yana, bahcemizi bile yabani otlar basmis

Yarın gidicez canım nasip se, sorma özgem çocuklara Rabbi doğru anlatmak, doğru sevdirmek o kadar önemli ki gerçekten, doğru anlatabilen ebeveynlerden oluruz inş. Ben küçükken çizi ve süt çok severdim babam da ben hastayken alırdı sadece hep dua ederdim Allah ım ne olur yarın hasta oluyum çiziyle süt alsın die babam ve gerçekten ertesi gün ateş ishal kusma mahfolurdum 2 gün çizi ile süt içerdim hiç birşeyim kalmazdı =)

gecmis olsun canim
sukur esine bir sey olmamis..
sadakayi ihmal etmeyin canim, muhakkak etmiyorsunuzdur da..
Allah eslerimizi, evlatlarimizi, sagliklarimizi korusun, gerisi hallolur...

aramizda kalsin bende dedemlerden gordugumu Akinla yapiyorum:)
dogru soyluyorsun hep evlatlarimiz hayirli evlat olsunlar diye dua ediyoruz ama ben bir o kadar da hayirli anne baba olabilmek icin dua ediyorum..

gecmis olsun canim
sukur esine bir sey olmamis..
sadakayi ihmal etmeyin canim, muhakkak etmiyorsunuzdur da..
Allah eslerimizi, evlatlarimizi, sagliklarimizi korusun, gerisi hallolur...
Çok saolasın canım geçti ama nasıl geçti, bana söylemedi zaten hiç gün içinde, akşam eve kendisi geldiğinde anlattı. doğru söylüyosun canım, eşim sık sık verir ama bir daha geçirdiklerimize niyet edip versin. Aminn canım aminn

aramizda kalsin bende dedemlerden gordugumu Akinla yapiyorum:)
dogru soyluyorsun hep evlatlarimiz hayirli evlat olsunlar diye dua ediyoruz ama ben bir o kadar da hayirli anne baba olabilmek icin dua ediyorum..
Evlatlarımız inşAllah bizler için hep iyi ki der özgecim iyiki, ve mevlanın razı olduğu anne babalar dan oluruz inşAllah

Eki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)

tatlımm çokk beğendimmmm güle güle ağız tadıyla kullanın.

İyi akşamlar Can'lar :)

Yatak odasını bulamadım:)

Mobilyaların ve gelinliğin harika görünüyor Can'ım güle güle mutlulukla sağlıkla kullan inşallah

Bu dünya çok zor herşey çok.kötü yine olmadı

Üzme kandini canım her işte bir hayır var.

Çok geçmiş olsun Can'ım yaa bebişler hasta olmasın anneler de perişan oluyor.. Eşine de geçmiş olsun Allah korumuş valla..

Ayy ne güzel bir haber :) tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.

Ya napiyorsunnn
Buna ağlanirmi
Herseyde vardir bir hayir cok kizarim boyle şeye lutfen ama
Belki daha guzel şeyler çikacak karşina

Bilmiyorumki ondan mi note3 kullaniyorum
Ayni teli kullanan varsa fikir verin kizlar

Watsapdan attığın fotoyu kaydedip onu dene canım watsup küçültüyor gönderirken.

Menüm
Sabah
Omlet

Öğlen
3 az Bulgurlu biber dolması
İçlerini kızımla paylaştım
Soğan

Ara
5-6 hurma (biri şu hurmaları gözümün önünden kaldırsın)
1 avuç badem

Akşam
Balık salata
2 tbe
Soğan (pms beni mahvetti ben böyle olmazdım aslında )

1 yeşil içtim başım ağrımaya başladı başka içemicem

Allah kurtarsın canım seni bu kadından..

Çok geçmiş olsun canım.. İnşaAllah bir an önce iyileşirler..

Gözünüz aydın canım.

Ya bir sevgilim demediğim kaldı çiçeklere :)
Sonra da attım bahçeye bahçede keyifleri yerinde :)
Ben istedim evde olsunlar, pencere kenarlarını süslesinler ama evimizi sevmediler..

Amin canim

Evet bunu hic dusunmedim
Deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…