- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
canim ben teldeki fotolar neden yuklenmiyor bilmiyorum, boyutu buyuk oldugu icin olmasin?Yawrukush um
@happy_moon um
Çiçeklerimi paylasirim
Cileklerim biberlerim domateslerimide
Ama cok fazla saksim var ve ben telefondan paylasamiyorum ya pcye aktarmam gerekiyor.
Kolay yolu var mi telden kabul etmiyo bir püfff noktasi vardir mutlaka
@Mavibocuk
Tatlimmm bayildimmmm
Gercekten zevklisin
Maviye bayilirim
Benim evimde agirlikli beyaz
Bir odam beyaz mor
Bir odam beyaz pembe
Bir odam beyaz mavi.... boyleeee
En cok maviyi seviyorummmm
Huzurla otur canim gelinliginde cok hoş
Ayyy bayilirim boyle seylereeeee
Alisverisedeeee:)
canim kotu mu gecti sinav?Bu dünya çok zor herşey çok.kötü yine olmadı
bir ben miyim acaba kaktusu bile kurutan
masallah canim, foto cek yolla mutlaka, bayilirim ciceklere, sebzelere:)
Selam canlar bende dün yoğundum elime tel alamadım kız kardeşimin bohçasını götürdük çok çok güzel geçti yine herzamanki gibi ben yere oturdum bohçaları açtım tek tek gösterdin çok keyifliydi... Bugünde sabah güzl kahvaltımı yaptım sonra tekrar öğle uykusuna daldık tüm aile. Ara öğün yapıp parka geldik ben burda birikmiş tüm yazıları okudum ancakşimdi eve geçip bebeğimi doyurucam. Daha spor yapmadım ama leslie yapıcam . Ama spor kadar değerli emzirme olayını yapıyorum devamlı
Bu aradaYawrukush canım oğlunun doğum gününü kutluyorum tekrar güzel telaşlar.. Sayılı günlerini güzel geçir inşallah haeshin canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Asyaca canm eşim nasıl geçiyor diyet bu hafta güzel eksi gördün daha iyisi olur inşallah abesle_istigal cnm bu aralar benide bitki olayları sardı. Evdeyim ya iki orkidem var annem iki saksı bitki ekmiş verdi . Kılıç ta vericek. Evin bahçesini geçen temizledim yabanı bitkilerden çilekler vermeye başladı. Naneler mis gibi maydonoz tohumu alıcam ilk fırsatta. İnsan rahatlıyor toprağa elleyince. @Ollalla çok az kaldı canım ikizler içinde hayırlı olsun abalı babalı büyüsün @Mavibocuk canm aldıklarına bayıldım çok zevklisin iyi günlerde kullan inşallah
Bu dünya çok zor herşey çok.kötü yine olmadı
demek ki yalniz degilmisim :)Yok canım yalnız değilsinnn :)) Elimi hangi çiçeğe atsam kuruturum :)) K.p saksı, saksı çiçek getirir ben de kuruta kuruta gidiyorum
Vallahi nasıl olayım gülüm kV bugün dünyadan biktirdi yani varya anlatmaktan yoruldum artik bu kadını.nasil can verecek sen yine takma diyeceksin ama inan anlatmak istemiyorum çünkü yuh dersin.ağrım oldu baya onun yüzünden ya herkesin kV mi böyle yaasya_01 canim nasilsin, insallah her sey yolundadir, aklimdasin guzelim...
@Saadetim33 sen nasilsin gulum?
Saolasın canım inş. Çocuklar hasta kız dün geceden beri ateşli sürekli duş aldırıyorum gece uyuyamıyorum filan, oğlanın ayağında çıkan şeyler şimdi bacaklarına doğru yayılmaya başladı uçları yara gibi bi değişik işte yarın yeniden götürücez. Gündem baya yoğun ben de. siizn bohçalar filan da güzel olmuş canım, Allah hep bu günlerdeki gibi tatlı etsin araları.Selam canlar bende dün yoğundum elime tel alamadım kız kardeşimin bohçasını götürdük çok çok güzel geçti yine herzamanki gibi ben yere oturdum bohçaları açtım tek tek gösterdin çok keyifliydi... Bugünde sabah güzl kahvaltımı yaptım sonra tekrar öğle uykusuna daldık tüm aile. Ara öğün yapıp parka geldik ben burda birikmiş tüm yazıları okudum ancakşimdi eve geçip bebeğimi doyurucam. Daha spor yapmadım ama leslie yapıcam . Ama spor kadar değerli emzirme olayını yapıyorum devamlı
Bu aradaYawrukush canım oğlunun doğum gününü kutluyorum tekrar güzel telaşlar.. Sayılı günlerini güzel geçir inşallah haeshin canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Asyaca canm eşim nasıl geçiyor diyet bu hafta güzel eksi gördün daha iyisi olur inşallah abesle_istigal cnm bu aralar benide bitki olayları sardı. Evdeyim ya iki orkidem var annem iki saksı bitki ekmiş verdi . Kılıç ta vericek. Evin bahçesini geçen temizledim yabanı bitkilerden çilekler vermeye başladı. Naneler mis gibi maydonoz tohumu alıcam ilk fırsatta. İnsan rahatlıyor toprağa elleyince. @Ollalla çok az kaldı canım ikizler içinde hayırlı olsun abalı babalı büyüsün @Mavibocuk canm aldıklarına bayıldım çok zevklisin iyi günlerde kullan inşallah
afffVallahi nasıl olayım gülüm kV bugün dünyadan biktirdi yani varya anlatmaktan yoruldum artik bu kadını.nasil can verecek sen yine takma diyeceksin ama inan anlatmak istemiyorum çünkü yuh dersin.ağrım oldu baya onun yüzünden ya herkesin kV mi böyle ya
Şimdi daha iyiyim sorular açıklanmış onlara bakma gafletinde bulundum ve yanlış yapmışımcanim ben teldeki fotolar neden yuklenmiyor bilmiyorum, boyutu buyuk oldugu icin olmasin?
canim kotu mu gecti sinav?
iyi misin sen?
Umudum vardı ama yanlış yapmışım kapasitem yetmiyor demekkiCanım yaaa çok mu kötü geçtii ??
Ablam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Bu sabah yüzümüzü güldürdülerr, Allah bir bebek daha nasip etti tamamen sürprizz çok sevindikk çokk.
Kandil günü küçük kuzum dua ediyordu, ''Allahım bana hayırlısından kardeş nasip eylee ben çok güzel abla olurum Allah ım''
Allah kabul etmeyeceği duayı kulunun kalbine ilham etmezmiş, çok sevindim çokk sizlerle de paylaşmak istedim.
çok teşekkür ederimAy ne guzeelll Allah saglicakla vaktiyle getirsin minik kuzunun kardescigini.. gozunuz aydin :)
Ayyu diken diken oldummmmAblam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Bu sabah yüzümüzü güldürdülerr, Allah bir bebek daha nasip etti tamamen sürprizz çok sevindikk çokk.
Kandil günü küçük kuzum dua ediyordu, ''Allahım bana hayırlısından kardeş nasip eylee ben çok güzel abla olurum Allah ım''
Allah kabul etmeyeceği duayı kulunun kalbine ilham etmezmiş, çok sevindim çokk sizlerle de paylaşmak istedim.
Bu dünya çok zor herşey çok.kötü yine olmadı
canim ben teldeki fotolar neden yuklenmiyor bilmiyorum, boyutu buyuk oldugu icin olmasin?
canim kotu mu gecti sinav?
iyi misin sen?
Kuruturum dersen kururdemek ki yalniz degilmisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?