Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim ben teldeki fotolar neden yuklenmiyor bilmiyorum, boyutu buyuk oldugu icin olmasin?

Bu dünya çok zor herşey çok.kötü yine olmadı
canim kotu mu gecti sinav?
iyi misin sen?

Allah mutlu etsin inşaAllah

asya_01 canim nasilsin, insallah her sey yolundadir, aklimdasin guzelim...
@Saadetim33 sen nasilsin gulum?
Vallahi nasıl olayım gülüm kV bugün dünyadan biktirdi yani varya anlatmaktan yoruldum artik bu kadını.nasil can verecek sen yine takma diyeceksin ama inan anlatmak istemiyorum çünkü yuh dersin.ağrım oldu baya onun yüzünden ya herkesin kV mi böyle ya

Saolasın canım inş. Çocuklar hasta kız dün geceden beri ateşli sürekli duş aldırıyorum gece uyuyamıyorum filan, oğlanın ayağında çıkan şeyler şimdi bacaklarına doğru yayılmaya başladı uçları yara gibi bi değişik işte yarın yeniden götürücez. Gündem baya yoğun ben de. siizn bohçalar filan da güzel olmuş canım, Allah hep bu günlerdeki gibi tatlı etsin araları.

afff
genemi üzdü bu kadın seni yaa, nasıl bi varlık bu seni bu durumda bile üzebiliyor eşin yeter artık gelmeyin allah aşkına demiyormu yav, görecekse oğlunu gitsin eşin görüşssünler nedir ama bu ya

Ablam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Bu sabah yüzümüzü güldürdülerr, Allah bir bebek daha nasip etti tamamen sürprizz çok sevindikk çokk.
Kandil günü küçük kuzum dua ediyordu, ''Allahım bana hayırlısından kardeş nasip eylee ben çok güzel abla olurum Allah ım''
Allah kabul etmeyeceği duayı kulunun kalbine ilham etmezmiş, çok sevindim çokk sizlerle de paylaşmak istedim.

Ay ne guzeelll Allah saglicakla vaktiyle getirsin minik kuzunun kardescigini.. gozunuz aydin :)

Ayyu diken diken oldummmm
Rabbim ne buyuk
Saglikla kucaklarina alsinlar insaallahhhh

Bu dünya çok zor herşey çok.kötü yine olmadı

Ya napiyorsunnn
Buna ağlanirmi
Herseyde vardir bir hayir cok kizarim boyle şeye lutfen ama
Belki daha guzel şeyler çikacak karşina

canim ben teldeki fotolar neden yuklenmiyor bilmiyorum, boyutu buyuk oldugu icin olmasin?

canim kotu mu gecti sinav?
iyi misin sen?

Bilmiyorumki ondan mi note3 kullaniyorum
Ayni teli kullanan varsa fikir verin kizlar

sabah: ac karinla sirkeli su yarim saat sonra 1 yumurta sahanda.. yaninda kendi yetistirdigim maydanozlardan :) ve 1 dilim mozeralla peyniri 1 fincan nescafe
oglen : ton balikli salata - cay
aksam : yarim cheesburger birkac tane patates (mecburen kizimla disardaydik ama cok az yedim..
2 lt su
spor yapamadim lakin hiiic oturdugumu soyleyemem veledin pesinde bi o yana bi bu yana
yatmadan once yogurtla kirmiziber karisimini dusunuyorum ... bu kadar

demek ki yalniz degilmisim :)
Kuruturum dersen kurur
Sevsen yeter kuzum
Surekli takip et
Yerini sevmediysen suyu az yada coksa renginden belli olur
Ben esime bile babasi cicek acmis
Ananesi suna bak yavru yaprak cikarmissss
Kizimada ablasi diye hitap ediyorummmm
Cicekler anlarrr kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…