Saolasin canim. Cok sukur yaa cok aevibdik bizde. O isi esim halledicek bi sekilde canim. Saolasin
canim ogluna nice guzel saglikli seneler diliyorum.
canim tebrik ederim gözünüz aydinn Allahim saglikla buyumeyi nasip etsin
ne güzel tatlim bol bol sükret emi. Allah mutlulugunuza mutluluk katsin
dularimiz seninle canim hakkinda hayirlisi
ama sen bunun karsiligini fazlasiyla aliyorsun tatlim.ve hakediyorsunda
Off Alanyayi özledimm..
5. takim benim mezun oldgum takim ozge ugradim bilemm
keyfine bak mervecimm
canim ben begendim tabi üstündede görmek isterimm
Allah güzel günlerde kullanmanizi nasip etsin. Gülerek eskitin canim benim.gayet güzeller
ayy ne güzellll ben bi iki kere dometes biber tohumu aldim ama cikmadi yaa acaba kotu bi yerdenmi aldim ?
Allah kabul etsin goncam insallah gönlünce kuran okutmak nasip olur sanada
ve bu haftada kolay gelsinnn
Yaaa canimm benimde evimin butun mobilyalari beyazz yatak odam beyaz pembe
oturma odam mavi beyaz kucukte beyaz mor arada mor ve mavilerin yerini değiştiriyorum.
senin yazini okuyunca sasirdim benim evimi yazmissin
canim 26 yasindayim en son bu sinavlardaki konulari 15 yasinda lise 1 de gördüm. ve inan bubtarz sinavlarda berbatim.
onca egitim dokumani hazirlar raporlar yaparim. yüzlerce kisiye egitim verip daha bi cok sey yaparim ama sinavlarda kötüyüm.
demem o ki herkes her alanda iyi olmak zorunda degil belki sonavin kotu gecti ama seninde iyi oldugun kendini iyi hissedecegin seyler olacak. hayatin bi sinava bagli kalmasin.
kaldiki kac sorun yanlis ne var ne yok puanon kac henuz bisey belli degil daha boyle belli degilken bu haldeysen sonucundan sonrasini düşünemiyorum.
bunu kendine yapma lütfen inan cok daha büyük dertler var Allahim baska dert vermesin üzme kendini.
asyacim benim kv cok iyidir hostur sever beni ama bazen ne soyledigini bilmez ve bunu bilen ben alinirim ama sadece ben degil kendi kizlarinada öyle. sahsi bisi demiyor ama aliniyorsun iste.ama artik alistim ve inan takmiyorum sadece kv icin degil bi cok sey icin bazen sonucunu bile bile uzulmemeyi strese girmemeyi ogrendim. inan bazen ne olursa olsun degistiremiyorsun o yuzden kendini degistir ve daha az kafana tak daha az strese gir cunku sende biliyrosun ne yaparsan yap hep istemedigin seyler oluyor.
Allahim yardimcin olsun sabir versin.
Bebisin saglikla dunyaya gelsinde belki daha az duyarsin etrafini.
Deryacim cok gecmis olsun canim
Allah acil sifalar versinnn
Yaa resmen icim sey oldu agladim aglicam yaa Allahim sen ne güzel yaratiyorsun bizi ve ne guzel kulak veriyorsun bize cok şükür.Hayirli olsun tatlim
bendede note 3 var canim ama sorun yasamiyorum.nasil çözülür bilemedimde
Allah korumus derya cok üzüldüm.
Bana dusmez ama birilerini sevindirin ne bilim bi pisi yapip mi dagitsan uygun olur mu ki ?
özgecim yerini sevmemis olabilir benim ciceklerimde var camin onunde yemek masamin ustune koyuyorum. yemek masasini birileri gelince kullaniyoruz genelde onun icin cicekleri baska bi yere aliyorum bazen bi kac gun kendi yerine almayinca bi haller oluyor onlara inan baskasi soylese inanmam ama yasadigim icin bizzat görüyorum
bende her hastalandigimda annem fanta ve sakiz alirdi hasta olayim die dua etmezdim ama hasta olayimda annem fanta ve sakiz alsin isterdim ne tuhaf bir
Canim özgeye yazdigimi sanada belirtmek isterim iki yukari bak olur mu
Bir sorunun mu var canım ?
ufakta olsa kafana takip büyüttügün icini daraltan bisiler olabilirmi canim hayirdir?
Ayy Sağol tatlımm yaaa :) Rabbim herkesin evine huzur versin :)) bende bayılıyorum maviye :))
Canım ne oldu
Hayırlısı böyledir canım üzülme lütfen
Ayy çok duygulandım ne güzel olmuş.
Bugün bitti geçmişte kaldı yarın yeni bir gün ve sen sağlıklı besleneceksin.
Gelmiş geçmiş olsun gülüm Allah korumuş.
Mevsimdendir belki bir türlü ısınmadı havalar yada kafana taktığın üzüldüğün bişeylermi var acaba.
Ayy düğünüme gelin ve üstümde görün tatlışımm :) üstümde giydiğimde çekmeyi unutmuşuz kuzum :)) amin kuzum Rabbim herkesin ailesine huzur versingeri kalan eşyalar fasa fiso huzur mutluluk olmadan birşey olmuyor yeterki hem seveyim hem sevileyim gerisi bir şekilde gelir bugün olmazsa yarın:))
Hayırdır kuzum yaaa
sağol canım inşallahhayy Rabbim sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin canım yaaa minişte çok tatlı abla olur inşallah :)
Kuzum bu kapasite sınavı değil bu insanın sinirlerini alt üst etme sınavı gerçekten insan nasıl yıpratılır insan nasıl üzülür nasıl emekleri boşa gider sınavı. Biliyorum üzülme demek çok anlamsız çünkü senin geçen zamanın emeklerin hayallerin gidiyor seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama Rabbime sığın kuzum ona bol bol dua et hakkında hayırlısı olan en güzel kapıyı açsın sana.
saol ablam cidden Allah korudu. Evet hemdee çok güzel oldu =)Hayırlısı böyledir canım üzülme lütfen
Mevsimdendir belki bir türlü ısınmadı havalar yada kafana taktığın üzüldüğün bişeylermi var acaba.
canım ben hep kırpıp koyuyorum sende öyle denermisin bi ?Ya napiyorsunnn
Buna ağlanirmi
Herseyde vardir bir hayir cok kizarim boyle şeye lutfen ama
Belki daha guzel şeyler çikacak karşina
Bilmiyorumki ondan mi note3 kullaniyorum
Ayni teli kullanan varsa fikir verin kizlar
saolasın tatlımİyi akşamlar Can'lar :)
Mobilyaların ve gelinliğin harika görünüyor Can'ım güle güle mutlulukla sağlıkla kullan inşallah
Üzme kandini canım her işte bir hayır var.
Çok geçmiş olsun Can'ım yaa bebişler hasta olmasın anneler de perişan oluyor.. Eşine de geçmiş olsun Allah korumuş valla..
Ayy ne güzel bir haber :) tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.
Watsapdan attığın fotoyu kaydedip onu dene canım watsup küçültüyor gönderirken.
saolasın canımmAllah kurtarsın canım seni bu kadından..
Çok geçmiş olsun canım.. İnşaAllah bir an önce iyileşirler..
Gözünüz aydın canım.
canım neyin var senin ?Kizlar ya
Ne tadim var ne tuzum
Kendimi ustumde tonlarca yuk varmis gibi hissediyorum
Cok yoruldum
Fiziksel yorgunlugum cozulurde kafam bulamaç yani
Eşim devamli ne dusunuyorsun diyor
Kimseye bellide etmiyorummmm
Karman cormanim ben ya
Amin kuzum başka elimden bişey gelmezki zaten tek sığınacak bileyim var o da hayırlısını versin rabbimayy Rabbim sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin canım yaaa minişte çok tatlı abla olur inşallah :)
Kuzum bu kapasite sınavı değil bu insanın sinirlerini alt üst etme sınavı gerçekten insan nasıl yıpratılır insan nasıl üzülür nasıl emekleri boşa gider sınavı. Biliyorum üzülme demek çok anlamsız çünkü senin geçen zamanın emeklerin hayallerin gidiyor seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama Rabbime sığın kuzum ona bol bol dua et hakkında hayırlısı olan en güzel kapıyı açsın sana.
Daha iyi gibiyim şimdiHayırlısı böyledir canım üzülme lütfen
başka bi alana kaymayı düşünüyorum bakayım daha emin değilim ama belki mali müşavirliği deneyebilirim, doğru diyosun rabbim başka dert vermesin
canim 26 yasindayim en son bu sinavlardaki konulari 15 yasinda lise 1 de gördüm. ve inan bubtarz sinavlarda berbatim.
onca egitim dokumani hazirlar raporlar yaparim. yüzlerce kisiye egitim verip daha bi cok sey yaparim ama sinavlarda kötüyüm.
demem o ki herkes her alanda iyi olmak zorunda degil belki sonavin kotu gecti ama seninde iyi oldugun kendini iyi hissedecegin seyler olacak. hayatin bi sinava bagli kalmasin.
kaldiki kac sorun yanlis ne var ne yok puanon kac henuz bisey belli degil daha boyle belli degilken bu haldeysen sonucundan sonrasini düşünemiyorum.
bunu kendine yapma lütfen inan cok daha büyük dertler var Allahim baska dert vermesin üzme kendini.
bende sonradan rahatlayınca kendimi çok fazla üzdüğümü anladım, bu da gelir geçer inşallah rabbim hayırlısnı verecektir bir günBen okulda 3dersten vizeye girdim
80 bekledigimden 58 aldim
90 bekledigimden 65
Baska 90 bekledigimden 85
Benim kapasitemmi yok hayir
Dandirik sinav
58 gorunce cok uzuldum
Olay 58 degildi bekledigimi nasil alamamdi
17sinde 6dersten finalim var hem kara kara dusunuyorum
Hem umursamiyorum
Olmazsa olmem
Açta kalmam
Nedir yani
Bak bazi seyler boyle olmasi gerekiyor
Buna inaniyorum
Kapasiteyle ilgisi yok
Bu sene kpss hazirlanacaktim
Saniyorumki vazgececegim
Bu kadar emek 2cocukla evlatlarimin vaktinden calicam
Birde stresli insanim gereksiz gerilcem herseye
Bazi uyarilari aliyorum
Olmazsin
Açta kalmazsin
Merak etme
Kapasiten olmasa bu kadarda yapamazdin
Asla uzulme
O 2_3saat calistim kazandim diyenlerede asla inanma cok cok az var onlardan
Kendine haksizlik edip beni kizdirma
Bunu niye yazdim
Omrum boyunca 69 desem 69 alirim
Oylede manyagim
Ossde su bolumu kazanirim dedim kazandim
Yani suan boyle oldu kizdim sinirlendim ama napalim
Kendimimi uzeyimmmmm
Bunda da var bir hayir
haklısın canımYa napiyorsunnn
Buna ağlanirmi
Herseyde vardir bir hayir cok kizarim boyle şeye lutfen ama
Belki daha guzel şeyler çikacak karşina
Bilmiyorumki ondan mi note3 kullaniyorum
Ayni teli kullanan varsa fikir verin kizlar
baktım canım olursa mucize olur öyle deyim.. ama dik duracam yılmayacamasyam sen farzet ki esinin annesi, ya da ailesinden seni uzen insanlar aslinda yoklar..
onlari yoklarmis gibi dusun, ne desem bos.
ama onlar seni onemsemiyorsa sende onlari onemseme gulum.
hamilesin boyle stresli gebelik bebegede stres olarak yansiyor, ben en cok ona ve sana uzuluyorum.
herkesin basinda inan ki var uzen insanlar..
bazilarimiz dile getiriyor uzuntulerini, bazilarimiz icine atiyor..
Allah vferaha cikarsin guzelim...
canim ikiside mi hasta
Allah yardimcin olsun, kuzularinda insallah biraz evvel toparlansin..
yarin gidin mutlaka doktora Deryam...
cok sevindim canim, Allah isteyen herkese nasip etsin..
masallah o minik ablaya..
ananem dedem dua ederlerken biz torunlarinin ellerini avuclarinin icine alirdi, Rabbim bizlerin gunahlari denizler kadar, sen bu gunahsizlarin yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul et derlerdi..
Hic unutmam.. saf, tertemiz kuzularin duasini Allah cevirmiyor canim...
canim hepsine baktin mi , puanin kac gelecegi hakkinda fikrin var mi?
yoksa bazi sorulara bakip uzdun mu kendini??
deme oyle, her iste bir hayir var..
daha sonuclar bile aciklanmadi, hayirlisi olsun canim..
öyleee ama bir gün benimde işim olacak inşallahİyi akşamlar Can'lar :)
Mobilyaların ve gelinliğin harika görünüyor Can'ım güle güle mutlulukla sağlıkla kullan inşallah
Üzme kandini canım her işte bir hayır var.
Çok geçmiş olsun Can'ım yaa bebişler hasta olmasın anneler de perişan oluyor.. Eşine de geçmiş olsun Allah korumuş valla..
Ayy ne güzel bir haber :) tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.
Watsapdan attığın fotoyu kaydedip onu dene canım watsup küçültüyor gönderirken.
öyleymiş belki kendimde değiştirmem gereken şeyler vsrdır o zaman olacaktır bilmiyorum :sCanım benimm üzme kendini bu kadar..
Söylemesi kolay diyebilirsin ama belki hayırlısı değilmiş diye düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?