- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Kizlar ya
Ne tadim var ne tuzum
Kendimi ustumde tonlarca yuk varmis gibi hissediyorum
Cok yoruldum
Fiziksel yorgunlugum cozulurde kafam bulamaç yani
Eşim devamli ne dusunuyorsun diyor
Kimseye bellide etmiyorummmm
Karman cormanim ben ya
Canım ya neredeyse evin her yerinde, her odasında koydum, 2-3 gün kalıyor sonra sanki küsüyor..
Sanırım sorun bizim evin havasından kaynaklı, evimizin havasının ağır olduğu söylenilir hep..
Alıştım artık evde kalmıyorlar işte, yapacak birşey yok :))
gelinliğin eşyaların cok güzel. güle güle kullan canımEki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)
ayyyyy cok duygulandım duayaaaaaaAblam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Bu sabah yüzümüzü güldürdülerr, Allah bir bebek daha nasip etti tamamen sürprizz çok sevindikk çokk.
Kandil günü küçük kuzum dua ediyordu, ''Allahım bana hayırlısından kardeş nasip eylee ben çok güzel abla olurum Allah ım''
Allah kabul etmeyeceği duayı kulunun kalbine ilham etmezmiş, çok sevindim çokk sizlerle de paylaşmak istedim.
Aha yakaladim seni
Kizlar ya
Ne tadim var ne tuzum
Kendimi ustumde tonlarca yuk varmis gibi hissediyorum
Cok yoruldum
Fiziksel yorgunlugum cozulurde kafam bulamaç yani
Eşim devamli ne dusunuyorsun diyor
Kimseye bellide etmiyorummmm
Karman cormanim ben ya
gelinliğin eşyaların cok güzel. güle güle kullan canım
ayyyyy cok duygulandım duayaaaaaa
rabbim bi an önce kucaklarında almayı nasip etsin.
sizede cok gecmiş olsun. rabbim korumuş resmen
hayırdır kuzum
Yawrukush kaptanım ogluna nice musmutlu yaşlar..
LunaDaisies sıkma canını sonucu bekle bakalım.
ne mezunusun. daha önce iş tecrüben varmı?
ay sormaaa kızzzNerelerdesin bakim? Bi işe gidince aklına geliyoruzbi yarışma olaydı da kapışsaydık
Ahh cnm ya kıyamam ikisi birden.rabbim dermansız dert vermesin... Ateş çok korkarım. Havaleden Allah korusun benim oğlum geçirdiğimiz bir trafik kazasında yoğun bakımda 3 kere havale geçirmişti epilepsi ilçları kullandık bir sene. Gerçi çok minikti 6 aylık önlem içindi nöbet geçirmesin diye... Çocuklar iyi olsun yeterki. Bohçalar çok güzeldi Allahım sonunu güzel yazsın. Amin tekrar geçmiş olsun cnmSaolasın canım inş. Çocuklar hasta kız dün geceden beri ateşli sürekli duş aldırıyorum gece uyuyamıyorum filan, oğlanın ayağında çıkan şeyler şimdi bacaklarına doğru yayılmaya başladı uçları yara gibi bi değişik işte yarın yeniden götürücez. Gündem baya yoğun ben de. siizn bohçalar filan da güzel olmuş canım, Allah hep bu günlerdeki gibi tatlı etsin araları.
Cok guzel gule gule giy canim :)Eki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)
Sag ol canim :)Selam canlar bende dün yoğundum elime tel alamadım kız kardeşimin bohçasını götürdük çok çok güzel geçti yine herzamanki gibi ben yere oturdum bohçaları açtım tek tek gösterdin çok keyifliydi... Bugünde sabah güzl kahvaltımı yaptım sonra tekrar öğle uykusuna daldık tüm aile. Ara öğün yapıp parka geldik ben burda birikmiş tüm yazıları okudum ancakşimdi eve geçip bebeğimi doyurucam. Daha spor yapmadım ama leslie yapıcam . Ama spor kadar değerli emzirme olayını yapıyorum devamlı
Bu aradaYawrukush canım oğlunun doğum gününü kutluyorum tekrar güzel telaşlar.. Sayılı günlerini güzel geçir inşallah @haeshin canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Asyaca canm eşim nasıl geçiyor diyet bu hafta güzel eksi gördün daha iyisi olur inşallah abesle_istigal cnm bu aralar benide bitki olayları sardı. Evdeyim ya iki orkidem var annem iki saksı bitki ekmiş verdi . Kılıç ta vericek. Evin bahçesini geçen temizledim yabanı bitkilerden çilekler vermeye başladı. Naneler mis gibi maydonoz tohumu alıcam ilk fırsatta. İnsan rahatlıyor toprağa elleyince. O Ollalla çok az kaldı canım ikizler içinde hayırlı olsun abalı babalı büyüsün @Mavibocuk canm aldıklarına bayıldım çok zevklisin iyi günlerde kullan inşallah
Sag canim Amin Allah sana kismet etsin :) istiyordun galiba oyle hatirliyorum
canim ogluna nice guzel saglikli seneler diliyorum.
canim tebrik ederim gözünüz aydinn Allahim saglikla buyumeyi nasip etsin
ne güzel tatlim bol bol sükret emi. Allah mutlulugunuza mutluluk katsin
dularimiz seninle canim hakkinda hayirlisi
ama sen bunun karsiligini fazlasiyla aliyorsun tatlim.ve hakediyorsunda
Off Alanyayi özledimm..
5. takim benim mezun oldgum takim ozge ugradim bilemm
keyfine bak mervecimm
canim ben begendim tabi üstündede görmek isterimm
Allah güzel günlerde kullanmanizi nasip etsin. Gülerek eskitin canim benim.gayet güzeller
ayy ne güzellll ben bi iki kere dometes biber tohumu aldim ama cikmadi yaa acaba kotu bi yerdenmi aldim ?
Allah kabul etsin goncam insallah gönlünce kuran okutmak nasip olur sanada
ve bu haftada kolay gelsinnn
Yaaa canimm benimde evimin butun mobilyalari beyazz yatak odam beyaz pembe
oturma odam mavi beyaz kucukte beyaz mor arada mor ve mavilerin yerini değiştiriyorum.
senin yazini okuyunca sasirdim benim evimi yazmissin
canim 26 yasindayim en son bu sinavlardaki konulari 15 yasinda lise 1 de gördüm. ve inan bubtarz sinavlarda berbatim.
onca egitim dokumani hazirlar raporlar yaparim. yüzlerce kisiye egitim verip daha bi cok sey yaparim ama sinavlarda kötüyüm.
demem o ki herkes her alanda iyi olmak zorunda degil belki sonavin kotu gecti ama seninde iyi oldugun kendini iyi hissedecegin seyler olacak. hayatin bi sinava bagli kalmasin.
kaldiki kac sorun yanlis ne var ne yok puanon kac henuz bisey belli degil daha boyle belli degilken bu haldeysen sonucundan sonrasini düşünemiyorum.
bunu kendine yapma lütfen inan cok daha büyük dertler var Allahim baska dert vermesin üzme kendini.
asyacim benim kv cok iyidir hostur sever beni ama bazen ne soyledigini bilmez ve bunu bilen ben alinirim ama sadece ben degil kendi kizlarinada öyle. sahsi bisi demiyor ama aliniyorsun iste.ama artik alistim ve inan takmiyorum sadece kv icin degil bi cok sey icin bazen sonucunu bile bile uzulmemeyi strese girmemeyi ogrendim. inan bazen ne olursa olsun degistiremiyorsun o yuzden kendini degistir ve daha az kafana tak daha az strese gir cunku sende biliyrosun ne yaparsan yap hep istemedigin seyler oluyor.
Allahim yardimcin olsun sabir versin.
Bebisin saglikla dunyaya gelsinde belki daha az duyarsin etrafini.
Deryacim cok gecmis olsun canim
Allah acil sifalar versinnn
Yaa resmen icim sey oldu agladim aglicam yaa Allahim sen ne güzel yaratiyorsun bizi ve ne guzel kulak veriyorsun bize cok şükür.Hayirli olsun tatlim
bendede note 3 var canim ama sorun yasamiyorum.nasil çözülür bilemedimde
Allah korumus derya cok üzüldüm.
Bana dusmez ama birilerini sevindirin ne bilim bi pisi yapip mi dagitsan uygun olur mu ki ?
özgecim yerini sevmemis olabilir benim ciceklerimde var camin onunde yemek masamin ustune koyuyorum. yemek masasini birileri gelince kullaniyoruz genelde onun icin cicekleri baska bi yere aliyorum bazen bi kac gun kendi yerine almayinca bi haller oluyor onlara inan baskasi soylese inanmam ama yasadigim icin bizzat görüyorum
bende her hastalandigimda annem fanta ve sakiz alirdi hasta olayim die dua etmezdim ama hasta olayimda annem fanta ve sakiz alsin isterdim ne tuhaf bir
Canim özgeye yazdigimi sanada belirtmek isterim iki yukari bak olur mu
Maydonoz suyu canim ice bilirsen icKilom 66,5 ayrıcada regl bitmedi halen vücudum çok ödem var nasıl yok edebilirim yardımcı olun kızlar
Nasıl yapacam maydonoz suyunuBu arada pazatesi oldugunu unutmusum tartilcaktim yedimyaa ben :)
Yarin tartilsam olurmuYawrukush ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?