Faydası oluyor mu çok ödemim var cnmTansiyon sorunun varsa icme derim cunku dusuruyor bende bir defa dusurdu ama arada yine iciyorum herhaldee o gun yorgun falandim diye dusunuyorum bugunden yine gunde bir bardak icicem
ben soyle yapiyorum 1kaynayan 1 bardak suyun icine 10 12 dal maydonoz koy agzini kapa iliyincaya kadar bekle sonra suz icine limon sik ic
evet canim bu gun icsen yarin faydasini goruruseunFaydası oluyor mu çok ödemim var cnm
limonuzda olur yani ben sikmiyorum iyice tansiyonum duser diye icemezsen burnunu tut ic tadini hiss etmiceksinFaydası oluyor mu çok ödemim var cnm
Bir su bardağı mı Tşk ederim yardımın içinlimonuzda olur yani ben sikmiyorum iyice tansiyonum duser diye icemezsen burnunu tut ic tadini hiss etmiceksin
ben kupada yapiyorum su kaynar ya o yuzden ama tam doldurmuyorumBir su bardağı mı Tşk ederim yardımın için
rica ederim ne demek her zaman :)Bir su bardağı mı Tşk ederim yardımın için
Eki Görüntüle 1839722 Gunaydinnnn
Su yeşili misafir odası mavili kremli oturma grubufotolarını göndercem inşallah :)
Eki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)
Kuzum Allah iyi günlerde, agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah ♥Eki Görüntüle 1839429
Salon takımım:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Oturma oodasının 1 koltugu böyle:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Eki Görüntüle 1839431 Oturma odası tekli kkoltukları
küçülme anlamında dedi sanırm kaptanım =))
Jeton köseli cikti affolaGenişlemiyoruz kı daralıyoruz yani incelm ek anlamında :)
Dün 1 saat ya 1 saat eşim gidip babamı görelim dedi sinirden Karnım taş oldu ya eşim nasıl savundu beni kadın arsiz ya arsiz.esimde bıkti bendeafff
genemi üzdü bu kadın seni yaa, nasıl bi varlık bu seni bu durumda bile üzebiliyor eşin yeter artık gelmeyin allah aşkına demiyormu yav, görecekse oğlunu gitsin eşin görüşssünler nedir ama bu ya
Görürsün aynıyız hedeflerde aynı yarışalım mı daha yeni başladık ancak vereceğizayyy ben bu baskulde 55 i ne zaman gorurumm .. boyle gidim gidim giderse
Ay ben seni etiketlemeyi unutmuşum kuzum.Dunku menum :
Kahvalti 3 sahanda yumuta 2 dilim cavdar ekmek 1 kk peynir 1 salatalik biraz lahana
Ara 1 kase yogurt
Oglen 3 yaprak sarma 1 kase lahana 4 catal coba salata
Ara 3-4 adet cilek
Aksam yesil mercimek corbasi
Su 2.5 litre
yesil cay 2 fincan
Spor :
10200 adim
100 ayaka mekik baska bir sey yapmaya vaktim olmadi olduysada ben olmadim:))))
@AKovser
tiffany20
Tam tersi beni çok fazla onemsediginden bunlari yapıyo gülüm istiyor ko eşim onun bir lafiyla beni dayak delisi etsin eee onuda yapamayinca bu şekilde intikam alıyor. Bıktım bu kadından derlerya temcit pilavı gibi size hep bu konuda yakiniyorumasyam sen farzet ki esinin annesi, ya da ailesinden seni uzen insanlar aslinda yoklar..
onlari yoklarmis gibi dusun, ne desem bos.
ama onlar seni onemsemiyorsa sende onlari onemseme gulum.
hamilesin boyle stresli gebelik bebegede stres olarak yansiyor, ben en cok ona ve sana uzuluyorum.
herkesin basinda inan ki var uzen insanlar..
bazilarimiz dile getiriyor uzuntulerini, bazilarimiz icine atiyor..
Allah vferaha cikarsin guzelim...
canim ikiside mi hasta
Allah yardimcin olsun, kuzularinda insallah biraz evvel toparlansin..
yarin gidin mutlaka doktora Deryam...
cok sevindim canim, Allah isteyen herkese nasip etsin..
masallah o minik ablaya..
ananem dedem dua ederlerken biz torunlarinin ellerini avuclarinin icine alirdi, Rabbim bizlerin gunahlari denizler kadar, sen bu gunahsizlarin yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul et derlerdi..
Hic unutmam.. saf, tertemiz kuzularin duasini Allah cevirmiyor canim...
canim hepsine baktin mi , puanin kac gelecegi hakkinda fikrin var mi?
yoksa bazi sorulara bakip uzdun mu kendini??
deme oyle, her iste bir hayir var..
daha sonuclar bile aciklanmadi, hayirlisi olsun canim..
Allah kurtarsın canım seni bu kadından..
Çok geçmiş olsun canım.. İnşaAllah bir an önce iyileşirler..
Gözünüz aydın canım.[/QUOTE
AMİİİİNN sizde beni dinlemekten biktiniz bu konuda.
Gnydın Tşk sen nasılsınGünaydin kizlar nasilsiniz?
Kuzum Allah iyi günlerde, agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah ♥
Gelinligin de cok asil duruyor, sende icinde adeta bir prenses olacaksin o mavis gözlerinle herkesi kendine mest edeceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?