Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tansiyon sorunun varsa icme derim cunku dusuruyor bende bir defa dusurdu ama arada yine iciyorum herhaldee o gun yorgun falandim diye dusunuyorum bugunden yine gunde bir bardak icicem
ben soyle yapiyorum 1kaynayan 1 bardak suyun icine 10 12 dal maydonoz koy agzini kapa iliyincaya kadar bekle sonra suz icine limon sik ic

Faydası oluyor mu çok ödemim var cnm

Günaydin kizlar nasilsiniz?

Su yeşili misafir odası mavili kremli oturma grubu fotolarını göndercem inşallah :)

Eki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)

Kuzum Allah iyi günlerde, agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah ♥
Gelinligin de cok asil duruyor, sende icinde adeta bir prenses olacaksin o mavis gözlerinle herkesi kendine mest edeceksin :)

afff
genemi üzdü bu kadın seni yaa, nasıl bi varlık bu seni bu durumda bile üzebiliyor eşin yeter artık gelmeyin allah aşkına demiyormu yav, görecekse oğlunu gitsin eşin görüşssünler nedir ama bu ya
Dün 1 saat ya 1 saat eşim gidip babamı görelim dedi sinirden Karnım taş oldu ya eşim nasıl savundu beni kadın arsiz ya arsiz.esimde bıkti bende

Ay ben seni etiketlemeyi unutmuşum kuzum.
Su ve sporlar mükemmel
Menün başarılı eşimmm

Tam tersi beni çok fazla onemsediginden bunlari yapıyo gülüm istiyor ko eşim onun bir lafiyla beni dayak delisi etsin eee onuda yapamayinca bu şekilde intikam alıyor. Bıktım bu kadından derlerya temcit pilavı gibi size hep bu konuda yakiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…