Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy akınişkonun 3. ü dogum gunümü ne şanslı bir bebek yerim onu bal pekmez paşa

canım gpzunuz aydın allah saglıkla buyumelerını nasip etsin inşallah

Bence takımın adını victoria's secret olarak değiştirelim

Mutlu sağlıklı uzun bir ömür diliyorum

tombik victoria secretlar olsune heheeh

kahvalti roka ,mozeralla 1 dilim , cok az krep
oglen sade kahve
aksam salata corba
papatya cayi
su : su ana kadar 2 lt
spor olarak kizimla yuruyus tabi o wagelisindeydi :)

canım az yemıssn her gun mu boyle beslenıosn yani vucudun bu duzene mı alısık yoksa bugune mahsusmu

aa ciddimsn kısmet yaaa valla yaş farkı varmıs ama bn cok takılmam anlasılablıosa

canım bayadr yoktun cok gecmsler olsun nedır bu kv denın talıhszlıgı hay allah tez zamanda ıyılesr umarm hawar cım

ay ay ay mavişim hg yorulmmssn ama tatlı yorgunluklar dıyelm 2 ay snra dınlenceksn ınsallah

bende cok sevıorm ama bakamıorm bıraz o konuda ozrum var

allah ıslat etsın allah bıldgı gbı yapsn baska hıc bsy demıorm....cinsmidir nedir ya valla ben olsam dayanamam agzna ederm buldu senın gibi kıbar gelını yuruyuo ustune manyak

ayy asyacam gecms olsn her ıkı evladına da canım

ayy canım yaaa naslll da kardesıstıyor ozlem var demekkı varmı nıetınız

nasl mikser ezdi sen ciddmsn hay allah korumus ya tüh

çizi ve süt nasl bir kombındır midem kötü oldu yahu

Kizlar ya
Ne tadim var ne tuzum
Kendimi ustumde tonlarca yuk varmis gibi hissediyorum
Cok yoruldum
Fiziksel yorgunlugum cozulurde kafam bulamaç yani
Eşim devamli ne dusunuyorsun diyor
Kimseye bellide etmiyorummmm
Karman cormanim ben ya

hayrdır ınsallah neden oylesın canım

Günaydınnn :)

Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik

Üzüldüm canım, nasip değilmiş..

Yok canım ya ne bıkmasııı, hepimiz sorunlarımızı, dertlerimizi konuşuyoruz..
Senin kayınvalideyi boğmak istiyorum sadece yazdıklarını okuyunca :)))

Diyetim güzel gidiyor bu hafta kilo almadan vererek geçirdin haftasonunu evet alıştım güzel bir takım sadece ödemim var
Yesil cay'a agirlik ver ablacim, ödem namina bir sey birakmiyor. Yada maydonoz sapi kaynatip icebilirsin.

Dün esimde o tarz bişey söyledi seni tahrik edip terbiyeni bozmak için yapıyor dedi ama sabrin dibine vurdum yani

Mavibocuk kuzum canım alıntıladm sanıorm untmsm gelınlgn sahane gozukuo ustunde durusunu ınanılmaz merak ettm ve koltukalrn renklerı harıka hele avangarde olan ayrıca bıttım saglıkla huzurla oturun en romantık anlarınz olsn o koltuklar ınsallah
[QUO
E="happy_moon, post: 46703262, member: 752984"]Ahh cnm ya kıyamam ikisi birden.rabbim dermansız dert vermesin... Ateş çok korkarım. Havaleden Allah korusun benim oğlum geçirdiğimiz bir trafik kazasında yoğun bakımda 3 kere havale geçirmişti epilepsi ilçları kullandık bir sene. Gerçi çok minikti 6 aylık önlem içindi nöbet geçirmesin diye... Çocuklar iyi olsun yeterki. Bohçalar çok güzeldi Allahım sonunu güzel yazsın. Amin tekrar geçmiş olsun cnm[/QUOTE]

aaa canım allah korumus evladını çok sukur

@Yawrukush kaptanim ben 5. takimdan kendime arkadas edindim galiba onunla konusuyorum bir sakincasi varmi ???

okadr grdm bı arkds bulamadm dahada gtmem

Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik

ay ne denırkı hay allah basınız saolsnmu denır bılemedm

Dünkü menüm

Sahur yok

İftar
1.5 kase yoğurt çorbası
1 büyük kase çoban salata
3 domates dolması
2 dilim çavdar ekmeği

Su sanırım 1 litre oldu
2 fincan çay

Spor var gibi de yok gibi de, yok sayıyorum :/
İyi hissetmiyorum kendimi bir kaç gündür, bugün inşaAllah birşeyler yaparım.

canım az yemıssn her gun mu boyle beslenıosn yani vucudun bu duzene mı alısık yoksa bugune mahsusmu

tabi kendimi frenliyorum ... vaktiyle yediklerime sayiyorum onun disinda ben zaten yemek yemeyi seven biri degilim ... frenlemem abur cubur konusunda cunku ben bu sekilde kilo aldim malesef

hadi bakalim ... malubiyeti hiiic sevmem ama yarisan vucudum

Canım, dün spor yapamamışsın, ama az da olsa birşeyler yapmaya çalış, ne bileyim mekik çek, hopla-zıpla :))
Ne kadar karekette olsan da spor yapmak gibi olmuyor.. Yaptıkların belki kilo verdirmez ama verdiğin kiloya göre daha ince görünmeni sağlar

Kilom 66,5 ayrıcada regl bitmedi halen vücudum çok ödem var nasıl yok edebilirim yardımcı olun kızlar
1 kupa maydanoz suyu ollalla tarig etmiş. Sürahine birkaç dilim limon at varsa taze zencefil at hergün.
Ablamin bebeği düşmüş
Geçmiş olsun canım dediğin gibi sağlıklı olsa düşmezdi tekrar olur olumlu düşünsün hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…