Sükür ablacim bende iyiyim. Nasil gidiyor diyetin? Alisabildin mi takima?Gnydın Tşk sen nasılsın
Diyetim güzel gidiyor bu hafta kilo almadan vererek geçirdin haftasonunu evet alıştım güzel bir takım sadece ödemim varSükür ablacim bende iyiyim. Nasil gidiyor diyetin? Alisabildin mi takima?
Nasilsiniz guzeller?
Biz annemlerle ayaga kalktik oglana dogum gunu yapalim diye, sabahtan beri kosturuyoruz:)
Aksama misafirlerimiz gelecek, Akinin bu seneki 3. Dogum gunu:)
Bugun oduller bitsin canlarim:)
@LunaDaisies guzelim yarinki sinavinda basarilar, insallah cook guzel gecer:)
Yarin sinav sonrasi bekliyoruz bomba gibi takima:)
@CheGuevera Deryam mezun olarak nasil geciyor ilk gunun guzelim :)
Herkese merhabalar...
Dün yengem doğum yaptı.13 ve 14 kez hala oldum :) ikizler ikiside erkek . erken doğum oldu ama doktor üçününüde durumunun iyi olduğunu söylemiş.
Ben akşam abimlere gitdim modem gelecegğimi işitmiş bozulmuş :)
Akşam abimlerde kaldim telde internet yok giremedim dün .
Eve şimdi geldim jillianı ve egzersizlerimi yapıp yemek pişirip tekrar abimlere gidicem.Akşam belki belki diil buyuk ihtimal yine giremicem.
@Yawrukush Kaptan;m senden çarşambaya kadar izin isteyecektim pek vaktim yok gelmeye tatli telaşlar üst üste geldi ama arada vakit buldukca gelicem :) eger tabi izin veririsen ?
Bence takımın adını victoria's secret olarak değiştirelim
Mutlu sağlıklı uzun bir ömür diliyorum
kahvalti roka ,mozeralla 1 dilim , cok az krep
oglen sade kahve
aksam salata corba
papatya cayi
su : su ana kadar 2 lt
spor olarak kizimla yuruyus tabi o wagelisindeydi :)
Amin canım cümlemize:) Aslında birisi var ama şöyle ben hoşlanıyorum o da hoşlanıyo ama bi türlü açılamıyo. Hoşlandığını söylemedi ama çok belli ediyo.Bnden 7 yaş büyük bi de... Tabi yani bu iş olmaz biliyorum.Hem yaş farkı var.
merhaba kızlar uzun süredir giremedim
telefonda anroid değil oradan da bakamıyorum
yaklaşık 1 aydır hastanelerdeydik @Yawrukush canım kayın validenin sonuçları önce iyi çıktı sonra bir daha biyopsi aldılar kötü çıktı, şimdi tedavi süreci başlayacak uzun ve zorlu bir süreç olacak umarım iyi bir şekilde üstesinden geliriz
hastanelerde 2 çocukla perişan olduk
uzun zamandır tartılmamıştım bu sabah tartıldım durum pek iç açıcı değil simitle beslenmekten simit gibi oldıum mezun olduğum kilonun 3 kilo üstündeyim
ama önce sağlık şu hastalık geçsinde kilo nasıl olsa gider diyorum
umarım herkesler iyidir kızlar kendinize iyi bakın
Günaydın kızlar sonunda Nevşehiregeldik ayy:) ama nişanlımı özledim şimdiden çok güzel bir 1 hafta geçirdik inşallah en kısa zamanda buluşcağız tekrardan:)) ayy sizleride çook özledim 1. Olmuşuz tebrik ederim sizleri canlarımmm:))
Su yeşili misafir odası mavili kremli oturma grubufotolarını göndercem inşallah :)
Harika kuzum
Kahvaltidan sonra pazar gittik maaile
Sonra birsury seramik saksi aldim
Bu arada cicek delisi oldugumu biliyormuydunuz
Orkide menekse kaktus mandalina ve bir suru sebzem var
Surekli onlarla ugrasiyorum
Kizim kaktus bahcesi istedi
Simdi gelir gelmez minik uyudugu icin banta ciktim sonra saksilarimin basina
Belki resim atarimmmm
Cicekleri cok seviyorummmm
Vallahi nasıl olayım gülüm kV bugün dünyadan biktirdi yani varya anlatmaktan yoruldum artik bu kadını.nasil can verecek sen yine takma diyeceksin ama inan anlatmak istemiyorum çünkü yuh dersin.ağrım oldu baya onun yüzünden ya herkesin kV mi böyle ya
Saolasın canım inş. Çocuklar hasta kız dün geceden beri ateşli sürekli duş aldırıyorum gece uyuyamıyorum filan, oğlanın ayağında çıkan şeyler şimdi bacaklarına doğru yayılmaya başladı uçları yara gibi bi değişik işte yarın yeniden götürücez. Gündem baya yoğun ben de. siizn bohçalar filan da güzel olmuş canım, Allah hep bu günlerdeki gibi tatlı etsin araları.
Ablam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Bu sabah yüzümüzü güldürdülerr, Allah bir bebek daha nasip etti tamamen sürprizz çok sevindikk çokk.
Kandil günü küçük kuzum dua ediyordu, ''Allahım bana hayırlısından kardeş nasip eylee ben çok güzel abla olurum Allah ım''
Allah kabul etmeyeceği duayı kulunun kalbine ilham etmezmiş, çok sevindim çokk sizlerle de paylaşmak istedim.
ya iki gündür çok değişik şeyler yaşıyoruz, Cuma günü eşim arabadan inmiş, bir işi varmış geri döndüğün de beton mikseri arabamızı kağıda çevirmiş, Resmen Allah korudu çok etkilendim hala etkisinden çıkamadım aklıma geldikçe kötü oluyorum, dün kız aniden ateşlendi ama ne ateşlenme el değmiyor çocuğa, bugün de yüreğimizi buz gibi eden içimizi sımsıcak eden bu haber. Mevlam bir imtihan ediyor bir mükafat veriyor. Sabreden ve şükreden kullarından olalım inş.
Yarın gidicez canım nasip se, sorma özgem çocuklara Rabbi doğru anlatmak, doğru sevdirmek o kadar önemli ki gerçekten, doğru anlatabilen ebeveynlerden oluruz inş. Ben küçükken çizi ve süt çok severdim babam da ben hastayken alırdı sadece hep dua ederdim Allah ım ne olur yarın hasta oluyum çiziyle süt alsın die babam ve gerçekten ertesi gün ateş ishal kusma mahfolurdum 2 gün çizi ile süt içerdim hiç birşeyim kalmazdı =)
Kizlar ya
Ne tadim var ne tuzum
Kendimi ustumde tonlarca yuk varmis gibi hissediyorum
Cok yoruldum
Fiziksel yorgunlugum cozulurde kafam bulamaç yani
Eşim devamli ne dusunuyorsun diyor
Kimseye bellide etmiyorummmm
Karman cormanim ben ya
Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik
Tam tersi beni çok fazla onemsediginden bunlari yapıyo gülüm istiyor ko eşim onun bir lafiyla beni dayak delisi etsin eee onuda yapamayinca bu şekilde intikam alıyor. Bıktım bu kadından derlerya temcit pilavı gibi size hep bu konuda yakiniyorum
Yesil cay'a agirlik ver ablacim, ödem namina bir sey birakmiyor. Yada maydonoz sapi kaynatip icebilirsin.Diyetim güzel gidiyor bu hafta kilo almadan vererek geçirdin haftasonunu evet alıştım güzel bir takım sadece ödemim var
Inş istediğim kiloyu 23 temmuza kadar veririm yakınımın düğünü için fikirleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirimDiyetim güzel gidiyor bu hafta kilo almadan vererek geçirdin haftasonunu evet alıştım güzel bir takım sadece ödemim var
Dün esimde o tarz bişey söyledi seni tahrik edip terbiyeni bozmak için yapıyor dedi ama sabrin dibine vurdum yaniayy akınişkonun 3. ü dogum gunümü ne şanslı bir bebek yerim onu bal pekmez paşa
canım gpzunuz aydın allah saglıkla buyumelerını nasip etsin inşallah
tombik victoria secretlar olsune heheeh
canım az yemıssn her gun mu boyle beslenıosn yani vucudun bu duzene mı alısık yoksa bugune mahsusmu
aa ciddimsn kısmet yaaa valla yaş farkı varmıs ama bn cok takılmam anlasılablıosa
canım bayadr yoktun cok gecmsler olsun nedır bu kv denın talıhszlıgı hay allah tez zamanda ıyılesr umarm hawar cım
ay ay ay mavişim hg yorulmmssn ama tatlı yorgunluklar dıyelm 2 ay snra dınlenceksn ınsallah
bende cok sevıorm ama bakamıorm bıraz o konuda ozrum var
allah ıslat etsın allah bıldgı gbı yapsn baska hıc bsy demıorm....cinsmidir nedir ya valla ben olsam dayanamam agzna ederm buldu senın gibi kıbar gelını yuruyuo ustune manyak
ayy asyacam gecms olsn her ıkı evladına da canım
ayy canım yaaa naslll da kardesıstıyor ozlem var demekkı varmı nıetınız
nasl mikser ezdi sen ciddmsnhay allah korumus ya tüh
çizi ve süt nasl bir kombındır midem kötü oldu yahu
hayrdır ınsallah neden oylesın canım
Görürsün aynıyız hedeflerde aynı yarışalım mı daha yeni başladık ancak vereceğiz
Amaç seni yenmek değil motive olmak karşılıklıcanim yaa benim metobizma yavasladi 79 dan patir patir inince bu kiloya .. sen beni kesin yenersin bebisim
@Yawrukush kaptanim ben 5. takimdan kendime arkadas edindim galiba onunla konusuyorum bir sakincasi varmi ???
Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik
Geçen cuma:54.9
Bugün:54
Cumaya hedef:53.9
Amaç seni yenmek değil motive olmak karşılıklı
hadi bakalim ... malubiyeti hiiic sevmem ama yarisan vucudum
1 kupa maydanoz suyu ollalla tarig etmiş. Sürahine birkaç dilim limon at varsa taze zencefil at hergün.Kilom 66,5 ayrıcada regl bitmedi halen vücudum çok ödem var nasıl yok edebilirim yardımcı olun kızlar
Geçmiş olsun canım dediğin gibi sağlıklı olsa düşmezdi tekrar olur olumlu düşünsün hep.Ablamin bebeği düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?