Anlaşıyoruz :) Ama benaa ciddimsn kısmet yaaa valla yaş farkı varmıs ama bn cok takılmam anlasılablıosa
Dün akşam hafif beslendim.7 den sonra sadece yeşil çay içtim egzersiz filan yaptım bi de bol su içtim.Ondan mı bu kadar eksi geldi.Gerçi her gün aç karnına tartılıyorum.Hafta sonu da hep eksi gelmişti.3 günde 900 gram gitmesi şaşırdım doğrusu.Melisimm süpersinnn :))
Bugün 54-sün cumaya hedef sadece 100 gram mıı
Ben kaldımKaçıyorum şimdilik, bilmiyorum dünkü menüsünü yazmayan kaldı mı, gelince tekrar kontrol edip spor günlüğünü hazırlarım
Cumaya kadar verirsin tatlım:)Bildirim..
Cuma - 55.2
Bugün - 55.3
Bir hedefim yok, ne kadar sinirim varsa hepsi tepemde
Regl olamadım, olacak gibi de değilim yanii
Dün öğlen biraz turşu yemiştim unuttum yazmayı ve yeşilçay mate biberiye karışık 2 kupa içtimBen kaldım
Sabah nescafe
Öğlen 4 kaşık pilav tavuk ayran
Ara sade kahve 3 kuru kayısı
Akşam 1 paket çubuk kraker çay
Su 2.5 lt
Spor yok ev toplama çamasır as topla katla vs vs
ay sormaaa kızzz
cumartesi misafirim vardı.pazarım vardı. koştur koşturdum hep.
dünde izmir kazan biz kepce gezdik. 12bin adım atmışım düşün
oda öğle 2 den sonra
Ahh cnm ya kıyamam ikisi birden.rabbim dermansız dert vermesin... Ateş çok korkarım. Havaleden Allah korusun benim oğlum geçirdiğimiz bir trafik kazasında yoğun bakımda 3 kere havale geçirmişti epilepsi ilçları kullandık bir sene. Gerçi çok minikti 6 aylık önlem içindi nöbet geçirmesin diye... Çocuklar iyi olsun yeterki. Bohçalar çok güzeldi Allahım sonunu güzel yazsın. Amin tekrar geçmiş olsun cnm
Cuma kilom 54.4 idi bugün 55.00
Ödem olduğuna inanmak istiyorum @Yawrukush
ben 5. takima yerlesdim galiba
Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik
Orasını karıştırma tombik olsun bizim olsun :)ayy akınişkonun 3. ü dogum gunümü ne şanslı bir bebek yerim onu bal pekmez paşa
canım gpzunuz aydın allah saglıkla buyumelerını nasip etsin inşallah
tombik victoria secretlar olsune heheeh
canım az yemıssn her gun mu boyle beslenıosn yani vucudun bu duzene mı alısık yoksa bugune mahsusmu
aa ciddimsn kısmet yaaa valla yaş farkı varmıs ama bn cok takılmam anlasılablıosa
canım bayadr yoktun cok gecmsler olsun nedır bu kv denın talıhszlıgı hay allah tez zamanda ıyılesr umarm hawar cım
ay ay ay mavişim hg yorulmmssn ama tatlı yorgunluklar dıyelm 2 ay snra dınlenceksn ınsallah
bende cok sevıorm ama bakamıorm bıraz o konuda ozrum var
allah ıslat etsın allah bıldgı gbı yapsn baska hıc bsy demıorm....cinsmidir nedir ya valla ben olsam dayanamam agzna ederm buldu senın gibi kıbar gelını yuruyuo ustune manyak
ayy asyacam gecms olsn her ıkı evladına da canım
ayy canım yaaa naslll da kardesıstıyor ozlem var demekkı varmı nıetınız
nasl mikser ezdi sen ciddmsnhay allah korumus ya tüh
çizi ve süt nasl bir kombındır midem kötü oldu yahu
hayrdır ınsallah neden oylesın canım
Kaçıyorum şimdilik, bilmiyorum dünkü menüsünü yazmayan kaldı mı, gelince tekrar kontrol edip spor günlüğünü hazırlarım
Benim aynı gün yazıyorumSelam
İyi yapmışsın kuzum :) harika yürümüşsün.
Büyük geçmiş olsun Can'ım. Çok şükür şuan sağlıklı.. Allah evlatlarımızı korusun..
Ay hepimiz mi artı çıktık bugün yaahiç sevmemişim bu uygulamayı.
Aaaa hayatta bırakmam :)
Hayırlısı böyleymiş Can'ım inşallah tekrar olur. Yine de bir doktora gitsin. Bazen küçük bir sorun bebeğin tutunamamasına sebep oluyor.
Orasını karıştırma tombik olsun bizim olsun :)
Ben ripped in 30 3. Haftaya geçtim yazmayı unutmuşum.
saol canım1 kupa maydanoz suyu ollalla tarig etmiş. Sürahine birkaç dilim limon at varsa taze zencefil at hergün.
Geçmiş olsun canım dediğin gibi sağlıklı olsa düşmezdi tekrar olur olumlu düşünsün hep.
Ah canim yaaaaGünaydın canlarım.
Ay kimse bildirim yapmamış.. Ben de yapmiciğim işte yapmiciğim
Bana da oluyor bazen özellikle regl yakınsa.. Ben de kendimi telefon oyunlarına veriyorum kimseyle muhattap olmuyorum sonra kendiliğinden geçiyor.
Sen de dışardan koy pencere kenarına :) zavallılar haklı koskoca bahçeyi gör evin içinde otur olmaz :)
Anlaşıyoruz :) Ama ben
Dün akşam hafif beslendim.7 den sonra sadece yeşil çay içtim egzersiz filan yaptım bi de bol su içtim.Ondan mı bu kadar eksi geldi.Gerçi her gün aç karnına tartılıyorum.Hafta sonu da hep eksi gelmişti.3 günde 900 gram gitmesi şaşırdım doğrusu.
Fazla vermeyeyim diye öyle yazdım kuzum:)
Ben kaldım
Sabah nescafe
Öğlen 4 kaşık pilav tavuk ayran
Ara sade kahve 3 kuru kayısı
Akşam 1 paket çubuk kraker çay
Su 2.5 lt
Spor yok ev toplama çamasır as topla katla vs vs
Başlangıç 67,2 bugünkü 66,5KarKralicesi sen kilonu yazdın mı canımm ?
Başlangıç 67,2 bugünkü 66,5
Cumaya kadar verirsin tatlım:)
İyiyim canım geç kalktım 12 ye doğru e yarım günde bu kadar az değil benceAslında hergün öyle beslenmek gerek :))
Ödem falan vardısa onlar da gitmiş olabilir.. Ama cumaya kadar 300-400 gider bence :))
Ablam iyi misin ? Az yemişsinn..
tartılmadımKarKralicesi sen kilonu yazdın mı canımm ?
Sabah
yok
Öğlen
2 haş yumurta
zeytin
peynir
ceviz
yeşillik
Ara
Türk kahvesi
soda
2.5 bardk yeşil çay
Akşam
yeşil mercimek çorbası
nohut yemeği
salata
yoğurt
su: 2.5 lt
spor:jilian six pack 2 leslie 3 ml
Ablam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Bu sabah yüzümüzü güldürdülerr, Allah bir bebek daha nasip etti tamamen sürprizz çok sevindikk çokk.
Kandil günü küçük kuzum dua ediyordu, ''Allahım bana hayırlısından kardeş nasip eylee ben çok güzel abla olurum Allah ım''
Allah kabul etmeyeceği duayı kulunun kalbine ilham etmezmiş, çok sevindim çokk sizlerle de paylaşmak istedim.
Bu işlerin kapasite ile zerre alakası yok tatlım.. Bu ülkedeki tüm sistemlerin ben....Umudum vardı ama yanlış yapmışım kapasitem yetmiyor demekki
ya iki gündür çok değişik şeyler yaşıyoruz, Cuma günü eşim arabadan inmiş, bir işi varmış geri döndüğün de beton mikseri arabamızı kağıda çevirmiş, Resmen Allah korudu çok etkilendim hala etkisinden çıkamadım aklıma geldikçe kötü oluyorum, dün kız aniden ateşlendi ama ne ateşlenme el değmiyor çocuğa, bugün de yüreğimizi buz gibi eden içimizi sımsıcak eden bu haber. Mevlam bir imtihan ediyor bir mükafat veriyor. Sabreden ve şükreden kullarından olalım inş.
Kilom 66,5 ayrıcada regl bitmedi halen vücudum çok ödem var nasıl yok edebilirim yardımcı olun kızlar
Evet ödemden sabah ellerimi sıktım beyaz beyaz şişmişim. Eskiden olmazdı artık çok yoruluyorum hiç tam uyuyamıyorum gece ondan ödem oluyor sanırımCuma 72.6
Pazartesi: 73.1
Cok sisim dun regl basladi gibi ama hala tam değil
Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik
Noldu canım benim sıkıldın mı?
@Mavibocuk kuzum canım alıntıladm sanıorm untmsm gelınlgn sahane gozukuo ustunde durusunu ınanılmaz merak ettm ve koltukalrn renklerı harıka hele avangarde olan ayrıca bıttım saglıkla huzurla oturun en romantık anlarınz olsn o koltuklar ınsallah
[QUO
E="happy_moon, post: 46703262, member: 752984"]Ahh cnm ya kıyamam ikisi birden.rabbim dermansız dert vermesin... Ateş çok korkarım. Havaleden Allah korusun benim oğlum geçirdiğimiz bir trafik kazasında yoğun bakımda 3 kere havale geçirmişti epilepsi ilçları kullandık bir sene. Gerçi çok minikti 6 aylık önlem içindi nöbet geçirmesin diye... Çocuklar iyi olsun yeterki. Bohçalar çok güzeldi Allahım sonunu güzel yazsın. Amin tekrar geçmiş olsun cnm
Geçen cuma:54.9
Bugün:54
Cumaya hedef:53.9
Anlaşıyoruz :) Ama ben
Dün akşam hafif beslendim.7 den sonra sadece yeşil çay içtim egzersiz filan yaptım bi de bol su içtim.Ondan mı bu kadar eksi geldi.Gerçi her gün aç karnına tartılıyorum.Hafta sonu da hep eksi gelmişti.3 günde 900 gram gitmesi şaşırdım doğrusu.
Fazla vermeyeyim diye öyle yazdım kuzum:)
Cuma 65.9
Pazartesi 66.3
Hedef 65.5
Refik ve dün biraz turşu yemiştim artı normal tabi ki
Selam
İyi yapmışsın kuzum :) harika yürümüşsün.
Büyük geçmiş olsun Can'ım. Çok şükür şuan sağlıklı.. Allah evlatlarımızı korusun..
Ay hepimiz mi artı çıktık bugün yaahiç sevmemişim bu uygulamayı.
Aaaa hayatta bırakmam :)
Hayırlısı böyleymiş Can'ım inşallah tekrar olur. Yine de bir doktora gitsin. Bazen küçük bir sorun bebeğin tutunamamasına sebep oluyor.
Orasını karıştırma tombik olsun bizim olsun :)
Ben ripped in 30 3. Haftaya geçtim yazmayı unutmuşum.
Başlangıç 67,2 bugünkü 66,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?