Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aa ciddimsn kısmet yaaa valla yaş farkı varmıs ama bn cok takılmam anlasılablıosa
Anlaşıyoruz :) Ama ben
Melisimm süpersinnn :))
Bugün 54-sün cumaya hedef sadece 100 gram mıı
Dün akşam hafif beslendim.7 den sonra sadece yeşil çay içtim egzersiz filan yaptım bi de bol su içtim.Ondan mı bu kadar eksi geldi.Gerçi her gün aç karnına tartılıyorum.Hafta sonu da hep eksi gelmişti.3 günde 900 gram gitmesi şaşırdım doğrusu.
Fazla vermeyeyim diye öyle yazdım kuzum:)

Kaçıyorum şimdilik, bilmiyorum dünkü menüsünü yazmayan kaldı mı, gelince tekrar kontrol edip spor günlüğünü hazırlarım
Ben kaldım
Sabah nescafe

Öğlen 4 kaşık pilav tavuk ayran

Ara sade kahve 3 kuru kayısı

Akşam 1 paket çubuk kraker çay

Su 2.5 lt
Spor yok ev toplama çamasır as topla katla vs vs

Ben kaldım
Sabah nescafe

Su 2.5 lt
Dün öğlen biraz turşu yemiştim unuttum yazmayı ve yeşilçay mate biberiye karışık 2 kupa içtim

Selam

ay sormaaa kızzz
cumartesi misafirim vardı.pazarım vardı. koştur koşturdum hep.
dünde izmir kazan biz kepce gezdik. 12bin adım atmışım düşün
oda öğle 2 den sonra

İyi yapmışsın kuzum :) harika yürümüşsün.

Büyük geçmiş olsun Can'ım. Çok şükür şuan sağlıklı.. Allah evlatlarımızı korusun..

Cuma kilom 54.4 idi bugün 55.00
Ödem olduğuna inanmak istiyorum @Yawrukush

Ay hepimiz mi artı çıktık bugün yaa hiç sevmemişim bu uygulamayı.

ben 5. takima yerlesdim galiba

Aaaa hayatta bırakmam :)

Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik

Hayırlısı böyleymiş Can'ım inşallah tekrar olur. Yine de bir doktora gitsin. Bazen küçük bir sorun bebeğin tutunamamasına sebep oluyor.

Orasını karıştırma tombik olsun bizim olsun :)

Kaçıyorum şimdilik, bilmiyorum dünkü menüsünü yazmayan kaldı mı, gelince tekrar kontrol edip spor günlüğünü hazırlarım

Ben ripped in 30 3. Haftaya geçtim yazmayı unutmuşum.

Benim aynı gün yazıyorum

Ah canim yaaaa
Reglim dun bitti henuzzzz
Ilginc bir dalgalanma ama gececekkkk
Gecmeli yaniiiii
Su okul bitse hayirlisiyla cok bogdu beni kosusturma dinlenmek istiyorum biraz
Tatile ihtiyacim var bence

Aslında hergün öyle beslenmek gerek :))
Ödem falan vardısa onlar da gitmiş olabilir.. Ama cumaya kadar 300-400 gider bence :))

Ben kaldım
Sabah nescafe

Su 2.5 lt

Ablam iyi misin ? Az yemişsinn..

. . . PAZAR GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

Harpy - Ripped in 30
@melinda23 - 3 saat yürüyüş / 45 dakika park spor aletleri
O Ollalla - 10.200 adım / 100 ayakta mekik
KarKralicesi - 12.800 adım
tiffany20 - 5.000 adım / 100 ayakta mekik / 50 mekik / 400 İA / 100 squat /
F Fyfyfy - Yarım saat yürüyüş / 100 İA / 20 şınav / 50 squat / 20 mekik / biraz egzersiz

Asyaca - Jillian six pack 2 / Leslie 3 mile
abesle_istigal - 45 dk yürüyüş / 200 twister / 150 mekik / 50 dumbell / 20 squat / 20 şınav

Sabah
yok
Öğlen
2 haş yumurta
zeytin
peynir
ceviz
yeşillik
Ara
Türk kahvesi
soda
2.5 bardk yeşil çay
Akşam
yeşil mercimek çorbası
nohut yemeği
salata
yoğurt
su: 2.5 lt
spor:jilian six pack 2 leslie 3 ml

Harikasın canım süper

Canım çok sevindim ama sonraki mesajını okudum. Rabbim hayırlısını nasip etsin...
Umudum vardı ama yanlış yapmışım kapasitem yetmiyor demekki
Bu işlerin kapasite ile zerre alakası yok tatlım.. Bu ülkedeki tüm sistemlerin ben....

Rabbim korumuş, hepsi herşey ibretlik bizler için.. Sadaka istiyor mevlam veriyorsunuz yine verin diyor belliki.

Kilom 66,5 ayrıcada regl bitmedi halen vücudum çok ödem var nasıl yok edebilirim yardımcı olun kızlar

Maydonozun sağlarını tencereye koyuyorum 500-600 ml su çok az kaynatıp soğumaya bırakıyorum. O gün o suyu burnumu tıkayarak, nefes almadan içiyorum. Yoksa öğürme geliyor malesef. Ayrıca çok su içiyorum -1 kg bile görürsün ödemin ö sü kalmaz

Cuma 72.6
Pazartesi: 73.1
Cok sisim dun regl basladi gibi ama hala tam değil
Evet ödemden sabah ellerimi sıktım beyaz beyaz şişmişim. Eskiden olmazdı artık çok yoruluyorum hiç tam uyuyamıyorum gece ondan ödem oluyor sanırım

Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik

Rabbim ben istersem veririm diyor istersem alırım. Yine versin hayırlısı ile sağlıkla. Demek sağlıklı değildi, yoksa mevlam doğmasını nasip ederdi. Bak gör yine hamile kalacak sağlıkla inşallah Allah olan evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin amin

Noldu canım benim sıkıldın mı?

aaa canım allah korumus evladını çok sukur

okadr grdm bı arkds bulamadm dahada gtmem

ay ne denırkı hay allah basınız saolsnmu denır bılemedm[/QUOTE]

Saol bitanem. Geldi geçti çook zor günlerimde rabbim kimseyi evladıyla sınamasın amin

Geçen cuma:54.9
Bugün:54
Cumaya hedef:53.9

Olay budur tebrikler

Maşallah canım darısı başıma

Cuma 65.9
Pazartesi 66.3
Hedef 65.5
Refik ve dün biraz turşu yemiştim artı normal tabi ki

Tabikş turşunun ödemi. Bir maydonoz suyu gelsin güzel eksiler

Saol canımmm Allah tekrarını veya benzerini yaşatmasın. Televizyon kanallarında akşam ana haberlere bile çıkmıştı bizim kaza kim bilir belki izleyip ahh demiş bile olabilirsiniz

Başlangıç 67,2 bugünkü 66,5

Çok güzel maşallag darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…