Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saol bitanem. Geldi geçti çook zor günlerimde rabbim kimseyi evladıyla sınamasın amin

Olay budur tebrikler

Maşallah canım darısı başıma

Tabikş turşunun ödemi. Bir maydonoz suyu gelsin güzel eksiler

Saol canımmm Allah tekrarını veya benzerini yaşatmasın. Televizyon kanallarında akşam ana haberlere bile çıkmıştı bizim kaza kim bilir belki izleyip ahh demiş bile olabilirsiniz

Çok güzel maşallag darısı başıma[/QUOTE]
öyle can sıkıntısı. sendrom yaşamazdımda bugün öyleyim

Sabah komşularım geldi kahvaltıya. Azıcık kaçamak yaptım dayanamadım azcık börek yedim. Ama bu aralar pskolojim iyi değil motivasyonum düştü anlık yükseliyor yine yerlerde... Hatta bugün yapamayacağım bu kdarmış dedim. Yok yani duyanda aylarca uğraştım da sıkıldığımı sanar... Topu topu 3 kiloya yakın verdim o kdar. Ne bilim oğlum 3-4 gündür emmemek için direniyor saatlerce ağlıyor itiyor kendini. Daha 3.5 aylık napıcamı bilmiyorum dün 4 saat aralıksız ağlayınca makinayla sağdım biberona koydum azına değdirmemle cup cup çekti bitirdi biberonu. Ağlicam yani sinirden... Daha da biberon vermicem varsın ağlasın. Sütüm azalmasın diyede arada yiyorum. Yani diyete konsantre olamıyorum. Tek dileğim artı çıkmamak.. Bana dua edermisiniz nolur ilk oğlum da böyle yaptı 4 aylıktı bıraktı beni hasan bari emsin .tavsiye ve dua istiyorum

öyle can sıkıntısı. sendrom yaşamazdımda bugün öyleyim [/QUOTE]

Neyse sıkı can iyidir

Kolaylarına geliyor biberon. Çocugum yok ama cok cocuk büyümüne şahit oldugumdan bilirim az cok.
Senden emmek cekmek zorlarına geliyo pıtırcıkların.
Ağlasada seni emmesine çalış dicemde yürek dayanmıyorki.

Moralini bozma cnaım. 2. anneliğin bu kendini kötü hissetme ve diyet için kendini cok şartlama kilo vermeye.
Herşeyden önemlisi annesin ve emziriyosun. Maşllah yine cok cok iyi verdin.
Yemene dikkat ediyosun. 2-3 ayada diğer kilonu verir benden bile ince olursun sen

Allah yardımcın olsun..

emzirme kampını biliyormusun duydun mu hiç ?
eğer biberondan emiyorsa silikon göğüs ucuyla denesen bir de
şimdi birde sana denenmiş yüzlerce anne tarafından onaylanmış süt artırıcı bi kaynar tarifi vereyim fışkırsın sütün

öyle can sıkıntısı. sendrom yaşamazdımda bugün öyleyim

Neyse sıkı can iyidir [/QUOTE]
benimde sıkılıyo canım ya, jiliyi bitiremedim yarım bıraktım ellerim bile halsiz sanki, dün mens başlar gibi oldu akşam banyo yaptım kesildi sanki. ellerimi kapatamıyorum şişinden.

Saol cnm tüm yorumların doğru... İnşallah alır tekrar beni başka yolu yok. Ya hani sütüm olmasa neyse dicemse maşallah yani yetecek kadar oluyor eşşek sıpası ya. Zaten valla kilo vermeue tam odaklanamıyorum emmiyor diye kafayı ona taktım bir yandan sütün kesilir diye korkuyorum bakalım nolacak

Neyse sıkı can iyidir
benimde sıkılıyo canım ya, jiliyi bitiremedim yarım bıraktım ellerim bile halsiz sanki, dün mens başlar gibi oldu akşam banyo yaptım kesildi sanki. ellerimi kapatamıyorum şişinden.[/QUOTE]
Spor yapmak bile zor geliyor bana noldu bana yaa

iftardan sonra yapcaz mecbur
Evlenmeden önce öyle yapıodum ben. 1saat dinlenip hoppp koşu bandına.
bu senede öyle düşünüyorum bakalım
Neyse sıkı can iyidir
benimde sıkılıyo canım ya, jiliyi bitiremedim yarım bıraktım ellerim bile halsiz sanki, dün mens başlar gibi oldu akşam banyo yaptım kesildi sanki. ellerimi kapatamıyorum şişinden.[/QUOTE]
bende bıraktım onu

Hemen kopyaladım. Dikkate alıcam şuanda çok emmediği için azıcık midesi süt geliyor duruyor emmiyor sonra acıkıp ağlıyor zar zor sokuyorum azına elli şekle girip üstüne mi abanmadım dik tutup mu denemedim yattım üstüme koydum yandan alttan yani jimnastikçi gibi evirip çeviriyorum ikı fırt bırakıyor eşşek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…