- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Korkuyomusun kız benim gibitartılmadım
her an herşeye olbilir.Korkuyomusun kız benim gibi
Harikasın canım süper
Canım çok sevindim ama sonraki mesajını okudum. Rabbim hayırlısını nasip etsin...
Bu işlerin kapasite ile zerre alakası yok tatlım.. Bu ülkedeki tüm sistemlerin ben....
Rabbim korumuş, hepsi herşey ibretlik bizler için.. Sadaka istiyor mevlam veriyorsunuz yine verin diyor belliki.
Maydonozun sağlarını tencereye koyuyorum 500-600 ml su çok az kaynatıp soğumaya bırakıyorum. O gün o suyu burnumu tıkayarak, nefes almadan içiyorum. Yoksa öğürme geliyor malesef. Ayrıca çok su içiyorum -1 kg bile görürsün ödemin ö sü kalmaz
Evet ödemden sabah ellerimi sıktım beyaz beyaz şişmişim. Eskiden olmazdı artık çok yoruluyorum hiç tam uyuyamıyorum gece ondan ödem oluyor sanırım
Rabbim ben istersem veririm diyor istersem alırım. Yine versin hayırlısı ile sağlıkla. Demek sağlıklı değildi, yoksa mevlam doğmasını nasip ederdi. Bak gör yine hamile kalacak sağlıkla inşallah Allah olan evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin amin
Noldu canım benim sıkıldın mı?
aaa canım allah korumus evladını çok sukur
okadr grdm bı arkds bulamadm dahada gtmem
ay ne denırkı hay allah basınız saolsnmu denır bılemedm
tartılmadım
buram buram terlemeli spor yapmadıgımdan pek vericegimi düşünmüyorum nedense.Tartılsaydın keşke, merak ettim
Hem eksiyi görmüşsün haftasonu, belki daha güzelini görecektinn
öyle can sıkıntısı. sendrom yaşamazdımda bugün öyleyimSaol bitanem. Geldi geçti çook zor günlerimde rabbim kimseyi evladıyla sınamasın amin
Olay budur tebrikler
Maşallah canım darısı başıma
Tabikş turşunun ödemi. Bir maydonoz suyu gelsin güzel eksiler
Saol canımmm Allah tekrarını veya benzerini yaşatmasın. Televizyon kanallarında akşam ana haberlere bile çıkmıştı bizim kaza kim bilir belki izleyip ahh demiş bile olabilirsiniz
Çok güzel maşallag darısı başıma
Sporsuz kilo bende asla veremiyorumburam buram terlemeli spor yapmadıgımdan pek vericegimi düşünmüyorum nedense.
spor didin. buram buram ter akıttırmalı
Kolaylarına geliyor biberon. Çocugum yok ama cok cocuk büyümüne şahit oldugumdan bilirim az cok.Sabah komşularım geldi kahvaltıya. Azıcık kaçamak yaptım dayanamadım azcık börek yedim. Ama bu aralar pskolojim iyi değil motivasyonum düştü anlık yükseliyor yine yerlerde... Hatta bugün yapamayacağım bu kdarmış dedim. Yok yani duyanda aylarca uğraştım da sıkıldığımı sanar... Topu topu 3 kiloya yakın verdim o kdar. Ne bilim oğlum 3-4 gündür emmemek için direniyor saatlerce ağlıyor itiyor kendini. Daha 3.5 aylık napıcamı bilmiyorum dün 4 saat aralıksız ağlayınca makinayla sağdım biberona koydum azına değdirmemle cup cup çekti bitirdi biberonu. Ağlicam yani sinirden... Daha da biberon vermicem varsın ağlasın. Sütüm azalmasın diyede arada yiyorum. Yani diyete konsantre olamıyorum. Tek dileğim artı çıkmamak.. Bana dua edermisiniz nolur ilk oğlum da böyle yaptı 4 aylıktı bıraktı beni hasan bari emsin .tavsiye ve dua istiyorum
Sabah komşularım geldi kahvaltıya. Azıcık kaçamak yaptım dayanamadım azcık börek yedim. Ama bu aralar pskolojim iyi değil motivasyonum düştü anlık yükseliyor yine yerlerde... Hatta bugün yapamayacağım bu kdarmış dedim. Yok yani duyanda aylarca uğraştım da sıkıldığımı sanar... Topu topu 3 kiloya yakın verdim o kdar. Ne bilim oğlum 3-4 gündür emmemek için direniyor saatlerce ağlıyor itiyor kendini. Daha 3.5 aylık napıcamı bilmiyorum dün 4 saat aralıksız ağlayınca makinayla sağdım biberona koydum azına değdirmemle cup cup çekti bitirdi biberonu. Ağlicam yani sinirden... Daha da biberon vermicem varsın ağlasın. Sütüm azalmasın diyede arada yiyorum. Yani diyete konsantre olamıyorum. Tek dileğim artı çıkmamak.. Bana dua edermisiniz nolur ilk oğlum da böyle yaptı 4 aylıktı bıraktı beni hasan bari emsin .tavsiye ve dua istiyorum
buram buram terlemeli spor yapmadıgımdan pek vericegimi düşünmüyorum nedense.
spor didin. buram buram ter akıttırmalı
Haftaya bende sporu nasıl yapcam bakalım. düşünüyorum valla kara karaÖyle gerçekten :))
Ben yapamıyorum maalesef öyle, o yüzden de gram veremiyorum sanırım :))
emzirme kampını biliyormusun duydun mu hiç ?Sabah komşularım geldi kahvaltıya. Azıcık kaçamak yaptım dayanamadım azcık börek yedim. Ama bu aralar pskolojim iyi değil motivasyonum düştü anlık yükseliyor yine yerlerde... Hatta bugün yapamayacağım bu kdarmış dedim. Yok yani duyanda aylarca uğraştım da sıkıldığımı sanar... Topu topu 3 kiloya yakın verdim o kdar. Ne bilim oğlum 3-4 gündür emmemek için direniyor saatlerce ağlıyor itiyor kendini. Daha 3.5 aylık napıcamı bilmiyorum dün 4 saat aralıksız ağlayınca makinayla sağdım biberona koydum azına değdirmemle cup cup çekti bitirdi biberonu. Ağlicam yani sinirden... Daha da biberon vermicem varsın ağlasın. Sütüm azalmasın diyede arada yiyorum. Yani diyete konsantre olamıyorum. Tek dileğim artı çıkmamak.. Bana dua edermisiniz nolur ilk oğlum da böyle yaptı 4 aylıktı bıraktı beni hasan bari emsin .tavsiye ve dua istiyorum
iftardan sonra yapcaz mecburHaftaya bende sporu nasıl yapcam bakalım. düşünüyorum valla kara kara
malum ramazan ayı
öyle can sıkıntısı. sendrom yaşamazdımda bugün öyleyim
Saol cnm tüm yorumların doğru... İnşallah alır tekrar beni başka yolu yok. Ya hani sütüm olmasa neyse dicemse maşallah yani yetecek kadar oluyor eşşek sıpası ya. Zaten valla kilo vermeue tam odaklanamıyorum emmiyor diye kafayı ona taktım bir yandan sütün kesilir diye korkuyorum bakalım nolacakKolaylarına geliyor biberon. Çocugum yok ama cok cocuk büyümüne şahit oldugumdan bilirim az cok.
Senden emmek cekmek zorlarına geliyo pıtırcıkların.
Ağlasada seni emmesine çalış dicemde yürek dayanmıyorki.
Moralini bozma cnaım. 2. anneliğin bu kendini kötü hissetme ve diyet için kendini cok şartlama kilo vermeye.
Herşeyden önemlisi annesin ve emziriyosun. Maşllah yine cok cok iyi verdin.
Yemene dikkat ediyosun. 2-3 ayada diğer kilonu verir benden bile ince olursun sen
benimde sıkılıyo canım ya, jiliyi bitiremedim yarım bıraktım ellerim bile halsiz sanki, dün mens başlar gibi oldu akşam banyo yaptım kesildi sanki. ellerimi kapatamıyorum şişinden.[/QUOTE]Neyse sıkı can iyidir
Evlenmeden önce öyle yapıodum ben. 1saat dinlenip hoppp koşu bandına.iftardan sonra yapcaz mecbur
benimde sıkılıyo canım ya, jiliyi bitiremedim yarım bıraktım ellerim bile halsiz sanki, dün mens başlar gibi oldu akşam banyo yaptım kesildi sanki. ellerimi kapatamıyorum şişinden.[/QUOTE]Neyse sıkı can iyidir
Hemen kopyaladım. Dikkate alıcam şuanda çok emmediği için azıcık midesi süt geliyor duruyor emmiyor sonra acıkıp ağlıyor zar zor sokuyorum azına elli şekle girip üstüne mi abanmadım dik tutup mu denemedim yattım üstüme koydum yandan alttan yani jimnastikçi gibi evirip çeviriyorum ikı fırt bırakıyor eşşek.emzirme kampını biliyormusun duydun mu hiç ?
eğer biberondan emiyorsa silikon göğüs ucuyla denesen bir de
şimdi birde sana denenmiş yüzlerce anne tarafından onaylanmış süt artırıcı bi kaynar tarifi vereyim fışkırsın sütün
Eki Görüntüle 1839818
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?