Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağar biberona koyar verirsin en kötü ihtimal.
Sütün olmasa daha kötü bence
Ah annelik ahhhhh

Sağar biberona koyar verirsin en kötü ihtimal.
Sütün olmasa daha kötü bence
Ah annelik ahhhhh
keşke ama ilk bebepimden tecrubeliyim makinayla sadece 1 ay sağabildim süt kesildi. Çünkü bebeğin emmesi farklı bebek 3 senede emse süt oluyor ama malesef makina 1 ay bile sürmüyor. Offf hasana yenilmicem bu sefer emecek 6 ay emmek zorunda yani aynen canım ahh annelik ahhh

süt sağmayı elektrikli makineyle yapıosun dimi canım ?
benimki medela ydı çok memmundum ben de hiç emziremedim makineyle iyi kötü bi süre idare etmiştim ikisinde de

Evet cnm ilk cocuğumda 4 aylık bıraktı makine 1 ay sağdım ve süt bitti. Dediğin gibi...
emzirme kampıyla bu sorunu aşan yüzlerce anne var. Birde çocukların bazen atak evreleri oluyor muhtemelen hasan da şu an bu durumda, biberonla vererek ona yenilmiş olursun. gerçekten çok çabaladığından uzun süre vermediğinden eminsen memede biberon yöntemi deneyebilirsin

Emzirme kampı bizim bu kadınlar klübünde mi? Eşimde şahit sonra sen uğraşmadın bilmem ne demesinler diye yanında uğraşıuprum eşşek 3 aylık ayaklarıyla elleriyle kafasıyla kavga ediyor bende bak diyorum yaptığına bak. Ay mama çok zor ya gece kalk kaynat ılıt bir yandan bebek ağlar ay kabustu Allahım en güzel şey emzirmek...

sadece sağarsa süt azalır bebeğin verdiği güçlü uyarmayı maalesef makine yapmıyor.
aaaaaa. ilk kez duyuyorum. vee cok şaşırıyorummm

o inatsa senden ondan inat ol canım

benimde sıkılıyo canım ya, jiliyi bitiremedim yarım bıraktım ellerim bile halsiz sanki, dün mens başlar gibi oldu akşam banyo yaptım kesildi sanki. ellerimi kapatamıyorum şişinden.
Spor yapmak bile zor geliyor bana noldu bana yaa[/QUOTE]
Regl olacağından dır

Afiyet olsn canım iç. Tadını sevmiyprum limonlu eh işte
direk yaprağını alıp demlesenei poşetler zararlı birde ben iyce soğuduktan sonra içiyorum o zaman tadı kötü gelmiyor. yeşil çayı demledim bekliyor şimdi türk kahvesiyle soda içiyorum kahvenin yarısınıda yere döktüm

ben de hep mamayla büyüttüm cidden çok zor
Emzirme kampı burda değil kuzum dur bulum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…