Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarın okul da oğlanın doğumgününü kutlayacağız 20 kişilik pasta yapıcam bugün hiç canım istemiyor yapmak, doğumgününe daha var ama okul kapanmadan arkadaşlarıyla bi mum üflicek işte, cuma mezuniyet yemeği var, perşembe arkadaşlarla buluşcam ayy yazık bana. İnternetten bişiler aldım mezuniyette giyim die herşeyim büyük gelio küçük beden aldım bakayım onlar olacakmı olmayacakmı oda ayrı gerginlik pöfff

Spor yapmak bile zor geliyor bana noldu bana yaa
Regl olacağından dır[/QUOTE]
Doğum yapalı 3 ayı geçti lohusalıl bitince çok az sanki regl oldum ama olmadım gibi şöyle bir olsam eskisi gibide rahatlasam...

Valla öyle haklısın bir alamadım yaprağını alıcam kesin.sıcak bende içemiyorum azımı yakmayacak seviyeye gelince fondip yapıyorum ancak öle.. Kahveni iç kafan dinlenir soda bende içerim akşam yemekte..
ben de hep mamayla büyüttüm cidden çok zor
Emzirme kampı burda değil kuzum dur bulum ben

Mama gerçekten zor ya .. Yaparsın içmez dökersin, yaparsın az gelir koş bidaha yap o arada ağlar amaaan Allah korusun yaa

ayyy kızlarrr ablam başka hastaneye gitmiş kanama devam ediyor diye, tahlil almışlar beta hcg hormonu düne göre ikiye katlanmış, bebek gitmemişşş ayy mal oldum yeminlee
Şimdi ilk gebeliğinde ki ni dr nu buldu akşam ona gidiceklerr, ama hala kanamasıda var

Regl olacağından dır
Doğum yapalı 3 ayı geçti lohusalıl bitince çok az sanki regl oldum ama olmadım gibi şöyle bir olsam eskisi gibide rahatlasam...

Valla öyle haklısın bir alamadım yaprağını alıcam kesin.sıcak bende içemiyorum azımı yakmayacak seviyeye gelince fondip yapıyorum ancak öle.. Kahveni iç kafan dinlenir soda bende içerim akşam yemekte..

Mama gerçekten zor ya .. Yaparsın içmez dökersin, yaparsın az gelir koş bidaha yap o arada ağlar amaaan Allah korusun yaa[/QUOTE]
inşallah ortak

Regl olacağından dır

Mama gerçekten zor ya .. Yaparsın içmez dökersin, yaparsın az gelir koş bidaha yap o arada ağlar amaaan Allah korusun yaa[/QUOTE]
o kağıt poşetler erimesin diye çok ciddi bir kimyasala batırılıyorlar ve içeriğinde ki kimyasal bizim koyduğumuz kaynama noktasına ulaşmış su ile açığa çıkmış oluyor, kendi kendimizi zehirliyoruz. At şunu çöpe alma bi daha da, Al aktardan mis gibi

Yarın ki kıyafetin nasıl elbise mi giyceksin ? Ben ne giycem elbisem var bi tane olan siyah o da likralı göbek pörtleten yada pantolon ceket yapayım yada pantolon bluz pofffff Asyaca
yarın değil ki cuma bizim gösteri, ben yarın pastayı bırakıp döneceğim.. daha yarın bi de dr a gidicem sol dizim sağım solum ağrıo rektefeye giricem yarın
aman öyle özel bişi almadım, mumlu siyah pantalon, üzerine kravuze yaka yarısı beyaz yarısı siyah bir bluz camel rengi çanta ayakkabı ile de kombinliycem işte..

Çok güzel süper bende bişi uydurayım olsun bitsin.. Biliyomusun bazamın altında her bişeyim göbek yüzünden giyemiyorum zaten tam olurlardo şuanda zor. Almıyorum da bişey iki pantolon 3 bluz var adam gibi çevir çevir giy modundayım

işte bende her zaman giyebileyim diye böle bişiler aldım, alırsan sen de öle yap şimdi bunlar da küçülcek zaten

Hadi yaaa ciddi misin olabilir bebek tutundu demek yatsın valla hiç kalkmasın Allahım hayırlısını nasip etsin amin

Farmasi nin sıkılaştırıcı kremi aldımda ne bilim kullanan var mı diye soruyorum göbeğime sürüyorum
Canım ben biliyormusun bilmiyorum ama Güzellik Uzmanıyım dışardan krem vs çok fazla etki etmiyor maalesef, pilates yap veya şu youtube da 8 dk karın egzersizi var onu yap düzenli

Canim benim sana destek olayım. Ilk oğlumu 4 ay emzirebildim. Hala içimde yaradır. Ikinci 14 aylık oldu hala devam ediyoruz.ikinci 2 aylikken emmek istemedi. Ne zaman emzirmek istesem çığlık çığlığa ağladı. Neyse çok üzüldüm ama pes etmedim. 5 ay boyunca sadece uyurken emdi. Dışarda sakince emziren birini görsem çok ozenirdim. 7. Aydan sonra düzeldi. Hiç sıkıntı olmadı.
Sen de pes etme. Mama icat edilmedi farz et. Mecbur yani açlık grevi yapacak hali yok. Sagdiginda biberonla verme ona da alisir hic emmez.
Şimdi nerde bir anne görsem destek oluyorum bırakmayın diye. 5 ay uğraştım ben ne çok ağladım ama vazgecmedim.
Keşke ilk çocuğumda bana da destek olan olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…