Regl olacağından dır[/QUOTE]Spor yapmak bile zor geliyor bana noldu bana yaa
direk yaprağını alıp demlesenei poşetler zararlı birde ben iyce soğuduktan sonra içiyorum o zaman tadı kötü gelmiyor. yeşil çayı demledim bekliyor şimdi türk kahvesiyle soda içiyorum kahvenin yarısınıda yere döktüm
ben de hep mamayla büyüttüm cidden çok zor
Emzirme kampı burda değil kuzum dur bulum ben
Yarın okul da oğlanın doğumgününü kutlayacağız 20 kişilik pasta yapıcam bugün hiç canım istemiyor yapmak, doğumgününe daha var ama okul kapanmadan arkadaşlarıyla bi mum üflicek işte, cuma mezuniyet yemeği var, perşembe arkadaşlarla buluşcam ayy yazık bana. İnternetten bişiler aldım mezuniyette giyim die herşeyim büyük gelio küçük beden aldım bakayım onlar olacakmı olmayacakmı oda ayrı gerginlik pöfff[/QUOTE
Hiç sevmiyorum bu işleri benim oğlanın yıl sonu gösterisi yarın akşam oraya gidicez bizde.. Sende kazasız belasız atlat inşallah canım.
önce küçültsene canım ben hep öyle yapıorm.Neden foto yükleyemiyorum genel de boyut uyarısı alıyorum??
Doğum yapalı 3 ayı geçti lohusalıl bitince çok az sanki regl oldum ama olmadım gibi şöyle bir olsam eskisi gibide rahatlasam...Regl olacağından dır
Doğum yapalı 3 ayı geçti lohusalıl bitince çok az sanki regl oldum ama olmadım gibi şöyle bir olsam eskisi gibide rahatlasam...Regl olacağından dır
Küçült derken sağından solundan mı kırpayımönce küçültsene canım ben hep öyle yapıorm.
Bu arada emzirme kampı gak dese mem guk dese meme hiç ayırmıosun hiç bi iş yapmıosun ıh dese meme dayıyosun :)
yarın değil ki cuma bizim gösteri, ben yarın pastayı bırakıp döneceğim.. daha yarın bi de dr a gidicem sol dizim sağım solum ağrıo rektefeye giricem yarınYarın ki kıyafetin nasıl elbise mi giyceksin ? Ben ne giycem elbisem var bi tane olan siyah o da likralı göbek pörtleten yada pantolon ceket yapayım yada pantolon bluz pofffffAsyaca
evet kuzucanKüçült derken sağından solundan mı kırpayım
bu ne ayCanlar bu kremi bilen kullanan var mı?
Çok güzel süper bende bişi uydurayım olsun bitsin.. Biliyomusun bazamın altında her bişeyim göbek yüzünden giyemiyorum zaten tam olurlardo şuanda zor. Almıyorum da bişey iki pantolon 3 bluz var adam gibi çevir çevir giy modundayımyarın değil ki cuma bizim gösteri, ben yarın pastayı bırakıp döneceğim.. daha yarın bi de dr a gidicem sol dizim sağım solum ağrıo rektefeye giricem yarın
aman öyle özel bişi almadım, mumlu siyah pantalon, üzerine kravuze yaka yarısı beyaz yarısı siyah bir bluz camel rengi çanta ayakkabı ile de kombinliycem işte..
Farmasi nin sıkılaştırıcı kremi aldımda ne bilim kullanan var mı diye soruyorum göbeğime sürüyorumbu ne ay
işte bende her zaman giyebileyim diye böle bişiler aldım, alırsan sen de öle yap şimdi bunlar da küçülcek zatenÇok güzel süper bende bişi uydurayım olsun bitsin.. Biliyomusun bazamın altında her bişeyim göbek yüzünden giyemiyorum zaten tam olurlardo şuanda zor. Almıyorum da bişey iki pantolon 3 bluz var adam gibi çevir çevir giy modundayım
Hadi yaaa ciddi misin olabilir bebek tutundu demek yatsın valla hiç kalkmasın Allahım hayırlısını nasip etsin aminayyy kızlarrr ablam başka hastaneye gitmiş kanama devam ediyor diye, tahlil almışlar beta hcg hormonu düne göre ikiye katlanmış, bebek gitmemişşş ayy mal oldum yeminlee
Şimdi ilk gebeliğinde ki ni dr nu buldu akşam ona gidiceklerr, ama hala kanamasıda var
Canım ben biliyormusun bilmiyorum ama Güzellik Uzmanıyım dışardan krem vs çok fazla etki etmiyor maalesef, pilates yap veya şu youtube da 8 dk karın egzersizi var onu yap düzenliFarmasi nin sıkılaştırıcı kremi aldımda ne bilim kullanan var mı diye soruyorum göbeğime sürüyorum
ayy ne zor uzakta olmak hiç bişi yapamıyorum kalakaldımm, çok heyecanlıyım yaaHadi yaaa ciddi misin olabilir bebek tutundu demek yatsın valla hiç kalkmasın Allahım hayırlısını nasip etsin amin
Canim benim sana destek olayım. Ilk oğlumu 4 ay emzirebildim. Hala içimde yaradır. Ikinci 14 aylık oldu hala devam ediyoruz.ikinci 2 aylikken emmek istemedi. Ne zaman emzirmek istesem çığlık çığlığa ağladı. Neyse çok üzüldüm ama pes etmedim. 5 ay boyunca sadece uyurken emdi. Dışarda sakince emziren birini görsem çok ozenirdim. 7. Aydan sonra düzeldi. Hiç sıkıntı olmadı.keşke ama ilk bebepimden tecrubeliyim makinayla sadece 1 ay sağabildim süt kesildi. Çünkü bebeğin emmesi farklı bebek 3 senede emse süt oluyor ama malesef makina 1 ay bile sürmüyor. Offf hasana yenilmicem bu sefer emecek 6 ay emmek zorunda yaniaynen canım ahh annelik ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?