Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh cnm Allah razı olsun. İlk bebeğim bu zamanlarda başladı. 8 saat aç bıraktım ağla ağla çatlıyodu emmiyodu kimse de destek olmadı dayanamadım bir kaç kişi al mama uğraşma dedi gittim aldım çocuk karnı doydu ben sandım ki sağsam sağsam hep içer amaa meğer makina bebeğin emmesi gibi değilmiş bir ay sonra sütüm kesilince bebek tamamen mama alınca bir hasta oldu ishal 5 gece hastanede yatışa aldılar o derece... Şimdi bu aynı hareketlere başladı ama pes etmeyeceğim zaten 8. Ayını bitirince işe dönücem gündüz ememeyecek bari ben doğum iznindeyken full beni emsin. Dua edin çok uğraşmadan emmeye başlasın. Az önce uyanır gibiydi uyku sersemi emdi. Ayıldı bıraktı hemen tam sıpa

o kağıt poşetler erimesin diye çok ciddi bir kimyasala batırılıyorlar ve içeriğinde ki kimyasal bizim koyduğumuz kaynama noktasına ulaşmış su ile açığa çıkmış oluyor, kendi kendimizi zehirliyoruz. At şunu çöpe alma bi daha da, Al aktardan mis gibi[/QUOTE]
Yuhhh atıcam valla bide emziriyorum abesle iştigal kimyasal demişti gerçi ama alamadım aktardan alıcam hemen sende sağ ol cnm

Canım ben biliyormusun bilmiyorum ama Güzellik Uzmanıyım dışardan krem vs çok fazla etki etmiyor maalesef, pilates yap veya şu youtube da 8 dk karın egzersizi var onu yap düzenli
Ayy cnm dr ayağıma gelmiş
Evet benim tek sorunum karın ben varya bi şeyi düzenli yapabilsem zaten... Ne güzel mesleğin var ya çok güzl herşeyi bilirsin ciltle ilgili

Saol bitanem. Geldi geçti çook zor günlerimde rabbim kimseyi evladıyla sınamasın amin

Olay budur tebrikler

Maşallah canım darısı başıma

Tabikş turşunun ödemi. Bir maydonoz suyu gelsin güzel eksiler

Saol canımmm Allah tekrarını veya benzerini yaşatmasın. Televizyon kanallarında akşam ana haberlere bile çıkmıştı bizim kaza kim bilir belki izleyip ahh demiş bile olabilirsiniz

Çok güzel maşallag darısı başıma[/QUOTE]
Dimi ama
Yeşilçayı falan bırak canım emzirdiğin sürece doğal beslrnmeye çalış birde ceviz ye bol bol sütü tatlandırıyomuş. O inatsa sen daha inat olcan.
Canlar bu kremi bilen kullanan var mı?
Emzirirken kullanma bence birde fala işe yarıycanı zannetmiyorum spor daha iyi.

Canım ben biliyormusun bilmiyorum ama Güzellik Uzmanıyım dışardan krem vs çok fazla etki etmiyor maalesef, pilates yap veya şu youtube da 8 dk karın egzersizi var onu yap düzenli

Sabahdan beri buraya sorcam sorcam tutuyom kendimi.
Senin böyle olmana cok coks evindim şimdi. Güzellik uzmanı yani

Yüzüme sadwece nemlendirici kullanıyorum ben. Onun dışın krem.pudra ıvır xıvır kullanmam hiç
malum şimdi yaz geldi. güneş koruyucu krem önerirmisin bana canım
birde mesela şu 30 yaş sonrası kremler hakkında ne düşünüyosun ?

güneş koruyucuda ki en önemli kriter kimyasal olmaması, Babe çok güzel mesela veya Bella B de çok güzel paba,paraben parfüm benzofenon içermiyor. Ben nemlendiricimi kendim yapıyorum sen de öyle yap Bepanthen E krem, Bepanthen E ampül ve evigen ampül. Kremi sık bir kaba birer tane ampül kır içine karıştır Lancom e dan bile değerli bi kremin olur =)
Cildine iyi bakmak önemli, doğal peelingler doğal kremler ve doğal maskelerle desteklemek gerekir kolejen yapıyı. Ama yazın ben peeling hiç yapmıyorum koruyamama durumunda çok ciddi lekeler oluşabilir çünkü ciltte.

aaa cok iyi cok saol canım. hemen muhafaza edip kremimi kendim yapıcam. cok teşekkürler.
ya peeling falan yapam diyorum bakıyorum netten. sonra unutuyorum.
önericen peeling varmı?

başka bi alana kaymayı düşünüyorum bakayım daha emin değilim ama belki mali müşavirliği deneyebilirim, doğru diyosun rabbim başka dert vermesin

canım benim hakkında ahyırlısı olsun insallah

Sag canim Amin Allah sana kismet etsin :) istiyordun galiba oyle hatirliyorum
tesekkur ederim

istiyoruz ama henüz çalışmalara baslamadık kısmet diyelim

Geçen cuma:54.9
Bugün:54
Cumaya hedef:53.9

kız cumadan ptesi 900 gram cumaya kadar 100 grammı arttırrrrrr

Cuma - 55.2
Bugün - 55.3

Bir hedefim yok, ne kadar sinirim varsa hepsi tepemde

Regl olamadım, olacak gibi de değilim yanii

olursun güzelim olursunnnn

canım olur bazı dönemler böyle seyler. Her zmaan aynı mod olmaz. Ama toparla kendini kendin için toparla.
Belki bulundugun kilo bulundugum görünüm seni tatmin ettiğinden ağırdan alıyorda olabilirsin.
yada suan ki yasamış oldugun sorundan kaynaklı bi bıkkınlık gelmiş olabilir. Sen azimli kızsın canımm hedefe ne kalmıs surda

oldukça yogunsun allah yardımcın olsun deryacım

Kız bizimde duygularımız bi dibe bi tavan yaptı heee
vallahi düştü deyince cok üzüldüm şimdi de sevindim eşşeğimi kaybettirip buldıurdun
Allahım hayırlısını nasip etsin

Benimde mutlaka krem kullanmam gerek ben nidea kullanıyorum ama bu sene bende değiştiricem babe bakım en iyi çeşitleri varmı canım tavsiye ettiğin bir ürünü burda sey etsen olurmu

Dimi ama

Yeşilçayı falan bırak canım emzirdiğin sürece doğal beslrnmeye çalış birde ceviz ye bol bol sütü tatlandırıyomuş. O inatsa sen daha inat olcan.

Emzirirken kullanma bence birde fala işe yarıycanı zannetmiyorum spor daha iyi.[/QUOTE]
Ya inanki kilo gitmiyor napıcamı şaşırdım neyse olduğu kadar ceviz unutuyorum çoğu zaman ya hiç motive değilim canım çok sıkkın

babe nin ürünlerini biz hastane de kullanıyorduk canım çok iyi her ürünü, leke açıcı serumları da harika. Nemlendirici de benim verdiğim tariften çok memmun kalırsın canım

Yok canım hiç çalışmadım Uludağ iktisat mezunu yu m

aaa cok iyi cok saol canım. hemen muhafaza edip kremimi kendim yapıcam. cok teşekkürler.
ya peeling falan yapam diyorum bakıyorum netten. sonra unutuyorum.
önericen peeling varmı?
peeling e eylül de başla artık canım. Biz genelde klinik ürünler kullanıyorduk ama doğal yöntemlerle çalışan dünyaca ünlü güzellik uzmanı Şems Arslan var çok önemsiyorum ve takip ediyorum ben o kadını bi araştır kendine ve cildine yakın bulduğun bi tarifini bulursun mutlaka

Ufakligim bugun ablasi giderken onun aglamasina bir uyandi sabah 8de az once uyuduuuuu
Oglende 1saat kadar
Bittim resmen
Toprak doktu sandalyeye cikti
Cekmece dagitti
Bi ara cikip gezdireyim dedim hazirlandik bebek arabasi arabada kalmis araba babada
Birde temizlikkkkk camasir yemekkk
Midem agriyo
Dogru duzgun yemekte yemedim bugunn
Vitaminimide unuttum bayilmak uzereyimmmm
2cocuklu herkes bende ayni durumdayim desin ne olur ya ne olurrrrrr
Sizde cok yoruluyormusunuzzz

Canım ben seni kıracak birşey mi yaptım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…