Hayirlisi olsun inşallah. Dua edersin sen de.ayy ne zor uzakta olmak hiç bişi yapamıyorum kalakaldımm, çok heyecanlıyım yaa
Evet inşallah cnmişte bende her zaman giyebileyim diye böle bişiler aldım, alırsan sen de öle yap şimdi bunlar da küçülcek zaten
Ahh cnm Allah razı olsun. İlk bebeğim bu zamanlarda başladı. 8 saat aç bıraktım ağla ağla çatlıyodu emmiyodu kimse de destek olmadı dayanamadım bir kaç kişi al mama uğraşma dedi gittim aldım çocuk karnı doydu ben sandım ki sağsam sağsam hep içer amaa meğer makina bebeğin emmesi gibi değilmiş bir ay sonra sütüm kesilince bebek tamamen mama alınca bir hasta oldu ishal 5 gece hastanede yatışa aldılar o derece... Şimdi bu aynı hareketlere başladı ama pes etmeyeceğim zaten 8. Ayını bitirince işe dönücem gündüz ememeyecek bari ben doğum iznindeyken full beni emsin. Dua edin çok uğraşmadan emmeye başlasın. Az önce uyanır gibiydi uyku sersemi emdi. Ayıldı bıraktı hemen tam sıpaCanim benim sana destek olayım. Ilk oğlumu 4 ay emzirebildim. Hala içimde yaradır. Ikinci 14 aylık oldu hala devam ediyoruz.ikinci 2 aylikken emmek istemedi. Ne zaman emzirmek istesem çığlık çığlığa ağladı. Neyse çok üzüldüm ama pes etmedim. 5 ay boyunca sadece uyurken emdi. Dışarda sakince emziren birini görsem çok ozenirdim. 7. Aydan sonra düzeldi. Hiç sıkıntı olmadı.
Sen de pes etme. Mama icat edilmedi farz et. Mecbur yani açlık grevi yapacak hali yok. Sagdiginda biberonla verme ona da alisir hic emmez.
Şimdi nerde bir anne görsem destek oluyorum bırakmayın diye. 5 ay uğraştım ben ne çok ağladım ama vazgecmedim.
Keşke ilk çocuğumda bana da destek olan olsaydı
o kağıt poşetler erimesin diye çok ciddi bir kimyasala batırılıyorlar ve içeriğinde ki kimyasal bizim koyduğumuz kaynama noktasına ulaşmış su ile açığa çıkmış oluyor, kendi kendimizi zehirliyoruz. At şunu çöpe alma bi daha da, Al aktardan mis gibiDoğum yapalı 3 ayı geçti lohusalıl bitince çok az sanki regl oldum ama olmadım gibi şöyle bir olsam eskisi gibide rahatlasam...
Valla öyle haklısın bir alamadım yaprağını alıcam kesin.sıcak bende içemiyorum azımı yakmayacak seviyeye gelince fondip yapıyorum ancak öle.. Kahveni iç kafan dinlenir soda bende içerim akşam yemekte..
Mama gerçekten zor ya .. Yaparsın içmez dökersin, yaparsın az gelir koş bidaha yap o arada ağlar amaaan Allah korusun yaa
Ayy cnm dr ayağıma gelmişCanım ben biliyormusun bilmiyorum ama Güzellik Uzmanıyım dışardan krem vs çok fazla etki etmiyor maalesef, pilates yap veya şu youtube da 8 dk karın egzersizi var onu yap düzenli
Dimi yaa evet dua edicez yapıcak bişey yok. Kuzenimde hamile öyle kanaması oldu ki dedik düştü meğer düşmemiş şimdi çok az kaldı doğumunaayy ne zor uzakta olmak hiç bişi yapamıyorum kalakaldımm, çok heyecanlıyım yaa
Harikasın canım süper
Canım çok sevindim ama sonraki mesajını okudum. Rabbim hayırlısını nasip etsin...
Bu işlerin kapasite ile zerre alakası yok tatlım.. Bu ülkedeki tüm sistemlerin ben....
Rabbim korumuş, hepsi herşey ibretlik bizler için.. Sadaka istiyor mevlam veriyorsunuz yine verin diyor belliki.
Maydonozun sağlarını tencereye koyuyorum 500-600 ml su çok az kaynatıp soğumaya bırakıyorum. O gün o suyu burnumu tıkayarak, nefes almadan içiyorum. Yoksa öğürme geliyor malesef. Ayrıca çok su içiyorum -1 kg bile görürsün ödemin ö sü kalmaz
Evet ödemden sabah ellerimi sıktım beyaz beyaz şişmişim. Eskiden olmazdı artık çok yoruluyorum hiç tam uyuyamıyorum gece ondan ödem oluyor sanırım
Rabbim ben istersem veririm diyor istersem alırım. Yine versin hayırlısı ile sağlıkla. Demek sağlıklı değildi, yoksa mevlam doğmasını nasip ederdi. Bak gör yine hamile kalacak sağlıkla inşallah Allah olan evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin amin
Noldu canım benim sıkıldın mı?
aaa canım allah korumus evladını çok sukur
okadr grdm bı arkds bulamadm dahada gtmem
ay ne denırkı hay allah basınız saolsnmu denır bılemedm
Yeşilçayı falan bırak canım emzirdiğin sürece doğal beslrnmeye çalış birde ceviz ye bol bol sütü tatlandırıyomuş. O inatsa sen daha inat olcan.Sabah komşularım geldi kahvaltıya. Azıcık kaçamak yaptım dayanamadım azcık börek yedim. Ama bu aralar pskolojim iyi değil motivasyonum düştü anlık yükseliyor yine yerlerde... Hatta bugün yapamayacağım bu kdarmış dedim. Yok yani duyanda aylarca uğraştım da sıkıldığımı sanar... Topu topu 3 kiloya yakın verdim o kdar. Ne bilim oğlum 3-4 gündür emmemek için direniyor saatlerce ağlıyor itiyor kendini. Daha 3.5 aylık napıcamı bilmiyorum dün 4 saat aralıksız ağlayınca makinayla sağdım biberona koydum azına değdirmemle cup cup çekti bitirdi biberonu. Ağlicam yani sinirden... Daha da biberon vermicem varsın ağlasın. Sütüm azalmasın diyede arada yiyorum. Yani diyete konsantre olamıyorum. Tek dileğim artı çıkmamak.. Bana dua edermisiniz nolur ilk oğlum da böyle yaptı 4 aylıktı bıraktı beni hasan bari emsin .tavsiye ve dua istiyorum
Emzirirken kullanma bence birde fala işe yarıycanı zannetmiyorum spor daha iyi.Canlar bu kremi bilen kullanan var mı?
Canım ben biliyormusun bilmiyorum ama Güzellik Uzmanıyım dışardan krem vs çok fazla etki etmiyor maalesef, pilates yap veya şu youtube da 8 dk karın egzersizi var onu yap düzenli
güneş koruyucuda ki en önemli kriter kimyasal olmaması, Babe çok güzel mesela veya Bella B de çok güzel paba,paraben parfüm benzofenon içermiyor. Ben nemlendiricimi kendim yapıyorum sen de öyle yap Bepanthen E krem, Bepanthen E ampül ve evigen ampül. Kremi sık bir kaba birer tane ampül kır içine karıştır Lancom e dan bile değerli bi kremin olur =)Sabahdan beri buraya sorcam sorcam tutuyom kendimi.
Senin böyle olmana cok coks evindim şimdi. Güzellik uzmanı yani
Yüzüme sadwece nemlendirici kullanıyorum ben. Onun dışın krem.pudra ıvır xıvır kullanmam hiç
malum şimdi yaz geldi. güneş koruyucu krem önerirmisin bana canım
birde mesela şu 30 yaş sonrası kremler hakkında ne düşünüyosun ?
aaa cok iyi cok saol canım. hemen muhafaza edip kremimi kendim yapıcam. cok teşekkürler.güneş koruyucuda ki en önemli kriter kimyasal olmaması, Babe çok güzel mesela veya Bella B de çok güzel paba,paraben parfüm benzofenon içermiyor. Ben nemlendiricimi kendim yapıyorum sen de öyle yap Bepanthen E krem, Bepanthen E ampül ve evigen ampül. Kremi sık bir kaba birer tane ampül kır içine karıştır Lancom e dan bile değerli bi kremin olur =)
Cildine iyi bakmak önemli, doğal peelingler doğal kremler ve doğal maskelerle desteklemek gerekir kolejen yapıyı. Ama yazın ben peeling hiç yapmıyorum koruyamama durumunda çok ciddi lekeler oluşabilir çünkü ciltte.
başka bi alana kaymayı düşünüyorum bakayım daha emin değilim ama belki mali müşavirliği deneyebilirim, doğru diyosun rabbim başka dert vermesin
Sag canim Amin Allah sana kismet etsin :) istiyordun galiba oyle hatirliyorum
tesekkur ederim
Geçen cuma:54.9
Bugün:54
Cumaya hedef:53.9
Bildirim..
Cuma - 55.2
Bugün - 55.3
Bir hedefim yok, ne kadar sinirim varsa hepsi tepemde
Regl olamadım, olacak gibi de değilim yanii
Sabah komşularım geldi kahvaltıya. Azıcık kaçamak yaptım dayanamadım azcık börek yedim. Ama bu aralar pskolojim iyi değil motivasyonum düştü anlık yükseliyor yine yerlerde... Hatta bugün yapamayacağım bu kdarmış dedim. Yok yani duyanda aylarca uğraştım da sıkıldığımı sanar... Topu topu 3 kiloya yakın verdim o kdar. Ne bilim oğlum 3-4 gündür emmemek için direniyor saatlerce ağlıyor itiyor kendini. Daha 3.5 aylık napıcamı bilmiyorum dün 4 saat aralıksız ağlayınca makinayla sağdım biberona koydum azına değdirmemle cup cup çekti bitirdi biberonu. Ağlicam yani sinirden... Daha da biberon vermicem varsın ağlasın. Sütüm azalmasın diyede arada yiyorum. Yani diyete konsantre olamıyorum. Tek dileğim artı çıkmamak.. Bana dua edermisiniz nolur ilk oğlum da böyle yaptı 4 aylıktı bıraktı beni hasan bari emsin .tavsiye ve dua istiyorum
Yarın okul da oğlanın doğumgününü kutlayacağız 20 kişilik pasta yapıcam bugün hiç canım istemiyor yapmak, doğumgününe daha var ama okul kapanmadan arkadaşlarıyla bi mum üflicek işte, cuma mezuniyet yemeği var, perşembe arkadaşlarla buluşcam ayy yazık bana. İnternetten bişiler aldım mezuniyette giyim die herşeyim büyük gelio küçük beden aldım bakayım onlar olacakmı olmayacakmı oda ayrı gerginlik pöfff
ayyy kızlarrr ablam başka hastaneye gitmiş kanama devam ediyor diye, tahlil almışlar beta hcg hormonu düne göre ikiye katlanmış, bebek gitmemişşş ayy mal oldum yeminlee
Şimdi ilk gebeliğinde ki ni dr nu buldu akşam ona gidiceklerr, ama hala kanamasıda var
güneş koruyucuda ki en önemli kriter kimyasal olmaması, Babe çok güzel mesela veya Bella B de çok güzel paba,paraben parfüm benzofenon içermiyor. Ben nemlendiricimi kendim yapıyorum sen de öyle yap Bepanthen E krem, Bepanthen E ampül ve evigen ampül. Kremi sık bir kaba birer tane ampül kır içine karıştır Lancom e dan bile değerli bi kremin olur =)
Cildine iyi bakmak önemli, doğal peelingler doğal kremler ve doğal maskelerle desteklemek gerekir kolejen yapıyı. Ama yazın ben peeling hiç yapmıyorum koruyamama durumunda çok ciddi lekeler oluşabilir çünkü ciltte.
Dimi amaSaol bitanem. Geldi geçti çook zor günlerimde rabbim kimseyi evladıyla sınamasın amin
Olay budur tebrikler
Maşallah canım darısı başıma
Tabikş turşunun ödemi. Bir maydonoz suyu gelsin güzel eksiler
Saol canımmm Allah tekrarını veya benzerini yaşatmasın. Televizyon kanallarında akşam ana haberlere bile çıkmıştı bizim kaza kim bilir belki izleyip ahh demiş bile olabilirsiniz
Çok güzel maşallag darısı başıma
babe nin ürünlerini biz hastane de kullanıyorduk canım çok iyi her ürünü, leke açıcı serumları da harika. Nemlendirici de benim verdiğim tariften çok memmun kalırsın canım
canım benim hakkında ahyırlısı olsun insallah
istiyoruz ama henüz çalışmalara baslamadık kısmet diyelim
kız cumadan ptesi 900 gram cumaya kadar 100 grammı arttırrrrrr
olursun güzelim olursunnnn
canım olur bazı dönemler böyle seyler. Her zmaan aynı mod olmaz. Ama toparla kendini kendin için toparla.
Belki bulundugun kilo bulundugum görünüm seni tatmin ettiğinden ağırdan alıyorda olabilirsin.
yada suan ki yasamış oldugun sorundan kaynaklı bi bıkkınlık gelmiş olabilir. Sen azimli kızsın canımm hedefe ne kalmıs surda
oldukça yogunsun allah yardımcın olsun deryacım
Kız bizimde duygularımız bi dibe bi tavan yaptı heee
vallahi düştü deyince cok üzüldüm şimdi de sevindim eşşeğimi kaybettirip buldıurdun
Allahım hayırlısını nasip etsin
Benimde mutlaka krem kullanmam gerek ben nidea kullanıyorum ama bu sene bende değiştiricem babe bakım en iyi çeşitleri varmı canım tavsiye ettiğin bir ürünü burda sey etsen olurmu
Yok canım hiç çalışmadım Uludağ iktisat mezunu yu m
gelinliğin eşyaların cok güzel. güle güle kullan canım
ayyyyy cok duygulandım duayaaaaaa
rabbim bi an önce kucaklarında almayı nasip etsin.
sizede cok gecmiş olsun. rabbim korumuş resmen
hayırdır kuzum
@Yawrukush kaptanım ogluna nice musmutlu yaşlar..
LunaDaisies sıkma canını sonucu bekle bakalım.
ne mezunusun. daha önce iş tecrüben varmı?
özel sektörde çalışmaya başla dicemde. özel sektörüde nasıl biliyosa öyle yapsınYok canım hiç çalışmadım Uludağ iktisat mezunu yu m
peeling e eylül de başla artık canım. Biz genelde klinik ürünler kullanıyorduk ama doğal yöntemlerle çalışan dünyaca ünlü güzellik uzmanı Şems Arslan var çok önemsiyorum ve takip ediyorum ben o kadını bi araştır kendine ve cildine yakın bulduğun bi tarifini bulursun mutlakaaaa cok iyi cok saol canım. hemen muhafaza edip kremimi kendim yapıcam. cok teşekkürler.
ya peeling falan yapam diyorum bakıyorum netten. sonra unutuyorum.
önericen peeling varmı?
Dimi ama
Yeşilçayı falan bırak canım emzirdiğin sürece doğal beslrnmeye çalış birde ceviz ye bol bol sütü tatlandırıyomuş. O inatsa sen daha inat olcan.
Emzirirken kullanma bence birde fala işe yarıycanı zannetmiyorum spor daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?