ya valla benim duyguları düşün birdee dış gebelik olsa hemen belli olur du dimi ya ?
canım benim hakkında ahyırlısı olsun insallah
istiyoruz ama henüz çalışmalara baslamadık kısmet diyelim
kız cumadan ptesi 900 gram cumaya kadar 100 grammı arttırrrrrr
olursun güzelim olursunnnn
canım olur bazı dönemler böyle seyler. Her zmaan aynı mod olmaz. Ama toparla kendini kendin için toparla.
Belki bulundugun kilo bulundugum görünüm seni tatmin ettiğinden ağırdan alıyorda olabilirsin.
yada suan ki yasamış oldugun sorundan kaynaklı bi bıkkınlık gelmiş olabilir. Sen azimli kızsın canımm hedefe ne kalmıs surda
oldukça yogunsun allah yardımcın olsun deryacım
Kız bizimde duygularımız bi dibe bi tavan yaptı heee
vallahi düştü deyince cok üzüldüm şimdi de sevindim eşşeğimi kaybettirip buldıurdun
Allahım hayırlısını nasip etsin
Benimde mutlaka krem kullanmam gerek ben nidea kullanıyorum ama bu sene bende değiştiricem babe bakım en iyi çeşitleri varmı canım tavsiye ettiğin bir ürünü burda sey etsen olurmu
Ufakligim bugun ablasi giderken onun aglamasina bir uyandi sabah 8de az once uyuduuuuu
Oglende 1saat kadar
Bittim resmen
Toprak doktu sandalyeye cikti
Cekmece dagitti
Bi ara cikip gezdireyim dedim hazirlandik bebek arabasi arabada kalmis araba babada
Birde temizlikkkkk camasir yemekkk
Midem agriyo
Dogru duzgun yemekte yemedim bugunn
Vitaminimide unuttum bayilmak uzereyimmmm
2cocuklu herkes bende ayni durumdayim desin ne olur ya ne olurrrrrr
Sizde cok yoruluyormusunuzzz
babe nin ürünlerini biz hastane de kullanıyorduk canım çok iyi her ürünü, leke açıcı serumları da harika. Nemlendirici de benim verdiğim tariften çok memmun kalırsın canım
ya valla benim duyguları düşün birdee dış gebelik olsa hemen belli olur du dimi ya ?
ahhh ahhh mahfoluyorum yetişemiyorum, sonra sürekli kendime dönüyorum, ben yetersizmiyim ? ben kötü bi annemiyim ? kötü bi eşmiyimm ?Ufakligim bugun ablasi giderken onun aglamasina bir uyandi sabah 8de az once uyuduuuuu
Oglende 1saat kadar
Bittim resmen
Toprak doktu sandalyeye cikti
Cekmece dagitti
Bi ara cikip gezdireyim dedim hazirlandik bebek arabasi arabada kalmis araba babada
Birde temizlikkkkk camasir yemekkk
Midem agriyo
Dogru duzgun yemekte yemedim bugunn
Vitaminimide unuttum bayilmak uzereyimmmm
2cocuklu herkes bende ayni durumdayim desin ne olur ya ne olurrrrrr
Sizde cok yoruluyormusunuzzz
doğru söylüyosun canım hayırlısı neyse o olsun.
mutlaka denicem canım
ben nemlendirici kullanmıyorum
yüzüme dove sabun kullanıyorum sonrasında buz kaplarına koydugum gül suyunu yüzümde dolaştırıyorum tabi keşke hergün yapabilsem düzenli.
Ama güneş kremi kullanmam şart beyaz tenli ve çilliyim
ayy seni ve ablanı düşünemiyorum zatenn
Allahım nasip edince oluyor işte gülüm yaa
Vebnim kuzenim hamileydi. Bir kaç doktora gitti aldır sakat cocuk yaşamaz falan dediler.Kuzenim aldırmadı günahına giremem sakatta olsa benimevladım dedi. Doğdugu gün öldü allahım onun için hayırlısını böyle eylemiş ve günahına girmesine iizin vermemiş
Bazen neyin hayır neyin şer oldugunu bilemezsin
doğru söylüyosun canım hayırlısı neyse o olsun.
Dr şimdi demiş ki git yat dinlen 2 gün sonra gel düşecekse düşer zaten o süre zarfında, ama yükselmesi iyiye işaret demiş. Bekliycez artık
Görüntü tatmin etmiyor da kafam dolu çok stres yaptım 4 gündür. Saol cnm
canım benim hakkında ahyırlısı olsun insallah
istiyoruz ama henüz çalışmalara baslamadık kısmet diyelim
kız cumadan ptesi 900 gram cumaya kadar 100 grammı arttırrrrrr
olursun güzelim olursunnnn
canım olur bazı dönemler böyle seyler. Her zmaan aynı mod olmaz. Ama toparla kendini kendin için toparla.
Belki bulundugun kilo bulundugum görünüm seni tatmin ettiğinden ağırdan alıyorda olabilirsin.
yada suan ki yasamış oldugun sorundan kaynaklı bi bıkkınlık gelmiş olabilir. Sen azimli kızsın canımm hedefe ne kalmıs surda
oldukça yogunsun allah yardımcın olsun deryacım
Kız bizimde duygularımız bi dibe bi tavan yaptı heee
vallahi düştü deyince cok üzüldüm şimdi de sevindim eşşeğimi kaybettirip buldıurdun
Allahım hayırlısını nasip etsin
Benimde mutlaka krem kullanmam gerek ben nidea kullanıyorum ama bu sene bende değiştiricem babe bakım en iyi çeşitleri varmı canım tavsiye ettiğin bir ürünü burda sey etsen olurmu
Kizlar eve geldim pazartesi bildirimini yapiyorum
cuma 62.1
Pazartesi 61.8
Cumaya hedef 61.5
Kizlar sali okul gezisi
Carsamba gunubirlik ankara da toplanti
Persembe mezuniyet gecesi
8. Sinif ogretmeni benim ondan hepsi ustumden gececek
Cok giremezsem bu hafta affedin
Sonra iki gunluk m3numle karsinizda olacagim opuldunuz
Ellerine sağlık canım miss gibi olmuşturKollarımı hissetmiyom sanırım dün koltuk minderlerine düğme dikmekle uğraştım bugünde bütün camları sildim birde ferforje demirli hepsi onlarıda sildim evim olunca demir yaptırmam sanırım.
En sevdiğim renkler süper cnmEki Görüntüle 1839903
Nasıl olmuş kızlar
Allah kolaylık versin canım ya.. Zor tabi..
Görümcem geçenlerde diyor sırtında büyük bir şişlik varmış, sinirden olmuş.. ilaçla falan anca geçmiş..
2 çocukla akşama kadar sinir küpü gibi dolanıyor, hepiniz aynı durumdasınız sanırım..
Allah yardımcınız olsun..
ahhh ahhh mahfoluyorum yetişemiyorum, sonra sürekli kendime dönüyorum, ben yetersizmiyim ? ben kötü bi annemiyim ? kötü bi eşmiyimm ?
Ama kendime dönmekle en kötüsünü yaptığımı sonradan farkediyorum çünkü kendime döndükce kendi kendime enerjimi emiyorum. Bizimki ler kimsenin aklına hayaline gelmeyecek şeyler yapıyorlar bazen kızıyorum bağırıyorum bazen oturup onlarla ben de dağıtıyorum bazen depresyona girip ev şlerine küsüyorum ama yapacak başka birşeyim yok. Onları doğurmayı ben tercih ettim kendi egomu tatmin etmek için doğurdum onları, anne olayım seveyim vs. vs. diye. Güçlü olmak ve güçlü durmak zorundayız bunu yaşayan ne ilk biziz ne de son biz olacağız. Bu günler geçecek biliyorum ve aslında düşününce beni ev işlerinden dağınıklıklardan daha zor günler bekliyor onu da biliyorum. Ev den çıkınca bu çocuklar daha kaygılı olduğumuz günler gelecek, bizden ayrı bi hayatı olacak yeri gelecek bizlerin fikirlerini beğenmeyecekler çok daralınca gelecek günleri düşünüp bunlarla avunmaya çalışıyorum ben.
bende çok kötüydüm 2-3 gündür açıldım biraz derken işte bildiğin şeyleri yaşadık. Bazen öyle şeyler geliyor ki başıma acaba az şükredip çokmu şikayet ediyorum diyorum, eşimin yiğeni engelli annesi ayağa kalksada evi dağıtsa diye çok dua etmiş yıllarca, benim annem ilk evlendiğin de evlatlarını kaybetmiş kıyafetlerini süpürgelere giydirmiş evlat diye sarılmış. Elbette yoruluyoruz ama sanki az şükrediyoruz elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz veya en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bak bugün mantıklı konuşabiliyorum yarın tırlatmış halde gelebilirim duygularım bir tavan, bir tabanEn son stresten lavaboda buldum kendimi
Mideme vurdu resmen
Bunlari duyduguma sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorummm
Annelik cok zor
Ama buyuduklerinde seninde dedigin gibi cok daha zor olacak
Ama gercekten arka arkaya cocuk cok yorucuuu
Rabbim saglik versin deyip susuyorum
Isyan etmek asla istemiyorum ama sanirim diyet okul falan epey yoruldum ben
özel sektörde çalışmaya başla dicemde. özel sektörüde nasıl biliyosa öyle yapsın
Kiz ben bunu simdi okudum yaa bende 1.5 2 var yetiyor bayaBusee 2.5 mu alsam yoksa aha simdi verioem siparisi netten ? Bir el at kuzum
Zumrem canim allah yardimciniz olsun cok zor hastaliklarla ugrasmak. Kilolari verirsin canim benim once saglik. Ama simitleri yiyip yiyip kendi sağlığını kaybetme de. Iyi bak kendine sen ihtiyac duydugunda her sey normale dondugunde bia burdayiz bekleriz canim yone zayiflariz beraber.merhaba kızlar uzun süredir giremedim
telefonda anroid değil oradan da bakamıyorum
yaklaşık 1 aydır hastanelerdeydik @Yawrukush canım kayın validenin sonuçları önce iyi çıktı sonra bir daha biyopsi aldılar kötü çıktı, şimdi tedavi süreci başlayacak uzun ve zorlu bir süreç olacak umarım iyi bir şekilde üstesinden geliriz
hastanelerde 2 çocukla perişan olduk
uzun zamandır tartılmamıştım bu sabah tartıldım durum pek iç açıcı değil simitle beslenmekten simit gibi oldıum mezun olduğum kilonun 3 kilo üstündeyim
ama önce sağlık şu hastalık geçsinde kilo nasıl olsa gider diyorum
umarım herkesler iyidir kızlar kendinize iyi bakın
Aferin esim seninle gurur duydum celik iradeAy dişari çiktik gezmek icin
Cocuklari uyutunca
Ben otur mis gibi bir kucuk bardak ayran iç
Millet yiyo iciyo goturuyooooo
Revami bu yaaaa
Zavalli kocamda benimle ayran icti
1bardakta cayyy
Çok uyumlu bir çiftizzzz
Insanlar manyak oldugumuzu düsünmüstür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?