Günaydın kızlar sonunda Nevşehiregeldik ayy:) ama nişanlımı özledim şimdiden çok güzel bir 1 hafta geçirdik inşallah en kısa zamanda buluşcağız tekrardan:)) ayy sizleride çook özledim 1. Olmuşuz tebrik ederim sizleri canlarımmm:))
Su yeşili misafir odası mavili kremli oturma grubufotolarını göndercem inşallah :)
Kuafore geldim telefonu elime aldim oh bebeker parkta babalariyla
Dunku menum
Sabah
2 yumurta kasarli omlet
Cok cok zeytin
3 4 tane yesil biber
Peynir
Aksam
Tavuk
Spor 43 km bisiklet
Su cok ictim 4 ten fazla
Yesilcay ve maydanoz suyu ictim ayrica
Bugun
Sabah
1 haslanmis 1.5 tereyaginda toplam 2.5 yumurta
Yesil cay
Ogle
Sade kahve
Aksam
Balik
Salata
Mercimek Çorbası
Spor henuz yok yapabilirsem yazacagim
Su 2 lt anca olmustur daha icerim bugun cok yogun gecti saliya kadar notlari teslim etmemis gerekiyordu yarin okul gezisi var 8 leri kusadasina goturecegim sinema ve gezmeye. Carsamba sabah 6 30 ucak kalkacak ankaraya topanti varmis burdan 3 30 da gece havasla izmire gitcem donus ucagi 23.30 3 gibi evde olacagim nasil dayanacagim persembe mezuniyet gecesi sabahtan okula gitcem arkadaslar sunumu hazirlicaklar mekan susleme bana kaldi yine ama anaciiiiimmm kizlar toplasip geliverin yanima gari huhuhuuusu hafta bi gecseydi. Diyeti bozmam söz. Ama spor bugun ve yarin yaptim yaptim cumaya kadar yok. Uykusuzluk hasta etmezse cuma devam. Gecmise ucuyorum soz ne yapmisiniz bakim iki gunde
Mervisimm herseylerin cok guzel canim. Gelinligi gorecegiz zaten ustunde sorun degil:) gule gule kullanin guzel cocuklar yetistirin ustunde insallahEki Görüntüle 1839429
Salon takımım:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Oturma oodasının 1 koltugu böyle:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Eki Görüntüle 1839431 Oturma odası tekli kkoltukları
Ay sagol ya ben de düşünürken nefesim daraliyor :)))Okurken yo rul dum... Kolay gelsin cnm
Sen kendin de cicek gibisin zaten esim benimHarika kuzum
Kahvaltidan sonra pazar gittik maaile
Sonra birsury seramik saksi aldim
Bu arada cicek delisi oldugumu biliyormuydunuz
Orkide menekse kaktus mandalina ve bir suru sebzem var
Surekli onlarla ugrasiyorum
Kizim kaktus bahcesi istedi
Simdi gelir gelmez minik uyudugu icin banta ciktim sonra saksilarimin basina
Belki resim atarimmmm
Cicekleri cok seviyorummmm
Deryacim cok sevindim ya super olmus bu yasasiiinnnAblam evlendikten 7 yıl sonra çok uzun süren tedaviler neticesinde Anne olabilmişti. Eşin de de kendisin de de sağlık problemleri vardı aşılama ile oldu bebekleri 4 yaşına geldi.
Bu sabah yüzümüzü güldürdülerr, Allah bir bebek daha nasip etti tamamen sürprizz çok sevindikk çokk.
Kandil günü küçük kuzum dua ediyordu, ''Allahım bana hayırlısından kardeş nasip eylee ben çok güzel abla olurum Allah ım''
Allah kabul etmeyeceği duayı kulunun kalbine ilham etmezmiş, çok sevindim çokk sizlerle de paylaşmak istedim.
Ay escigimle telefonun bile ayniymis:) evet canim ben de atamiyorum zira boyut fazla geliyor kirptiginda bazen kabul ediyor oyle dene bi deYa napiyorsunnn
Buna ağlanirmi
Herseyde vardir bir hayir cok kizarim boyle şeye lutfen ama
Belki daha guzel şeyler çikacak karşina
Bilmiyorumki ondan mi note3 kullaniyorum
Ayni teli kullanan varsa fikir verin kizlar
1 kg dumbell a 500 gramlık miniball yapıştırdım yapamadım geri çıkardım.Kiz ben bunu simdi okudum yaa bende 1.5 2 var yetiyor baya
canım güzel olmuş menün, küçük harflerle yaz canım forumda büyük harf kullanımı yasak yetkililer farkederse uyarı veya ban alabilirsinBUGÜNKÜ MENÜM
sabah uyanınca limonlu ılık su
SABAH KAHVALTISI: 61 DOMATES KİPRİT KUTUSU KADAR PEYNİR BİR YUMURTA SEKERSİZ ÇAY
0940: 1 BARDAK YEŞİL ÇAY
10:30 1 YEŞİL ELMA
ÖĞLEN: 12:00 1 KASE DÜĞÜN ÇORBASI
14:30 1 YEŞİL ELMA
AKŞAM: 17:20 1 KASE MERCİMEK CORBASI
1945: YOĞURT KÜRÜ
HAREKETLER SABAH UYANINCA 25 SGUAT 25 MEKİK 25 SNAV 20 DAKİKA EGZERSİZ HAREKETLERİ İŞYERİNDE KOŞTURMACA AKSAMÜSTÜ BAHÇE İŞLERİ 50 İP 25 SNAV 25 MEKİK YATARKENDE 20 DAKİKA ZUMBA 25 ŞINAV 25 MEKİK 50 İP 15 DAKİKA EGZERSİZ YAPACAM
Sağol ablacımmm inşallah :))Gunaydin canlar, mutlu&enerjik bir hafta dilerim.
Yawrukush pasamizin dogum gunu kutlu olsun canim. Nice yillara saglik ve sihhatle insallah
Mavibocuk hayirli olsun canimin ici. Yuvanda mutlulukla otur insallah
Asyaca kuzulara da esine de gecmis olsun gulum. Allah esirgesin.
abesle_istigal Allah gonlune ferahlik versin gulum.
Hasta olan canlara gecmis olsun, acil sifalar diliyorum
Sağol tatlım Teşekkürler :)
gelinliğin eşyaların cok güzel. güle güle kullan canım
ayyyyy cok duygulandım duayaaaaaa
rabbim bi an önce kucaklarında almayı nasip etsin.
sizede cok gecmiş olsun. rabbim korumuş resmen
hayırdır kuzum
Yawrukush kaptanım ogluna nice musmutlu yaşlar..
@LunaDaisies sıkma canını sonucu bekle bakalım.
ne mezunusun. daha önce iş tecrüben varmı?
bilmiyordum özür kaptanlarmı uyarı veriyorcanım güzel olmuş menün, küçük harflerle yaz canım forumda büyük harf kullanımı yasak yetkililer farkederse uyarı veya ban alabilirsin
Eki Görüntüle 1839903
Nasıl olmuş kızlar
bilmiyordum özür kaptanlarmı uyarı veriyor
site yöneticileri canımbilmiyordum özür kaptanlarmı uyarı veriyor
çıkarıyorlarmı siteden bilmiyordum özür dilerimYok canım, site yöneticileri..
cıkarıyorlarmı siteden özür bilmiyordum kisite yöneticileri canım
yok ya panik yapma uyarırlar dı farkettikleri zaman sorun olmaz sakin ol =)cıkarıyorlarmı siteden özür bilmiyordum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?