Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimde aklıma gelmedi değil aslında istediğim buydu ama onu zayıflayınca yapıcam: D

Selam kızlar dün spordan kaynaklı galiba her yerim ağrıyor eve geldim nasıl yorulduysam hemen uyumuşumm:) polenlerden alerjim başladı heryerim kaşınıyor ve midem bulanıyor inşallah en az hasarla atlatırım:)
güzelmiş gelinliğin canım
Teşekkürler tatlım:)

Ayy inşallah nenammm ) vallaha gelinliği ilk giydim ve foto çekmeyi sonradan akıl ettik bide kayınbabam akıl etti

Günaydin kizlar nasilsiniz?

Kuzum Allah iyi günlerde, agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah ♥
Gelinligin de cok asil duruyor, sende icinde adeta bir prenses olacaksin o mavis gözlerinle herkesi kendine mest edeceksin :)
Amin bitanem Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin :) ayy inşallah bitanemm:))
Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik
Ay kuzum çoküzüldüm geçmiş olsun

son 1-2 saattir iyiyim Sibelim:)
sen nasilsin gulum, ne var ne yok?
Ervam Miran nasil oldu?
Canım mideni boş bırakma mutlaka yanında ağzına atacak birşeyler olsun..
Bu arada Can'ın birşeyler çekmiyor mu kontrolün ne Zaman?

oylede dene canim, yine eksirse mayani degistir:)

Evet canım kıyamıyorum da ne güzel aylardır o mayadan yapıyorum resmen doğal oldu gözümde hiç değişesim yok

Benimde aklıma gelmedi değil aslında istediğim buydu ama onu zayıflayınca yapıcam: D

Doğalmıymış ciddi olamazsın.. Olmamalısın. Ben de boyatmadım saçımı biraz daha kilo vereyim kış başı boyatçam:)

Hoşbuldum yenidenn =)) iyi fikir bencede öyle yapalım başlangıç cuma olsun olur mu =)
tamam canim cuma kilo bildirimiyle baslayalim :)

insallah dedigin gibi en az hasarla atlatirsin Mervem..

Ayy inşallah nenammm ) vallaha gelinliği ilk giydim ve foto çekmeyi sonradan akıl ettik bide kayınbabam akıl etti
kayinbabanin akil etmesi de ayrica hos olmus:)
neyse bu da guzel bir ani oldu iste canim:)

Bende aklıma geldikçe size yazdıkça diyorum arkadaşlarıma iyilikler ihsaneyle Rabbim diyorum :)
Allah razi olsun canim...

Tatlışlar nasılsınız bakalım:)
iyiyiz canim, sen nasilsin?

canim ac kalmiyorum ki hic
sahilde bir seyler atistirmistik sonra bulanti basladi..
bende eve attim kendimi peynir-ekmek, naneli seker yedim onlar cok iyi geliyor.
ac kalmamaya dikkat ediyorum ama ac degilkende oluyor bulantim..
canim hicbir sey cekmiyor guzelim, 10 haziranda gidecegiz doktora kismetse, haftaya cuma:)
suan mide yanmasindan 2. maden suyumu hupletiyorum:)

Bende lcw ve kotondan aldım kotlarımı renk renk hemde ucuz.
Kızlar size birşey soracaktım diyet dışı :) ben evde yoğurt mayalıyorum da mayam çok ekşidi 2. Gün yenmeyecek kadar ekşi oluyor yoğurdum Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Daha az mı maya kullansam acaba?
Mayalayıp üstünü örttükten sonra fazla bekletiyo olabilirsin canım mayada ekşiyse ondanda olur bulabilirsen taze maya al.

Yok canim 75te kalsin
Vazgecmek yok duruma gore 70e 65e bile cekebilirimmmm
Motivasyonum yuksek gidisatim iyi
Bunalmadimda sizlerle
Boyle devam insaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…