- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
sağol kzuum =)degisiklik iyi gelir canim, gule gule uzat:)
Benimde aklıma gelmedi değilAminn canım..
İyi yapmışsın :)
Sen yine iyisinn, ben kötü olduğum zaman hep aklımdan kırmızı ya mavi balyaj yaptırmak geçiyor
Daha yapacak aşamaya gelmedim çok şükür, ama bir gün gelicem kesinn
Benimde aklıma gelmedi değilaslında istediğim buydu ama onu zayıflayınca yapıcam: D
koydum şimdi : ))Resim yok amaa :))
koydum şimdi : ))
Teşekkürler tatlım:)güzelmiş gelinliğin canım
aynen bende çok seviyorumBeyaz tenli olsam kesin böyle birşey yapardım :))
Seviyorum bu kızın saç rengini, doğalmış bi de
Inşallah buse ablacımm ayy heycan yapıyorum eşyalara baktıkça :))Mervisimm herseylerin cok guzel canim. Gelinligi gorecegiz zaten ustunde sorun degil:) gule gule kullanin guzel cocuklar yetistirin ustunde insallah
Inşallah buse ablammm :))Kiiiz foto attin mi daha bitirmedim gecmisi. Cok sevindim canim haftanin iyi gecmesine :) demekki bu mutlulukla baslayan evliligin de cok mutlu gececek oleey
Ayy inşallah nenammmMavibocuk kuzum canım alıntıladm sanıorm untmsm gelınlgn sahane gozukuo ustunde durusunu ınanılmaz merak ettm ve koltukalrn renklerı harıka hele avangarde olan ayrıca bıttım saglıkla huzurla oturun en romantık anlarınz olsn o
Hoşbuldum canımm :) ayy inşallah dinlenmek istiyorum artık :)ay ay ay mavişim hg yorulmmssn ama tatlı yorgunluklar dıyelm 2 ay snra dınlenceksn ınsallah
Amin bitanem Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin :) ayy inşallah bitanemm:))Günaydin kizlar nasilsiniz?
Kuzum Allah iyi günlerde, agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah ♥
Gelinligin de cok asil duruyor, sende icinde adeta bir prenses olacaksin o mavis gözlerinle herkesi kendine mest edeceksin :)
Ay kuzum çoküzüldüm geçmiş olsunAblamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik
Bende aklıma geldikçe size yazdıkça diyorum arkadaşlarıma iyilikler ihsaneyle Rabbim diyorum :)ben her aklima geldiginde hepiniz icin dua ediyorum canim, cok dogru soyluyosun..
Canım mideni boş bırakma mutlaka yanında ağzına atacak birşeyler olsun..son 1-2 saattir iyiyim Sibelim:)
sen nasilsin gulum, ne var ne yok?
Ervam Miran nasil oldu?
oylede dene canim, yine eksirse mayani degistir:)
Benimde aklıma gelmedi değilaslında istediğim buydu ama onu zayıflayınca yapıcam: D
tamam canim cuma kilo bildirimiyle baslayalim :)Hoşbuldum yenidenn =)) iyi fikir bencede öyle yapalım başlangıç cuma olsun olur mu =)
insallah dedigin gibi en az hasarla atlatirsin Mervem..Selam kızlar dün spordan kaynaklı galiba her yerim ağrıyor eve geldim nasıl yorulduysam hemen uyumuşumm:) polenlerden alerjim başladı heryerim kaşınıyor ve midem bulanıyor inşallah en az hasarla atlatırım:)
Teşekkürler tatlım:)
kayinbabanin akil etmesi de ayrica hos olmus:)Ayy inşallah nenammm) vallaha gelinliği ilk giydim ve foto çekmeyi sonradan akıl ettik bide kayınbabam akıl etti
Allah razi olsun canim...Bende aklıma geldikçe size yazdıkça diyorum arkadaşlarıma iyilikler ihsaneyle Rabbim diyorum :)
iyiyiz canim, sen nasilsin?Tatlışlar nasılsınız bakalım:)
canim ac kalmiyorum ki hicCanım mideni boş bırakma mutlaka yanında ağzına atacak birşeyler olsun..
Bu arada Can'ın birşeyler çekmiyor mukontrolün ne Zaman?
Evet canım kıyamıyorum da ne güzel aylardır o mayadan yapıyorum resmen doğal oldu gözümde hiç değişesim yok
Doğalmıymışciddi olamazsın.. Olmamalısın. Ben de boyatmadım saçımı biraz daha kilo vereyim kış başı boyatçam:)
Bende lcw ve kotondan aldım kotlarımı renk renk hemde ucuz.abesle_istigal canım sen alt mı almak ıstıyorsun valla ben hep lcw dan alıorm hem cok ucuz hem gyıorm 1 beden kucuk alıorm ılk zamanlar azck sıkıo gbı sonra ustumde hafıf esnıo zayflaynca tam oluo aman kotu durursada atarm 30 tl bsy
Mayalayıp üstünü örttükten sonra fazla bekletiyo olabilirsin canım mayada ekşiyse ondanda olur bulabilirsen taze maya al.Kızlar size birşey soracaktım diyet dışı :) ben evde yoğurt mayalıyorum da mayam çok ekşidi 2. Gün yenmeyecek kadar ekşi oluyor yoğurdum Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Daha az mı maya kullansam acaba?
Yok canim 75te kalsinolabilir insanlik hali gozunden kacmistir ablam, gecmis olsun, nasil incittin kolunu?
cok sevindim iyi olmana canim..
insallah guzelim:)
canim hedefini 80e cekmek istersen cekelim..
ama 75 iyi diyorsanda olur, sen nasil istersen:)
bol pantalonlarini darlttirsan kuzum eger yeni almak istemiyorsan, ustler zaten sorun olmaz:)
annenede ayrica masallah:)
hadi gozunaydin canim:)
sporlar artmis cok sevindim:)
afiyet olsun seker:)
harikasin ablacim:)
bol ter atmalar..
Allah kolaylik versin canim..
duyduk duymadik demeyinnn :))
okurken yoruldum kolay gelsin guzelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?