Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok saol canım
ay ama sen gibi böyle 1ay kalıcak olsam. ohoooooo 20gün önceden hazırlardım valizi
allahdan 3-5 gün

Çoook sağol canımm :)

Kano ile kürek çok zevklidir kesinnnnn :)
cok zevkli oldu canim birde Akinda yalniz birakmadi beni sagolsun, dusme tehlikesi gecire gecire surduk:)

cok saol canım
ay ama sen gibi böyle 1ay kalıcak olsam. ohoooooo 20gün önceden hazırlardım valizi
allahdan 3-5 gün
ben son gun hazirladim bavulu, alisverisleri de 1 haftada yapip bitirmistim:)
iyi tatiller canim:)

Kızlar size birşey soracaktım diyet dışı :) ben evde yoğurt mayalıyorum da mayam çok ekşidi 2. Gün yenmeyecek kadar ekşi oluyor yoğurdum Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Daha az mı maya kullansam acaba?
canim annenden falan yeni maya alsan, ya da az mayayla bir dene olmazsa.
ne kadar koyuyorsun ki mayayi miktar olarak??

Özgem daa iyisindir inşallah?

Kızlar size birşey soracaktım diyet dışı :) ben evde yoğurt mayalıyorum da mayam çok ekşidi 2. Gün yenmeyecek kadar ekşi oluyor yoğurdum Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Daha az mı maya kullansam acaba?
Canım mayani değiştir bence. Ben de hep evde mayalarim ve 1 lt süte 1 kaşık yoğurt koyarım tam oluyor. Ayrıca çok sıcak mayalarsan da sütü ekşime oluyor .

Kız niye atıyorsun günah bacim :))

Canım mayani değiştir bence. Ben de hep evde mayalarim ve 1 lt süte 1 kaşık yoğurt koyarım tam oluyor. Ayrıca çok sıcak mayalarsan da sütü ekşime oluyor .

Ben de lt başına 1 yk koyuyordum. Arkadaş 1 tatlı kaşığı koy dedi bir de öyle deneyeyim belki işe yarar. Havalar da ısındı.

MERHABA kızlar: )) evime geldim bugün = ) ben şimdi bu hafta cuma tartilirsam kesin fazla çıkarım o yüzden cumadan sonra gelicem takıma bu arada takıma dahil miyim ben : D
canim takima elbette dahilsin hosgeldin:)
ancak yeni uyeler icin uyguladigimiz 2 hafta deneme suresini tekrar uygulayalim, sen sinav icin izne ayrildigindan, net bir sekilde gozlemleyemedik guzelim:)

hoşbuldumm iyiyim canım sen nasılsın ben sınavdan sonra bunalımdan doğal saçlarıma veda ettim yetmedi bide kestim

Çok şükür canımm çook iyiyim

Kadın psikolojisi işte, bunalıma girdiyse mutlaka kuaföre gitmelii
Olan zavallı saçlara olurrr :))

Sen kendin mi kestin, boyadın ??

canim takima elbette dahilsin hosgeldin:)
ancak yeni uyeler icin uyguladigimiz 2 hafta deneme suresini tekrar uygulayalim, sen sinav icin izne ayrildigindan, net bir sekilde gozlemleyemedik guzelim:)
Hoşbuldum yenidenn =)) iyi fikir bencede öyle yapalım başlangıç cuma olsun olur mu =)

Çok şükür canımm çook iyiyim

Kadın psikolojisi işte, bunalıma girdiyse mutlaka kuaföre gitmelii
Olan zavallı saçlara olurrr :))

Sen kendin mi kestin, boyadın ??
ohhrabbim daim eylesinn aynen aynen ilk defa bi delilik yaptım allahtan kötü durmadı : D yok kuaför kesti ama boyayı kuzenime yaptırdım

ohhrabbim daim eylesinn aynen aynen ilk defa bi delilik yaptım allahtan kötü durmadı : D yok kuaför kesti ama boyayı kuzenime yaptırdım

Aminn canım..

İyi yapmışsın :)
Sen yine iyisinn, ben kötü olduğum zaman hep aklımdan kırmızı ya mavi balyaj yaptırmak geçiyor
Daha yapacak aşamaya gelmedim çok şükür, ama bir gün gelicem kesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…