- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
cok saol canımolabilir insanlik hali gozunden kacmistir ablam, gecmis olsun, nasil incittin kolunu?
cok sevindim iyi olmana canim..
insallah guzelim:)
canim hedefini 80e cekmek istersen cekelim..
ama 75 iyi diyorsanda olur, sen nasil istersen:)
bol pantalonlarini darlttirsan kuzum eger yeni almak istemiyorsan, ustler zaten sorun olmaz:)
annenede ayrica masallah:)
hadi gozunaydin canim:)
sporlar artmis cok sevindim:)
afiyet olsun seker:)
harikasin ablacim:)
bol ter atmalar..
Allah kolaylik versin canim..
duyduk duymadik demeyinnn :))
okurken yoruldum kolay gelsin guzelim:)
cok zevkli oldu canim birde Akinda yalniz birakmadi beni sagolsun, dusme tehlikesi gecire gecire surduk:)Çoook sağol canımm :)
Kano ile kürek çok zevklidir kesinnnnn :)
ben son gun hazirladim bavulu, alisverisleri de 1 haftada yapip bitirmistim:)cok saol canım
ay ama sen gibi böyle 1ay kalıcak olsam. ohoooooo 20gün önceden hazırlardım valizi
allahdan 3-5 gün
canim annenden falan yeni maya alsan, ya da az mayayla bir dene olmazsa.Kızlar size birşey soracaktım diyet dışı :) ben evde yoğurt mayalıyorum da mayam çok ekşidi 2. Gün yenmeyecek kadar ekşi oluyor yoğurdum Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Daha az mı maya kullansam acaba?
Özgem daa iyisindir inşallah?Canlarim mide bulantisiyla deniz kenarindan eve geldim..
biraz bir seyler atistirdim, simdi daha iyiyim, tam gecmesede bulantim.
sizlerede bir bakayim dedim, simdilik donuyorum annemlerin yanina, aksama gorusmek uzere:)
buarada bugun kano ile kurek cektim spor olarak ehehehe :)
Canım mayani değiştir bence. Ben de hep evde mayalarim ve 1 lt süte 1 kaşık yoğurt koyarım tam oluyor. Ayrıca çok sıcak mayalarsan da sütü ekşime oluyor .Kızlar size birşey soracaktım diyet dışı :) ben evde yoğurt mayalıyorum da mayam çok ekşidi 2. Gün yenmeyecek kadar ekşi oluyor yoğurdum Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Daha az mı maya kullansam acaba?
Kız niye atıyorsun günah bacim :))@abesle_istigal canım sen alt mı almak ıstıyorsun valla ben hep lcw dan alıorm hem cok ucuz hem gyıorm 1 beden kucuk alıorm ılk zamanlar azck sıkıo gbı sonra ustumde hafıf esnıo zayflaynca tam oluo aman kotu durursada atarm 30 tl bsy
son 1-2 saattir iyiyim Sibelim:)Özgem daa iyisindir inşallah?
cok zevkli oldu canim birde Akinda yalniz birakmadi beni sagolsun, dusme tehlikesi gecire gecire surduk:)
ben son gun hazirladim bavulu, alisverisleri de 1 haftada yapip bitirmistim:)
iyi tatiller canim:)
canim annenden falan yeni maya alsan, ya da az mayayla bir dene olmazsa.
ne kadar koyuyorsun ki mayayi miktar olarak??
Canım mayani değiştir bence. Ben de hep evde mayalarim ve 1 lt süte 1 kaşık yoğurt koyarım tam oluyor. Ayrıca çok sıcak mayalarsan da sütü ekşime oluyor .
oylede dene canim, yine eksirse mayani degistir:)Ben de lt başına 1 yk koyuyordum. Arkadaş 1 tatlı kaşığı koy dedi bir de öyle deneyeyim belki işe yarar. Havalar da ısındı.
MERHABA kızlar: )) evime geldim bugün = ) ben şimdi bu hafta cuma tartilirsam kesin fazla çıkarım o yüzden cumadan sonra gelicem takıma bu arada takıma dahil miyim ben : D
hoşbuldumm iyiyim canım sen nasılsın ben sınavdan sonra bunalımdan doğal saçlarıma veda ettim yetmedi bide kestimMerhaba canım :)
Hoşgeldin..
Nasılsınn ?
canim takima elbette dahilsin hosgeldin:)MERHABA kızlar: )) evime geldim bugün = ) ben şimdi bu hafta cuma tartilirsam kesin fazla çıkarım o yüzden cumadan sonra gelicem takıma bu arada takıma dahil miyim ben : D
degisiklik iyi gelir canim, gule gule uzat:)hoşbuldumm iyiyim canım sen nasılsın ben sınavdan sonra bunalımdan doğal saçlarıma veda ettim yetmedi bide kestim
hoşbuldumm iyiyim canım sen nasılsın ben sınavdan sonra bunalımdan doğal saçlarıma veda ettim yetmedi bide kestim
Hoşbuldum yenidenn =)) iyi fikir bencede öyle yapalım başlangıç cuma olsun olur mu =)canim takima elbette dahilsin hosgeldin:)
ancak yeni uyeler icin uyguladigimiz 2 hafta deneme suresini tekrar uygulayalim, sen sinav icin izne ayrildigindan, net bir sekilde gozlemleyemedik guzelim:)
ohhrabbim daim eylesinnÇok şükür canımm çook iyiyim
Kadın psikolojisi işte, bunalıma girdiyse mutlaka kuaföre gitmelii
Olan zavallı saçlara olurrr :))
Sen kendin mi kestin, boyadın ??
ohhrabbim daim eylesinnaynen aynen ilk defa bi delilik yaptım allahtan kötü durmadı : D yok kuaför kesti ama boyayı kuzenime yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?