Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar size birşey soracaktım diyet dışı :) ben evde yoğurt mayalıyorum da mayam çok ekşidi 2. Gün yenmeyecek kadar ekşi oluyor yoğurdum Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Daha az mı maya kullansam acaba?
yoğurtu sıcak mayalıyorsun serce parmağın ile bakıp ılık ise mayalayacaksın ve fazla durdurmayacaksın mayalandımı hemen biraz soğudumu buzdolabına koyacaksın cnm

Inşallah özgem:) aynen kayınbabam çok düşünceli bi insan çok şükür ya :) bende iyim gülüm uzanıyorm:)

bugünkü menüm sabah uyanınca ılık limonlu su ve sonra 50 şınav 50 mekik 50 sguat 50 ip 06.15 de tavada yarım yumurta yarım dilim ekmek şekersiz çay 09.30 yeşil çay şekersiz 10 da elma 12.00 bir kase çorba 14.20 elma 18.30 elma 19.30 da yoğurt kürü salatalık 3 litre su 10bin adım yürüyüş .akşam egzersiz yapamadım kolumu inciltmişim

Sag ol gulum :)

Tamam somiciim :)

Merhabalar...Cok sukur kazasiz belasiz guzel bir nisan oldu :)
Menu
Kahvalti 2 dilim cavdar ekmek 2 kk peynir
Ogle yarim kase mercimek corbasi kirmizi
Ara 1 catal nisan pastamdan yedim
Aksam yaprak sarmasi 3 adet 1 kase yogurt 1 dilim cavdar ekmek 1 kase mercimek corbasi
Aksam nedense hic doymak bilmedim halada aciimm (( Regl olucam galiba ondan
Su 3 litre
yesil cay 1 fincan
10.000 adim
1000 ziplama
tiffany20
Dahlia_

Selam canım.. Geçmiş olsun..

Hadi gözün aydın :)

Ben daha yeni gelebildim :))

Şükür canım
Her şey süper kuzum

Bugünkü menüm
Sabah
1kk peynir
2 dilim tbe
2 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ceviz
domates salatalık
Ara
süt
Öğlen yiyemedim ama eti form ve ders çalışırken abur cubur yedim tabi birer tane
1 bardak meyve suyu
Akşam
mantarlı sote
ekmek yok
yoğurt
salata
Su 3 litre
100 ip atlama
50 mekik
50 squat
O Ollalla
Dahlia_
2 fincan yeşil çay
adım 10000

Abur cubur haaa
harika canim sinav nasil gecti ??

Cok sukur :)
Sen paylasdinmi menuyu gormedim ben ?
Sag ol canim tesekkur ederim
Daha yeni paylaştım kuzum:) Bu hafta hep geç yazıcam gibi ya
Ben çok stres yapan birisiyimdir.Sınav olduğu zamanlar her gün ağlarım stresten oluyo heralde ya da ben çok takıntılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…