Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha yeni paylaştım kuzum:) Bu hafta hep geç yazıcam gibi ya
Ben çok stres yapan birisiyimdir.Sınav olduğu zamanlar her gün ağlarım stresten oluyo heralde ya da ben çok takıntılıyım
Yapma kuzum uzme kendini hersey olacagina varir :) rahat ol
no stress :)))

Daha yeni paylaştım kuzum:) Bu hafta hep geç yazıcam gibi ya
Ben çok stres yapan birisiyimdir.Sınav olduğu zamanlar her gün ağlarım stresten oluyo heralde ya da ben çok takıntılıyım

Sakin olmaya çalış canım benim..
Menüyü de dert etme ne zaman istersen o zaman yaz :)

Aynen kuzum abur cubur yedim
Eh iyi geçti bakalım hayırlısı.
Senin nasıl geçti bakalım?Anlat
Damat nisan yuzuyunu almayi unutmus herkess aaa ne olacak simdi diye dusunurken ben sinirden guluyordum insan yuzuk almayi unuturmuyaa ??? Sonra hall oldu ama bu nasil unutkanlikdir anlamadim :)
Bide pismis kelle gibi gulup diyorki dedim belki son anda vazz gecersin bosuna masraf olmasin

Hele sukur ozledik yaaa ben ozledim yani sizi bilmem

Hey yarabbim öyle denir mi hiç
Ah ah imkanım olaydı da nişanına geleydim kuzum

Tamam kuzum:) Sınav zamanlarında şunu farkettim. Benim metabolizma sınav zamanlarında çok iyi çalışıyo stresten filan.Sabah kaç kere heyecandan wc ye girdim
Her gun snav yapalim o zaman :) Benimki aksine heyecandan 2 gundur yavasladi heyecana verdim bende herhalde ondan diyorum busabah +100 ciktim bir iki gunede regl olucam kendime bunlarla teselli veriyorum

Her gun snav yapalim o zaman :) Benimki aksine heyecandan 2 gundur yavasladi heyecana verdim bende herhalde ondan diyorum busabah +100 ciktim bir iki gunede regl olucam kendime bunlarla teselli veriyorum
Regl olunca bi de karın şişiyo ama dert etme güzelce vericeksin eminim bundan:)
Heyecandan da olmuş olabilir tatlım:) Ama bende böyle sınav sabahı sınav sancısı oluveriyo

ooo sen bir de kendine unutkan oldum diyorsun enişte yüzüğü unutmuş

ooo sen bir de kendine unutkan oldum diyorsun enişte yüzüğü unutmuş
Cekecegi var elimden :))) Simdilik ucuz kurtuldu
Haaa gercekten iyi bulmusuz birbirimizi :))
Oda yogun bu aralar bu yuzden oldu kendisi oyle diyor bilmem ?
Sen nasilsin ? Konusacaktin bu gun konusa bildinmi?

Regl olunca bi de karın şişiyo ama dert etme güzelce vericeksin eminim bundan:)
Heyecandan da olmuş olabilir tatlım:) Ama bende böyle sınav sabahı sınav sancısı oluveriyo
Yalnizca karnim olsa iyi ssismeyen yerim kalmiyor

Cekecegi var elimden :))) Simdilik ucuz kurtuldu
Haaa gercekten iyi bulmusuz birbirimizi :))
Oda yogun bu aralar bu yuzden oldu kendisi oyle diyor bilmem ?
Sen nasilsin ? Konusacaktin bu gun konusa bildinmi?

Orası belli :)) Yüzük unutmak nasıl birşeydir ya :)) hiç konusu açılmadı mı ki :))

Çoook iyiyim hatta süperimm :)) Konuştukk hem de aylar sonra ilk defa uzun konuştukk :))

Orası belli :)) Yüzük unutmak nasıl birşeydir ya :)) hiç konusu açılmadı mı ki :))

Çoook iyiyim hatta süperimm :)) Konuştukk hem de aylar sonra ilk defa uzun konuştukk :))
Bende bilmiyorum.Acildi neden acilmasin yarin alicam diyordu hep o yarinlar bitdi tukendi nisan gunu geldi catdi nisan gunu alindi yuzuk rezillik ya neyse oldu bitdi Sukuur ki baska problem cikmadi
MasaAllah Allah mutlulugunu daim etsin sevindim adina hep bole mutlu ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…