Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Boş ver ne rezilliği, kalpler bir olduktan sonra ne yüzük ne de başka birşey hiçbirinin önemi yok :)
Allah mutlu etsin gerisi boşş :) Ömür boyu mutlu olun inşaAllah

Çookk teşekkür ederim

Uyuma uyuma boş verr uykuyuu :))
Evet yaa namazada ne kaldiki 3 saat namazdan sonrada uyanmama 2 saat kaalcak ben bu gun hic uyumayayaim zombi gibi dolanayayim sonrada gunun egzersizini yapamayayim karkralicesi gecsin dimi beni? ha bunumu istiyon?Allah konuyu donup dolasdirip gunun egzersizine getirdim helal bana

Burda bir yarisma paylasilmisdi gordunmu ? katilacakmisin? Katila biliyormuyuz kaptan izin alamalimmiyim ?

Gördüm canım..
Katılır mıyım bilmiyorum, belki katılmam lazımm, çok boşladım sporu :/
Yeni heves olur :))
İzin alınacak birşey yok bildiğim kadarıyla, yine sor istersen :)

Ben alıştım artık, namaza az kaldı diye diye gece hiç uyumuyorum neredeyse :)) belki yarım ya da 1 saat bazen :))
Ama sen namazdan sonra da erken kalkacaksın uyu bence :))
KarKralicesi hazırlık yapıyor, toparlanıyor gitmek için.. egzersizle uğraşmaz

Gördüm canım..
Katılır mıyım bilmiyorum, belki katılmam lazımm, çok boşladım sporu :/
Yeni heves olur :))
İzin alınacak birşey yok bildiğim kadarıyla, yine sor istersen :)
evet yaa bende bu gun kaptaan yeni biseyler yapmasini soylicekdim sikildim sporda degisiklik olsun diyecekdim boyle heveslenelim yarisalim kapisalim agiz burun bir birimize dalallim burasi fazla oldu ama

Seni gidi uykucu seni namazini kilip 10 kadar uyuyon dimi

evet yaa bende bu gun kaptaan yeni biseyler yapmasini soylicekdim sikildim sporda degisiklik olsun diyecekdim boyle heveslenelim yarisalim kapisalim agiz burun bir birimize dalallim burasi fazla oldu ama

Sen yine iyisin kilo verebiliyorsun, ben takıldım kaldım, regli bekledim oruç bitince inmişti geçen sefer bu defa da öyle olur dedim ama olmadıı, regl olmadım, ne zaman olurum bilmiyorum, içtiğim su vücudumda kalıyor, sanırım ilk kez böyle birşey yaşadım :)) dün 2 lt su içtim hepsi vücudumda sanki :) sabah bir tartıldım 57 gördüm Maydanoz da işe yaramadı, bugün de içicem bakalım belki bu sefer iyi olur..
Pek spor da yapamadım iyice tembelleştim

Spor yapya zorla kendini spor yapinca galiba zayifliyorsun ben oyle hatirliyorum haftada 200 gramda bi seydir canim

Seni gidi uykucu seni namazini kilip 10 kadar uyuyon dimi

Valla uyuyorum Daha erken kalkmam lazım da işte gece uyumayıp sabah da erken kalkınca tansiyon düşüyor :)

gece uyumuyosun zaten 10 kadar da 6 saat uyumus oluyorsun normal yani

Öyle ama gece uykusunun yerini hiçbirşey vermiyor, uyuyup dinlenmek yerine dayak yemiş gibi kalkıyorum sabah :))

Bir yerde okudum biyer dedigim zaten burdaydi kk da galiba cuma takimlarindan bir kadin 2 ay duraklama yasamis 2 ay hhic kilo verememis ama pesde etmemeis kadinda azme bakya ben 1 hafta + gordum diye az kaldin evi dagitiyordum

canim cok az besleniyorsun az yemek kilo verdirmez aksine kilo aliirsin(vucut bu kiz beslnmiyor diye alarm verirse isin zorlasir) tecrube ile sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…