Merhabalar...Cok sukur kazasiz belasiz guzel bir nisan oldu :)
Menu
Kahvalti 2 dilim cavdar ekmek 2 kk peynir
Ogle yarim kase mercimek corbasi kirmizi
Ara 1 catal nisan pastamdan yedim
Aksam yaprak sarmasi 3 adet 1 kase yogurt 1 dilim cavdar ekmek 1 kase mercimek corbasi
Aksam nedense hic doymak bilmedim halada aciimm (( Regl olucam galiba ondan
Su 3 litre
yesil cay 1 fincan
10.000 adim
1000 ziplama
@tiffany20
Dahlia_
Bir yerde okudum biyer dedigim zaten burdaydi kk da galiba cuma takimlarindan bir kadin 2 ay duraklama yasamis 2 ay hhic kilo verememis ama pesde etmemeis kadinda azme bakya ben 1 hafta + gordum diye az kaldin evi dagitiyordum
evet haklisin gece uyumaya calis sabahda erken kalk arada benim gibi 10 dakika kesdirirsen harika oluyor insan daha dinc olursun gun icerisinde gerci ben oglen kesdirmek icin uzandigimda bir bakiyorumki yatagim dolmus yegenler ususmus basima bizde uyuyoz diyeValla uyuyorumDaha erken kalkmam lazım da işte gece uyumayıp sabah da erken kalkınca tansiyon düşüyor :)
Öyle ama gece uykusunun yerini hiçbirşey vermiyor, uyuyup dinlenmek yerine dayak yemiş gibi kalkıyorum sabah :))
Sag ol canim.Tesekkur ederim.allah tamamina erdirsin :)
Siskinlik his etdiyinde tartilma moralin bozulurAynenn, bu sabah nasıl şok oldum tartılınca anlatamam, dün 55 iken bugün 57
Hele benim sebep de malum, her tarafım top gibiydi ama yine çöktüm resmen sabah :))
Damat nisan yuzuyunu almayi unutmus herkess aaa ne olacak simdi diye dusunurken ben sinirden guluyordum insan yuzuk almayi unuturmuyaa ??? Sonra hall oldu ama bu nasil unutkanlikdir anlamadim :)
Bide pismis kelle gibi gulup diyorki dedim belki son anda vazz gecersin bosuna masraf olmasin
:) damadin cevabi cok hosmus ... ne guzel iste hic yaslanmazsiniz
evet haklisin gece uyumaya calis sabahda erken kalk arada benim gibi 10 dakika kesdirirsen harika oluyor insan daha dinc olursun gun icerisinde gerci ben oglen kesdirmek icin uzandigimda bir bakiyorumki yatagim dolmus yegenler ususmus basima bizde uyuyoz diyekendileri uyumuyor benide uyutmuyorlar
Siskinlik his etdiyinde tartilma moralin bozulur
Bende eskiden cocuk sevmezdim ama abimi cocuklari oldukdan sonra fikrim degismeye basladi simdi cocuk manyagiyim bide bizde cocukdan bol ne var dimi ???Nerdeee oruç tutunca uyuyamıyorum ben, şimdi de Ramazan geliyor 1 ay uykusuz baykuş olucamm
Ne güzel ya, pek çocuklara tahammülüm yok ama böyle şeyler görünce, okuyunca keşke benim de abim ya ablam olsaydı diyorum :)) Onların çocuklarını çok severdim kesin :)
allah tamamina erdirsin :)
Kizimi var?Kac yasinda?Ismi ney?Sen nasılsın canım ? Kızın nasıll ? :)
Bende eskiden cocuk sevmezdim ama abimi cocuklari oldukdan sonra fikrim degismeye basladi simdi cocuk manyagiyim bide bizde cocukdan bol ne var dimi ???nisanda buyukten cok cocukvardi
Kizimi var?Kac yasinda?Ismi ney?
sag ol canim:) Edadan bir haber varmi pek ugramaz oldu biseymi oldu acaba?Ben pek alışacak gibi değilim ama belki severim ben de diye umut ediyorum :))
Allah bağışlasın, hayırlı evlat olsun hepsi inşaAllah
Bir dur nefes al :))
O kadar bilgim yok, kendisine sorsana :))
Merak ettim ben de :)
sag ol canim:) Edadan bir haber varmi pek ugramaz oldu biseymi oldu acaba?
Beyene beyene geliyor simdi okur mesajimi :))Bir dur nefes al :))
O kadar bilgim yok, kendisine sorsana :))
Merak ettim ben de :)
InsaAllahGelicem demişti ama bilmiyorumm ben de.. Bir sorun yoktur inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?