Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

allah tamamina erdirsin :)

Bir yerde okudum biyer dedigim zaten burdaydi kk da galiba cuma takimlarindan bir kadin 2 ay duraklama yasamis 2 ay hhic kilo verememis ama pesde etmemeis kadinda azme bakya ben 1 hafta + gordum diye az kaldin evi dagitiyordum

Aynenn, bu sabah nasıl şok oldum tartılınca anlatamam, dün 55 iken bugün 57
Hele benim sebep de malum, her tarafım top gibiydi ama yine çöktüm resmen sabah :))

evet haklisin gece uyumaya calis sabahda erken kalk arada benim gibi 10 dakika kesdirirsen harika oluyor insan daha dinc olursun gun icerisinde gerci ben oglen kesdirmek icin uzandigimda bir bakiyorumki yatagim dolmus yegenler ususmus basima bizde uyuyoz diye kendileri uyumuyor benide uyutmuyorlar

:) damadin cevabi cok hosmus ... ne guzel iste hic yaslanmazsiniz

Nerdeee oruç tutunca uyuyamıyorum ben, şimdi de Ramazan geliyor 1 ay uykusuz baykuş olucamm
Ne güzel ya, pek çocuklara tahammülüm yok ama böyle şeyler görünce, okuyunca keşke benim de abim ya ablam olsaydı diyorum :)) Onların çocuklarını çok severdim kesin :)

Bende eskiden cocuk sevmezdim ama abimi cocuklari oldukdan sonra fikrim degismeye basladi simdi cocuk manyagiyim bide bizde cocukdan bol ne var dimi ??? nisanda buyukten cok cocukvardi

Bende eskiden cocuk sevmezdim ama abimi cocuklari oldukdan sonra fikrim degismeye basladi simdi cocuk manyagiyim bide bizde cocukdan bol ne var dimi ??? nisanda buyukten cok cocukvardi

Ben pek alışacak gibi değilim ama belki severim ben de diye umut ediyorum :))
Allah bağışlasın, hayırlı evlat olsun hepsi inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…