tşk ablacığımAllah kabul etsin ablam..
Çok güzel olmuş menü de spor da :) MaşaAllah
Allah jabul etsin arkidişler.. nasılsınız?
Tv çok zararlı kabul ediuorum ama bu işler biraz genetik biraz cinsiyetle fark ediyor biraz da sosyal ortama bağlı..
Mesela tüm gün otur çocukla konuş başka biriyle yarım saat muhabbet etmiş kadar etkili olmuyor. Çocukla konuşmak yetine onu konuşulan ortamlarda bulundurmak çok daha etkili..
Bu arada tv konuşmayı öğretmwz diyorlar ama bebim 2 yaşındaki oğlum tvden arapça öğrenmişti bizimle konuşuyprdu tabi biz anlamıyorduk
Evet canım farkındaydım da işte alışkanlık olmuş:)Canim menun guzel ama biz artik es degiliz kapatan degisiklikler yapti gecmise bir goz at istersen :)
Canlarim nasilsiniz?
Ben yorgunluktan bitap dusmus durumdayim.
Tum gun toplasam 1-2 saat ancak oturabilmisimdir..
Gozlerim kapaniyor yorgunluktan.
Annemlerin alisveris, temizlik, yemek vs isleri vardi, Akin bana kaldi:)
Simdi yatiriyorum oglani, sabahtan beri alintilarimi bile yazamadim
Amma dert yandim bende degil mi :))
Insallah gunlenmis alintilarimi yazacagim.
Herkese iyi geceler ve sahurlar :)
Amnin canm allah buyuk dert vermesin . oyle yapayim bakalimMenün çok gzl canım eminim evde de koşturmuşsundur ayrıca leslie yapmışsın çok gzl
Bende iyiyim koşturuyorum cnm bir yandan Hasan ı sallamasan uyutmya çalışmalar baya bir zamanımı alıyor pışş pışşşş diyorum beşiğine bırakıp kendi kendine uyumasını bekliyorumm bşr yandan temizlik iftara eşime ne hazırlasam diye koşturma çamaşır as katla hahahha bu bitmez yaz yaz neyse diyete elimden geldiğince uymaya çalışıyprum yarın sabah
Bu arada bende tülleri kapadım mutfağın falan tek de olsam balkonuma kurulup kahvemi bitki çayımı içerdim sizin yazıları okuyarak içeri çekildim göz hakkıdır kimse görmesin anlamasın diye
Canım çok çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ? Rabbim kolaylık versin
Televizyon az izletiyorsun o nu 1.5 saat değil yarım saate düşür senin oğlan zeki ve hiperaktif göz teması kurmasa bile kapıyor benim abim 3 yaşına kadar sadece baba demiş şimdi susmuyor. Her çocuk bir değil zamanı gelince konuşacak. Abesle iştigalin dediği gibi heceleyerek konuş bol bol. Anlamıyor gibi yap zorla çok faydalı bunlar. Rabbim dermansz dert vermesin amin
valla tv olmasa ben naparim canm ya hele muge anlisiz yapamam benCok tehlikeli zamanlariiii
Benim kucukte oyle
Kuzum sen pepe diyorsun ama cocugun oynadigi odada baska bir kanal.aciksa oda etkilerrrr
Yani sen muge anli izliyorsun o oynuyor ama onda da etkilenir.
Dediklerime dikkat et cok kisa zamanda konusmaya baslar Allahin izniyle
Iyiyim canim sag olIyiyim niyetliyim sen eşim
MasaAllah ne guzel bir menu boyledünkü menüm
Sahurda
1-2 kücük dilim kaşar
1-2 küçük dilim beaz peynir
domates-salatalık-maydonoz
2çatal omlet
azcıcık beyaz ekmek.(çavdar ekmek unuttum almayı.malum antepden gelmiştik. kafa milyondu)
1kupa yeşil çay
1kupa siyah cay (ikiside şekersiz)
2lt su içtim sanırım
İftar
1kase soguk ayran corbası
2kaşık pilav
2kaşık az yağlı tavuklu türlü
2-3kupa siyah cay(şekersiz)
2-3litre su içtim sanırım
dermanım kalmadı spor yapamadım maalesef.
Canim oructan o bu hafta az gidecek kilo ama onumuzdeki haftalar kismetse InsaAllah duzelecek hic merak etme sikma canini :)Nasılsın motive edin kilo vermem durdu canım eşlerim
slm canlar iyi geceler bugünkü menüm
sahurda
1 su bardağı şekersiz çay
1 haslanmış köy yumurtası,
2 küçük domates,
bir biber
1 dilim tam buğdaylı ekmek
1 çay bardağı yeşil çay
1 litre su
iftar menüm :
bir kase tarhana çorbası
6 kaşık kuruasulye kuşbaşılı
bir kase çoban salatası
1 bardak ayran
1 litre su
hareketler:
30 mekik
50 ip atlama
25 şınav
11.352 adım
50 sguat
ve bugünkü verilen eğzersiz 2 tur yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?