Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla bizim müdür beden eğitimi öğretmeni heralde o da izin verirdi :)))
Aynen kesin hoşgörürdü
Kız hakkaten bayram da ailemin yanına gidicem ben. Bir sürü görmediğim insanları gorucem nie silkelenmiyorum hala
Yaniii
Sabah
Çökelek eritmesi
Ceviz kaju
Domates
Salatalık
Zeytin
Aksam
Mercimekli bulgur pilavi 4 kaşık
5 kaşık türlü
1 catal burma kadayıf
Su:2 lt
Spor yok

Gayet güzel

Artı var
Ama o kadar cozutmama rağmen yinede idare eder. Ay ben neden bu kötülüğü yaptım kendime.

Bende de bu sabah öyle böyle değil artı çıktım skandal yani

Gunaydin guzeller, mutlu, enerjik bir gun gecirmeniz dilegiyle..
Bugun yuruyus, leslie benzeri hafif bir egzersiz yapabilirsiniz.
Yarin iftar oncesi tartilacagimiz icin, bugunu hafif spor ya da dinlenmeyle gecirelim canlar
Cuma saat 17 ye kadar bildirim yapabiliyoruz dimi? Ben yarın maydonoz içicem bugün artı çıktım bide cuma öğleye doğru tartılırım bakalım inşallah artı çıkmam

Canım hamza 5 gecedir kendi odasında ve tek uyuyor çok şükür onu başarıcaz gibi
Hasan da artık hiç sallamadan yatağa bırakıyorum emziğini veriyorum uyuyor ilk gece 60 dakka uğraştım şimdi alıştı gibi bakalım böyle gider inşallah

Canım selam, kolay değil tempo yeter zaten açlıktan çok... Allah yardımcın olsun cnm

amin canım cok sağol umarım önümüzdeki hafta alışmış sekilde başlarım haftaya

Kesinlikle Smoothie herkese siddetle tavsiye ediyorum hem cok guzel hem besleyici doyurucu Tadi harika Bence ve Kesinlikle harika sahur yemegi :)

Ayniyim canim pek bi duzelme yok
Yatiyorum firsat buldukca

Siz degilde baskalari olabilir...
Cok inanirim nazara cokta cabuk etkilenirim
Inan yerimden zorla kalkiyorum elim kolum tutmuyooo
Basim resmen catliyor canim ya
Bi spor yapsam.acilicam belki ama gucum yok

Nazar değdi valla bana bence ondan :)
Spor da yapamadım nie yapamadım tembellikten yapamadım. Ayy bugün oruçla ilk günüm hakkaten zor yav

Geçmiş olsun canım ya. Dua oku iyi gelir. Bir de hasta baktın normal olarak yiprandin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…