Canim tam iftardan once tartilcanAc tartildim sabah kalkar kalkmaz ama sahurda yediydim iste ondanmi acaba
Geçti tatlım bir gariptim bugün çok şükür daha iyiyim :) sen nasılsın napiyorsun diyet nasıl gidiyoranladım canımçok geçmiş olsun inşallah ağrın geçer bir an önce
Aynen canım walla oruç tutuyorum sanki :)Menün çok gzl canım eminim evde de koşturmuşsundur ayrıca leslie yapmışsın çok gzl
Bende iyiyim koşturuyorum cnm bir yandan Hasan ı sallamasan uyutmya çalışmalar baya bir zamanımı alıyor pışş pışşşş diyorum beşiğine bırakıp kendi kendine uyumasını bekliyorumm bşr yandan temizlik iftara eşime ne hazırlasam diye koşturma çamaşır as katla hahahha bu bitmez yaz yaz neyse diyete elimden geldiğince uymaya çalışıyprum yarın sabah
Bu arada bende tülleri kapadım mutfağın falan tek de olsam balkonuma kurulup kahvemi bitki çayımı içerdim sizin yazıları okuyarak içeri çekildim göz hakkıdır kimse görmesin anlamasın diye
Canım çok çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ? Rabbim kolaylık versin
Televizyon az izletiyorsun o nu 1.5 saat değil yarım saate düşür senin oğlan zeki ve hiperaktif göz teması kurmasa bile kapıyor benim abim 3 yaşına kadar sadece baba demiş şimdi susmuyor. Her çocuk bir değil zamanı gelince konuşacak. Abesle iştigalin dediği gibi heceleyerek konuş bol bol. Anlamıyor gibi yap zorla çok faydalı bunlar. Rabbim dermansz dert vermesin amin
Teşekkür ederim canim az kaldı abimin düğün 2 ay sonra ve benim 56 olmam lazım:/Canım çok güzel bence sporda süper harikasın canım
İyim canım sen nasılsın akşamları salata yemek tok tutuyor keşfettim resmen tatlı tatlıyı çekiyor,ne kadar çok tatlı yersen canın bir o kadar daha tatlı istiyor , ekmek de öyle, ne kadar yersen o kadar istiyorsunbnnu Asyaca canlarım güzellerim nasılsınız? bende idare ediyorum eşimle dün iftar yaptım ama benim için geç saat oldu bugün hamza ile 7 de normal yiyip eşimle sadece masaya muhabbet için oturmayı planlıyorum en fazla salata yerim ortadan... Sabah tartılcam bi bakim ne haldeyim. Eksi var mı tartıldınız mı?
Pide hariç çok güzel bir menü:)Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 su br süt
Öğlen
Ton balıklı salata + maden suyu
Ara
3 hurma
Akşam
Bir kepçe çorba
Közlenmiş kırmızı biberli yumurta
4 zeytin
Çok az reçel
Pide ( biraz kaçtı sanırım off)
4 litre su
5 bin adım
3 miles with leslie
Günün video egzersi 1 defa
100 ayakta mekik
Asyaca bnnu @Yawrukush
Amin cümlemizinkini :)Evet canım sahur da pek erken olmuyor malesef :) neyse menğletin gayet güzel canjm allah kabul etsin..
Sınavım eh işte canım :) Çalıştım ama bakalım ya pek ümitli değilim:)tiffany20 Canım sınavın nasıl geçti ?
Bu arada dün 100 günün egzersizi yazmıştın, bir karışıklık oldu sanırım :)
Anlamadığım için listeye yazamadım canım..
Bayanlar nerdesiniz yaw :)
Canm inan karnim davul gibi oluo yiyecek yerim yok gozum ye dio midem kusarim vallahi yersen dio :)Canım sahurda bir şeyler yeseydin:) Menü güzel beğendim canım:)
Ayyy herkes bi tuaf xanm alismak zor olucakBen burdayım da kafam bir dünyabirtuhafımmm
Hic sormayin kaptanimablacim zaten 2 hafta liste icin deneme suremiz var bu haftada denemedesin sorun yok yani..
harika :)
evet canim cocuklar iyi olsunda gerisi bos..
sende dinlen her firsatta kuzum..
cok guzel canim, bugun sporda yaparsin belki:)
harika guzelim, Allah kabul etsin.
sinav nasil gecti kuzum?
Arzucum nasil gidiyor ilac tedavisi?
canim orucluyken ac olunca iftarda doyulmayacak gibi geliyor..
ama bak bugun dene corbani ic arkasindan bir tabak yemegini ye rahatlikla doyarsin..
tamam kuzum cok sevindim.
nasil gidiyor cocuklarin uyku egitimi?
Allah kabul etsin canim, adimlarin cok guzel:)
egzersizlerimizde artis var cok sevindim:))
kesin izin verirdi, kendimden biliyorum:)
oyy oyy oyy...
canim tartisma esinle, hele su ramazan ayinda kusmeyin birbirinize hic..
bugun nasilsin guzelim?
cok guzel Gonca ablam, bu hafta guzel bir eksi gelicek senden heralde:)
ablacim smothie'yi sebzelerden yapip icine 1 adet sectigin bir meyveyi koysan cok guzel olur immm enfes:)
hakkaten Deryacim 2 gundur yazacagim sana ne oldu sana kuzum?
Ne guzel kilolar verip bu zamana kadar gelen sen degil misin?
Simdi yedigin o sagliksiz seylerle, tum emeklerini nasil bosa harciyorsun??
spor neden yok guzelim?
kilon ne durumda?
harika , tebrikler:)
Adimlar super, menude canim:)
Hic sormayin kaptanimablacim zaten 2 hafta liste icin deneme suremiz var bu haftada denemedesin sorun yok yani..
harika :)
evet canim cocuklar iyi olsunda gerisi bos..
sende dinlen her firsatta kuzum..
cok guzel canim, bugun sporda yaparsin belki:)
harika guzelim, Allah kabul etsin.
sinav nasil gecti kuzum?
Arzucum nasil gidiyor ilac tedavisi?
canim orucluyken ac olunca iftarda doyulmayacak gibi geliyor..
ama bak bugun dene corbani ic arkasindan bir tabak yemegini ye rahatlikla doyarsin..
tamam kuzum cok sevindim.
nasil gidiyor cocuklarin uyku egitimi?
Allah kabul etsin canim, adimlarin cok guzel:)
egzersizlerimizde artis var cok sevindim:))
kesin izin verirdi, kendimden biliyorum:)
oyy oyy oyy...
canim tartisma esinle, hele su ramazan ayinda kusmeyin birbirinize hic..
bugun nasilsin guzelim?
cok guzel Gonca ablam, bu hafta guzel bir eksi gelicek senden heralde:)
ablacim smothie'yi sebzelerden yapip icine 1 adet sectigin bir meyveyi koysan cok guzel olur immm enfes:)
hakkaten Deryacim 2 gundur yazacagim sana ne oldu sana kuzum?
Ne guzel kilolar verip bu zamana kadar gelen sen degil misin?
Simdi yedigin o sagliksiz seylerle, tum emeklerini nasil bosa harciyorsun??
spor neden yok guzelim?
kilon ne durumda?
harika , tebrikler:)
Adimlar super, menude canim:)
Neden canim bir aciklarmisin ? bileyim yaniBallari hurmalari yemesen daha kolay olur oruç senin icin biliyo musun keske yemesen
Ahh kuzum aynn vallaha yaa çok yorucu oluyor ben busene ilk defa sabah 7.30da kalkarak oruç tutuyorum aşırı zor geliyor öğrenci iken yata yata tutardık:)Kızlar Günaydınn
Ramazana halen alışamadım akşam çok fena ağırlık çöküyor bir uyku bastırıyor.
İnsallah ilk haftayı atlattıktan sonra iyi olacak.
Malum işten sonra eve git yemek hazırla bir kaç saat uyu sahur hazırla tekrar uyu erken kalk işe gel yorucu oluyor. Allahım açlığın sabrını veriyor hiç zorlu çekmiyorum şükür ama tempoya alışamadım
Menümü paylaşayım kızlar
Sahur
Yarım salatalık az peynir +süt
Su : 1 lt
İftar : Mercimek çorbası+4-5 kaşık mantı+yarım dilim tbe
3 kaşık irmik helvası
Spor : 4 km yürüyüş
Canım kıyafetsiz tartılıyorsun demi ona dikkat et sıkıntıya düşme 2 ileri 1 geri olur yeterki pes etmesenYa ben anlamiyorum kendimi dünden önce 1.5 kilo az gösterdim dün yine dikkat ettim 1 kilo fazla cikti .. cok sinir oldumm yaaaa(( niye böle oluyorkiii yaaaa..
Ayyy herkes bi tuaf xanm alismak zor olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?