Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım canımçok geçmiş olsun inşallah ağrın geçer bir an önce
Geçti tatlım bir gariptim bugün çok şükür daha iyiyim :) sen nasılsın napiyorsun diyet nasıl gidiyor

Aynen canım walla oruç tutuyorum sanki :)
Allah yardımcın olsun walla koşturmaca hiç bitmiyor

Canım çok güzel bence sporda süper harikasın canım
Teşekkür ederim canim az kaldı abimin düğün 2 ay sonra ve benim 56 olmam lazım:/

İyim canım sen nasılsın akşamları salata yemek tok tutuyor keşfettim resmen tatlı tatlıyı çekiyor,ne kadar çok tatlı yersen canın bir o kadar daha tatlı istiyor , ekmek de öyle, ne kadar yersen o kadar istiyorsun
Pide hariç çok güzel bir menü:)

Yoğun bir günün ardından oturdum çay içiyorum nihayet.
Menümü yazayım
Sahur 2 haşlanmış yumurta peynir 2 etsiz çiğköfte 1 bardak kahveli süt maden suyu

Iftar 1 kepçe çorba kabak biber kavurması yoğurt 2 dilim karpuz

Sade kahve iftarda dahil 3 hurma yedim

3 ceviz

Su içiyorum 2 lt olur
Spor 7500 adım 100 jj

tiffany20 Canım sınavın nasıl geçti ?
Bu arada dün 100 günün egzersizi yazmıştın, bir karışıklık oldu sanırım :)
Anlamadığım için listeye yazamadım canım..
Sınavım eh işte canım :) Çalıştım ama bakalım ya pek ümitli değilim:)
Galiba yanlış yazdım kuzum ya:) Bu aralar kafa kalmadı bende
Tamam canım sorun değil ben yanlış yazmışım.

Hic sormayin kaptanim Normalde tedavi surecinde kriz gecirmem ama bu gun ust uste 2 defa kriz gecirdim hatta ortada hicbirsey yokken yani sinirlenmemi gerektirecek birsey olmadi durduk yere kriz gecirdim . Bu gun doktora gitdim tedavimde bir az degisiklik yapti . ustune basa basa sporu birakma deddi kac defa sayamadim :)
Neyse kaptanim ben izne ayrildimmi ? Yarin psikologa gitcem ordanda gunlerdir gidemedigim Anneanneme gidecem . Fakat telim ve bilgisayarimi evde birakicam . Biraz herseyden uzaklasmak istiyorum . Eger sizin icin bir sakincasi yoksa 1-2 hafta buraya gelmesem olurmu ? soz yine yediklerime ve sporuma ozen gostericem. Cevabini bekilicem canim

Hic sormayin kaptanim Normalde tedavi surecinde kriz gecirmem ama bu gun ust uste 2 defa kriz gecirdim hatta ortada hicbirsey yokken yani sinirlenmemi gerektirecek birsey olmadi durduk yere kriz gecirdim . Bu gun doktora gitdim tedavimde bir az degisiklik yapti . ustune basa basa sporu birakma deddi kac defa sayamadim :)
Neyse kaptanim ben izne ayrildimmi ? Yarin psikologa gitcem ordanda gunlerdir gidemedigim Anneanneme gidecem . Fakat telim ve bilgisayarimi evde birakicam . Biraz herseyden uzaklasmak istiyorum . Eger sizin icin bir sakincasi yoksa 1-2 hafta buraya gelmesem olurmu ? soz yine yediklerime ve sporuma ozen gostericem. Cevabini bekilicem canim

Ahh kuzum aynn vallaha yaa çok yorucu oluyor ben busene ilk defa sabah 7.30da kalkarak oruç tutuyorum aşırı zor geliyor öğrenci iken yata yata tutardık:)

Ya ben anlamiyorum kendimi dünden önce 1.5 kilo az gösterdim dün yine dikkat ettim 1 kilo fazla cikti .. cok sinir oldumm yaaaa(( niye böle oluyorkiii yaaaa..
Canım kıyafetsiz tartılıyorsun demi ona dikkat et sıkıntıya düşme 2 ileri 1 geri olur yeterki pes etmesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…