Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menumu yazmaya tembellik ediyomyaa
sahur - uyuya kalmisim bisey yiyemedim
İftar - 1kase corba 1tabak sebze yemegi 1kase cacik
3 litre su
1 bardak yesil cay
1 fincan garip bir cay :)) doktr verdi aksam icersin dedi
1 bardak tuzsuz naneli ayran
10.000 adim
Dahlia_
F Fyfyfy
haeshin

Herkese iyi geceler
Benim oğlan yeni uyudu. Ancak vakit buldum. Akşam iftar sofrası cam kırıkları ile doldu. Benim küçük yaramaz bardağı tepsiye vurdu. Bardak kırıldı bütün camlar yemeklere dağıldı. Allahtan kendine bir şey olmadı. Eşim aç kaldı. Ben o kadar emek verdim Boşa gitti. Benim sinirler gerildi tabi . Ortuyu çöpe attım . Uğrasacak sabrim kalmadı.

Yoruldum yoruldum yoruldum ....
ben yatıyorum artık malum gece mesaim başlıyor. Kaç kere kalkarsak artık.

Geçmiş olsun ablacım, çok şükür kendine birşey olmamaış..
Allah sabır versin, kolaylık versin..

T tabitabi canım Allah yardımcın olsun çocuklar çok zor yaa anlamıyorlarda yapma durdan da
O Ollalla canım geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce kurtulursun bu sıkıntından
edsofi kk'nın gülü seni buralarda görmek çok hoş
LunaDaisies canım eşinle düzelt aranı düzeltirsin inşallah en kısa zamanda inşallah :)
Yawrukush tatlışmm nasılsın
BiricikS zey zey mrym77 canlar 1. Olacağız son gaz devam değil mi
E-brulim @Saadetim33 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Dahlia_ fadimem kuzumm nasılsın:)
haeshin ablacım nasıl gidiyor koşuşturman kızlar nasıl
tiffany20 canım inşallah sınavlarının sonuçları umduğundan iyi gelir:)
Ayy unuttuklarım olabilir kusura bakmayın kızlar yarı uykucu anca aklıma gelenleri yazdım :) herkesi çook öptüm hayırlı geceler :)

Canım bu smoothie dediğin şey doyuruyor mu ki seni baya sağlıklı birşeye benziyor gerçide bi bilgim yokta onun için soruyorum nasıl birşey bi ara yaptıgında foto atabilirmisin :)

İyiyim canımm, yuvarlana yuvarlana yaşıyoruz
Sen nasılsın canım ? Biraz toparlandın mı ?

Canım bu smoothie dediğin şey doyuruyor mu ki seni baya sağlıklı birşeye benziyor gerçide bi bilgim yokta onun için soruyorum nasıl birşey bi ara yaptıgında foto atabilirmisin :)
Unutmusum 1 cay käsigi cia tohumuda var , goruntu yaniltmasin Tadi cok guzel ve doyurucu , denemedim Ama daha besleyici olmasi icin 1 kasikta yulaf kepegi koyan varmis .

. . . PERŞEMBE GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .

Canlar yarınki egzersiz videomuz...
Bir ihtimal yarın akşam iftardan önce tartılacağız o yüzden egzersizleri tartıldıktan sonra yapmamız daha uygun olur..
Kaptan gelince daha detaylı öğreniriz...

Kolay gelsin, bol ter atmalar :)

1.5 yıllık canım

Gezmek istiyor işte ufaklık :)
Terlememem lazim canm cok sicak burasi susuyorum sonra fenalasiyorm
Saol bitanem sizlerle olmaktan mutluyum ondan geliyorum :)

İyi geceler kızlar fazla gelemedim bugün çok yoğunduk hastane zaten malum yakında denetleme varmış galiba servisi toparlamaya çalışıyoruz eve geldim yarın kızımın gösterisi var pembe far allık alcakmışız çarşıya çıktık geldik yemek hazırladık yemek kahve çay kızımın saçına bigudi sardık çok heyecanlı dans etcekler anca sahur yapıyorum şimdi yatarsam kalkamıycam çünkü.

Terlememem lazim canm cok sicak burasi susuyorum sonra fenalasiyorm

Saol bitanem sizlerle olmaktan mutluyum ondan geliyorum :)

Senin sorunun başka ama terlemem lazımm ne demek çok iyi biliyorum :))
Yürüyüşü bile zor yapıyorum, bu sıcakta bir de egzersiz yapmak istiyorum

İyi geceler ablacım :) Kolay gelsin.. Afiyet olsun :)
Güzel geçer inşaAllah gösteri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…