İyim canm sukurler olsun orucumda cok guzel gidiyor hic acikmiyorum terlememeye calisiyorum ama oglanin ewde baya cani skldi artikBen niye tuhafım bir onu anlasammm :))
Sen nasılsın canım ?
Hee anladım canım:)Canm inan karnim davul gibi oluo yiyecek yerim yok gozum ye dio midem kusarim vallahi yersen dio :)
Herkese iyi geceler
Benim oğlan yeni uyudu. Ancak vakit buldum. Akşam iftar sofrası cam kırıkları ile doldu. Benim küçük yaramaz bardağı tepsiye vurdu. Bardak kırıldı bütün camlar yemeklere dağıldı. Allahtan kendine bir şey olmadı. Eşim aç kaldı. Ben o kadar emek verdim Boşa gitti. Benim sinirler gerildi tabi . Ortuyu çöpe attım . Uğrasacak sabrim kalmadı.
Yoruldum yoruldum yoruldum ....
ben yatıyorum artık malum gece mesaim başlıyor. Kaç kere kalkarsak artık.
İyim canm sukurler olsun orucumda cok guzel gidiyor hic acikmiyorum terlememeye calisiyorum ama oglanin ewde baya cani skldi artik
Canım bu smoothie dediğin şey doyuruyor mu ki seni baya sağlıklı birşeye benziyor gerçide bi bilgim yokta onun için soruyorum nasıl birşey bi ara yaptıgında foto atabilirmisin :)
T tabitabi canım Allah yardımcın olsun çocuklar çok zor yaa anlamıyorlarda yapma durdan da
O Ollalla canım geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce kurtulursun bu sıkıntından
edsofi kk'nın gülü seni buralarda görmek çok hoş
LunaDaisies canım eşinle düzelt aranı düzeltirsin inşallah en kısa zamanda inşallah :)
Yawrukush tatlışmm nasılsın
BiricikS zey zey mrym77 canlar 1. Olacağız son gaz devam değil mi
E-brulim @Saadetim33 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Dahlia_ fadimem kuzumm nasılsın:)
haeshin ablacım nasıl gidiyor koşuşturman kızlar nasıl
tiffany20 canım inşallah sınavlarının sonuçları umduğundan iyi gelir:)
Ayy unuttuklarım olabilir kusura bakmayın kızlar yarı uykucu anca aklıma gelenleri yazdım :) herkesi çook öptüm hayırlı geceler :)
Unutmusum 1 cay käsigi cia tohumuda var , goruntu yaniltmasin Tadi cok guzel ve doyurucu , denemedim Ama daha besleyici olmasi icin 1 kasikta yulaf kepegi koyan varmis .Canım bu smoothie dediğin şey doyuruyor mu ki seni baya sağlıklı birşeye benziyor gerçide bi bilgim yokta onun için soruyorum nasıl birşey bi ara yaptıgında foto atabilirmisin :)
1.5 yıllık canım
Terlememem lazim canm cok sicak burasi susuyorum sonra fenalasiyormGezmek istiyor işte ufaklık :)
Saol bitanem sizlerle olmaktan mutluyum ondan geliyorum :)T tabitabi canım Allah yardımcın olsun çocuklar çok zor yaa anlamıyorlarda yapma durdan da
O Ollalla canım geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce kurtulursun bu sıkıntından
edsofi kk'nın gülü seni buralarda görmek çok hoş
LunaDaisies canım eşinle düzelt aranı düzeltirsin inşallah en kısa zamanda inşallah :)
Yawrukush tatlışmm nasılsın
BiricikS zey zey mrym77 canlar 1. Olacağız son gaz devam değil mi
E-brulim @Saadetim33 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Dahlia_ fadimem kuzumm nasılsın:)
haeshin ablacım nasıl gidiyor koşuşturman kızlar nasıl
tiffany20 canım inşallah sınavlarının sonuçları umduğundan iyi gelir:)
Ayy unuttuklarım olabilir kusura bakmayın kızlar yarı uykucu anca aklıma gelenleri yazdım :) herkesi çook öptüm hayırlı geceler :)
Terlememem lazim canm cok sicak burasi susuyorum sonra fenalasiyorm
Saol bitanem sizlerle olmaktan mutluyum ondan geliyorum :)
İyi geceler kızlar fazla gelemedim bugün çok yoğunduk hastane zaten malum yakında denetleme varmış galiba servisi toparlamaya çalışıyoruz eve geldim yarın kızımın gösterisi var pembe far allık alcakmışız çarşıya çıktık geldik yemek hazırladık yemek kahve çay kızımın saçına bigudi sardık çok heyecanlı dans etcekler anca sahur yapıyorum şimdi yatarsam kalkamıycam çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?