Çok sevindim senin adına bakıcı bulmana kuzum iyi olmuş erkenden bulman. Kitle konusunda ihmal etmemekle iyi etmişsin geçmiş olsun yinede ara sıra kontrol etmeye devam et canım.Kızlar selam nasılsınız ? Bende devamlı bir koşturmaca halindeyim. Bebeğime ve oğluma bakıcı ayarladım bu hafta çok şükür. Çok tatlı bir bayan bir tanıdık vasıtasıyla. Çok içim ısındı. Kasımda işe dönücem ama ekim başı itibariyle başlayacak çalışmaya. Dün oğlumun karnesini gittik almaya eşim ben bebeğim bakıcımızda geldi. Oğluma karne hediyeleri almış tabi benim oğlum hemen sevdieve geldik oğlumla oturdu uzun süre oyunlar oynadı. Şimdilik nazar değmesin diyorum...
Sol koltuk altımda bir kitle elime geliyordu geçenlerde fark ettim bir iki gün bekledim geçmeyince bugün doğru hastaneye gittik eşimin zoruyla. Çok iyi bir profesör var meme kanseri konusunda da uzman. Sonuç harika sadece onlarca damarımdan biri sanırım doğumdaki takılan serumdan kaynaklı pıhtılaşmış sertleşmiş falan filan.. Çok emin bir şekilde bizi eve gönderdi. Tek tuhaf olan adam gözlüklerini takmış memeni inceliyo mıncıklıyo bastırıyo oy oyyy. Bu alanlarda kendini çok geliştirmiş bayan genel cerrahların herbölgede olmasını diliyorum.mutlaka vardır ama tek tük yerdedirler.
Gittik mağazaya bebeğimin yazlık kıyafet alışverişini tamamladık. Kısa kollular zıbınlar şortlar tam 4 aylık artık. Eve geldim yıkadım uyuttum ve bende yattım yorgunluktan hemen uyumuşum
Akşam eşim arkadaşına iftara gidecek ille gel diyor eşler gidecekmiş ama ben gitmicem bebeğim durmuyo devamlı emziriyorum milletin yatakodasına git emzir zor yani çekiniyorum bişey kaybolacak Allahhh korusun... En iyisi büyük oğlumu al git rahat rahat bende evde Hasan ile takılırım dedim.
Ayyyy başınızı ağrıttıö benimde çenem düştü hakkınızı helal edin. Öpüyorum sizi
Okudum canim okumazmiyiz...Kızlar yavrum için ayatel kursi okurmusunuz 1 tane lütfen
Menümü yazmak istemiyom çok utanıyom ben direk cezaları alayım, yüzüme tükürün ayıplayın beni. Azcık fazla kilo verdim şımardım hemen.
gnydı dün giremedim çok üzgünüm moralim bozuk oğlumu babasına teslim ettim 3 ay yok beni madur görünn canlarım
Aynen yaaaMenümü yazmak istemiyom çok utanıyom ben direk cezaları alayım, yüzüme tükürün ayıplayın beni. Azcık fazla kilo verdim şımardım hemen.
Sabah
2ceviz
Ogle
Yarim tost
1bardak ayran
2isirik kurabiye
Aksam
Et tava
Bi parca lavas
Su 1lt anca
Ders calistik hep oruclu arkadaslar vardi su icmek istemedim...
Spor yok
Son 2 sinav
Opuyorum hepinizi minnoslarrrr
Dua edin yarin icin
Saol cnm aynen anlaşmak bakıcıyla süper olduÇok sevindim senin adına bakıcı bulmana kuzum iyi olmuş erkenden bulman. Kitle konusunda ihmal etmemekle iyi etmişsin geçmiş olsun yinede ara sıra kontrol etmeye devam et canım.
@Saadetim33 Canım okudum dua da ettim allahım kabul etsin inşallah.. iyi haverlerini bekliyoruz.
Allah kavuştursun canım. İçini ferah tut..
Aynen yaaa
Allah zihin açıklığı versin canım. Dğnkü sınav naıçsıl geçti?
cok yoruldun evet canim ,guzel bir dinlenmeyi hakettin.Allah razi olsun canim
Dunkude bugunku 3de iyidi biri aciklaninca belli olcak yani 4u bitti
Yarinkilere bakiyorum
2de yarin var
Allahin izniyle bitiyorrrrrr
Cok yoruldummmm gercektennnnn
canim sporlar cok guzel..~Bugünkü menüm ~
Sahur
2 yk kadar menemen
1 dilim yumurtalı ekmek(tbe)
1 kk kadar peynir
Kahvaltı
2 kk kadar peynir
1 avuç kuruyemiş
1 su bardağı ayran
Ara
Sade Türk kahvesi
2 tane hurma
Öğle yemeği yok
Ara
Kayısılı smootie
Ara
Şekersiz ice coffee
Akşam
1 kase yoğurt
İçine 1 salatalık
3 litre su
Bfite sporuma gittim, magicball egzersizleri yapıldı.
50 squat
11077 adım
Bugün baya düzensiz oldu
Herkese hayırlı geceler
ablacim neden 3 ay kalacak oglunuz, daha erken gelemez mi?gnydı dün giremedim çok üzgünüm moralim bozuk oğlumu babasına teslim ettim 3 ay yok beni madur görünn canlarım
canim okudum, insallah guzel haberlerinizi duymak icin can atiyoruz tum takimca..Kızlar yavrum için ayatel kursi okurmusunuz 1 tane lütfen
tebrikler kizlar:). . . CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
F Fyfyfy - Jillian 30 day shred / 6.787 adım / 100 İA / 100 jj / 100 mekik / günün egzersizi
@bnnu - 6.097 adım
Mavibocuk - 4.000 adım
hilositko - 4.241 adım
Harpy - Jillian 30 day shred
tiffany20 - 3.500 adım / 200 İA / 100 jj / 20 squat
@kitabi - 40 dk. yürüyüş
canim cocuklar icin yardimciniz sizi cok ferahlatacak, insallah kolayca alisirlar birbirlerine:)Kızlar selam nasılsınız ? Bende devamlı bir koşturmaca halindeyim. Bebeğime ve oğluma bakıcı ayarladım bu hafta çok şükür. Çok tatlı bir bayan bir tanıdık vasıtasıyla. Çok içim ısındı. Kasımda işe dönücem ama ekim başı itibariyle başlayacak çalışmaya. Dün oğlumun karnesini gittik almaya eşim ben bebeğim bakıcımızda geldi. Oğluma karne hediyeleri almış tabi benim oğlum hemen sevdieve geldik oğlumla oturdu uzun süre oyunlar oynadı. Şimdilik nazar değmesin diyorum...
Sol koltuk altımda bir kitle elime geliyordu geçenlerde fark ettim bir iki gün bekledim geçmeyince bugün doğru hastaneye gittik eşimin zoruyla. Çok iyi bir profesör var meme kanseri konusunda da uzman. Sonuç harika sadece onlarca damarımdan biri sanırım doğumdaki takılan serumdan kaynaklı pıhtılaşmış sertleşmiş falan filan.. Çok emin bir şekilde bizi eve gönderdi. Tek tuhaf olan adam gözlüklerini takmış memeni inceliyo mıncıklıyo bastırıyo oy oyyy. Bu alanlarda kendini çok geliştirmiş bayan genel cerrahların herbölgede olmasını diliyorum.mutlaka vardır ama tek tük yerdedirler.
Gittik mağazaya bebeğimin yazlık kıyafet alışverişini tamamladık. Kısa kollular zıbınlar şortlar tam 4 aylık artık. Eve geldim yıkadım uyuttum ve bende yattım yorgunluktan hemen uyumuşum
Akşam eşim arkadaşına iftara gidecek ille gel diyor eşler gidecekmiş ama ben gitmicem bebeğim durmuyo devamlı emziriyorum milletin yatakodasına git emzir zor yani çekiniyorum bişey kaybolacak Allahhh korusun... En iyisi büyük oğlumu al git rahat rahat bende evde Hasan ile takılırım dedim.
Ayyyy başınızı ağrıttıö benimde çenem düştü hakkınızı helal edin. Öpüyorum sizi
ablam sen yazda menuyu ona gore ceza gelsin :)Menümü yazmak istemiyom çok utanıyom ben direk cezaları alayım, yüzüme tükürün ayıplayın beni. Azcık fazla kilo verdim şımardım hemen.
Bugün nöbetten çıktım pek uyumadım oyüzden Can'ım bişey istemedi yorgunluktan . Bende yemek yemediğimi sonradan farkettimcanim sporlar cok guzel..
ama menude yemek yok, ogunler ara ogun gibi olmus:)
yarina duzeltirsin, iyi geceler Hilalcim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?