Sen muhtemelen saçta yapılan bükmeden istiyon ama bu fırında afyonun meşhur bükmesi. Saçta yapılanı çok severim ben otlu falan yada domates peynirli mmmhhh mis ama yedim bitti dünde kaldı artık yok.Bukmeye bayilirim gonca odulun olsun bi daha olmaz nasil olsa. Ay bukme dedin beni bitirdin. Bukme mihii bukme yemisler... bukme buk meeee
Ben şöyle yapıyorum:havuz 25 metre yarıya kadar gidiyorum az dinlenip kalan yarısı az dinlenip geri yarıya ve sonraki yarı. Ama yüzme her türlü işe yarıyor ben 2 sene önce öğrendim ve korktuğum için uzun sürdü 6 ayda tahtayı bırakmam 4 ayımı aldı yinede sıkılaşmıştımMerhaba kizlar dunku menumu verecegim sonra sorularim var. Bi de gecmisi okudum ama alintilayamadim bi yandan cocuklari kesiyorum denizdeler bi yandan yaziyorum.
Dun sabah
2 yumurta sucuklu
Bol cokelek
2 yesil biber
Domates
Bol zeytin ve zeytinyagi
2 3 cay kasigi tereyagi
5 6 kayisi
Süt
Arada
1 erik
Aksam
Izgara da kofte 6 tane
Izgara tavuk
Koz patlican biber salatasi
Cacik
1 kasik bulgur pilavi
2 3 catal taze fasulye
Bi kova sade kahve
Spor yok
Su 3 lt gecti
Sorum yuzmeyi spor niyetine yapanlaragogo2405 mesela sana nasil yuzuyosunuz. Hic ara veriyo musunuz. Simdi yazliktayim ne sekilde ve surede yuzersem spor niyetine sayabilirim. Mesela biraz once 30 dk kadar yuzdum 30 kulac atip dinlendim 30 kulac atip dinlendim arada kurbagalama yuzdum. Yawrukush um ne onerirsin nasil yuzsem yarar bana.
Sagol goncam. Benim de yarar isime o zaman boyle yuzme. Benim bahsettigim bukme hashasla acilan hamurla kibar kibar bukulup icine yesil mercimek konulan bol yagla firinda pisirilen afyon bukmesi. Ben ona ölürüm bu ne kotu bi aliskanlik ah alkolizmden beterSen muhtemelen saçta yapılan bükmeden istiyon ama bu fırında afyonun meşhur bükmesi. Saçta yapılanı çok severim ben otlu falan yada domates peynirli mmmhhh mis ama yedim bitti dünde kaldı artık yok.
Ben şöyle yapıyorum:havuz 25 metre yarıya kadar gidiyorum az dinlenip kalan yarısı az dinlenip geri yarıya ve sonraki yarı. Ama yüzme her türlü işe yarıyor ben 2 sene önce öğrendim ve korktuğum için uzun sürdü 6 ayda tahtayı bırakmam 4 ayımı aldı yinede sıkılaşmıştım
Sen muhtemelen saçta yapılan bükmeden istiyon ama bu fırında afyonun meşhur bükmesi. Saçta yapılanı çok severim ben otlu falan yada domates peynirli mmmhhh mis ama yedim bitti dünde kaldı artık yok.
Ben şöyle yapıyorum:havuz 25 metre yarıya kadar gidiyorum az dinlenip kalan yarısı az dinlenip geri yarıya ve sonraki yarı. Ama yüzme her türlü işe yarıyor ben 2 sene önce öğrendim ve korktuğum için uzun sürdü 6 ayda tahtayı bırakmam 4 ayımı aldı yinede sıkılaşmıştım
Ver adresi göndereyim özge beni takımdan atsın diğer üyeleri yoldan çıkardım diyeSagol goncam. Benim de yarar isime o zaman boyle yuzme. Benim bahsettigim bukme hashasla acilan hamurla kibar kibar bukulup icine yesil mercimek konulan bol yagla firinda pisirilen afyon bukmesi. Ben ona ölürüm bu ne kotu bi aliskanlik ah alkolizmden beter
1 saati bulmuyor canım 30 dk 45 dk arasıAma sonucta 1 saat araliksiz yuzuyorsun de mi? O benim zor olur iste cocuklarla
İyi yapmışsın canım kafan dağılırslm canlar bugün kendimi spora verdim cünkü kafamdaki düşünceler gitmiyor ozaman
Biliyo musun bu sene ne bukmeler cevirdim geri can dayanmaz. Sen gonderirsin de ben yemem ki aaah. Yiyemem. Spor yuzmeyle sinirli kaldi cocuklar uyudu baslarindayim. Leslie mi yapsam acabaVer adresi göndereyim özge beni takımdan atsın diğer üyeleri yoldan çıkardım diye
1 saati bulmuyor canım 30 dk 45 dk arası
İyi yapmışsın canım kafan dağılır
Spora ver hem sagligin icin hem guzelligij icin hem mutluluk icin vur endorfinin dibine dibineslm canlar bugün kendimi spora verdim cünkü kafamdaki düşünceler gitmiyor ozaman
Hasta hasta bununla ugrasmissin kizdim sana gulum!!!
Fatimem bugun bana devret bir tanem rahatsizligin devam ederse, bak haber bekliyorum canimin ici:)
Benim kadar yememişsin canım hemde oruçlusun metabolizma şaşırmış oldu neyse. Geçmiş olsun migren kötü oluyo annemden hatırlıyorum.
Başarılar canım bütün sınavlarında.
Günaydınlar
Bazen geri çeviremiyom yaa ben hamurişi ne olsa seviyorum yinede çoğu zaman geri çevirdim tabi ki kolaymı fit olmak.Biliyo musun bu sene ne bukmeler cevirdim geri can dayanmaz. Sen gonderirsin de ben yemem ki aaah. Yiyemem. Spor yuzmeyle sinirli kaldi cocuklar uyudu baslarindayim. Leslie mi yapsam acaba
Ohyy canim ya çok şükür birşeye çıkmamıs ...Kızlar selam nasılsınız ? Bende devamlı bir koşturmaca halindeyim. Bebeğime ve oğluma bakıcı ayarladım bu hafta çok şükür. Çok tatlı bir bayan bir tanıdık vasıtasıyla. Çok içim ısındı. Kasımda işe dönücem ama ekim başı itibariyle başlayacak çalışmaya. Dün oğlumun karnesini gittik almaya eşim ben bebeğim bakıcımızda geldi. Oğluma karne hediyeleri almış tabi benim oğlum hemen sevdieve geldik oğlumla oturdu uzun süre oyunlar oynadı. Şimdilik nazar değmesin diyorum...
Sol koltuk altımda bir kitle elime geliyordu geçenlerde fark ettim bir iki gün bekledim geçmeyince bugün doğru hastaneye gittik eşimin zoruyla. Çok iyi bir profesör var meme kanseri konusunda da uzman. Sonuç harika sadece onlarca damarımdan biri sanırım doğumdaki takılan serumdan kaynaklı pıhtılaşmış sertleşmiş falan filan.. Çok emin bir şekilde bizi eve gönderdi. Tek tuhaf olan adam gözlüklerini takmış memeni inceliyo mıncıklıyo bastırıyo oy oyyy. Bu alanlarda kendini çok geliştirmiş bayan genel cerrahların herbölgede olmasını diliyorum.mutlaka vardır ama tek tük yerdedirler.
Gittik mağazaya bebeğimin yazlık kıyafet alışverişini tamamladık. Kısa kollular zıbınlar şortlar tam 4 aylık artık. Eve geldim yıkadım uyuttum ve bende yattım yorgunluktan hemen uyumuşum
Akşam eşim arkadaşına iftara gidecek ille gel diyor eşler gidecekmiş ama ben gitmicem bebeğim durmuyo devamlı emziriyorum milletin yatakodasına git emzir zor yani çekiniyorum bişey kaybolacak Allahhh korusun... En iyisi büyük oğlumu al git rahat rahat bende evde Hasan ile takılırım dedim.
Ayyyy başınızı ağrıttıö benimde çenem düştü hakkınızı helal edin. Öpüyorum sizi
Maşallah kuzum spor çok güzel :) canım sen çalışıyor muydun ?bugünkü menüm
sahur bir yumurta bir domates
1 litre su
iftar
4 kaşık tarhana çorbası
2 kasık bulgur pilavı
2 kaşık bamya
1 kaşık keşkek
1 dilim ekmek
1 litre su
spor
100 mekik
300 ip atlama
günün egzersizi
leslie 3 sansone mil 47 dakika
fitnes el kol bacak mekik hareketleri 45 dakika
100 jumping jacks
100 sguat
Canımmm üzülme hayırlısı ile geri gelit senin yanına bak biz 5 yıldır sevgiliyiz 3aydır nişanlıyız ama ayrıyız:) özlemek güzel oluyo bazen :)Bugün ki menüm , midem bulanıyor birşey yemek istemiyorum nisanlim ankaraya gitti
Yawrukush happy_moon Asyaca
Eki Görüntüle 1849166
Bi anneme gittiğimde rahat ediyorum bebeğim 4 aylık devamlı emzir alt değiltir tanımadığım birinin evinde çok zor o yüzden ben çıkmıyorum şimdilik bir yereOhyy canim ya çok şükür birşeye çıkmamıs ...
Çocukla zor oluyor demi en iyisi evde kalmak , birşey kaybolunca dediğin gibi ister istemez kadının aklıma gelir sinir bozucu bi durum olsa gerek
Bugün ki menüm , midem bulanıyor birşey yemek istemiyorum nisanlim ankaraya gitti
Yawrukush happy_moon Asyaca
Eki Görüntüle 1849166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?